left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

246 Pagini V « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 2, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
honey79
mesaj 01-09-2006, 11:16 PM
Mesaj #1156

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.095
Inscris: 1-08-2006
Din: SUA
Membrul Nr.: 84
Sex: Feminin

Somn usor, Sorana,.... si vise placute.
Sa ai un weekend super.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 01-09-2006, 11:16 PM
Mesaj #1157

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

CITAT(honey79 @ 01-09-2006, 11:08 PM) *

Dany.... pup fata.
Nu te-ai bagat in patut inca?
Hai ca daca ti-e frica...renunt eu la un ursulache de-al meu... pentru o seara.blum.gif...si ti-l trimit tie.

Pupici dulci.

Iubita...acum plec la nani.......de cate ori reusesc sa intru pe aici...nu imi mai vine sa ma despart de voi hug.gif hug.gif Vreau eu un ursulache dintre ai tai dar....pentru totdeauna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ursulache al meu ( nu mai e ca a slabit mult ) e bun dar...ce ma fac cand munceste de noapte ?????????????????????? Gata ,plec la nani.....Maine iar la job !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff !!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

emu
mesaj 01-09-2006, 11:23 PM
Mesaj #1158

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

sorana am ras tot drumul de faza cu avertizarile, esti tare )).gif (am zis drumul ca a trebuit sa ma mai duc odata la posta sa trimit odata formularul de schimbare de adresa la of de imigrari, ca data trecuta a trimis desteapta fara semnatura si data, deh, creierasul meu s-a incurcat in atatea casute de completat lol.gif ) radeti radeti, ca e de ras )).gif

in alta ordine de idei, o sa va postez in una din zilele urmatoare poze cu machiajul fumee parca asa-i spune?!; o sa urmez indicatiile antoniei, ceva ceva tot o sa iasa blum.gif

ok, modificat punctaj si la masline verzi... umm... e cumva vreo lista updatata pe undeva si eu n-am idee de ea?

somn usor fetele, vise placute, la eclere si nuiele )).gif

Acest mesaj a fost editat de emu: 01-09-2006, 11:25 PM

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 01-09-2006, 11:25 PM
Mesaj #1159

Yeti

CITAT(soranutza @ 01-09-2006, 11:12 PM) *

Dany, asta e defect profesional. E mai usor sa dai vina pe altul ca sa gasesti o solutie grin.gif

Gata, ma bag in patut, sa aveti un weekend placut, spor la numarat. Va puuuuup pupic.gif

Hmmmmmm...defect profesional ??? La job e ok...dar aici.....e defectul tau personal lol.gif lol.gif Rad eu,rad ,dar.......si eu am calcat in strachini saptamana asta....De vina a fost socrul meu : a fost ziua lui.Deci.....il iubesc prea mult ca sa ma abtin de la ce gateste soacra-mea de ziua lui pentru noi toti....asa ca....am papat tot ca un copil cuminte si...astept luni pedeapsa cantarului !! lol.gif lol.gif :lol:Dar...durerea e ca....maine isi serbeaza socrul meu ,cu adevarat,ziua de nastere !!! Deci....iar dezmat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar.....stiti ceva,fetelor ??? Am niste socrii super-minunati si...chiar ca nu ma va interesa ce pap maine la chef !!!!!!!!!!!!!!!Sunt multumita cu ce am reusit sa slabesc pana acum !!!!! Daca voi reusi mai mult ,va fii OK...daca nu....va fii iar OK.

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 01-09-2006, 11:30 PM
Mesaj #1160

Yeti

Emi......sper sa nu te incurc....eu am scris punctajul pe care il am eu in carticica WW !!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu imi punctez meniul dupa ea.......Mai uita-te o data pe materialele date de MIha....si vei vedea cum trebuie sa punctezi .
Inca o data spun : eu punctez dupa cartea WW......daca sunt cateva chestii care nu sunt asemanatoare materialelor WW........nu am nici o vina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va pup pe toate si noapte buna !!!!!! Chiar ca plec la nani acum !!!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
honey79
mesaj 01-09-2006, 11:31 PM
Mesaj #1161

Marmota

Raspunsuri: 1.095
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

La Multi Ani ~!!!!! sotului, Dany
Sa fie sanatos si fericit alaturi de voi.

He he... Emu..... ma faci sa rad.... desi ma doare burtica...rad pe-aici cu lacrimi de se sperie si sotul.

Pupicei fetele si...noapte buna.

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 01-09-2006, 11:40 PM
Mesaj #1162

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Multumesc fetelor pt cuvintele voastre, sunteti fenomenale, niste prietene adevarate pupic.gif . II las pe socrii sa faca ce vor ei... oricum ``s-au oferit`` sa plateasca chiria alor mei asa ca deja au pt ce sa imi scoata ochii dry.gif . Soacra-mea acum spala holul pe care, ca sa vezi, il spalasem eu azi de fatza cu ea... si stiti de ce face asta? ca sa faca domne`` pe martira in fatza lui iubi si a lui barbate-su ca ea maine merge la munca dar la ora asta spala pe jos ... nici nu m-am mai coborat la nivelul ei sa ii atrag atentia ca am spalat si eu.

Iubi a primit concediu pana pe 19 sep ceea ce e super.. credea ca o sa primeasca doar 15 zile... iar marirea de salariu a fost de 100 de euro dupa ce s-a impus un pic seful lui direct in fatza sefului mare, caci cel din urma vroia sa ii mareasca doar cu 40 de euro ohmy.gif

Azi am vrut sa fac si curatenie in baie si soacra-mea a zis ca face ea dupa ce mai trece caldura.. bineinteles ca nu a facut.. asa ca maine ma ingramadesc cu toate din cauza ei. De asemenea am rugat-o sa imi puna si mie dero si suavizant in masina de spalat caci hainele le bagasem eu si a zis ca bine. Dupa 2 ore, ma duc sa scot hainele sa le intind si sa bag alta tura... cand hainele nu erau spalate... o intreb ce s-a intamplat si cica: pai nu mai era dero si cand am intrebat-o de ce nu mi-a zis atunci ca ma duceam eu sa cumpar, cica: pai m-a chemat vecina la ea si am uitat wacko.gif . Ma si vedeam cu mainile in ciuful ei si spargandu-i capul de toti peretii... acum am rufe in masina si inca 2 ture care asteapta... nu mai zic nimic...

Maine trebuie sa fac curat in baie, sa intind 3 randuri de rufe ( azi e seara de net a lui iubi si le spala el pe toate, ma rog, le baga la masina), apoi il scol pe iubi sa se duca la tuns si sa-mi cumpere cartofi ca azi am uitat doh.gif ca sa fac musaca. Apoi daca tot folosesc cuptorul, fac repede si o praji blum.gif ca acasa nu stiam sa fac nimic in domeniul mancarii complexe ( adica altceva decat cartofi cu ``oo`` grin.gif ) si sa-i surprind pe ai mei. Oricum am innebunit-o pe mama cu pozele mancarurilor mele. Si trebuie sa mergem sa luam si o tona de suc pt ca noi nu avem decat cola, tata bea pepsi, frate-meu fanta si mama apa plata doh.gif numai figuristi in familia mea grin.gif laugh.gif

Tulip parca tu ziceai ca vrei link cu mancarea de azi. S-a intamplat ceva super naspa si nu mi-a mai ars de poze. Am plecat la 20.20 la cumparaturi cu iubi si am bagat tava cu cartofii semifierti si condimentati in cuptor. Am presupus ca ma intorc in max 20 min. Dar de unde, m-am intors la 21.30 si eram cu morcovul in fund si cu toata turma de iepuri dupa el ca mi s-au ars cartofii. Eu inainte pe scari, iubi dupa mine si socrii in spate ca atunci urcau si ei ( statusera la barfe cu vecinii ). Si pe la etajul 3 ( stau la 4 ) incep sa aud tipe ca ``arde, arde``! Deja tremuram toata.. era fum peste tot... cand am ajuns la 4... era apartamentul unui vecin plin de fum ( facuse un scurt circuit fripteusa si luase foc uleiul... groaznic ). Am fugit repede acasa la cartofi.. usurata oarecum ca nu de la noi iesea fum ( credeam ca e de la cartofi ) dar tremuram ca o piftie.. cartofii erau numai buni lol.gif cineva acolo sus chiar ma iubeste rolleyes.gif . Asta mi-a fost invatzatura de minte sa o ascult pe mama ca toata viata mi-a zis sa nu las nimic pe foc si sa plec blushing.gif . Aripile, din lipsa de timp, le-am trantit in fripteusa si le-am mancat cu cartofi copti picanti si mujdei cu maioneza. blum.gif

Azi pāna seara nu mancasem decat 2 feliutze de salam cu un colt de paine pt ca de la 10 la 14.00 am avut treaba la notariat in Madrid, apoi a venit iubi si i-am facut repede o omleta si eu am papat coltul de paine cu salam ca altceva WW nu aveam... si apoi curatenie si pregatirea cinei, cumparaturi... si ce vroiam sa va zic cu asta: mi s-a facut rau in magazin.. noroc ca aveam un stalp aproape.. apoi a venit iubi.. nu am cazut.. dar nici mult nu mai aveam... alta invatatura de minte dry.gif

In statia de metrou in Madrid am tot observat ca se uitau 2 tipi la mine.... apoi au venit si s-au asezat langa mine si unul din ei cica: permite-mi sa iti spun ca esti extraordinar de frumoasa.... dupa care urmeaza replica pe care am asteptat-o toata viata : ce mananci de esti asa frumoasa? lol.gif lol.gif lol.gif N-am crezut ca o sa ma intrebe cineva asa ceva vreodata la brontozaurul care sunt, doar prietena mea silfilida primea mereu intrebarea ( 1.72 50 kile avea) si mereu mi-am dorit sa o primesc si eu desi este o prostie. Prietena mea raspundea: eu mananc praz, mananca si tu telina ca sa tii se scoala si facem un cuplu minunat lol.gif lol.gif dar eu nu stiam sa zic asemenea prostie pe spaniola, asa ca m-am abtinut lol.gif floare.gif
Apropo, tipul era brazilian, mulatru.. arata binisor... bine ca venit metroul repede si am urcat in vagoane diferite grin.gif

Mama cat am vorbit, gata tac w00t.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 01-09-2006, 11:48 PM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
emu
mesaj 01-09-2006, 11:52 PM
Mesaj #1163

Marmota

uraaa.. a terminat May de scris... am dat refreshuri ca nebuna pana acum lol.gif

Honey, inchipuie-ti cat am eu ras eu pe seama mea la faza asta!!

May, esti o fericita, cred ca abia astepti sa fii cu ai tai smile.gif sa te bucuri de orice clipa petrecuta cu ei wink1.gif

Ok, Danyhoney, inteles! sa traiti! salut.gif Asta vreau sa fac acum smile.gif

pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de emu: 01-09-2006, 11:58 PM

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 02-09-2006, 05:52 AM
Mesaj #1164

Marmota

ok, imi iau inima-n dinti si postez pozele promise (tocmai pt ca am promis, si vreau sa ma tin de cuvant) blum.gif Antonia, iertare, nu cred ca sunt un bun invatacel, mi-am pierdut rabdarea la un moment dat si am lasat asa lol.gif

set 1: fara sa estompez, fara rimel (am uitat pe moment) )).gif ca sa vezi cat ma machiez eu de obicei

Imagine

set 2: cu estompare... stiu, n-a iesit simetric, oh well.. data viitoare poate smile.gif cand imi fac iar curaj sa incerc

Imagine

Dupa cum vedeti abia ma abtineam sa nu rad, le-am pus pe cele in care am iesit si eu mai serioasa tease.gif

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 02-09-2006, 06:02 AM
Mesaj #1165

Marmota

Concluzia: arat ca un raton, dar tot m-as duce intr-un club machiata asa biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 02-09-2006, 09:01 AM
Mesaj #1166

Taz

Raspunsuri: 3.449
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

Neata!Ce fac fetele?Eu o astept pe mama,vine la mine si are grija de Timea,eu o intind la cumparaturi cu sora mea cheer.gif cheer.gif
Emu,mie imi place cum te-ai machiat,mai ai nevoie de un pic de exercitiu si o sa fie ok...eu nici atat nu as fi in stare...
CITAT(soranutza @ 01-09-2006, 11:22 PM) *

Avertizarea e pentru fetele care nu se tin de dieta. Cu cat mancati mai multe prostii, cu cat va cresc avertizarile. Cand ajungeti la 10 va dau afara de pe site. Din cate am inteles, eclerul de ciocolata are multe puncte la avertizari.

Soranutza,ma mir ca te mai lasa sa intri pe site,dupa berica si cioca(daca nu ma insel_) din zilele trecute si shaorma lol.gif lol.gif
Sum ID-ul meu azi dimineata scria"sa-ti fie de bine eclerul" lol.gif lol.gif lol.gif
V-am pupat,fetelor!

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 02-09-2006, 09:22 AM
Mesaj #1167

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

CITAT(soranutza @ 01-09-2006, 11:53 PM) *

Luchi mi-a zis ca daca-s bolnavioara, sa-l sun pe prieten si sa-i spun sa-mi aduca ceva bun. I-am spus: saorma (alandana-i de vina). Vedeti voi fetelor ce fata cuminte sunt eu si cum ma stricati voi pe mine? grin.gif

tata.gif De ce scoti tu vorba din casa, mai Soranutzo? blum.gif

Emu, imi place cum te-ai machiat, eu nu stiu nici sa ma dau cu rimel blushing.gif , dar macar sa visez ca mi-as putea fume ochii singura vreodata crazy.gif

CITAT
Sum ID-ul meu azi dimineata scria"sa-ti fie de bine eclerul"
lol.gif lol.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Ella79
mesaj 02-09-2006, 10:13 AM
Mesaj #1168

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

Neataaaaaa
Fetelor, azi - zi oficiala de cantar: 65,2. Concluzia: ei bine, m-am ingrasat 5 kile in 7 zile de vacanta. sad.gif Daca v-as spune ca N-AM exagerat cu nimic la mancare, ca am facut sport ca nebuna..... probabil nu m-ar crede nimeni. Dar nu-mi pare rau. Am avut nevoie de vacanta asta, m-am simtit excelent si nu ma consider un caz disperat. Adica ok, cantarul arata mai mult, dar eu sunt destul de multumita de cum arat, la haine am ajuns la marimea 38 (de la 48 in ianuarie), nu mai am burtica si mi s-au definit muschii.
Sigur, e frustrant ca arata cantarul mai mult, dar chiar n-am timp acum de o depresie. Am altele pe cap.

In concluzie: de azi pun tiker, de luni incep sa numar foarte strict puncte, chiar ma simt motivata si hotarita si... cu Dumnezeu inainte!! Targetul meu: 55 pana la revelion.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
ALICE
mesaj 02-09-2006, 10:24 AM
Mesaj #1169

Koala

Raspunsuri: 2.414
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

Stiu Ella .Eu am stat in Slovacia 3 zile,si m-am intors cu 2,5 kg.De zici ca n-am facut altceva acolo decat sa mananc. sad.gif .Dar dupa o saptamana,doua mi-am revenit la kg de dinainte de plecare.
+Quote Post
Ella79
mesaj 02-09-2006, 10:35 AM
Mesaj #1170

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

CITAT(ALICE @ 02-09-2006, 11:24 AM) *

Stiu Ella .Eu am stat in Slovacia 3 zile,si m-am intors cu 2,5 kg.De zici ca n-am facut altceva acolo decat sa mananc. sad.gif .Dar dupa o saptamana,doua mi-am revenit la kg de dinainte de plecare.

Pe bune? si tu??? Eu ma gandeam sa ma duc la un doctor, sa ma caut, sa-mi mai fac niste analize de tiroida, ceva...
Mie mi se pare de-a dreptul ingrozitor. Cum naiba sa ma ingras un kg pe zi!!!! Cred ca un om sanatos si daca sta la masa si mananca 24 / 24 nu se ingrasa atata.
Ori eu am mancat acolo, in principal, pui la rotisor, curcan la cuptor, supa, muuuulte fructe (pepene si mere). Nu stiam ca alimentele astea pot ingrasa in halul asta....

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post

246 Pagini V « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 03:11 AM