![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
01-09-2006, 05:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Concediu placut, Alandana!
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Lacry |
01-09-2006, 06:03 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
hey fetele...am terminat Felicitari din partea mea si a lui Mocutza -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
01-09-2006, 06:10 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
multumesc lacry si eu.
azi am asa.. 3 biscuiti cu crema 5p 1 ficatel de pui 2p 1 ca[uccino 2p o bucatica piept pui fiert 3p 2 feliute salam victoria 3p o rosie 0p total 15 p -------------------- |
| bubbles |
01-09-2006, 06:19 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
am uitat sa va spun...abia astept sa mi se spuna domnisoara profesoara ... hihihi...alanda daca ai nevoie pt baietelul tau de comentarii sau argumentari sau caracterizari sa imi spui
-------------------- |
| Ella79 |
01-09-2006, 06:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Alandana, toata stima pentru vointa!! In tot ce faci!
-------------------- |
| May |
01-09-2006, 06:43 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pffff de abia am terminat de facut curat in restul casei. Eu faceam curat in camera mea unde vor sta parintii mei si soacra-mea a venit de la munca si s-a tolanit in patul meu si imi povestea ca a baut bere cu nust cine, pe cand eu faceam curat pe langa ea
Tulip pt cand vin o sa ii astept cu musaca si o prajitura, apoi o sa fac mancare cu mama ca sa mai invat de la ea bubbles felicitari si multa bafta in obtinerea postului Astazi e ziua cea mare in care iubi ia concediu si salariu + marirea de salariu.. parca vad ca i-l maresc doar cu 50 de euro Pt cina vreau sa pregatesc cartofi la cuptor condimentati cu aripi de pui ( aici sunt o delicatesa, in Ro erau bataie de joc Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 01-09-2006, 06:45 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ella79 |
01-09-2006, 07:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
May, tu esti fata inteligenta, nu mai pune la suflet ce zice/face soacra-ta! Iti mananci tineretea degeaba si nu merita. Tu esti fata harnica, te pricepi sa faci o gramada de lucruri, gatesti demential (dupa cate ne demonstreaza pozele), iubi tau de apreciaza si te iubeste asa ca eu cred ca soacra-ta e doar geloasa. Las-o in pace si nu mai pune la suflet!
-------------------- |
| Deea |
01-09-2006, 07:54 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Pisik ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si ai vorbit cu seful; sper ca lucrurile sa se indrepte.
Biencutza zici ca am lucrat pentru acelasi sef Bubbles felicitari! Alandana concediu placut, sa te odihnesti; te asteptam cu forte noi si poze frumoase! May cred ca de-abia astepti sa-ti vezi parintii, sincer te admir ca ai putut sa te rupi de ei si sa pleci in alta tara; eu n-as putea sa stau asa departe de familie. am nevoie de niste motivatie...gasesc pe la cineva??? -------------------- ![]() |
| alandana |
01-09-2006, 08:11 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
May, tu esti fata inteligenta, nu mai pune la suflet ce zice/face soacra-ta! Iti mananci tineretea degeaba si nu merita. Tu esti fata harnica, te pricepi sa faci o gramada de lucruri, gatesti demential (dupa cate ne demonstreaza pozele), iubi tau de apreciaza si te iubeste asa ca eu cred ca soacra-ta e doar geloasa. Las-o in pace si nu mai pune la suflet! Total de acord cu ce spune Ella. In plus iti spun din proprie experienta ca asta e un razboi pierdut din start - chiar daca il castigi. Singurul cale de castig in acest razboi este daca renunti la el si nu ii lasi sa te amarasca. Arata-le cat de bine te simti tu cu iubi al tau indiferent cate comentarii urate au ei. Si arata-le ca nu te pot rani. Numai cei de care-ti pasa te pot rani. am uitat sa va spun...abia astept sa mi se spuna domnisoara profesoara ... hihihi...alanda daca ai nevoie pt baietelul tau de comentarii sau argumentari sau caracterizari sa imi spui Nu spune de 2 ori. Felicitari - sper sa obtii postul pe care-l doresti. Pentru May : In plus - lasa-i sa-si primeasca socrii asa cum cred ei de cuviinta - cu ce bere si ce suc vor ei. Oricum daca e sa-ti scoata ochii ti-i vot scoate. Acest mesaj a fost editat de alandana: 01-09-2006, 08:12 PM -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Tulip |
01-09-2006, 08:31 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dana,cand plecati in grecia?cand iti vin copiii acasa?
May,astept linkul cu cartofii si aripioarele -------------------- |
| dany |
01-09-2006, 08:53 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna seara ,neuroni !! Harnicutze la scris ,ca de obicei ...
Pisik...iti doresc sa obtii ceea ce crezi tu ca meriti la locul de munca ! Bianca...si eu mai primesc telefoane de acel gen dimineata dar...norocul lor ca sunt deja treaza Bubbles...felicitari !!!!! Alandana....sa ai un concediu super placut !!! May...sa te simti bine alaturi de parintii tai !!! Lasa socrii sa zica ce vor ei...tu stii ce e adevarat si ce nu asa ca..."lasa lumea sa vorbeasca" ! Si...lasa-i si pe ei sa contribuie cu ceva atunci cand vin parintii tai.....chiar daca o vor face doar ca sa iti scoata tie ochii apoi sau...ca sa arate ce socrii "de treaba" sunt ei... Ina...vacanta placuta si linistita la ai tai !! Uka...aveti amandoi nevoie de liniste ! Fii alaturi de el si....cu rabdare si dragoste veti rezolva totul !! Ideea cu cina romantica si dans,etc...e super !!! Va va face bine ! Si noi mai facem din cand asa ceva si ...e tare placut ! Geo...felicitari pentru ticker !!! Dylly...multumesc mult pentru ideile in legatura cu amenajarea bucatariei !!!! Imi prind chiar foarte bine !!!!!! Ella...bafta la "revenirea la job" Nusarich...ma recunoasc in povestea cu parcursul celor 10 km la job Sanatate multa fetelor racite !!!!! Cine stie cand se intoarce Danutella ????? Parca acum in WE,nu ? Va doresc tuturor un WE placut !!!! ( Eu iar nu ma numar printre cele care nu merg la job in WE ). Pupici -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| dany |
01-09-2006, 09:18 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hmmmmmm....apar si eu o data pe saptamana pe aici si...dispar toate fetele .Oare v-am speriat eu ?
Oricum....va pup si plec imediat la nani ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
01-09-2006, 09:26 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Sunt si eu pe aici...
-------------------- |
| nusarich |
01-09-2006, 09:26 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
weekend placut si de la mine.
eu inca n-am plecat, am lucrat un pic pentru serviciu, am dat de cap la un fisier si m-am declarat desteapta (ah, nu m-am blonzit de tot... pupici si o noapte cu vise frumoase tuturor! -------------------- |
| dany |
01-09-2006, 09:36 PM
|
Nusa...dormi maine 1 ora si pentru mine,te rooooogggg !!!!!!!!
Tulip....tu , ca de obicei , nu ai somn Am o intrebare : si la voi apare , sub ID-ul vostru si toate celelalte date, ceva in legatura cu nu stiu ce avertizare ?????? Aaaaaa....nici nu am observat ca sunt pestisor -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:32 AM |