![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
01-09-2006, 08:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Geo,felicitari!
Bpaula,cafeaua a fost gata...pana nu am baut-o -------------------- |
| ina_ceva |
01-09-2006, 08:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Un WE cat mai placut alaturi de cei dragi!!!!
Un batran de 90 de ani ii spune doctorului sau: "Nu m-am simtit niciodata atat de bine. Am o mireasa de 18 ani cu care voi avea un copil. Ce ziceti de asta?" Doctorul se gandeste un minut la intrebarea lui si apoi spune: "Am un prieten mai in varsta care este vanator si nu lipseste de la nici un sezon. Intr-o zi cand se cam grabea a luat umbrela in loc sa ia pusca. Cand a ajuns la locul de vanatoare a vazut un iepure care statea langa un rau. Si-a ridicat umbrela, a facut 'bang, bang' si iepurele a cazut mort la pamant. Ce zici de asta?" Batranul raspunde: "Eu as zice ca altcineva i-a omorat iepurele." Doctorul: "Exact." Ion si Maria faceau sex (casatoriti fiind). Trece Vasile pe langa gemul casei lor si-i vede, se uita el putin si striga cat il tin plamanii: - Vasile face sex cu Maria! Vasile face sex cu Maria! Ion se opreste brusc, buimacit .. isi trage repede nadragii si iese afara din casa. Pe usa din dos intra Vasile, isi da repede pantalonii jos si incepe sa faca sex cu Maria. Ion, langa geam, ii vede si exclama mirat... -Mai se fie, de aici asa se vede! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
01-09-2006, 09:14 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Mi-am pierdut vointa de a ma tine de cura...
-------------------- |
| anaoi |
01-09-2006, 09:18 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Culori la moda in amenajarea bucatariei 1 septembrie 2006
Corpurile de bucatarie au fost instalate de catre firma de mobilier, muncitorii au plecat si acum a venit momentul sa curatati si sa faceti retusurile care vor da personalitate bucatariei dvs. In privinta culorilor, stim cu totii ca acestea sunt la moda pe rand si alegerea lor tine in primul rand de gusturile fiecaruia. Exista, insa, scheme de culori care au rezistat in timp, prin simplul fapt ca dau o mai mare libertate in ceea ce priveste alegerea mobilierului si a accesoriilor - si aici ne referin iarasi la culoarea acestora. Cea mai clasica bucatarie este aceea zugravita in alb. Albul, subliniat de cele mai multe ori de inca o culoare (albastrul, de exemplu), este o alegere des intalnita in bucatarii, deoarece da un aspect curat, asa cum de altfel trebuie sa fie orice bucatarie. Reamenajarea unei incaperi poate fi o intreprindere costisitoare uneori, mai ales ca acest lucru presupune cumpararea unui alt mobilier de bucatarie, care sa se potriveasca cu nuanta aleasa pentru pereti. Din acest punct de vedere, albul va fi mereu la moda. Singurul dezavantaj este acela ca albul poate crea o atmosfera sterila si rece; acest neajuns poate fi contracarat foarte usor prin combinarea lui cu elemente in culori calde: in acest fel, chiar si o bucatarie zugravita in alb va fi plina de culoare. O dusumea de lemn in tonuri aurii, accente decorative in tonuri placute (perdelele de la ferestre ori tapiseriile scaunelor sau coltarului), iar blatul dulapurilor poate fi de diferite culori. In plus, nu uitati ca exista mai multe tonuri de alb - nu alegeti albul pur sau cel nu tenta inspre albastru. Stim cu totii modul in care ne influenteaz culorile - s-a vorbit multa vreme despre asta. Culorile calde, precum rosu, galben si portocaliu sunt energizante. Cele reci - albastru, verde si violet - ajuta la crearea unei atmosfere linistite. Studiile arata ca rosul, de exemplu are ca efect cresterea pulsului, a respiratiei si amplificarea poftei de mancare. In general, pentru bucatarie puteti alege orice culoare doriti, atata timp cat urmati cateva reguli. Astfel, este bine sa alegeti o culoare principala, pe care sa o folositi pe cea mai intinsa suprafata si inca una - cel mult doua - ca nuante de accent. Culorile complementare - acelea care se afla pe pozitii opuse pe cercul culorilor - se scot in evidenta una pe alta si umplu spatiul cu energie (rosu-verde, albastru-galben, violet-portocaliu). Culorile alaturate nu creaza un impact vizual la fel de puternic si dau un aer calm, linistit. Culorile neutre (alb, negru) pot fi incluse in orice schema coloristica alaturate oricarei alte culori, pentru a realiza accente cromatice. Cand trebuie sa alegeti culorile pentru amenajarea bucatariei, nu va ganditi numai la culorile preferate, ci si la cele care se potrivesc cel mai bine cu electrocasnicele deja cumparate, sau cu mobilierul. Apoi incercati sa va indepartati de aceste reguli si incercati sa creati o incapere deosebita prin amplasarea unor accente decorative care sa aiba o insemnatate pentru dvs.: un tablou mostenit de la o matusa sau cumparat dintr-o calatorie, un servet de perete facut de bunica, etc. Schema coloristica aleasa ar trebuie sa includa si sa se portiveasca si cu aceste detalii. plus.... http://www.stiletto.ro/stiletto_zone/decot...stil_etnic.html http://www.stiletto.ro/stiletto_zone/acces...rtul_urban.html |
| bpaula |
01-09-2006, 09:24 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
Mi-am pierdut vointa de a ma tine de cura... tulip curaj...uite ce aproape de finish e broscuta ta...nu poate sa clacheze pe ultima suta de metri -------------------- |
| Ella79 |
01-09-2006, 09:28 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Buna dimineata dragelor, mai aveti o cafea si pentru mine? Pls... am nevoie!
Eu sunt racita cobza, ma doare capul si respir greu. Nici nu ma mir. Sunt max 20 de grade afara.... zici ca vine iarna.... Ieri m-am intalnit cu muncitorul - sef..... zice ca vrea 35.000.000 manopera si ca dureaza cel putin 3 saptamani. Stiu ca renovarea asta in casa TREBUIE facuta, nu e doar un moft de culoare. Trebuie sa-mi pun geam termopan (pt ca geamurile mele sunt de lemn si sufla vantul pe sub ele) si usa de fier la intrare (pt siguranta). Si asta presupune automat zugraveala. Dar cand ma gandesc la cat deranj se face, la ce inseamna sa imi adun toate catrafusele in saci de plastic si sa plec de acasa vreo luna..... ma ia cu ameteala. -------------------- |
| Tulip |
01-09-2006, 09:32 AM
|
Ella,asa am fost si eu...o luna de zile am stat la socri cu copil,sot,jucarii si toate lucrurile carate dupa noi
-------------------- |
| still_me |
01-09-2006, 09:36 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
multumesc fetele pentru felicitari .... din greseala pe ticker am trecut 64 , in loc de 65
-------------------- ![]() |
| Eu. |
01-09-2006, 09:37 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neatza!
eu tot racita bocna, ma dor toate cele, cu calcat in strachini la mancare (aseara mi-a adus al meu pe farfurie la pat 5 mici la servici incepe sa se insenineze treaba putin, voi primi noi atributii, care imi convin fiindca voi avea ocazia de a invata lucruri noi bubbles, asteptam anuntul Pisik, curaj si bafta multa still-me may, sa fim intelese: te omor daca mai postezi poze de genul ala, cu tot felul de bunataturi -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| michelle |
01-09-2006, 09:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Tulip, incearca sa scrii in fisier meniurile tale (chiar daca depasesti cu 20p). Asa o sa te autoeduci la final. Si la mine vointa e cam subreda, dar am inceput sa notez. Ma incadrez pe la 22p (am voie 21p pentru mentinere), dar de astea mananc si tampenii. De luni ma pun pe treaba = alimentatie fara dulciuri (a se citi biscuiti Pepito), fara mancat dupa ora 19.00 + sport
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bpaula |
01-09-2006, 09:39 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
ella sa ai grija ce bani le dai inainte si cum negociezi timpul...eu zic sa afci contract cu ei si sa specifici acolo ca daca nu termin in termenul in care s-au angajat ca fac o sa plateasca penalizari
oricum rezultatul final sa fie bun...si chiar daca o sa fie 3 saptamani de cosmar apoi vei fi fericita -------------------- |
| michelle |
01-09-2006, 09:42 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
may, sa fim intelese: te omor daca mai postezi poze de genul ala, cu tot felul de bunataturi May, trimite-mi si mie pe mail sau pm reteta ca tare bine arata. As vrea si eu sa-l impresionez pe iubi cu rulada ta si cu cartofii umpluti. Sar'na Insanatasire grabnica, fetelor! Si pe mine ma luase un val de raceala, dar am luat 2 zile sirop de muguri de brad (luat din Bucegi Ar trebui sa mai incep o tura de tratament cu spirulina pt imunitate. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| still_me |
01-09-2006, 09:42 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
da paula .. geo ... mi se zice , de la georgiana
-------------------- ![]() |
| Tulip |
01-09-2006, 09:43 AM
|
Ela,Gigelu,aveti grija de voi...insanatosire grabnica!
-------------------- |
| michelle |
01-09-2006, 09:46 AM
|
Toata lumea a racit: ella, gigelu, soranutza, ramona..
La mine nu a fost grav.. Insanatosire grabnica, fetelor -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:33 AM |