left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

246 Pagini V « < 79 80 81 82 83 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 2, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
himere2005
mesaj 02-09-2006, 05:35 PM
Mesaj #1201

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.888
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara
Sex: Feminin

hai ca am citit, bine ca sunteti bine, sa va treaca repede raceala bolnavioarelor.
alandana, distractie placuta, meriti
tulip, multumesc ca te-ai gindit la noi....eu, daca nu am avut calculator, am fost cu smotru grin.gif e...cum nu stiti cine e Smotru? un tip beton cu buze senzuale lol.gif naughty.gif
sper sa reuseasca dan sa rezolve ca daca nu, chiar nu mai am bani de piese noi ca si-a luat un tel.mobil la vreo 5 milioane, cu camera. e enorm pentru noi, ce sa zic, dar a mai vindut el cite ceva, am mai aminat din rate si si-a cumparat, nu prea imi convine ca acum trebuie sa ma zgircesc de la orice placere, dar sal.viitor cica e al meu...da, da, pentru rate. oricum, ma bucur ca l-am vazut fericit, ce imi mai multumea, parca era un copil blum.gif si biei i-am luat o olita cu ghidon, haioasa tare. cum reusesc sa intru, pun si o poza
may, distractie placuta
dilly, bafta cu canapeaua

va doresc distractie placuta la toate in we, va iubesc pe toate, stiti ca ma gindesc la voi, chiar daca nu o sa pot intra

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
emu
mesaj 02-09-2006, 06:28 PM
Mesaj #1202

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

hehehe fetelor, sunt uimita, nu ma asteptam la asa multe aprecieri la adresa fume-ului lol.gif .. Va multumesc!! hug.gif biggrin.gif

Dany!! felicitari smile.gif Parca parca as incerca sa-l conving si pe al meu sa tina, dar nu poate sta departe de cerealele cu lapte si untul de arahide, orice-ar fi!!!

Honey, abia astept sa ne spui cum e dupa 2 saptamani de workout smile.gif Eu m-as duce la yoga, inca mai analizez situatia; din ce-am inteles exercitiile sunt extraordinar de solicitante... umm hmm ma mai gandesc...

de cand am venit din mini vacanta nu m-am urcat pe cantar, n-am cedat tentatiei inca )).gif sa vad luni unde sunt, desi am fost destul de cuminte cu mancarea zilele alea.

va pup, ma bag la curatenie

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

May
mesaj 02-09-2006, 06:56 PM
Mesaj #1203

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Of... am si eu un moment de pace caci am terminat aproape toata treaba.. musacaua e inca in cuptor biggrin.gif

emu ti-a iesit super machiajul, mai ales ca e prima data naughty.gif

himere ne lipsesti vorbareatzo hug.gif

deea mai pune-ne si tu poze cu tine si cu micutza pupic.gif

danydulce e fenomenal babuinul tau, felictari cheer.gif tu cum stai?

Eu tocmai am mai executat inca o data prajitura ``dinti de negru`` care de data asta mi-a iesit absolut perfect la aspect ( data trecuta nu batusem albusurile ca lumea si sosul de cioco imi iesise fff lichid). Va uitati pe proprie raspundere... o tai de abia maine grin.gif . Ai mei ai intrat in Spania si au zis ca mai fac juma` de drum pana la mine si se cazeaza sa doarma tata caci e absolut rupt... a condus aproape incontinuu si a zis ca nu vrea sa adoarma la volan Doamne fereste acum cand e atat de aproape de mine. Asa ca ajunge maine cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Poza praji blum.gif
Imagine

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 02-09-2006, 07:20 PM
Mesaj #1204

Iepuras

Raspunsuri: 1.979
Membrul Nr.: 80

ei, nu ma asteptam sa am asa mult de citit...
deea, bafta la examen!
danyhoney, La Multi Ani! socrului tau! sper ca v-ati distrat.
emu, si mie imi place machiajul tau. poate ajung si eu candva sa testez...
himere te asteptam!
may, distractie placuta cu ai tai! si mai lasa-i pe socri in durerea lor! la varsta lor nu mai ai cum sa-i educi, crede-ma!
uka, pisanutzul e un scump, asa ca n-ai de ce sa te plangi. al meu a dormit azi toata ziua, zici ca muncise pe rupte azi-noapte... mi-a mai dormit si pe picioare pana cand a trebuit sa-l mut, ca dupa vreo ora nu-mi mai simteam nici un oscior...
honey, am citit jurnalul tau. bravo pentru ambitie si tine-o tot asa!
miha, de luni sunt si eu pe baricade.

va urez un weekend placut in continuare!

--------------------
+Quote Post
Deea
mesaj 02-09-2006, 07:23 PM
Mesaj #1205

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

incerc sa pun poze pe site, sa vedem daca imi iese

Imagine

Imagine

hai ca am reusit... vroiam sa vedeti ce mare s0a facut Alexia, e diferenta de o luna intre cele 2 poze

Acest mesaj a fost editat de Deea: 02-09-2006, 07:25 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 02-09-2006, 07:31 PM
Mesaj #1206

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

asta-s eu blushing.gif ... cat o vacuta

Imagine

si Alexia in rol de steluta de mare
Imagine

si inca una cu paturica preferata si bluzita preferata ... de mine ca ea inca nu are preferinte smile.gif

Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
Biencutza
mesaj 02-09-2006, 07:54 PM
Mesaj #1207

Pestisor
**

Raspunsuri: 104
Inscris: 10-08-2006
Din: Germania
Membrul Nr.: 107

Luchi!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif Gata luminarelele frumoasele?????....Si eu am asa ceva, dar recunosc...cumparate blushing.gif blushing.gif sa imi fie rusine doh.gif ...Sa imi spui neaparat daca ti-au iesit asa cum arata in poze. Abia astept sa ma vad cu casa mutata si imi reiau hobby-ul.
Deea sa iti traiasca minunatia de fetita...sunteti asa frumosi toti 3....se vede pe voi fericirea...amestecata cu mirarea.....oare chiar noi am facut-o???? biggrin.gif blushing.gif ....poate ma insel, dar mie asta imi inspira pozele....si e asa frumos!!!!!!!!!!!
Am batut si eu toata ziua caldarimul si acum nu spun ce pap ca primesc avertizare lol.gif

Soranutza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........M-ai auzit?????????????????? lol.gif

--------------------
+Quote Post
Lacry
mesaj 02-09-2006, 07:56 PM
Mesaj #1208

Marmota

Raspunsuri: 1.387
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

Deea sa-ti traiasca cheer.gif , sa fie sanatoasa in primul rand! Ce varsta are, cat luni, cate saptamani? Si al meu e un grasunel, de fapt nu e exagerat de grasun, ci asa cum trebuie, are si copanele lol.gif si gushulitza grin.gif
Iar maicasa, adeca io, se tot straduieste sa scape de copanele blushing.gif

--------------------
+Quote Post
luchi
mesaj 02-09-2006, 08:02 PM
Mesaj #1209

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Lacry si Deea, poate va incuscriti! Acum sunt pe post de petitoare blum.gif

Biencutza, poate maine.. sorry.gif astazi am avut muult de lucru (acasa). Da' am mai descoperit niste site-uri faine, cand te apuci de lucru sa-mi zici, si facem un topic Ce pot face doua maini dibace lol.gif (nu va ganditi la prostii) (si isi pune si May pozele cu prajiturile wink1.gif )

Deea, foarte frumoase pozele, si tu nu arati asa cum spui! pupic.gif

Dany, ce cuminte este Dirk! I-am vazut tickerul si am ramas interzisa blushing.gif Ma duc la colt..

Acest mesaj a fost editat de luchi: 02-09-2006, 08:04 PM

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
soranutza
mesaj 02-09-2006, 08:03 PM
Mesaj #1210

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

Yuhuuuuuuuuuuuuuuuu . Hello? Anybody there? Echo! Echo! Duuuuuuuude! grin.gif Deeci, eu de dieta nu mai scriu pana nu ma apuc de treaba. Daaar pot sa va scriu ca am fost la magain la "arts and crafts" (?!) si mi-am luat tot felul de chestii ca sa creez cheer.gif Daca iese ceva, pun poza. Daca nu, ma fac ca ploua.

Deea, sa-ti traiasca printesuca. Ma bucur ca te-ai incumetat sa ne pui poze si cu tine pupic.gif
Biencutza, tu n-ai poze cu creatiile tale? grin.gif
+Quote Post
Biencutza
mesaj 02-09-2006, 08:13 PM
Mesaj #1211

Pestisor
**

Am unele, dar mai mult culinare blushing.gif , restul nu le-am fotografiat si acum si la camera sa iti arat tot nu pot ca sunt infundate prin te miri ce cutii lol.gif
Luchi daaaaaaaaa, eu abia astept sa ma linistesc putin....si apoi invoc muzele sa revina lol.gif
Caut poze cu "mobila" mea....adica rafturile care le-am asamblat si pictat personal salut.gif

...un mic platou blushing.gifImagine atasata

Sunt maniaca cu decoratiunile....nu atit cu gatitul....atit de maniaca incit si daca maninc singura trebuie sa imi tai rosia in forma de floare si sa arate totul frumos in farfurie lol.gif doh.gif

--------------------
+Quote Post
soranutza
mesaj 02-09-2006, 08:16 PM
Mesaj #1212

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

Recunosc ca nu vad absolut nimic in poza aia. Biencutz, nu te zgarci la marime ca nu se vede grin.gif
+Quote Post
Biencutza
mesaj 02-09-2006, 08:22 PM
Mesaj #1213

Pestisor
**

Imagine atasata

Soranutza tinara si frumoasa sper ca acuma se vede ceva doh.gif lol.gif

Imagine atasata ...pe vremea cind eram atita de amorezata sa creez asa ceva lol.gif

Imagine atasata ....si tot de pe atunci.....cind doream sa il impresionez (si culinar) lol.gif

--------------------
+Quote Post
luchi
mesaj 02-09-2006, 08:23 PM
Mesaj #1214

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

blink.gif clap.gif esti meseriasa! In a doua poza este o tarta de pui? blum.gif
give_rose.gif foarte frumos!

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Biencutza
mesaj 02-09-2006, 08:24 PM
Mesaj #1215

Pestisor
**

....e o tarta cu iubire...pentru pui lol.gif ...s-o gatat lol.gif (tarta si puiu)

--------------------
+Quote Post

246 Pagini V « < 79 80 81 82 83 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 03:16 AM