![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| danyhoney |
25-06-2008, 07:43 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Lore , tocmai am vazut la TV ce e in Hamburg
Hai Germania !!! -------------------- ![]() |
| nusarich |
25-06-2008, 07:58 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Miha, nu e de la emotii, asta ma cam ingrijoreaza. Poate fi de la calciu (si asta s-ar mai putea tine sub control cu alimntatie si suplimente) dar poate fi si de la circulatia periferica. O sa intrebam cand luam rezultatele. Nu e prima data cand pateste asta, i s-a intamplat de fiecare data cand i s-a recoltat sange si i se mai intampla la dentist in mod frecvent, chit ca nu-i face mai nimic. Pur si simplu il vezi ingalbenindu-se si facandu-se moale-moale... Si-a revenit dupa ce am ajuns la serviciu, a mancat si a bagat la ghiozdanel si doua eclere mari cu ciocolata.
Eu nu mai pot manca ciorba. Am reusit sa termin mancarea din frigider si desi n-am depasit punctele/caloriile, mi s-a facut si mie rau la cat am mancat... Sper sa-mi revin pana la culcare. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
25-06-2008, 08:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Azi e meci, asa ca voi iesi din schema cu popcorn si berica
In rest am fost foarte cuminte, parol Lore, si eu astept sa ne povestesti care e atmosfera pe acolo -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Loredana |
25-06-2008, 09:26 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 58 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Ai dreptate,Michelle,de fapt si eu sunt de aceeai parere...dar...na.... Ieri eram in Kauf. la raftul cu reviste si rasfoiam Slab sau gras, cand mi-au cazut ochii pe titlul unui articol "Slabeste 8 kg in 14 zile" danyhoney Adaugat Astazi, 06:43 PM Lore , tocmai am vazut la TV ce e in Hamburg . Si e aproape de zona unde stai tu . Nu cred ca vei avea multe sanse de somn linistit in noaptea asta . Poate ne povestesti maine cum a fost seara asta acolo Hai Germania !!! Acum ies sa vad ce e....daca se iau turcii de mine,le zic alisveris,berechet si iarmaroc(ca atata stiu Va pup -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| danyhoney |
25-06-2008, 09:50 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Da` ce de-a stii tu pe turceste , Lore
1 - 1 la pauza -------------------- ![]() |
| danyhoney |
25-06-2008, 10:52 PM
|
Lore , te asteptam maine cu impresii din seara asta ! Cred ca e nebunie acolo , doar suntem in finala
p.s. Ma bucur ca am vorbit la telefon si sper sa mai repetam figura cat de curand Neuroni , vreau sa va spun ca fata asta ( Lore ) mai mult rade decat vorbeste -------------------- ![]() |
| Loredana |
25-06-2008, 11:57 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 58 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Neuroni , vreau sa va spun ca fata asta ( Lore ) mai mult rade decat vorbeste Atmosfera e linistita la Hamburg,se aude muzica,dar este totul discret si linistit,va mai scriu maine,va pup Lore -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| Dumbo |
26-06-2008, 01:08 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Uf, groaznica ziua de ieri si noaptea trecuta.
Am ramas fara curent, ca am uitat sa platim asa ca am suferit de caldura, dar mai ales de lipsa calculatorului si a televizorului. azi am alergat toata ziua ca sa il platesc... Si m-am enervat groaznic pe o baba de la coada de la curent. Duap ce vedea ca e cald, ca sunt gravida, ca stau jos din 3 in 5 minute pe fiecare colt de margine pe care il gasesc liber statea domn'le lipita de mine de zici ca voia sa ma pupe. M-am uitat urat la ea, de mai multe ori dar fara rezultat. Am ezitat sa deschid gura sa ii zic vre-o doua ca nu stiu cum iesea, cred ca cu ceva scantei... de scantei. diseara sper sa am curent ca daca nu, la noapte ma culc in masina ca acolo am aer conditionat. Bubule, nu am poze cu bb ca ecograful la care merg nu stiu daca stie sa faca poze frumoase si decat sa am poze cu ceva neidentificat am preferat sa nu fac deloc. Desi acum ma bate un gand sa ma duc la un eco din ala mai artistic sa aiba bb primele poze in album. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Loredana |
26-06-2008, 05:01 PM
|
|
Ciao fetelor,
Dumbo,te inteleg perfect!Stiu cum e cu persoanele care iti invadeaza spatiul personal!Ca sa nu mai mentionez ca esti si gravidutza!De ce e coada la curent,ca nu inteleg???? Ieri am mancat dupa cum urmeaza: micul meu dejun de 7p 1 mar pulpa de curcan fara piele cu mazare si fasole verde - 6p cirese 500g - 2p total 15p(nu am putut mai mult) Astazi: micul meu dejun de 3p capsuni(putini) aceeasi mazare de ieri - 6p salata cu de toate - 2p cartofi la cuptor - 6.5p(???) ananas(1/2) - 2p total 19.5p Este important sa mananc EXACT numarul de puncte necesare?? Lore -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| michelle |
27-06-2008, 09:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Lore, important e sa mananci intr-o saptamana toate punctele (adica poti aconomisi 2-3 intr-o zi in ideea de a le recupera in alta - la vreun party de ex.)
Ce contin cartofii la cuptor? Dumbo, pe caldurile astea ai stat la coada? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Dumbo |
27-06-2008, 10:09 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Loredana, era coada din cauza ca m-am dus de dimineata si de cand cu canicula pensionarii se deplaseaza numai dimineata.
Din cate stiu eu nu e indicat sa mananci mai putin de 16 pct, dar poti sa depasesti, important e ca media pe saptamana sa fie ok. Desi mie mi se par inselatoare punctele, pentru ca poti sa te indopi cu fructe si legume si sa ai putine puncte. Dar daca te uiti la calorii... Ieri m-a speriat o colega. Mi-a zis ca sa nu ma agit, oricum o sa raman burtoasa mult timp dupa sarcina, mai ales daca si alaptez ... Am vrut sa o strang de gat. Sunt constienta de faptul ca nu am cum sa devin filiforma instantaneu dupa ce nasc, dar nu o sa ma culc pe o ureche si o sa zic, nah, am nascut, nu am ce face, trebuie sa ma obisnuiesc sa imi port burdihanul cu mandrie. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| michelle |
27-06-2008, 02:05 PM
|
Un angajat intra in biroul sefului, smulge cablul telefonic din perete, ii arunca hartiile pe jos, ii toarna cafeaua pe cap si da sa-l bata pina colegii din birou striga: "Opreste-te Ghita, noi am glumit, nu ai castigat la loto..."
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
27-06-2008, 11:27 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Sara buna la gagici!
Apar si eu ca e we,nu? Nu stiu cum trece timpul asa de repede,ca nici nu mai apuc sa deschid calculatorul. Aseara am fost la o colega de servici,impreuna cu alte 4 colege si am ajuns acasa tarziu tare,ca nici pe fi-miu nu l-am mai prins treaz. In we trecut am fost la film,tot cu colegii...la Sex and the City.Ce sa mai,abia mai apuc sa stau cu Lucas si tare-mi lipseste asta. Sorina,au inceput si aici reducerile,dar nu-s cine stie ce.Am dat azi o tura,dar n-am cumparat nimic,ca inca nu au redus chestii faine.Cred ca luna viitoare incep ca lumea.Eu te astept,oricind vrei sa vii. Nu ajungi cind pleaca si Dany in Ro?sa o punem de-o intalnire? Monicule,pai nush ce-i bb a tau ca tare putin scrii.Mai da indicii,esti nervoasa?simti nevoia de dulce? Dany,ce zici,ies nemtii campioni? Cind au castigat semifinala,am baut sampanie a doua zi la lucru.Sa vedem ce-o mai fi acum. Dumbo,imi faci pofta de "burtik". Vreau si io. Cu burta,depinde de formatul tau.Eu acum daca ma ingras,pun direct pe burta tot.Am ramas cu zona sensibila acolo.Dar acum nu fac nici sport si asta ar ajuta sigur. Despre kg,eu zic ca doar dupa 9 luni ai sanse sa arati ca inainte.Depinde de tine si de ambitia ta. Nusha,si eu lesinam in Ro,cind imi luau sange.Aici vad ca n-am treaba.Dar cred ca si din cauza ca parca astia de aici iau mai putin,parca. Oricum bafta multa sa va iasa totul cum doriti. May,nu am mai apucat sa-ti scriu,dar te inteleg perfect. Miha,da-mi di mie niste vointa,ca parca nu ma pot mobiliza nicicum. -------------------- |
| Dumbo |
28-06-2008, 08:18 AM
|
Buna dimineataaaaaaaa!!!
Azi dau cafelutza cu spuma de lapte si un pic de cacao deasupra. E week-end deci e zi de curatenie, ordine, cumparaturi, rufe, calcat.... tot ce nu am apucat sa fac in timpul saptamanii. Si bineinteles forum, ca nici asta nu am apucat. Dana ce sa zic de burtik... si mie imi place acum ca e domn'soara in burtica, dar cand nu o sa mai fie nu o sa mai vreau burtica. Nu mai are nici un rost atunci. Poate sunt eu mai ciudata, dar chiar simt oroare de idei preconcepute. Pur si simplu imi place sa savurez perioada asta si sa ignor parerile care ma deranjeaza. Numai ca la noi e un pic mai greu... Ieri de exemplu m-am certat cu un coleg care tot imi zicea ca o sa trebuiasca sa dau pisica, ca dauneaza in sarcina. Nici el nu stia de ce, exact, dar era asa de convins ca dauneaza... I-am explicat eu cum e cu toxoplasmoza si ca nu e numai pisica de vina pentru asa ceva... dar mi-am dat seama ca vorbesc singura. Emu, Monic unde va sunt burticile? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
28-06-2008, 08:40 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
Dana Mi-am adus aminte Acest mesaj a fost editat de bubbles: 28-06-2008, 08:39 AM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 02:06 AM |