![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
05-09-2006, 06:54 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
pacat de crocodile hunter ca avea niste documentare super
am plecat...ne vedem dupa-amiaza ca pana la amiaza cred ca ne tin astia pe acolo... -------------------- |
| nusarich |
05-09-2006, 07:35 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
'neata neuroni! am aparut si eu pe fir...
frumoase pozele, dany, si super familie ai! andrea, bafta la post! gata, am fugit la munca... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
05-09-2006, 07:38 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
neata fetele!!
Am trecut si eu sa va salut acum ca mai tarziu nu se stie daca mai am timp. La mine la birou e o nebunie ingrozitoare.... Dany, m-am uitat si eu la poze. Sunteti atat de frumosi toti si atat de veseli. Mie imi plac oamenii care rad. Iar nepotelele tare sunt atat de dulci. Andreea, iti tinem pumnii sa obtii postul pe care ti-l doresti. Azi mi-am luat la mine de mancare asa: - 1 sandwich cu ou fiert si ardei - 1 sandwich cu cascaval si rosie - 2 mere - 1 iaurt 0% mic Asta sper sa-mi ajunga pana diseara cand ajung acasa si imi fac ori o salata de ton, ori un piure de cartofi. Acest mesaj a fost editat de Ella79: 05-09-2006, 07:39 AM -------------------- |
| ALICE |
05-09-2006, 07:39 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Neata fetele!Pe mine ma cam strange timpul cu usa.Mai am atatea de facut.Si nu stiu cand apuc sa le fac.Ce repede trece totul!
|
| Ramo |
05-09-2006, 07:41 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Buna dimineatza!
Michelle, sunt mai bine, multumesc de intrebare. Mai sunt putzin ragusita dar nu ma mai doare nimik. Bublles, bafta multa si sa obtii postul acolo unde vrei tu. Am o saptamana cam plina. Marti (azi) ma duc imediat la servici, pana pe la 16 si la 18 fac un inventar neanuntat la alimentara Miercuri: servici, vopsit par si e meci de fotbal din cate stiu eu...... Joi: - manichiura, pedichiura, cosmetica. Vineri: - seara la coafor (imi pun doar parul pe bigudiuri) Sambata: ma duc la o nunta la mine la restaurant la o prietena fff buna....... Duminica, sper sa ajung si eu sa ma relaxez, desi.....este si atunci nunta, deci trebuie sa fiu pe acolo.... Dar poate saptamana viitoare am mai mult timp .............si ma REapuc si eu de numarat..........de cate ori am mai zis (scris) asta????? Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 05-09-2006, 07:46 AM -------------------- |
| dannette |
05-09-2006, 08:17 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 241 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Andreea, bafta sa iti gasesti un post unde iti doresti tu. Vad ca lumea e hotarata pe aici cu numaratul punctelor. Ar trebui sa ma motiveze si pe mine da... |
| Pisik |
05-09-2006, 08:19 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
neatza! aseara am ajuns la 12;30 acasa; am fost sa dam niste invitatii si ne-au indopat aia cu prajituri la greu, deci imposibil de pastrat punctajul pt ieri, sper ca azi sa fie mai bine, am putina mancare special, sper sa nu o dau in bara...
ce ma enerveaza oamenii astia, care iti baga asa pe gat, va rog sa ma credeti ca mai aveau putin si imi deschideau gura sa imi infunde prajituri! au vrut sa imi infunde si un pahar de vin, dar am baut doar un sfert, cu chiu cu vai am scapat de ei! iar sunt obosita franta, dar ceva mai optimista parca Va pup si va doresc o zi buna! -------------------- |
| Lacry |
05-09-2006, 08:23 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Ma duc sa-mi fac o cafea fara cofeina, poate... ma trezesc si eu!
Se anunta o frumoasa zi de toamna -------------------- |
| ALICE |
05-09-2006, 08:26 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Pisik eu nu mai sunt optimista de mult timp.
|
| nusarich |
05-09-2006, 08:27 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
neatza! aseara am ajuns la 12;30 acasa; am fost sa dam niste invitatii si ne-au indopat aia cu prajituri la greu, deci imposibil de pastrat punctajul pt ieri, sper ca azi sa fie mai bine, am putina mancare special, sper sa nu o dau in bara... ce ma enerveaza oamenii astia, care iti baga asa pe gat, va rog sa ma credeti ca mai aveau putin si imi deschideau gura sa imi infunde prajituri! au vrut sa imi infunde si un pahar de vin, dar am baut doar un sfert, cu chiu cu vai am scapat de ei! iar sunt obosita franta, dar ceva mai optimista parca Va pup si va doresc o zi buna! pisik, bravo pentru optimism! eu cu cei care ma tot tenteaza la dulciuri si de-astea fac cam asa: iau o prajiturica, musc cate o gurita mica din ea si daca zice cineva ceva fie ma dau lovita in masele (Doamne feri!) fie le zic: stai, ca eu mananc mai incet... pana cand se satura si nu mai sare nimeni pe mine. iar cu bauturile, pe mine nu ma tenteaza nimeni. poate cine stie cu ce ocazie speciala, ca sa-ti dau exemplu eu beau o sticla de vin (de 750ml si impreuna cu iubi) cam in 6 luni... Pisik eu nu mai sunt optimista de mult timp. alice, ia exemplu de la pisik, ca tu mai ai foarte putin si zici ca mai ai de alergat... capul sus si ia-le incet pe fiecare, trebuie sa le termini tu. -------------------- |
| ALICE |
05-09-2006, 08:29 AM
|
Eu stiu
|
| nusarich |
05-09-2006, 08:33 AM
|
|
Eu stiu nu poti sa-ti iei cateva zile de concediu sa rezolvi din treburi? -------------------- |
| ALICE |
05-09-2006, 08:46 AM
|
Nu pot.Ca suntem in full sezon.Si imi trebuie dupa nunta o saptamana si una inainte
Acest mesaj a fost editat de ALICE: 05-09-2006, 08:47 AM |
| Pisik |
05-09-2006, 08:51 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
alice, si eu am sentimentul cu nu imi ajunge timpul, si chiar nu imi ajunge; tocmai de aia, chiar daca boul de cantar imi arata in fiecare zi mai mult, incerc sa nu ma mai stresez si de asta (poate si de la stres ma ingras) si incerc sa le iau cat de cat usor; noi mai avem f multe invitatii de dat, iubi mai are sa isi cumpere o gramada (noroc ca ieri am luat costum, butoni si duminica pantofi), mai avem multe, f multe, dar si daca ma dau cu capu de pereti ce rezolv? mai mult decat ce fac, aidca sa imi neglijez casa, odihna, dieta, pe mama (pe care nu am mai vazut-o decat pe fuga), prietenele, viata pana la urma nu am ce sa fac; si asa ajung acasa numai noaptea si mai devreme de 2 nu ma culc; la serviciu trebuie sa vin, deci...asta este, fac ce pot in timpul pe care il am;
eu te sfatuiesc sa incercati sa impartiti sarcinile, eu incerc sa ii mai deleg si lui iubi in ultima vreme, nu iese mereu, dar poti incerca Succes si sunt aici pt sfaturi (m-am si gasit -------------------- |
| michelle |
05-09-2006, 08:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata fetelor!
Alice, cand ziceai ca e nunta? Am uitat... Pisik, ma bucur sa te vad mai optimista. Azi m-am cumintit. De dimi am papat ou 2p, paine 1p, rosie, ardei 0p, lapte 2.5p, fulgi, 2p. Pt pranz am ciorbica 5p, paine 1p. Total 13.5. Pt diseara pepene sau legume la cuptor. A aparut danutella -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 10:19 PM |