![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| honey79 |
01-09-2006, 11:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Somn usor, Sorana,.... si vise placute.
Sa ai un weekend super. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| dany |
01-09-2006, 11:16 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany.... pup fata. Nu te-ai bagat in patut inca? Hai ca daca ti-e frica...renunt eu la un ursulache de-al meu... pentru o seara. Pupici dulci. Iubita...acum plec la nani.......de cate ori reusesc sa intru pe aici...nu imi mai vine sa ma despart de voi -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| emu |
01-09-2006, 11:23 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
sorana am ras tot drumul de faza cu avertizarile, esti tare
in alta ordine de idei, o sa va postez in una din zilele urmatoare poze cu machiajul fumee parca asa-i spune?!; o sa urmez indicatiile antoniei, ceva ceva tot o sa iasa ok, modificat punctaj si la masline verzi... umm... e cumva vreo lista updatata pe undeva si eu n-am idee de ea? somn usor fetele, vise placute, la eclere si nuiele Acest mesaj a fost editat de emu: 01-09-2006, 11:25 PM -------------------- |
| dany |
01-09-2006, 11:25 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany, asta e defect profesional. E mai usor sa dai vina pe altul ca sa gasesti o solutie Gata, ma bag in patut, sa aveti un weekend placut, spor la numarat. Va puuuuup Hmmmmmm...defect profesional ??? La job e ok...dar aici.....e defectul tau personal -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| dany |
01-09-2006, 11:30 PM
|
Emi......sper sa nu te incurc....eu am scris punctajul pe care il am eu in carticica WW !!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu imi punctez meniul dupa ea.......Mai uita-te o data pe materialele date de MIha....si vei vedea cum trebuie sa punctezi .
Inca o data spun : eu punctez dupa cartea WW......daca sunt cateva chestii care nu sunt asemanatoare materialelor WW........nu am nici o vina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va pup pe toate si noapte buna !!!!!! Chiar ca plec la nani acum !!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| honey79 |
01-09-2006, 11:31 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
La Multi Ani ~!!!!! sotului, Dany
Sa fie sanatos si fericit alaturi de voi. He he... Emu..... ma faci sa rad.... desi ma doare burtica...rad pe-aici cu lacrimi de se sperie si sotul. Pupicei fetele si...noapte buna. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| May |
01-09-2006, 11:40 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumesc fetelor pt cuvintele voastre, sunteti fenomenale, niste prietene adevarate
Iubi a primit concediu pana pe 19 sep ceea ce e super.. credea ca o sa primeasca doar 15 zile... iar marirea de salariu a fost de 100 de euro dupa ce s-a impus un pic seful lui direct in fatza sefului mare, caci cel din urma vroia sa ii mareasca doar cu 40 de euro Azi am vrut sa fac si curatenie in baie si soacra-mea a zis ca face ea dupa ce mai trece caldura.. bineinteles ca nu a facut.. asa ca maine ma ingramadesc cu toate din cauza ei. De asemenea am rugat-o sa imi puna si mie dero si suavizant in masina de spalat caci hainele le bagasem eu si a zis ca bine. Dupa 2 ore, ma duc sa scot hainele sa le intind si sa bag alta tura... cand hainele nu erau spalate... o intreb ce s-a intamplat si cica: pai nu mai era dero si cand am intrebat-o de ce nu mi-a zis atunci ca ma duceam eu sa cumpar, cica: pai m-a chemat vecina la ea si am uitat Maine trebuie sa fac curat in baie, sa intind 3 randuri de rufe ( azi e seara de net a lui iubi si le spala el pe toate, ma rog, le baga la masina), apoi il scol pe iubi sa se duca la tuns si sa-mi cumpere cartofi ca azi am uitat Tulip parca tu ziceai ca vrei link cu mancarea de azi. S-a intamplat ceva super naspa si nu mi-a mai ars de poze. Am plecat la 20.20 la cumparaturi cu iubi si am bagat tava cu cartofii semifierti si condimentati in cuptor. Am presupus ca ma intorc in max 20 min. Dar de unde, m-am intors la 21.30 si eram cu morcovul in fund si cu toata turma de iepuri dupa el ca mi s-au ars cartofii. Eu inainte pe scari, iubi dupa mine si socrii in spate ca atunci urcau si ei ( statusera la barfe cu vecinii ). Si pe la etajul 3 ( stau la 4 ) incep sa aud tipe ca ``arde, arde``! Deja tremuram toata.. era fum peste tot... cand am ajuns la 4... era apartamentul unui vecin plin de fum ( facuse un scurt circuit fripteusa si luase foc uleiul... groaznic ). Am fugit repede acasa la cartofi.. usurata oarecum ca nu de la noi iesea fum ( credeam ca e de la cartofi ) dar tremuram ca o piftie.. cartofii erau numai buni Azi pāna seara nu mancasem decat 2 feliutze de salam cu un colt de paine pt ca de la 10 la 14.00 am avut treaba la notariat in Madrid, apoi a venit iubi si i-am facut repede o omleta si eu am papat coltul de paine cu salam ca altceva WW nu aveam... si apoi curatenie si pregatirea cinei, cumparaturi... si ce vroiam sa va zic cu asta: mi s-a facut rau in magazin.. noroc ca aveam un stalp aproape.. apoi a venit iubi.. nu am cazut.. dar nici mult nu mai aveam... alta invatatura de minte In statia de metrou in Madrid am tot observat ca se uitau 2 tipi la mine.... apoi au venit si s-au asezat langa mine si unul din ei cica: permite-mi sa iti spun ca esti extraordinar de frumoasa.... dupa care urmeaza replica pe care am asteptat-o toata viata : ce mananci de esti asa frumoasa? Apropo, tipul era brazilian, mulatru.. arata binisor... bine ca venit metroul repede si am urcat in vagoane diferite Mama cat am vorbit, gata tac Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 01-09-2006, 11:48 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| emu |
01-09-2006, 11:52 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
uraaa.. a terminat May de scris... am dat refreshuri ca nebuna pana acum
Honey, inchipuie-ti cat am eu ras eu pe seama mea la faza asta!! May, esti o fericita, cred ca abia astepti sa fii cu ai tai Ok, Danyhoney, inteles! sa traiti! Acest mesaj a fost editat de emu: 01-09-2006, 11:58 PM -------------------- |
| emu |
02-09-2006, 05:52 AM
|
ok, imi iau inima-n dinti si postez pozele promise (tocmai pt ca am promis, si vreau sa ma tin de cuvant)
set 1: fara sa estompez, fara rimel (am uitat pe moment) ![]() set 2: cu estompare... stiu, n-a iesit simetric, oh well.. data viitoare poate ![]() Dupa cum vedeti abia ma abtineam sa nu rad, le-am pus pe cele in care am iesit si eu mai serioasa -------------------- |
| emu |
02-09-2006, 06:02 AM
|
Concluzia: arat ca un raton, dar tot m-as duce intr-un club machiata asa
-------------------- |
| Tulip |
02-09-2006, 09:01 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata!Ce fac fetele?Eu o astept pe mama,vine la mine si are grija de Timea,eu o intind la cumparaturi cu sora mea
Emu,mie imi place cum te-ai machiat,mai ai nevoie de un pic de exercitiu si o sa fie ok...eu nici atat nu as fi in stare... Avertizarea e pentru fetele care nu se tin de dieta. Cu cat mancati mai multe prostii, cu cat va cresc avertizarile. Cand ajungeti la 10 va dau afara de pe site. Din cate am inteles, eclerul de ciocolata are multe puncte la avertizari. Soranutza,ma mir ca te mai lasa sa intri pe site,dupa berica si cioca(daca nu ma insel_) din zilele trecute si shaorma Sum ID-ul meu azi dimineata scria"sa-ti fie de bine eclerul" V-am pupat,fetelor! -------------------- |
| luchi |
02-09-2006, 09:22 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Luchi mi-a zis ca daca-s bolnavioara, sa-l sun pe prieten si sa-i spun sa-mi aduca ceva bun. I-am spus: saorma (alandana-i de vina). Vedeti voi fetelor ce fata cuminte sunt eu si cum ma stricati voi pe mine? Emu, imi place cum te-ai machiat, eu nu stiu nici sa ma dau cu rimel CITAT Sum ID-ul meu azi dimineata scria"sa-ti fie de bine eclerul" -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Ella79 |
02-09-2006, 10:13 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neataaaaaa
Fetelor, azi - zi oficiala de cantar: 65,2. Concluzia: ei bine, m-am ingrasat 5 kile in 7 zile de vacanta. Sigur, e frustrant ca arata cantarul mai mult, dar chiar n-am timp acum de o depresie. Am altele pe cap. In concluzie: de azi pun tiker, de luni incep sa numar foarte strict puncte, chiar ma simt motivata si hotarita si... cu Dumnezeu inainte!! Targetul meu: 55 pana la revelion. -------------------- |
| ALICE |
02-09-2006, 10:24 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Stiu Ella .Eu am stat in Slovacia 3 zile,si m-am intors cu 2,5 kg.De zici ca n-am facut altceva acolo decat sa mananc.
|
| Ella79 |
02-09-2006, 10:35 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Stiu Ella .Eu am stat in Slovacia 3 zile,si m-am intors cu 2,5 kg.De zici ca n-am facut altceva acolo decat sa mananc. Pe bune? si tu??? Eu ma gandeam sa ma duc la un doctor, sa ma caut, sa-mi mai fac niste analize de tiroida, ceva... Mie mi se pare de-a dreptul ingrozitor. Cum naiba sa ma ingras un kg pe zi!!!! Cred ca un om sanatos si daca sta la masa si mananca 24 / 24 nu se ingrasa atata. Ori eu am mancat acolo, in principal, pui la rotisor, curcan la cuptor, supa, muuuulte fructe (pepene si mere). Nu stiam ca alimentele astea pot ingrasa in halul asta.... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:11 AM |