![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
01-07-2008, 09:07 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Lourdes,bine ai revenit! Miha,ai pecat in concediu? Eu noutati nu am,dar ma chinui sa ma incadrez in puncte si sper sa reusesc sa-mi revin iar cu kg. Va mai pun o poza de sambata cu Lucas,care mie mi-e draga tare. ![]() Ce scump e Dana michelle mersi mult ...de ieri m-am apucat de ww...si s-a dus juma de kg Bun venit Neata neuroni -------------------- |
| lourdess |
01-07-2008, 09:43 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 94 Inscris: 15-01-2008 Membrul Nr.: 617 Dispozitie: victorioasa Sex: Feminin |
Neata neuroni!
O zi superba va doresc! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
01-07-2008, 11:26 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.406 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dana,ce frumos e Lucas!
Cum suporta caldurile? -------------------- |
| danyhoney |
01-07-2008, 11:57 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ce haios e Lucas
Fetele , am redeschis subiectul cu intalnirea din Bucuresti , 12 iulie !! -------------------- ![]() |
| peach |
01-07-2008, 12:58 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Sorina,au inceput si aici reducerile,dar nu-s cine stie ce.Am dat azi o tura,dar n-am cumparat nimic,ca inca nu au redus chestii faine.Cred ca luna viitoare incep ca lumea.Eu te astept,oricind vrei sa vii. Nu ajungi cind pleaca si Dany in Ro?sa o punem de-o intalnire? Nu pot pina dupa vacanta Bestiala poza cu burtica -------------------- |
| NuAmNume |
01-07-2008, 01:06 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 57 Inscris: 30-06-2008 Membrul Nr.: 1.129 |
sincer ma mir...ca eu tin totusi dieta de 3 luni....ma mir ca am dat jos juma de kg...ce vroiam sa mai intreb ..faza cu kilo kick sau cum se numeste chiar functioneaza?
|
| nusarich |
01-07-2008, 01:30 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Dana, e super dulce Lucas! Si pe blugii tai se vede de la o posta ce colacei ai....
Miha, ce ti-a raspuns doctorul? -------------------- |
| michelle |
01-07-2008, 02:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha, ce ti-a raspuns doctorul? Mi-a zis ca daca am mai avut toxoplasmoza nu e pericol, dar daca nu am avut niciodata e bine sa il dau... Inca nu mi-am facut analizele, asa ca nu am nici cea mai vaga idee care e statusul meu. Mi-a mai zis sa las pilulele si sa fac pauza 1 luna timp in care sa imi fac analizele necesare. Mai multe nu am intrebat, dar o sa ma mai documentez cand o sa fie momentul. Voi..? Cum stati cu emotiile? Mai sunt 2 saptamani! ce vroiam sa mai intreb ..faza cu kilo kick sau cum se numeste chiar functioneaza? La mine nu a avut efect, dar la alte fete, da. Se face kilo-kick-ul dupa 2 saptamani de platou. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| NuAmNume |
01-07-2008, 02:49 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 57 Inscris: 30-06-2008 Membrul Nr.: 1.129 |
aha...ca alte fete faceau kilo-kick-ul doar ca sa slabeasca mai repede....nu ca ar fy fost in faza de platou..
|
| Loredana |
01-07-2008, 04:04 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 58 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Ieri m-a speriat o colega. Mi-a zis ca sa nu ma agit, oricum o sa raman burtoasa mult timp dupa sarcina, mai ales daca si alaptez ... Am vrut sa o strang de gat. Sunt constienta de faptul ca nu am cum sa devin filiforma instantaneu dupa ce nasc, dar nu o sa ma culc pe o ureche si o sa zic, nah, am nascut, nu am ce face, trebuie sa ma obisnuiesc sa imi port burdihanul cu mandrie. Nu este obligatoriu!!!Depinde de atitudinea ta dupa nastere.Eu am o gramada de prietene care,dupa doua luni de la nastere,nici nu ziceai ca au facut copil.Daca dai atentie acestui aspect,cred ca in doua luni esti ok. Loredana cand ai ziua de cantar? Zi de cantar astazi:pierdut 1.2kg!!! Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband. Corect!!!! hello...de azi m-am apucat sh eu de ww:X:X:X....sper sa mearga ..ca m-am chinuit vreo 3 luni sa slabesc 11 kg...si aqm vreau sa mananc si lactate carne fructe in special... Iti doresc succes,si sa-ti iasa asa cum doresti! Va mai pun o poza de sambata cu Lucas,care mie mi-e draga tare. ![]() Ce dragalas e,sa-i mananci burtica aia.... Fetele , am redeschis subiectul cu intalnirea din Bucuresti , 12 iulie !! Fetele care va intalniti:DISTRACTIE PLACUTAAAAAAAAAAAA!SA BETI UN PAHAREL SI PENTRU MINE!PREFER CAMPARI ORANGE,MULTUMESC FRUMOS.... Eu nu am numarat puncte in ultimele doua,trei zile,de aia am si slabit mai mult,dar de maine reintru la program,ca n-am chef sa pun tot la loc in doua zile.Astazi e zi de libertate alimentara,dat fiind ca e ziua libera a barbatelului meu si am facut tarta cu branza Michelle,sarumana pentru editare Pupici la toate,o zi superba -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| michelle |
01-07-2008, 04:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Loredana cand ai ziua de cantar? Zi de cantar astazi:pierdut 1.2kg!!! Felicitaaaaaari! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Loredana |
01-07-2008, 04:48 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 58 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Multumesc frumos,Michelle!!!
Sunt happy!!! Acest mesaj a fost editat de Loredana: 01-07-2008, 04:51 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| NuAmNume |
01-07-2008, 07:56 PM
|
|
multzumesc mult
|
| Dumbo |
01-07-2008, 11:19 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
O doamna mai in varsta a nascut. Imediat ce a ajuns acasa, rudele si prietenii vin sa o
felicite si sa-l vada pe noul-nascut. Dupa ce doamna serveste cafea, musafirii isi manifesta dorinta de a-l vedea pe cel mic. Doamna raspunde: - Inca un pic… Doamna serveste si prajiturile. Musafirii ii transmit din nou dorinta lor de a vedea copilul. Doamna raspunde: - Inca un pic… In fine, musafirii, gata de plecare ii mai adreseaza inca o data doamnei rugamintea de a le arata copilul. Doamna raspunde: - Inca un pic. - Dar de ce nu, acum? - Pentru ca astept sa se trezeasca fiindca nu stiu unde l-am pus!... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| danyhoney |
02-07-2008, 12:26 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Felicitari , Lore
Ti-am spus si la telefon ca eu ( si cateva fete ) am avut 1 zi / saptamana in care nu am numarat .Pentru ca sotul tau are marti liber ( e duminica voastra , cum mi-ai spus ) puneti ziua de cantar marti !!! Marti dimineata te cantaresti si apoi nu mai tii cont de puncte pe zi ( asta nu inseamna ca poti baga in tine ca intr-un spital Sa nu cumva sa vad ca n-ai slabit deloc cand ne vom vedea ca te alerg pana scapi de 5 kg si apoi eu savurez papa si tu doar morcovi -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 11:42 PM |