left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

246 Pagini V « < 68 69 70 71 72 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 2, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
soranutza
mesaj 01-09-2006, 09:47 AM
Mesaj #1036

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 352
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 85
Sex: Feminin

Buna dimineataaaaaaaaaa yahoo.gif
Felicitari geo pentru nimicire! grin.gif
Pisik, multa bafta astazi, sa ne zici cum au evoluat lucrurile.
Tulip, te-ai spalat pe cap? grin.gif

Iar am inceput pagina, asta-i semn bun! tease.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Biencutza
mesaj 01-09-2006, 09:51 AM
Mesaj #1037

Pestisor
**

Raspunsuri: 104
Inscris: 10-08-2006
Din: Germania
Membrul Nr.: 107

Buna dimineata!!!!!!.....la mine a fost tare devreme azi, la 7 dimineata ma suna una cu voce mieroasa sa imi faca oferte "spectaculoase" de concediu.....i-am spus ca m-a trezit, ca nu mi-am baut cafeaua, ca sunt cu casa in cutii si nu imi arde de nici o convorbire telefonica....biata femeie, bine o inceput ziua cu mine blushing.gif
Fetelor racitelor multa, multa sanatate!!!!!!!!! give_rose.gif
Soranutza.....electrician, ha? naughty.gif naughty.gif .....buna treaba, iar aia cu facem bani si ne facem frumoase suna si mai bine yahoo.gif
May iti doresc zile minunate cu ai tai, sa te bucuri de ei, ei de tine si sa uiti putin de rautatile socrilor!!!!!!! Despre afaceri discutam mai tarziu salut.gif pupic.gif
Peach......cum o mai duci? E mai bine la job? blushing.gif
Ina si tie aceleasi urari....zile frumoase acasa la parinti.....Doamne ce va invidiez, cum as pleca si eu acuma acasa, uite asa... valea.gif
Va pup pe toate!!!!!!!!!!!

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ella79
mesaj 01-09-2006, 09:52 AM
Mesaj #1038

Taz

Raspunsuri: 3.035
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

CITAT(bpaula @ 01-09-2006, 10:39 AM) *

ella sa ai grija ce bani le dai inainte si cum negociezi timpul...eu zic sa afci contract cu ei si sa specifici acolo ca daca nu termin in termenul in care s-au angajat ca fac o sa plateasca penalizari

oricum rezultatul final sa fie bun...si chiar daca o sa fie 3 saptamani de cosmar apoi vei fi fericita

Contract??? Tu crezi ca in tara asta se fac contracte cu muncitorii??? Bani nu le dau inainte deloc. O sa le platesc banii in transe egale, la sfarsitul fiecarei saptamani de lucru. Mai intai sa munceasca ei si dupa aia ii platesc si eu.
Muncitorii nu sunt tepari. Noi lucram de mult cu ei. I-au renovat lui frate-miu, au construit casa alor mei, ii stiu de vreo 5 ani...

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
bpaula
mesaj 01-09-2006, 09:55 AM
Mesaj #1039

Ciocanitoare

Raspunsuri: 396
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 94

ella e bine ca ii stii pe muncitori, macar cu asta stai mai linistita

may mi se pare mie sau in ultimele zile stai pe culinar pe la retete in imagini si pui in aplicare tot felul de retete? tease.gif

sorana buna de dimineata si tie

bianca oare mai suna doamna dupa ce iti bei cafeaua sau la tine nu mai indrazneste a doua oara? devil.gif

Acest mesaj a fost editat de bpaula: 01-09-2006, 09:58 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 01-09-2006, 09:56 AM
Mesaj #1040

Taz

Raspunsuri: 3.449
Membrul Nr.: 72

Miha,incerc sa pap cat mai corect...ziua nu e nici o problema...dar seara...parca as avea draci devil.gif
de luni trebuie sa-mi adun toate fortele ca altfel nu se poate....cateodata nu ma recunosc...de sport nu mai zic nimic blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Biencutza
mesaj 01-09-2006, 10:00 AM
Mesaj #1041

Pestisor
**

Tulip si eu am aceeasi problema, in timpul zilei sunt ingeras si cum se lasa umbrele serii ma poseda toti demonii poftelor si ai foametei....de fapt doar pofta necontrolata, ca foame nici nu imi prea este blushing.gif blushing.gif bang.gif crying.gif ...si cum e mai rau, maninc mai ales dulciuri seara....bata-le focu' de dulciuri!!!!!
Miha....putina consiliere, ceva?.....ca cu joarda vezi ca nu merge doh.gif blushing.gif

--------------------
+Quote Post
bpaula
mesaj 01-09-2006, 10:02 AM
Mesaj #1042

Ciocanitoare

Raspunsuri: 396
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 94

si eu la fel patesc cu poftele....seara ma apuca nebunelile, exact cand e mai rau sorry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Biencutza
mesaj 01-09-2006, 10:02 AM
Mesaj #1043

Pestisor
**

CITAT(bpaula @ 01-09-2006, 11:55 AM) *

ella e bine ca ii stii pe muncitori, macar cu asta stai mai linistita

may mi se pare mie sau in ultimele zile stai pe culinar pe la retete in imagini si pui in aplicare tot felul de retete? tease.gif

sorana buna de dimineata si tie

bianca oare mai suna doamna dupa ce iti bei cafeaua sau la tine nu mai indrazneste a doua oara? devil.gif

Buna dimineata Paula....cred ca nu mai suna, si mi-o fi spus si vreo doua de sanatate biata......da asta ii ora de sunat??????? Si apoi mai imi spune si ca vrea sa ma trimita in concediu........pai sa nu crap de frustrare? lol.gif

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 01-09-2006, 10:09 AM
Mesaj #1044

Taz

Raspunsuri: 3.449
Membrul Nr.: 72

Sorana,m-am spalat pe cap grin.gif grin.gif imi sta parul destul de ok...adica imi sta cum vrea el,de aranjat nu prea reusesc,dar sunt multumita oricum:D
Himere,unde esti?Te plimbi cu Bia?

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 01-09-2006, 10:14 AM
Mesaj #1045

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Buna dimineata!
Sanatate bolnavioarelor, pumnii stransi pentru bubbles si pisik, si felicitari pentru geo! yahoo.gif
Ina, concediu placut! Zici ca vrei sa stai inchisa in casa? daca ajungeam in Piatra, si eu si bPaula, te scoteam la un bowling in Tequila grin.gif

O zi frumoasa tu turor! E vineri!!! wink1.gif yeah.gif clown.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
michelle
mesaj 01-09-2006, 10:15 AM
Mesaj #1046

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Nu ne-ati aratat poze cu noul look, Tulip, Soranutza biggrin.gif
Asteptam blum.gif

Biencutza, cu poftele seara, e veche povestea. Trebuie sa gasiti ceva de rontait, ca asta e de fapt instinctul: niste salata, un pumn de seminte, fructe, pepene. Gasiti sa va umpleti timpul, sa nu va ganditi la mancare. Sau umpleti-va burta cu lichide (ceai, apa..)
Altceva ce sa mai zic.. Pentru ceva dulce: fructe sau 1-2 lgte miere sau dulceata. Eventual 1 clatita daca aveti puncte (2-3p).
Inainte de masa de seara faceti-va punctajul si incercati sa nu il depasiti, sa mancati de cate puncte va mai e permis grin.gif
Usor de zis tease.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
May
mesaj 01-09-2006, 10:19 AM
Mesaj #1047

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Buna dimineatza smile.gif

pisik sper sa iti mearga bine discutia azi si felicitari ca ai miscat cantarul give_rose.gif

geo aproape 2 kg, bravo cheer.gif

uka sper sa aveti puterea sa treceti peste tot floare.gif

biencutza mama ce stres e pe capul meu pana vin... aseara ii sunam pe toti 3 pe rand si numai: pt momentul abonatul vodafone...! damn ca simteam ca innebunesc... azi dimineatza la fel... sper sa ma sune ei dupa amiaza... nu or avea acoperire pe unde sunt? Cica le-ar fi zis de la vodafone ca in Austria s-ar putea sa nu aibe acoperire... doh.gif

bpaula ai dreptate, pe culinar sunt de abia la pagina 10 din 37 si deja am facut vre-o 5 retzete de acolo si parca le-as face pe toate! blum.gif

miha reteta de rulada e aici decat ca eu nu am facut amestecul ala verde, ci am lasat carnea la marinat vreo 2 ore in bere si mirodenii, de asemenea nu am puz masline si cascaval ca sa pot manca si eu. Cartofii sunt aici . Iti dai seama ca fiecare mai improvizeaza, ideea de baza conteaza wink1.gif Pofta buna caci este un deliciu

Insanatosire grabnica celor racite. Eu nu am cum sa racesc la 43 de grade ziua si 35 noaptea grin.gif care vine pe la mine? naughty.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dannette
mesaj 01-09-2006, 10:19 AM
Mesaj #1048

Soparla

Raspunsuri: 241
Inscris: 4-08-2006
Membrul Nr.: 103

Ceva pastile pentru vointa si eventual chef de munca??? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
+Quote Post
michelle
mesaj 01-09-2006, 10:26 AM
Mesaj #1049

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Pastila pentru chef de munca am si eu nevoie grin.gif
Sar'na de retete, May pupic.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Ella79
mesaj 01-09-2006, 10:29 AM
Mesaj #1050

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

Eu de luni incep munca si ma apuca deprimarea numai cand ma gandesc...... sorry.gif sorry.gif sorry.gif Nu-mi vine sa cred ca mi s-a terminat conceidul.... parca ieri numaram zilele pana sa plec in vacanta.... sorry.gif sorry.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post

246 Pagini V « < 68 69 70 71 72 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 02:18 AM