![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| maria |
25-08-2006, 10:06 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 70 |
cum se numea site-ul pentru postat poze - imageshark? http://www.imageshack.us/ Are 12 ani jumatate - dar ma gandesc ca daca ii limitez accesul la dulce si ii cresc portia de proteine sanatoase din legume, carne slaba, oua, branza si fructe n-are ce-i strica. clar n-are ce sa-i strice...eu de cand am inceput WW ma simt mult mai bine...nu mai bag in mine cioco ca animalu'...doar asa, cand chiar mor d epofta, o pastila...practic mi-a schimbat modul de gandire...din 'ce mai conteaza, oricum sint mamut' in 'ai grija ce porcarii bagi pe gat!' Maria......ma bucur ca te "vad"PUP!......Ziceam ca plec la nani dar....de unde ? Ai mare dreptate in ce spui dar...sa nu uitam ca Mihaita e inca un copil......Pentru noi e usor......oare cum va fii pentru el cand,dintr-o data nu mai poate papa asa de multe dulciuri,cand trebuie sa pape "sanatos" ? Daca are vointa ( iar cuvantul asta )...va reusi......Cum spuneam,e chestie de psihic......Poate se va gandi ca " ce bine ar fii sa arat si eu ca "cutare" coleg de clasa...sau " ce bine ar fii sa pot fii si eu la fel de bun la sport ca "x-lescu"...... daaa...ai perfecta dreptate...eu doar ma gandeam ca nu ii dauneaza strict la sanatate...dar intr-adevar trebuie avut grija si la psihic... -------------------- |
| alandana |
25-08-2006, 10:07 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Ii place sa ma imite - asa ca daca ii spun ca i-am pus ticker pe site o sa-l ambitioneze.
Un exemplu - nu ii prea placea sa citeasca dar i-am zis ca vara asta mergem in Grecia si daca va citi Alexandru cel Mare ii promt ca il duc in toate locurile despre care citeste. A terminat cartea ( 3 volume groase) si si-a facut itinerariu pe care vrea sa mearga. Acest mesaj a fost editat de alandana: 25-08-2006, 10:09 PM -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| maria |
25-08-2006, 10:09 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 70 |
Ii place sa ma imite - asa ca daca ii spun ca i-am pus ticker pe site o sa-l ambitioneze. si oricum, decat sa se ingrase mai tare si sa se gaseasca vreun copil rautacios sa-i zica 'grasule' si sa-l raneasca...mai bine sa ai grija dinainte -------------------- |
| dany |
25-08-2006, 10:10 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
buna, fetelor...sau sa va zic direct 'nopate buna' la ora asta? uff...mai e un pic...saptamana viitoare pe vremea asta voi fi deja in concediu...in masina, in drum spre budapesta /viena(prima oprire)...ca luni trebuie sa ajung la praga...si de-acolo spre olanda...de-abea astept !! desi, sint cam obosita si sa ma gandesc la concediu, dar sper sa trec cu bine si saptamana viitoare care se anunta ff aglomerata, ca si asta care a trecut (stat la serviciu pan la 7,8 in fiecare zi) Se anunta un concediu frumos !!!!!!! Daca nu as fii stat la o asa mare departare de granitza cu Olanda...te-as fii invitat si pe la mine....Distantele astea ma omoara....nu ma pot vedea cu niciuna dintre voi -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| alandana |
25-08-2006, 10:11 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
![]() O poza cu el si diriginta lui Editare moderator: redimensionare poza. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| maria |
25-08-2006, 10:11 PM
|
buna, fetelor...sau sa va zic direct 'nopate buna' la ora asta? uff...mai e un pic...saptamana viitoare pe vremea asta voi fi deja in concediu...in masina, in drum spre budapesta /viena(prima oprire)...ca luni trebuie sa ajung la praga...si de-acolo spre olanda...de-abea astept !! desi, sint cam obosita si sa ma gandesc la concediu, dar sper sa trec cu bine si saptamana viitoare care se anunta ff aglomerata, ca si asta care a trecut (stat la serviciu pan la 7,8 in fiecare zi) Se anunta un concediu frumos !!!!!!! Daca nu as fii stat la o asa mare departare de granitza cu Olanda...te-as fii invitat si pe la mine....Distantele astea ma omoara....nu ma pot vedea cu niciuna dintre voi hehe...nu zi de 2 ori ca poate te trezesti cu noi -------------------- |
| dany |
25-08-2006, 10:19 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ii place sa ma imite - asa ca daca ii spun ca i-am pus ticker pe site o sa-l ambitioneze. Un exemplu - nu ii prea placea sa citeasca dar i-am zis ca vara asta mergem in Grecia si daca va citi Alexandru cel Mare ii promt ca il duc in toate locurile despre care citeste. A terminat cartea ( 3 volume groase) si si-a facut itinerariu pe care vrea sa mearga. Ce spui tu acolo,Dana,....insemna ambitie( cum spuneai si tu ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E perfect !!!!!!!!!!!!!! Deci....concediu placut si...." pe cai ca se filmeaza " cand va intoarceti !!!!!De abia astept sa vad rezultatele !!!!!!!!!!!!!!!! Si....poate intra si el pe aici si scrie cateva cuvinte....cine stie...poate se "indragosteste" de forumul nostru....mai ales cand va vedea ca WW da rezultate E cam mare poza,Dana......nu pot sa-mi dau seama exact ce si cum e pe acolo buna, fetelor...sau sa va zic direct 'nopate buna' la ora asta? uff...mai e un pic...saptamana viitoare pe vremea asta voi fi deja in concediu...in masina, in drum spre budapesta /viena(prima oprire)...ca luni trebuie sa ajung la praga...si de-acolo spre olanda...de-abea astept !! desi, sint cam obosita si sa ma gandesc la concediu, dar sper sa trec cu bine si saptamana viitoare care se anunta ff aglomerata, ca si asta care a trecut (stat la serviciu pan la 7,8 in fiecare zi) Se anunta un concediu frumos !!!!!!! Daca nu as fii stat la o asa mare departare de granitza cu Olanda...te-as fii invitat si pe la mine....Distantele astea ma omoara....nu ma pot vedea cu niciuna dintre voi hehe...nu zi de 2 ori ca poate te trezesti cu noi Wooowwwwww.....ar fii super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Danemarca e la 15 km de mine !!!Dar...daca tii autobanda.....nici nu treci pe langa oraselul meu Oricum.....da un semnal ( iti scriu nr de mobil pe mess )...cu cateva zile inainte ( sa am liber de la job )....in cazul in care va hotarati !!!! daca nu......mai faceti si anul viitor un concediu si atunci luati tarile pe care nu le-ati parcurs anul asta ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| alandana |
25-08-2006, 10:22 PM
|
Noapte buna fetelor. Ma duc la nani.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| dany |
25-08-2006, 10:40 PM
|
Am vazut poza,Dana ! Nu arata prea grasutz...dar tu il vezi in intregime deci...stii sigur ce spui ! Inca o data : astept venirea din concediu ( ai putea incepe si acolo cu ceva restrictii-nu prea mari- la dulciuri) si apoi rezultatele lui Mihaita !!!!!
Si tie "noapte buna ",linistita si cu vise frumoase ( nu despre WW Stiam ca ,daca ma deranjeaza ceva cand vreau sa merg la nani,mai dureaza mult pana ma ia somnul din nou....... Incerc totusi sa merg la somnic...cu pasi mici..... Inca o data : WE placut si plin de voie buna tututror !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Eu. |
25-08-2006, 10:43 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
mama-mama, ce discutii ep aici de cand nu am mai intrat
pe unde o fi May? astazi am mancat cam putin dpdv al punctelor si cam prost calitativ: MD -cafea cu lapte condensat: 0,5p PRANZ -pilaf de orez cu legume: 5p -piept de pui la gratar: 4p -cafea cu lapte condensat: 0,5p CINA -paine: 2p -tocanita de pui: 5p total:17p din 19 si nu stiu de ce, daar ma simt umflata rau de tot. am bat si 2,5l de apa plata in care am stors o lamaie. ma enerveaza ca iar pierd mult de tot de pe fund -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| honey79 |
25-08-2006, 10:45 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Himere...... sper si eu ca fratele tau sa se simta bine si sa nu fie grav .
Te asteptam cu vesti. Pupicei. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| dany |
25-08-2006, 10:49 PM
|
Gigelu.......pai tu nu stii ca discutiile "filozofice" au loc seara tarziu ???
Si eu ma intreb unde e MAY ???????????????????????????Vad ca e on ( ca si multi altii Hmmmm....fii fericita ca dai jos de la funduletz....fa ceva miscare ( abdome,de exemplu) pentru burtica !!!! Stau si eu ceva mai mult in seara asta si....exceptand discutia cu Dana si Maria.........pauza !!!! Si sunt 11 utilizatori on...incep si eu ca Himere : ce faceti ,fetelor ??????? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 25-08-2006, 10:52 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
25-08-2006, 10:57 PM
|
Honeyyyyyyyyy,iubita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si tu esti pe aici ??????? Pup fata !!!! Sper ca esti bine si iti doresc sa ai cateva zile libere super frumoase....nu conteaza vremea de afara !!!!
Maria....Iti doresc sa ai un concediu mai mult decat frumos si sa reusiti sa ajungeti acolo unde v-ati propus !!!!! Poate nu ne mai "vedem" pana pleci.....Si....cum spuneam:nu ezita sa dai un bip sau ceva.......daca se schimba itinerariul. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| honey79 |
25-08-2006, 10:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Dany... nu te-ai bagat in patut???
Gigelu... si eu zic ca ar trebui cumva sa-ti faci timp si sa mergi macar de doua ori pe saptamana la sala.....eu abia astept marti sa merg din nou. Pupicei. Eu nu pot sa merg in patut..caci a fost ocupat de un ditamai ursulache de plus. Sunt ok Dany.. azi n-am facut absolut nimic in casa.... doar am stat si m-am relaxat... am facut o baita cu spuma si saruri de vreo doua ore.... apoi.. pe seara ne-am uitat la cate un episod din Charmed, Bewitched si .. Carnivale in care joaca o prietena de-a sotului. Acest mesaj a fost editat de honey79: 25-08-2006, 11:01 PM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| dany |
25-08-2006, 10:59 PM
|
Aaaaaaaa, o intrebare : ce tara poate fii la " yahoo.ca" ????????????????????????? Canada ?????? parca nu suna prea bine.....Multumesc pentru raspuns si pupici.
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:54 AM |