left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

246 Pagini V « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 2, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
Lacry
mesaj 02-09-2006, 09:46 PM
Mesaj #1231

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.387
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista
Sex: Feminin

Deea, tu mai ai neuroni si pentru meci? w00t.gif Ca io mai am unul, si ala rablagit dry.gif , din cauza lui Moaca. Pai Moaca sta treaz aproape toata ziulica. Fura cate o jumatate de somnica lazy.gif , cand si cand. Nu are un program. Doar noaptea doarme, de pe la 9-9.30 pana la 7-7.30 cu o pauza de papica de cca 10 minute la o ora oarecare ( 2 sau 3 sau chiar 4, in cursul noptii). Cand il scot la plimbare mai adoarme, dar greu. Jumatatile si sferturile de ora dormite in cursul zilei insumeaza 2 ore, 2 ore si jumatate. In rest, papica eat.gif , gangureala cu hlizeala tease.gif , chitcaiala de nervi cry.gif ca nu-i convine una-alta si niscaiva urlete, scoase din rarunchi cu generozitate... dry.gif

Sa ne scuze fetele, ca suntem nitelus offtopic.gif ,chiar daca am pomenit de neuroni )).gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
emu
mesaj 02-09-2006, 09:47 PM
Mesaj #1232

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Deea, sa va traiasca frumoasa baby.gif , si voi pe langa ea smile.gif

May, ce mai faci? Cum o mai duci? biggrin.gif Mai rezisti, mai faci fata emotiilor? smile.gif floare.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Deea
mesaj 02-09-2006, 09:57 PM
Mesaj #1233

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Lacry si ce daca suntem off-topic, daca fetele nu vorbesc macar noi sa vorbim. Credeam ca s-a "defectat" Alexia de sta atata treaza, inca mai doarme ceva in timpul zilei...dar si noaptea ma mai trezeste pe la 2:30-3 si apoi la 5:30-6 si mancatul la noi dureaza juma de ora...a aflat ea ca trebuie sa manance incet si sa mestece bine ca sa nu se ingrase lol.gif . In carut sau in masina doarme ca o valiza...cum ajungem acasa urmeaza chiuituri, atata timp cat e leganata e totul ok. Aruncam si eu un ochi la meci cat o mai leganam pe picioare...dhe, a invatat-o tati ei asa si acum imi vine sa-i bat pe amandoi smile.gif

May pe unde sunt ai tai? ceva vesti?

CITAT(emu @ 02-09-2006, 10:47 PM) *

Deea, sa va traiasca frumoasa baby.gif , si voi pe langa ea smile.gif

Multumesc!

am fugit ca sunt chemata la datorie baby.gif

Acest mesaj a fost editat de Deea: 02-09-2006, 09:58 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Lacry
mesaj 02-09-2006, 10:02 PM
Mesaj #1234

Marmota

Deea, azi si Moaca a mancat putin si des. Observatia sotului meu: ca sa nu se ingrase naughty.gif Pai ce, io stau numai sa alaptez copilu' baby.gif toata ziulica, pentru ca tine el la silueta? mad.gif

--------------------
+Quote Post
Deea
mesaj 02-09-2006, 10:15 PM
Mesaj #1235

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

CITAT(Lacry @ 02-09-2006, 11:02 PM) *

Deea, azi si Moaca a mancat putin si des. Observatia sotului meu: ca sa nu se ingrase naughty.gif Pai ce, io stau numai sa alaptez copilu' baby.gif toata ziulica, pentru ca tine el la silueta? mad.gif

pe mine ma "distreaza" cand ma intreaba al meu ce-am facut in ziua respectiva si ii spun: " am iesit afara cu asta mica, i-am dat sa manance de n-ori, am spalat-o etc. etc. " la care el "numai atat?" devil.gif ... de parca astea se rezolva in juma de ora, i-am propus sa facem schimb, sta el o saptamana cu fata acasa si eu ma duc la munca... sa vedem ce zice dupa

--------------------
Imagine
+Quote Post
Lacry
mesaj 02-09-2006, 10:36 PM
Mesaj #1236

Marmota

CITAT(Deea @ 02-09-2006, 11:15 PM) *

CITAT(Lacry @ 02-09-2006, 11:02 PM) *

pe mine ma "distreaza" cand ma intreaba al meu ce-am facut in ziua respectiva si ii spun: " am iesit afara cu asta mica, i-am dat sa manance de n-ori, am spalat-o etc. etc. " la care el "numai atat?" devil.gif ... de parca astea se rezolva in juma de ora, i-am propus sa facem schimb, sta el o saptamana cu fata acasa si eu ma duc la munca... sa vedem ce zice dupa

Parca-s trasi la indigo barbatii astia! lol.gif Asa-mi face si mie, si eu i-am propus acelasi targ! naughty.gif Doar nu crezi c-a acceptat... numa'gura e de el mad.gif
Ei, dar tu stii ca noi, femeile, ducem tot greul cu copilasii, e traditie, nene! dry.gif

Las' ca ne-om descurca noi hug.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 03-09-2006, 02:26 AM
Mesaj #1237

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

Buna seara ( sau noapte ),fetele frumoase !!! Am venit de la chef si...nu prea am somn....Poare maine pun si ceva poze in albumele mele....

Deea...multumesc mult pentru aprecierile la adresa lui Dirk ! Si eu sunt tare mandra de el!! El slabeste si eu stagnez biggrin.gif .Ce as mai pupa-o si musca-o ( finutz ) pe Alexia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!E o scumpete !!! Mandri parinti trebuie sa fiti !!!!!!!!! De fapt se vede si in poze...Pe noi nu ne-a ajutat Doamne-Doamne asa ca.....ne bucuram pentru bb-ii altora si facem cat de mult putem pentru nepotelele si finii nostri.Ce vacutza ????? Unde o vezi tu ???? Ai putina rabdare si iti vei reveni cu greutatea .Eu zic ca a meritat sa te "ingrasi" putin...tu ce zici ?
Himere...te cred ca esti ca si fara viata daca nu ai calculator...tu esti o prezenta permanenta pe aici...sper sa se rezolve cu calculatorul.
Emi....daca sotul tau foloseste lapte degresat ...cred ca va reusi totusi sa dea ceva jos.Nu uita :barbatii au mai multe puncte/zi si slabesc mai repede decat noi !!!! Dirk manca inainte un castron mare cu aproape 1 litru de lapte si cornflakes......acum nici macar nu ii mai stie gustul lol.gif .E chestie de vointa !!!!! Si...Dirk are asa ceva( acum 3 ani - de aniversarea casatoriei noastre - a renuntat la fumat...dintr-o data !!!!! )...de mi-ar da si mie putin din vointa lui... lol.gif
May...si tie iti multumesc in numele babuinului meu....eu stagnez... mad.gif mad.gif .Arunca si la mine o bucatica mica de praji !!!!Inainte faceam si eu prajituri dar de cand cu WW...pauza ! De abia astept sa ne povestesti cum a fost cu parintii ( si cu socrii ) tai....Banuiesc ca nu vei avea mult timp liber de intrat pe net dar...ne spui tu totul dupa ce pleaca .Apropo,parintii tai vin pentru prima oara la tine sau au mai fost ? Scuze daca ai mai spus....si eu intreb acum...
Luchi...si tie iti multumesc in numele lui Dirk !!!!!! A reusit performanta in 5 saptamani !!!!!!!
Sorana...poze cu creatiile tale!!!! Chiar daca nu ies asa cum vrei tu...data urmatoare vor arata super-bine,sunt sigura !!!
Bianca...si eu am chestia cu "mancarea trebuie sa arate bine pe farfurie " !Cu decoratiuni...la fel ca tine...cumparate.Nu ma incumet sa incep singura ! Aaaaa.-...super apetisante platourile tale !!!!

Va doresc o noapte frumoasa si linistita....si maine un rest de WE placut !!

Si tot nu am primit raspuns : cine stie cand apare Danutella ???????? Eu stiam ceva de 3 septembrie....asta ar fii maine....

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 03-09-2006, 02:35 AM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 03-09-2006, 02:38 AM
Mesaj #1238

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

Meciul s-a terminat 2-2,nu ??? Offffffffffffff!!! Sper sa nu rateze calificarea la Campionatul European !!!!! Ei joaca atat de bine dar...cand e vorba de calificare la un campionat international dau cu batzu-n balta !!!! Si asta m,a supara rau de tot !!!

Pupici si...pe candva !!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 03-09-2006, 05:55 AM
Mesaj #1239

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

`neata...am intrat sa va salut si sa imi skimb ticker`u...am ajuns la 61,5 kg yupiiiiiiiiiiiiii yahoo.gif w00t.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Lacry
mesaj 03-09-2006, 07:34 AM
Mesaj #1240

Marmota

CITAT(bubbles @ 03-09-2006, 06:55 AM) *

`neata...am intrat sa va salut si sa imi skimb ticker`u...am ajuns la 61,5 kg yupiiiiiiiiiiiiii yahoo.gif w00t.gif

Felicitari! cheer.gif cheer.gif Vreau si eu sa schimb ticheru' dry.gif dar n-am motive sad.gif

--------------------
+Quote Post
luchi
mesaj 03-09-2006, 07:36 AM
Mesaj #1241

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Buna dimineata! Bravo, bubbles! cheer.gif

Lacry..poti sa-ti schimbi tickerul, daca vrei! Mai bine zis, fata lui..floricele, alea-alea wink1.gif Observ ca esti matinala, Mocuta nu stie ca e duminica? pupic.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Lacry
mesaj 03-09-2006, 07:48 AM
Mesaj #1242

Marmota

Luchi, Moaca a mancat deja pe la 7.00, de fapt, mi-a dat o pauza de la 6.30, dar l-am lasat un pic sa se milogeasca naughty.gif blum.gif , caci de obicei ma rog io de el dry.gif

Ia' sa mai si radem lol.gif

Ardelenii se hotarasc sa declare razboi Chinei.
La un moment dat unul dintre ei ii atentioneaza pe
ceilalti:
- Ba, da'-s milioane!
- Da' chiar, ba, unde-i ingropam?

Un orb freca o razatoare. La un moment dat se
opreste si intreaba:
-Cine dreacu' a scris porcaria asta?

Sectoristul comunica, prin statie, sefului: "Domnule
comandant, in zona mea de responsabilitate este
violata o fata de 16 ani!"
"De 16 ani!?! Si tu n-ai luat nici o masura in toata
aceasta perioada????"

Un schelet merge la doctor. La care doctorul:
- Acuma vii ??

Doctorul catre proaspatul amputat:
- Domnule am pt. dv. o stire buna si una rea.
- Care-i aia rea?
- Ti-am amputat piciorul sanatos...
- ...si aia buna?
- Piciorul bolnav se vindeca!

- Cum se conjuga mamaia?
- Eu m-am aia, tu te-ai aia, ei s-au aia...

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 03-09-2006, 08:17 AM
Mesaj #1243

Elefant

multumesc fetele...am mai dormit si eu cam o ora maxim...ma simt obosita...ieri am fost si am stat cu nepotica...e atat de mica ca imi era frica cand o iau in brate sa nu se rupa...ufff ce frumoasa e...vreau si eu ...biggrin.gif ...mai am putin si skimb prefixul trec la 5...va mai anunt de kg cand ajuna pe la 59...atunci dau de baut...limonada bineteles blum.gif

a...hai sa va zic si eu un banc...pe care probabil il stiti...
o doamna se urca la ocazie...ajunge in oras la o intersectie unde era rosu...soferul nu opreste iar asta il intreaba:
-ce faceti domle ... nua ti vazut ac este rosu...
la care soferul...
-lasati doamna ca sunt "cel mai bun" la condus...
mai trec ei de o intersectie la care soferul la fel...trece pe rosu...mai merg ei ce mai merg si ajung la o intersectie mare unde semaforul indica verde...doamna linistita trage aer usurata in piept....dar soferul opreste si se uita mai intai in dreapta apoi in stanga la care doaman revoltata:
-acum ce mai faceti,nu vedeti ca e verde?
la care soferul:
-da doamna,dar daca mai sunt si altii "la fel de buni" ca mine.

sper ca v`ati prins blum.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 03-09-2006, 08:20 AM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 03-09-2006, 09:15 AM
Mesaj #1244

Elefant

mi`am skimbat target`ul biggrin.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 03-09-2006, 09:26 AM
Mesaj #1245

Elefant

uitati`l pe bebe strumfitext )).gif yahoo.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post

246 Pagini V « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 02:19 AM