left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

246 Pagini V « < 74 75 76 77 78 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 2, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
luchi
mesaj 01-09-2006, 05:59 PM
Mesaj #1126

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie
Sex: Feminin

Concediu placut, Alandana! beach.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Lacry
mesaj 01-09-2006, 06:03 PM
Mesaj #1127

Marmota

Raspunsuri: 1.387
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

CITAT(bubbles @ 01-09-2006, 03:24 PM) *

hey fetele...am terminat biggrin.gif ...desi nu cu nota care ma asteptam...dar tot e bine...6,40 scris ca nu era bun la metodica proiectul care l`am facut...tb proiectare didactica si 8 la oral biggrin.gif blum.gif in total 6,93...sad.gif dar ma simt mandra ca sunt profesoare cu mai multa experienta decat mine si au luat note mult mai mici decat mine

Felicitari din partea mea si a lui Mocutza baby.gif !!!

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

bubbles
mesaj 01-09-2006, 06:10 PM
Mesaj #1128

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

multumesc lacry si eu.
azi am asa..
3 biscuiti cu crema 5p
1 ficatel de pui 2p
1 ca[uccino 2p
o bucatica piept pui fiert 3p
2 feliute salam victoria 3p
o rosie 0p
total 15 p

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
bubbles
mesaj 01-09-2006, 06:19 PM
Mesaj #1129

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

am uitat sa va spun...abia astept sa mi se spuna domnisoara profesoara ... hihihi...alanda daca ai nevoie pt baietelul tau de comentarii sau argumentari sau caracterizari sa imi spui smile.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Ella79
mesaj 01-09-2006, 06:28 PM
Mesaj #1130

Taz

Raspunsuri: 3.035
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Alandana, toata stima pentru vointa!! In tot ce faci! give_rose.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
May
mesaj 01-09-2006, 06:43 PM
Mesaj #1131

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Pffff de abia am terminat de facut curat in restul casei. Eu faceam curat in camera mea unde vor sta parintii mei si soacra-mea a venit de la munca si s-a tolanit in patul meu si imi povestea ca a baut bere cu nust cine, pe cand eu faceam curat pe langa ea mad.gif . La un momend dat s-a simtit ( ma mir dry.gif ) si a plecat din camera. Inainte sa vina ea, facusem curat in salon ( mi-a luat aproape o ora ) si se vedea clar ca am facut curat, mirosea si a lamaie de la spray-ul pt mobila si ce credeti ca zice ea? ``hai ca eu ma apuc sa fac curat in salon`` w00t.gif I-am zis: nu se vede ca am facut eu? La care ea: da, dar tu nu ai facut ca lumea cu sters canapeaua si fotoliile cu carpa uda. Am ramas ohmy.gif deoarece nici ea NU A FACUT ASTA VREODATA pt ca avem cuvelturi si nu mai necesita spalarea lor, ci doar spalarea cuvelturii. Am lasat-o in durerea ei. Apoi zice ca o sa faca o supa cu taietzei de casa ( adica o sa faca ea taietzei ) pt cand vin ai mei... nu i-am zis nimic... o las sa se chinuie... ca oricum ai mei nu mananca asa ceva lol.gif lol.gif lol.gif dar sa ii zica ei cu gura lor, ca daca ii zic eu, iar imi aud vorbe ca fac fuguri la mancare tease.gif

Tulip pt cand vin o sa ii astept cu musaca si o prajitura, apoi o sa fac mancare cu mama ca sa mai invat de la ea rolleyes.gif. Cred ca ajung sambata seara sau dumincia dimineatza pt ca azi pe la 3 erau la jumatatea Italiei. Socrii mei se tot agita ce mancare or sa faca sau ce bere sa cumpere, sucuri... dar or sa ia o mare tzeapa devil.gif pt ca eu o sa fac mancare pt ei, eventual asistata de mama, si tot ce or sa bea sau or sa manance eu o sa cumpar. Nu vreau sa ia ceva de la ei si apoi sa imi scoata mie ochii ca ``mi-au tinut parintii cu mancare si suc`` doh.gif doh.gif doh.gif ca ii cred in stare

bubbles felicitari si multa bafta in obtinerea postului cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Astazi e ziua cea mare in care iubi ia concediu si salariu + marirea de salariu.. parca vad ca i-l maresc doar cu 50 de euro wacko.gif

Pt cina vreau sa pregatesc cartofi la cuptor condimentati cu aripi de pui ( aici sunt o delicatesa, in Ro erau bataie de joc laugh.gif ) si mujdei cu maioneza blum.gif . Pun link cu poza, nu o mai pun direct pe forum ca ma omoara gigelu )).gif . Oricum eu mereu va pun poza cu portia lui iubi, ca portia mea nu e spectaculoasa, bate vantul prin farfurie mai bine zis lol.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 01-09-2006, 06:45 PM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 01-09-2006, 07:04 PM
Mesaj #1132

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

May, tu esti fata inteligenta, nu mai pune la suflet ce zice/face soacra-ta! Iti mananci tineretea degeaba si nu merita. Tu esti fata harnica, te pricepi sa faci o gramada de lucruri, gatesti demential (dupa cate ne demonstreaza pozele), iubi tau de apreciaza si te iubeste asa ca eu cred ca soacra-ta e doar geloasa. Las-o in pace si nu mai pune la suflet! hug.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Deea
mesaj 01-09-2006, 07:54 PM
Mesaj #1133

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

Pisik ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si ai vorbit cu seful; sper ca lucrurile sa se indrepte.
Biencutza zici ca am lucrat pentru acelasi sef smile.gif ; daca nu-mi dadeam demisia avea toate sansele fostul meu sef sa se trezeasca ca-l cotonageste al meu smile.gif ... el care e f. calm de obicei
Bubbles felicitari! cheer.gif
Alandana concediu placut, sa te odihnesti; te asteptam cu forte noi si poze frumoase!
May cred ca de-abia astepti sa-ti vezi parintii, sincer te admir ca ai putut sa te rupi de ei si sa pleci in alta tara; eu n-as putea sa stau asa departe de familie.

am nevoie de niste motivatie...gasesc pe la cineva???

--------------------
Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 01-09-2006, 08:11 PM
Mesaj #1134

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

CITAT(Ella79 @ 01-09-2006, 08:04 PM) *

May, tu esti fata inteligenta, nu mai pune la suflet ce zice/face soacra-ta! Iti mananci tineretea degeaba si nu merita. Tu esti fata harnica, te pricepi sa faci o gramada de lucruri, gatesti demential (dupa cate ne demonstreaza pozele), iubi tau de apreciaza si te iubeste asa ca eu cred ca soacra-ta e doar geloasa. Las-o in pace si nu mai pune la suflet! hug.gif

Total de acord cu ce spune Ella. In plus iti spun din proprie experienta ca asta e un razboi pierdut din start - chiar daca il castigi. Singurul cale de castig in acest razboi este daca renunti la el si nu ii lasi sa te amarasca. Arata-le cat de bine te simti tu cu iubi al tau indiferent cate comentarii urate au ei. Si arata-le ca nu te pot rani. Numai cei de care-ti pasa te pot rani.
CITAT(bubbles @ 01-09-2006, 07:19 PM) *

am uitat sa va spun...abia astept sa mi se spuna domnisoara profesoara ... hihihi...alanda daca ai nevoie pt baietelul tau de comentarii sau argumentari sau caracterizari sa imi spui smile.gif

Nu spune de 2 ori. Felicitari - sper sa obtii postul pe care-l doresti.

Pentru May : In plus - lasa-i sa-si primeasca socrii asa cum cred ei de cuviinta - cu ce bere si ce suc vor ei. Oricum daca e sa-ti scoata ochii ti-i vot scoate.

Acest mesaj a fost editat de alandana: 01-09-2006, 08:12 PM

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
Tulip
mesaj 01-09-2006, 08:31 PM
Mesaj #1135

Taz

Raspunsuri: 3.449
Membrul Nr.: 72

Dana,cand plecati in grecia?cand iti vin copiii acasa?
May,astept linkul cu cartofii si aripioarele naughty.gif naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 01-09-2006, 08:53 PM
Mesaj #1136

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

Buna seara ,neuroni !! Harnicutze la scris ,ca de obicei ...

Pisik
...iti doresc sa obtii ceea ce crezi tu ca meriti la locul de munca !
Bianca...si eu mai primesc telefoane de acel gen dimineata dar...norocul lor ca sunt deja treaza lol.gif
Bubbles...felicitari !!!!!
Alandana....sa ai un concediu super placut !!!
May...sa te simti bine alaturi de parintii tai !!! Lasa socrii sa zica ce vor ei...tu stii ce e adevarat si ce nu asa ca..."lasa lumea sa vorbeasca" ! Si...lasa-i si pe ei sa contribuie cu ceva atunci cand vin parintii tai.....chiar daca o vor face doar ca sa iti scoata tie ochii apoi sau...ca sa arate ce socrii "de treaba" sunt ei...
Ina...vacanta placuta si linistita la ai tai !!
Uka...aveti amandoi nevoie de liniste ! Fii alaturi de el si....cu rabdare si dragoste veti rezolva totul !! Ideea cu cina romantica si dans,etc...e super !!! Va va face bine ! Si noi mai facem din cand asa ceva si ...e tare placut !
Geo...felicitari pentru ticker !!!
Dylly...multumesc mult pentru ideile in legatura cu amenajarea bucatariei !!!! Imi prind chiar foarte bine !!!!!!
Ella...bafta la "revenirea la job" )).gif
Nusarich...ma recunoasc in povestea cu parcursul celor 10 km la job lol.gif

Sanatate multa fetelor racite !!!!!
Cine stie cand se intoarce Danutella ????? Parca acum in WE,nu ?

Va doresc tuturor un WE placut !!!! ( Eu iar nu ma numar printre cele care nu merg la job in WE ).

Pupici

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 01-09-2006, 09:18 PM
Mesaj #1137

Yeti

Hmmmmmm....apar si eu o data pe saptamana pe aici si...dispar toate fetele .Oare v-am speriat eu ? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Imi place sa cred ca nu...

Oricum....va pup si plec imediat la nani !

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
Tulip
mesaj 01-09-2006, 09:26 PM
Mesaj #1138

Taz

Raspunsuri: 3.449
Membrul Nr.: 72

Sunt si eu pe aici...

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 01-09-2006, 09:26 PM
Mesaj #1139

Iepuras

Raspunsuri: 1.979
Membrul Nr.: 80

weekend placut si de la mine.

eu inca n-am plecat, am lucrat un pic pentru serviciu, am dat de cap la un fisier si m-am declarat desteapta (ah, nu m-am blonzit de tot... lol.gif ) si ma duc sa ma mai uit la TV. maine dorm.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pupici si o noapte cu vise frumoase tuturor!

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 01-09-2006, 09:36 PM
Mesaj #1140

Yeti

Nusa...dormi maine 1 ora si pentru mine,te rooooogggg !!!!!!!!
Tulip....tu , ca de obicei , nu ai somn lol.gif lol.gif

Am o intrebare : si la voi apare , sub ID-ul vostru si toate celelalte date, ceva in legatura cu nu stiu ce avertizare ??????

Aaaaaa....nici nu am observat ca sunt pestisor lol.gif .Va trebui sa fac in asa fel incat sa raman mereu pestisor.....e zodia mea si IUBESC PESTII ...Si mai ales DELFINII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOR DUPA EI !!! )).gif De cate ori merge cumnata-mea cu familia in concediu...fetele ei imi aduc ceva cu delfini...cred ca voi deschide un muzeu in curand lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post

246 Pagini V « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 03:32 AM