![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| emu |
01-09-2006, 09:44 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Buna... m-am intors!!
Incerc sa postez meniul: supa 2p salata cu 1 ou, juma de rosie, salata verde si 1 lta sos ranch 3p 100gr carne vita, 1 lta ulei masline,broccoli,morcov,ciuperci 2p 2 felii paine 2p -------------------------- Total 10p si astea cu chiu cu vai, de o juma de ora ma chinui sa mananc si n-am terminat -------------------- |
| emu |
01-09-2006, 09:53 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Pisik, bravo, asteptam sa auzim cand se pune solutia in aplicare
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
01-09-2006, 09:54 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Emu......eu am in carticica mea ,in legatura cu ,carnea de vita asa :
-Carne de vita ,grasa,nepregatita,125 gr = 4,5 p -Carne de vita,slaba,125 gr,nepregatita = 3 p Tu ai pus 2 puncte pentru carne + 1 linguritza ulei de masline ( care are 1 p)..... Nu m-am uitat pe materialele WW.....eu ma iau dupa carticica mea WW......poate la materiale scrie altceva..... Si...maslinele au puncte !!!!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Lacry |
01-09-2006, 09:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Danyhoney, si la mine apare chestiunea cu avertizarea, probabil pentru ca sunt mai noua pe aici, n-am prea multe postari... nici nu am timp foarte mult la dispozitie din cauzade copil mik, nici nu apuc sa ma familiarizez cu voi si sa citesc tot ce scrieti!
-------------------- |
| emu |
01-09-2006, 09:57 PM
|
Emu......eu am in carticica mea ,in legatura cu ,carnea de vita asa : -Carne de vita ,grasa,nepregatita,125 gr = 4,5 p -Carne de vita,slaba,125 gr,nepregatita = 3 p Tu ai pus 2 puncte pentru carne + 1 linguritza ulei de masline ( care are 1 p)..... Nu m-am uitat pe materialele WW.....eu ma iau dupa carticica mea WW......poate la materiale scrie altceva..... Eu mereu am calculat la carne de vaca 1 bucata proaspata 125 gr - 2 puncte Multumesc de interventie ok, de masline stiu, n-am mancat azi, abia mi-am luat de fapt, verzi edit: ulei de masline era acolo Despre avertizarea de sub avatar, apare la fiecare user in parte, uite ce am gasit eu regulament Acest mesaj a fost editat de emu: 01-09-2006, 10:03 PM -------------------- |
| Lacry |
01-09-2006, 09:59 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Am si eu o intrebare, poate prosteasca, dar nu am citit topicul acesta de la inceput... a slabit cineva serios cu WW? Dar ma gandeam la niste rezultate notabile... Cartea o aveti in format electronic ? Ati achizitionat-o de pe net?
-------------------- |
| Tulip |
01-09-2006, 10:05 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dany,nu am somn..inca...dar ma duc imediat la culcare
Am papat un ecler cu cioca si frisca -------------------- |
| emu |
01-09-2006, 10:19 PM
|
mai tulip mai, ia zi tu de ce ai mancat eclerul, mai ales la ora asta tarzie in noapte?
-------------------- |
| soranutza |
01-09-2006, 10:22 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Avertizarea e pentru fetele care nu se tin de dieta. Cu cat mancati mai multe prostii, cu cat va cresc avertizarile. Cand ajungeti la 10 va dau afara de pe site. Din cate am inteles, eclerul de ciocolata are multe puncte la avertizari.
|
| emu |
01-09-2006, 10:30 PM
|
o-o ai luat avertizarea deja... pt ecler cumva?
-------------------- |
| dany |
01-09-2006, 10:49 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Emu......eu am in carticica mea ,in legatura cu ,carnea de vita asa : -Carne de vita ,grasa,nepregatita,125 gr = 4,5 p -Carne de vita,slaba,125 gr,nepregatita = 3 p Tu ai pus 2 puncte pentru carne + 1 linguritza ulei de masline ( care are 1 p)..... Nu m-am uitat pe materialele WW.....eu ma iau dupa carticica mea WW......poate la materiale scrie altceva..... Eu mereu am calculat la carne de vaca 1 bucata proaspata 125 gr - 2 puncte Multumesc de interventie ok, de masline stiu, n-am mancat azi, abia mi-am luat de fapt, verzi edit: ulei de masline era acolo Despre avertizarea de sub avatar, apare la fiecare user in parte, uite ce am gasit eu regulament Scuze...a venit Dirk acasa si am stat putin la taclale Eu am 5 bucati de masline verzi = 1 p..........asa scrie la mine !!!! Se pare ca din octombrie ( asa am auzit) va aparea o noua cartulie cu punctele WW.....Fiti sigure ca mi-o bvoi cumpara si va voi tine la curent cu noutatile....WW scoate la fiecare 2 ani o noua carte ...cu modificari de punctaj. Am si eu o intrebare, poate prosteasca, dar nu am citit topicul acesta de la inceput... a slabit cineva serios cu WW? Dar ma gandeam la niste rezultate notabile... Cartea o aveti in format electronic ? Ati achizitionat-o de pe net? Lacry... eu am slabit in 2 luni si 1 saptamana ( anul trecut ) 9 kg !!! Sotul meu a inceput de 1 luna WW si...rezultatele le vezi la ticker-ul lui (maine are zi de cantar )....Se merita sa tii WW !!!!! Uita-te la ticker-ele fetelor ....te vei convinge !!!!!! In alta ordine de idei....nu conteaza ca nu ai timp de intrat si de citit prea mult pe aici...ai grija de bb mic si...cand ai timp,citeste-ne...In timp ne vei cunoaste ! Dany,nu am somn..inca...dar ma duc imediat la culcare Am papat un ecler cu cioca si frisca Vreau si eu ecler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nu am mai mancat de 6 ani si jumatate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Avertizarea e pentru fetele care nu se tin de dieta. Cu cat mancati mai multe prostii, cu cat va cresc avertizarile. Cand ajungeti la 10 va dau afara de pe site. Din cate am inteles, eclerul de ciocolata are multe puncte la avertizari. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| soranutza |
01-09-2006, 10:53 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
o-o ai luat avertizarea deja... pt ecler cumva? Da, eu deja sunt in perioada de proba. Am o saptamana in care trebuie sa fiu prudenta cu mancarea, altfel nu ma mai vedeti pe aici. Incep de maine cu proba, ca azi am fost bolnavioara. Si stiti ce? Luchi mi-a zis ca daca-s bolnavioara, sa-l sun pe prieten si sa-i spun sa-mi aduca ceva bun. I-am spus: saorma (alandana-i de vina). Vedeti voi fetelor ce fata cuminte sunt eu si cum ma stricati voi pe mine? |
| dany |
01-09-2006, 11:01 PM
|
Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww , ce fata desteapta esti tu ,Soranutza !!!!!!! Dai vina pe altii si...gata,te-ai scos !
Si...cine ti-a spus ca aici exista perioada de proba ????? Poate pentru fetele noi ...dar nu pentru tine -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| honey79 |
01-09-2006, 11:08 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Dany.... pup fata.
Nu te-ai bagat in patut inca? Hai ca daca ti-e frica...renunt eu la un ursulache de-al meu... pentru o seara. Pupici dulci. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| soranutza |
01-09-2006, 11:12 PM
|
Dany, asta e defect profesional. E mai usor sa dai vina pe altul ca sa gasesti o solutie
Gata, ma bag in patut, sa aveti un weekend placut, spor la numarat. Va puuuuup |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:51 AM |