![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
02-09-2006, 09:46 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Deea, tu mai ai neuroni si pentru meci?
Sa ne scuze fetele, ca suntem nitelus -------------------- |
| emu |
02-09-2006, 09:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Deea, sa va traiasca frumoasa
May, ce mai faci? Cum o mai duci? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Deea |
02-09-2006, 09:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Lacry si ce daca suntem off-topic, daca fetele nu vorbesc macar noi sa vorbim. Credeam ca s-a "defectat" Alexia de sta atata treaza, inca mai doarme ceva in timpul zilei...dar si noaptea ma mai trezeste pe la 2:30-3 si apoi la 5:30-6 si mancatul la noi dureaza juma de ora...a aflat ea ca trebuie sa manance incet si sa mestece bine ca sa nu se ingrase
May pe unde sunt ai tai? ceva vesti? Deea, sa va traiasca frumoasa Multumesc! am fugit ca sunt chemata la datorie Acest mesaj a fost editat de Deea: 02-09-2006, 09:58 PM -------------------- ![]() |
| Lacry |
02-09-2006, 10:02 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Deea, azi si Moaca a mancat putin si des. Observatia sotului meu: ca sa nu se ingrase
-------------------- |
| Deea |
02-09-2006, 10:15 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Deea, azi si Moaca a mancat putin si des. Observatia sotului meu: ca sa nu se ingrase pe mine ma "distreaza" cand ma intreaba al meu ce-am facut in ziua respectiva si ii spun: " am iesit afara cu asta mica, i-am dat sa manance de n-ori, am spalat-o etc. etc. " la care el "numai atat?" -------------------- ![]() |
| Lacry |
02-09-2006, 10:36 PM
|
Deea, azi si Moaca a mancat putin si des. Observatia sotului meu: ca sa nu se ingrase pe mine ma "distreaza" cand ma intreaba al meu ce-am facut in ziua respectiva si ii spun: " am iesit afara cu asta mica, i-am dat sa manance de n-ori, am spalat-o etc. etc. " la care el "numai atat?" Parca-s trasi la indigo barbatii astia! Ei, dar tu stii ca noi, femeile, ducem tot greul cu copilasii, e traditie, nene! Las' ca ne-om descurca noi -------------------- |
| dany |
03-09-2006, 02:26 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna seara ( sau noapte ),fetele frumoase !!! Am venit de la chef si...nu prea am somn....Poare maine pun si ceva poze in albumele mele....
Deea...multumesc mult pentru aprecierile la adresa lui Dirk ! Si eu sunt tare mandra de el!! El slabeste si eu stagnez Himere...te cred ca esti ca si fara viata daca nu ai calculator...tu esti o prezenta permanenta pe aici...sper sa se rezolve cu calculatorul. Emi....daca sotul tau foloseste lapte degresat ...cred ca va reusi totusi sa dea ceva jos.Nu uita :barbatii au mai multe puncte/zi si slabesc mai repede decat noi !!!! Dirk manca inainte un castron mare cu aproape 1 litru de lapte si cornflakes......acum nici macar nu ii mai stie gustul May...si tie iti multumesc in numele babuinului meu....eu stagnez... Luchi...si tie iti multumesc in numele lui Dirk !!!!!! A reusit performanta in 5 saptamani !!!!!!! Sorana...poze cu creatiile tale!!!! Chiar daca nu ies asa cum vrei tu...data urmatoare vor arata super-bine,sunt sigura !!! Bianca...si eu am chestia cu "mancarea trebuie sa arate bine pe farfurie " !Cu decoratiuni...la fel ca tine...cumparate.Nu ma incumet sa incep singura ! Aaaaa.-...super apetisante platourile tale !!!! Va doresc o noapte frumoasa si linistita....si maine un rest de WE placut !! Si tot nu am primit raspuns : cine stie cand apare Danutella ???????? Eu stiam ceva de 3 septembrie....asta ar fii maine.... Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 03-09-2006, 02:35 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| dany |
03-09-2006, 02:38 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Meciul s-a terminat 2-2,nu ??? Offffffffffffff!!! Sper sa nu rateze calificarea la Campionatul European !!!!! Ei joaca atat de bine dar...cand e vorba de calificare la un campionat international dau cu batzu-n balta !!!! Si asta m,a supara rau de tot !!!
Pupici si...pe candva !! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| bubbles |
03-09-2006, 05:55 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata...am intrat sa va salut si sa imi skimb ticker`u...am ajuns la 61,5 kg yupiiiiiiiiiiiiii
-------------------- |
| Lacry |
03-09-2006, 07:34 AM
|
`neata...am intrat sa va salut si sa imi skimb ticker`u...am ajuns la 61,5 kg yupiiiiiiiiiiiiii Felicitari! -------------------- |
| luchi |
03-09-2006, 07:36 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna dimineata! Bravo, bubbles!
Lacry..poti sa-ti schimbi tickerul, daca vrei! Mai bine zis, fata lui..floricele, alea-alea -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Lacry |
03-09-2006, 07:48 AM
|
Luchi, Moaca a mancat deja pe la 7.00, de fapt, mi-a dat o pauza de la 6.30, dar l-am lasat un pic sa se milogeasca
Ia' sa mai si radem Ardelenii se hotarasc sa declare razboi Chinei. La un moment dat unul dintre ei ii atentioneaza pe ceilalti: - Ba, da'-s milioane! - Da' chiar, ba, unde-i ingropam? Un orb freca o razatoare. La un moment dat se opreste si intreaba: -Cine dreacu' a scris porcaria asta? Sectoristul comunica, prin statie, sefului: "Domnule comandant, in zona mea de responsabilitate este violata o fata de 16 ani!" "De 16 ani!?! Si tu n-ai luat nici o masura in toata aceasta perioada????" Un schelet merge la doctor. La care doctorul: - Acuma vii ?? Doctorul catre proaspatul amputat: - Domnule am pt. dv. o stire buna si una rea. - Care-i aia rea? - Ti-am amputat piciorul sanatos... - ...si aia buna? - Piciorul bolnav se vindeca! - Cum se conjuga mamaia? - Eu m-am aia, tu te-ai aia, ei s-au aia... -------------------- |
| bubbles |
03-09-2006, 08:17 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
multumesc fetele...am mai dormit si eu cam o ora maxim...ma simt obosita...ieri am fost si am stat cu nepotica...e atat de mica ca imi era frica cand o iau in brate sa nu se rupa...ufff ce frumoasa e...vreau si eu ...
a...hai sa va zic si eu un banc...pe care probabil il stiti... o doamna se urca la ocazie...ajunge in oras la o intersectie unde era rosu...soferul nu opreste iar asta il intreaba: -ce faceti domle ... nua ti vazut ac este rosu... la care soferul... -lasati doamna ca sunt "cel mai bun" la condus... mai trec ei de o intersectie la care soferul la fel...trece pe rosu...mai merg ei ce mai merg si ajung la o intersectie mare unde semaforul indica verde...doamna linistita trage aer usurata in piept....dar soferul opreste si se uita mai intai in dreapta apoi in stanga la care doaman revoltata: -acum ce mai faceti,nu vedeti ca e verde? la care soferul: -da doamna,dar daca mai sunt si altii "la fel de buni" ca mine. sper ca v`ati prins Acest mesaj a fost editat de bubbles: 03-09-2006, 08:20 AM -------------------- |
| bubbles |
03-09-2006, 09:15 AM
|
mi`am skimbat target`ul
-------------------- |
| bubbles |
03-09-2006, 09:26 AM
|
uitati`l pe bebe strumfitext
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:19 AM |