![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| emu |
26-08-2006, 12:11 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
uff... n-am stiut ca a vut un asa mare buget... wow... am mai vazut unul SF - Farscape, de 1 mil pe episod, extraordinar!! (mai ales ca eu nu sunt genul careia sa-i placa filmele sf
Chiar ma uitam la poze (il admiram, iar, pe d-l Clancy, ca de obicei, ori de cate ori am ocazia Multumesc de link -------------------- |
| emu |
26-08-2006, 12:22 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Hei May, multumesc multumesc.
M-am luat cu filmele si am uitat si eu sa te felicit pt Dirk Dany Honey... secventa respectiva e din Creepshow? Daca da (si cred ca da...), m-a convins sa urmaresc filmul in seara asta; am cumparat dvd-ul acum cateva sapatamani, dar am tot amanat de atunci. Ce bine -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| honey79 |
26-08-2006, 12:30 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Da, scumpa Emu.... secventa e de acolo... si.. vreau si eu sa vad filmul.... pe care il avem dealtfel. Deasemenea, Swamp Thing... am inteles ca este iarasi bun.
Cartea insa, e super. Imi place stilul ei si... imi place de ea ca persoana in primul rand. Daca ai ocazia sa cumperi cartea si sa o citesti... fa-o. Sunt sigura ca-ti va placea. Anyway..... va pupic pe toate si.... ma duc sa ma inghesui in pat cu ursulache. PS: Wow!!!! Sunt si eu pestisor!!! Acest mesaj a fost editat de honey79: 26-08-2006, 12:31 AM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| ina_ceva |
26-08-2006, 12:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Himere, sper ca fratele tau e k!!
WE linistit, alandana Iti doresc o saptamana cat mai usoara si care sa treaca repede, maria!!!Concediu placut!!!! -------------------- |
| ina_ceva |
26-08-2006, 12:51 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Noapte buna!!!
Sa aveti un WE cat mai placut -------------------- |
| alandana |
26-08-2006, 06:24 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Buna dimineata . Sunt prima azi. Imi beau cafeaua si la munca. Azi ma asteapata o zi horror. Nici macar nu stiu ce sa-mi propun sa mananc. Cred ca un mic dejun de fructe si pentru pranz am sa-mi iau o salata la servci. Desi n-am nici un chef sa-mi fac nimic dmineata asta. Nici sa plec la munca nu am chef pentru ca sigur ma asteapta surprize neplacute. Dar cum n-am incotro - va pup si am plecat la imbracat.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| maria |
26-08-2006, 07:34 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 70 |
Buna dimineata . Sunt prima azi. Imi beau cafeaua si la munca. Azi ma asteapata o zi horror. Nici macar nu stiu ce sa-mi propun sa mananc. Cred ca un mic dejun de fructe si pentru pranz am sa-mi iau o salata la servci. Desi n-am nici un chef sa-mi fac nimic dmineata asta. Nici sa plec la munca nu am chef pentru ca sigur ma asteapta surprize neplacute. Dar cum n-am incotro - va pup si am plecat la imbracat. succes, dana ! sa mearga snur livrarea...ca parca asta era... dar ce zici de mine? sculata de la 7 in we -------------------- |
| alandana |
26-08-2006, 08:13 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Unii oameni nu are noroc.
Nu merge snur - am venit intr-o pauza de cafea si plec inapoi sa cos in masina sa mai ajut cat pot. O scoatem noi la capat - pana la urma si luni e o zi , nu? Sa stiti ca am inceput serios sa ma interesez pentru centru de tratamente corporale. Trebuie sa-i gasesc un nume. Am gasit pe cineva chiar in Suceava care acorda consultanta si vinde aparate. Luni il sun. Acest mesaj a fost editat de alandana: 26-08-2006, 08:14 AM -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| alandana |
26-08-2006, 08:23 AM
|
![]() Ca sa va faceti o imagiine - pe fond de muzica de relaxare. Eu deja visez cu ochii deschisi. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| michelle |
26-08-2006, 09:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata fetelor!
Si eu la munca, fara nici un chef.. Dany, felicitari lui Dirk!!!! Cata al meu nu a primit ambitia de la el.. Cred ca s-a ratacit undeva pe drum.. Dana, eu zic ca e o idee buna, bravo pt initiativa noii afaceri! In legatura cu cel mic, cred ca in primul rand ar tb sa faca mai mult sport si sa manance mai putine prajeli, dulciuri, grasimi. O supraveghere a alimentatiei e oricand binevenita. Honey, mi-ai facut pofta de mers la sala.. La salariu imi fac si eu abonament. Eu azi dimineata aveam 50.2, deci m-am ingrasat.. Nu cu mult, dar de luni o sa iau masuri Pupici tuturor! Un we excelent! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| honey79 |
26-08-2006, 10:12 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Bine v-am gasit.
Dana..... te admir pentru vointa, perseverenta si putere.Esti un model .. si o spun sincer. Bafta in definitivarea noului proiect.... Pupicei. Miha... eu sunt abia la inceput.... cu sala...sa vedem cat ma tine... caci... dupa cum ma stiu, ca Racusor... sunt entuziasmata la inceput.. dar apoi..... Anyway... ma bucur ca te-ai hotarat sa reiei mersul la sala. Pupi si tie. Ce-o fi facand Himere?? O fi grav?? cu fratele ei? Sper ca nu... si sper ca totul sa fie in regula. O zi frumoasa va doresc. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| michelle |
26-08-2006, 10:17 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| honey79 |
26-08-2006, 10:31 AM
|
" What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us."
Oliver Wendell Holmes "The spirit, the will to win and the will to excel are the things that endure." Vince Lombardi "When you reach the end of your rope, tie a knot in it and hang on. " Thomas Jefferson -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| May |
26-08-2006, 11:30 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna dimineatza dragelor
Eu, una, m-am trezit la 9.30, m-am matzait un pic in bratze la iubi ( care s-a culcat la 6 dimineatza, asa ca nu putea nici macar sa deschida ochii), apoi l-am lasat sa doarma si am intrat in baie: epilat peste tot Dupa ce termina si el, o sa mergem in supermarket sa atacam raioanele cu dulciuri Cand ne intoarcem de la magazin, ne facem iar dus ( ca e groaznic de cald afara) si ne facem frumosi pt ca ne-au invitat cumnatii la un remy dupa-amiaza Weekend placut tuturor -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| michelle |
26-08-2006, 11:50 AM
|
Ce bine de tine, May! Macar cineva sa se distreze in we..
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:57 AM |