![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| soranutza |
01-09-2006, 09:47 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Buna dimineataaaaaaaaaa
Felicitari geo pentru nimicire! Pisik, multa bafta astazi, sa ne zici cum au evoluat lucrurile. Tulip, te-ai spalat pe cap? Iar am inceput pagina, asta-i semn bun! |
| Biencutza |
01-09-2006, 09:51 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 104 Inscris: 10-08-2006 Din: Germania Membrul Nr.: 107 Sex: Feminin |
Buna dimineata!!!!!!.....la mine a fost tare devreme azi, la 7 dimineata ma suna una cu voce mieroasa sa imi faca oferte "spectaculoase" de concediu.....i-am spus ca m-a trezit, ca nu mi-am baut cafeaua, ca sunt cu casa in cutii si nu imi arde de nici o convorbire telefonica....biata femeie, bine o inceput ziua cu mine
Fetelor racitelor multa, multa sanatate!!!!!!!!! Soranutza.....electrician, ha? May iti doresc zile minunate cu ai tai, sa te bucuri de ei, ei de tine si sa uiti putin de rautatile socrilor!!!!!!! Despre afaceri discutam mai tarziu Peach......cum o mai duci? E mai bine la job? Ina si tie aceleasi urari....zile frumoase acasa la parinti.....Doamne ce va invidiez, cum as pleca si eu acuma acasa, uite asa... Va pup pe toate!!!!!!!!!!! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
01-09-2006, 09:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
ella sa ai grija ce bani le dai inainte si cum negociezi timpul...eu zic sa afci contract cu ei si sa specifici acolo ca daca nu termin in termenul in care s-au angajat ca fac o sa plateasca penalizari oricum rezultatul final sa fie bun...si chiar daca o sa fie 3 saptamani de cosmar apoi vei fi fericita Contract??? Tu crezi ca in tara asta se fac contracte cu muncitorii??? Bani nu le dau inainte deloc. O sa le platesc banii in transe egale, la sfarsitul fiecarei saptamani de lucru. Mai intai sa munceasca ei si dupa aia ii platesc si eu. Muncitorii nu sunt tepari. Noi lucram de mult cu ei. I-au renovat lui frate-miu, au construit casa alor mei, ii stiu de vreo 5 ani... -------------------- |
| bpaula |
01-09-2006, 09:55 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
ella e bine ca ii stii pe muncitori, macar cu asta stai mai linistita
may mi se pare mie sau in ultimele zile stai pe culinar pe la retete in imagini si pui in aplicare tot felul de retete? sorana buna de dimineata si tie bianca oare mai suna doamna dupa ce iti bei cafeaua sau la tine nu mai indrazneste a doua oara? Acest mesaj a fost editat de bpaula: 01-09-2006, 09:58 AM -------------------- |
| Tulip |
01-09-2006, 09:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Miha,incerc sa pap cat mai corect...ziua nu e nici o problema...dar seara...parca as avea draci
de luni trebuie sa-mi adun toate fortele ca altfel nu se poate....cateodata nu ma recunosc...de sport nu mai zic nimic -------------------- |
| Biencutza |
01-09-2006, 10:00 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 104 Inscris: 10-08-2006 Din: Germania Membrul Nr.: 107 Sex: Feminin |
Tulip si eu am aceeasi problema, in timpul zilei sunt ingeras si cum se lasa umbrele serii ma poseda toti demonii poftelor si ai foametei....de fapt doar pofta necontrolata, ca foame nici nu imi prea este
Miha....putina consiliere, ceva?.....ca cu joarda vezi ca nu merge -------------------- |
| bpaula |
01-09-2006, 10:02 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
si eu la fel patesc cu poftele....seara ma apuca nebunelile, exact cand e mai rau
-------------------- |
| Biencutza |
01-09-2006, 10:02 AM
|
ella e bine ca ii stii pe muncitori, macar cu asta stai mai linistita may mi se pare mie sau in ultimele zile stai pe culinar pe la retete in imagini si pui in aplicare tot felul de retete? sorana buna de dimineata si tie bianca oare mai suna doamna dupa ce iti bei cafeaua sau la tine nu mai indrazneste a doua oara? Buna dimineata Paula....cred ca nu mai suna, si mi-o fi spus si vreo doua de sanatate biata......da asta ii ora de sunat??????? Si apoi mai imi spune si ca vrea sa ma trimita in concediu........pai sa nu crap de frustrare? -------------------- |
| Tulip |
01-09-2006, 10:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Sorana,m-am spalat pe cap
Himere,unde esti?Te plimbi cu Bia? -------------------- |
| luchi |
01-09-2006, 10:14 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Sanatate bolnavioarelor, pumnii stransi pentru bubbles si pisik, si felicitari pentru geo! Ina, concediu placut! Zici ca vrei sa stai inchisa in casa? daca ajungeam in Piatra, si eu si bPaula, te scoteam la un bowling in Tequila O zi frumoasa tu turor! E vineri!!! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| michelle |
01-09-2006, 10:15 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Nu ne-ati aratat poze cu noul look, Tulip, Soranutza
Asteptam Biencutza, cu poftele seara, e veche povestea. Trebuie sa gasiti ceva de rontait, ca asta e de fapt instinctul: niste salata, un pumn de seminte, fructe, pepene. Gasiti sa va umpleti timpul, sa nu va ganditi la mancare. Sau umpleti-va burta cu lichide (ceai, apa..) Altceva ce sa mai zic.. Pentru ceva dulce: fructe sau 1-2 lgte miere sau dulceata. Eventual 1 clatita daca aveti puncte (2-3p). Inainte de masa de seara faceti-va punctajul si incercati sa nu il depasiti, sa mancati de cate puncte va mai e permis Usor de zis -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
01-09-2006, 10:19 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna dimineatza
pisik sper sa iti mearga bine discutia azi si felicitari ca ai miscat cantarul geo aproape 2 kg, bravo uka sper sa aveti puterea sa treceti peste tot biencutza mama ce stres e pe capul meu pana vin... aseara ii sunam pe toti 3 pe rand si numai: pt momentul abonatul vodafone...! damn ca simteam ca innebunesc... azi dimineatza la fel... sper sa ma sune ei dupa amiaza... nu or avea acoperire pe unde sunt? Cica le-ar fi zis de la vodafone ca in Austria s-ar putea sa nu aibe acoperire... bpaula ai dreptate, pe culinar sunt de abia la pagina 10 din 37 si deja am facut vre-o 5 retzete de acolo si parca le-as face pe toate! miha reteta de rulada e aici decat ca eu nu am facut amestecul ala verde, ci am lasat carnea la marinat vreo 2 ore in bere si mirodenii, de asemenea nu am puz masline si cascaval ca sa pot manca si eu. Cartofii sunt aici . Iti dai seama ca fiecare mai improvizeaza, ideea de baza conteaza Insanatosire grabnica celor racite. Eu nu am cum sa racesc la 43 de grade ziua si 35 noaptea -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dannette |
01-09-2006, 10:19 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 241 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Ceva pastile pentru vointa si eventual chef de munca???
|
| michelle |
01-09-2006, 10:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pastila pentru chef de munca am si eu nevoie
Sar'na de retete, May -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
01-09-2006, 10:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu de luni incep munca si ma apuca deprimarea numai cand ma gandesc......
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:18 AM |