![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
05-09-2006, 09:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.185 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
fetele am luat BRAVOOOO!!!! eu mi-am papat cina pe la ora 7: - un castronel de piure - 3p (2 p cartofii + 1 p uleiul) - ardei copti - 0p - pepene - 0p In total am 15 p pe ziua de azi. Michelle, eu punctez prunele cu 4 prune = 1p. Nu se mai puncteaza? -------------------- |
| antonia05 |
05-09-2006, 09:16 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
antonia, cand ai examen auto? Teoretic pe 22 dar il aman ca nu am timp sa invat ca lumea.Asa ca ceva concret nu pot spune.Pupici!!! -------------------- ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ramo |
05-09-2006, 09:27 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.222 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Eu am plecat in patutz.... Noapte buna........
-------------------- |
| dany |
05-09-2006, 10:07 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna sera,neuroni !!! Ca de obicei...eu mai tarziu.... Hmmmmm,ma gandeam ca sunteti mai harnicutze azi la scris....dar....
Multumesc mult tuturor pentru aprecierile aduse pozelor adaugate . Danutella...rochia arata super fain ( chiar daca e veche ) si mamica arata super sexy !!! Bravo !! Ce va fii bb pana la urma : dansator sau fotbalist ??? Distractie placuta cu ai tai !!!! Dylly....unde esti ???? Ai zis cumva ca pleci si eu nu am vazut ? Daca da...scuze. Crengu...sanatate bunicii tale ! Ramo...stii doar ca vrem poze cu tine si cu masinutza cea noua ( cand o vei avea) !!! Si noi suntem fani Audi ...dar nu ne permitem un 4x4 Miha...prunele nu se puncteaza !!! Sa-ti fie de bine si pofta buna pentru urmatoarele Deea...si tie iti multumesc !!! Da,m-am vopsit...nu credeam ca va observa cineva asta Bubbles....buna seara , d-na profesoara !! Felicitari !! Ella...fa piure-ul cu vegeta amestecata cu apa ...in loc de ulei....economisesti 1 p.... Banuiesc ca nu mai e nimeni pe aici...asa ca va doresc o noapte placuta plina cu vise placute !! -------------------- ![]() |
| emu |
05-09-2006, 10:15 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Buna buna... si eu ... tot mai tarziu. De cand tanjesc sa mai intru sa citesc. Acu' am terminat "MUNCAAAAA" am trecut sa va salut... n-am mai intrat sa vb ca ma corupeti
Miha, asta-i linkul spre poze: Poze relativ noi Alina_obsy si eu slabesc, in continuare, mai greut acum, doar 200 de grame de la ultima cantarire (de acum 2 sapt) Dany, trimite si mie o portie de ciorba de burta; sunt maniaca cu asta, dar pica cam greu la dieta... Pisik, Alice, scuze de intrebare, daca pare cam deplasata? Dar de ce va duceti voi personal si nu trimiteti prin mail invitatiile sau mai bine pe ai vostri ca purtatori de cuvant, daca tot vor sa ajute? O.o bun venit Danuta!! O sa fii si tu o sexy mamicutza, eh? La multi ani Alandana?! M-ati dat gata cu calculele pt zacusca Ramona, felicitari pt noua "jucarie" P.S. Ce ziceam mai devreme ca am terminat cu munca? O sa intru mai tarziu sa ma laud (cu meniul).. schimbat ticker, de la 55.2 la 55 hahahaha ce performanta!!! -------------------- |
| dany |
05-09-2006, 10:32 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Emi...nu cantam...am facut ca un fel de piesa de teatru...ingerii ( adica fetele ) il laudau pe sarbatorit si dracusorii veneau cu replici taioase ( dar haioase) ...Oricum e o chestie vesela ...toata lumea s-a distrat
Mult succes la "munci" si...bafta la ticker....Si 200 de grame sunt bune....le-ai dat jos nu le-ai luat,nu ? -------------------- ![]() |
| emu |
05-09-2006, 11:30 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Luni 18p:
- budinca ciocolata 1.5p, 1 mar - gratar piept pui 100 gr 2p - suc cranberries 1p, lemonada 1p, - 1,5 bradwurst 10.5p (calculat dupa indicatiile de pe pachet), 2 felii de paine 2p, rosie, salata verde, castravete, para Marti 17p: - 1 fel paine cu 1 lta branza light 1.5p - 80 gr popcorn 4p - 1 cafea (1 lingura) 1p - 2 pulpe fara pielita 5p, 2 cartofi medii copti 2p, 1 lingura sem de dovleac 1.5p, 1 lingura sem de floarea soarelui 1p, salata verde, rosie, mar, 1 lingurita ranch 1p Si... cam atat... nu cred ca mai reusesc sa mananc altceva astazi. Interesant Dany, voi ati scris replicile? -------------------- |
| Kandya18 |
06-09-2006, 05:41 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata neuroni...
-------------------- |
| Kandya18 |
06-09-2006, 05:56 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| nusarich |
06-09-2006, 07:25 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.029 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
neata neuroni! iar sunt prima...
am vazut pozele, emu si sunt superbe! cea cu "cascada" din spatele tau m-a dat pe spate... gata, va urez o zi superba si plina de impliniri! ne auzim mai tarziu. -------------------- |
| Pisik |
06-09-2006, 07:44 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisk, Alice cand sunt nuntile voastre? sorry dar am uitat. Pisik astept sa te mai linistesti cu nunta si cand vii din luna de miere poate ne vedem la o cafea... de data asta sa vorbim mai pe indelete. Pup fetele, si mamica si puiul. Nunta mea este pe 14 oct. si da, sigur ca abia astept cafeluta, sa ma vad eu scapata de balamuc si va iau pe toate pe sus la o intalnire Emu, eu nu sunt adepta invitatiilor pe mail si acum chiar ca nu as putea sa apelez la asta, pt ca au ramas cei mai batrani, mai indepartati la invitatii si nu prea am fizic cum sa le dau altfel decat in mana. Mai avem cam 10 de la el si cam 5-7 de la mine, sper sa ii terminam sapt viitoare, ca deja m-am saturat; Ieri iarasi am dat-o in bara, ca a fost ziua unui coleg, mi-a fost foame si m-am satuirat cu prajituri Am ajuns la 12 acasa, iar m-am culcat dupa unu Felicitari fetelor cuminti, vreau si eu vointa de la voi Bubbles, felicitari dna Profesoara! Ramo, felicitari si tie Pupici la toate -------------------- |
| nusarich |
06-09-2006, 07:51 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.029 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
pisik, programati-va pentru o zi mai multe vizite, poate scapati mai ieftinutz, mai fara prajituri si tentatii de la cei pe care ii vizitati, ma gandesc... si rezolvati mai multe de-odata...
-------------------- |
| Tulip |
06-09-2006, 08:01 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Inca nu mi-am baut vafeaua,deci nu gandesc limpede Andreea,felicitari! -------------------- |
| daconst |
06-09-2006, 08:21 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.358 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza neuroni,citesc si scriu repede pina nu se trezeste toata casa.
Bubbles,felicitari pentru post!!! Dany,n-am mai rezistat si m-am uitat peste pozele tale ca m-au facut fetele curioase...intr-adevar ai o familie minunata.Te invidiez pentru asta,ca eu aici nu am avut parte de asa ceva.Bravo tie! Iti sta tare bine machiata asa si numele nepotelelor sunt deosebite...ca si ele de altfel! Iar soacra ta e supermoderna...vreau si eu una asa. Pisik,pacat ca nu ai avut nunta cind eram in tara ca ma vedeam in stare sa joc si la nunta ta...asa multa energie am. Multumesc fetelor pentru complimente si-mi pica tare bine pentru ca e cam greu de crezut ca poti sa mai arati sexy si cu 10kg in plus.Nu vreau sa ma gindesc cum va fi pina la sfarsit,dar in Ro am exagerat cam mult cu ingrasacioasele.Dupa ce pleaca musafirii incerc sa fiu mai disciplinata. Felicitari celor care slabesc si au vointa! Miha,daca mai slabesti,te bat...fetelor e doar o umbra deja.N-o mai lasati sa numere ca deja pica in extrema cealalta. -------------------- |
| michelle |
06-09-2006, 08:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Numar pentru mentinere
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 02:33 AM |