left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

246 Pagini V « < 97 98 99 100 101 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 2, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
Ella79
mesaj 05-09-2006, 09:00 PM
Mesaj #1471

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.185
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

CITAT(bubbles @ 05-09-2006, 08:53 PM) *

fetele am luat yahoo.gif postul care l`am vrut...de acum sunt dna profesoara yahoo.gif w00t.gif

BRAVOOOO!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

eu mi-am papat cina pe la ora 7:
- un castronel de piure - 3p (2 p cartofii + 1 p uleiul)
- ardei copti - 0p
- pepene - 0p

In total am 15 p pe ziua de azi. yahoo.gif Acum mai beau un ceai si ma bag in pat. Inca mi-e tare greu sa ma trezesc dimineata la 6:30, asa ca ma culc foarte devreme.

Michelle, eu punctez prunele cu 4 prune = 1p. Nu se mai puncteaza?

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
antonia05
mesaj 05-09-2006, 09:16 PM
Mesaj #1472

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Inscris: 1-08-2006
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

CITAT(michelle @ 05-09-2006, 08:09 PM) *

antonia, cand ai examen auto?

Teoretic pe 22 dar il aman ca nu am timp sa invat ca lumea.Asa ca ceva concret nu pot spune.Pupici!!!

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ramo
mesaj 05-09-2006, 09:27 PM
Mesaj #1473

Jaguar

Raspunsuri: 6.222
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Eu am plecat in patutz.... Noapte buna........

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 05-09-2006, 10:07 PM
Mesaj #1474

Yeti

Raspunsuri: 10.440
Membrul Nr.: 87

Buna sera,neuroni !!! Ca de obicei...eu mai tarziu.... Hmmmmm,ma gandeam ca sunteti mai harnicutze azi la scris....dar....

Multumesc mult tuturor pentru aprecierile aduse pozelor adaugate .

Danutella
...rochia arata super fain ( chiar daca e veche ) si mamica arata super sexy !!! Bravo !! Ce va fii bb pana la urma : dansator sau fotbalist ??? Distractie placuta cu ai tai !!!!
Dylly....unde esti ???? Ai zis cumva ca pleci si eu nu am vazut ? Daca da...scuze.
Crengu...sanatate bunicii tale !
Ramo...stii doar ca vrem poze cu tine si cu masinutza cea noua ( cand o vei avea) !!! Si noi suntem fani Audi ...dar nu ne permitem un 4x4 biggrin.gif
Miha...prunele nu se puncteaza !!! Sa-ti fie de bine si pofta buna pentru urmatoarele lol.gif
Deea...si tie iti multumesc !!! Da,m-am vopsit...nu credeam ca va observa cineva asta lol.gif .Si...da,am o familie minunata !!! Am avut noroc sa am aici ce nu am avut in Ro .
Bubbles....buna seara , d-na profesoara !! Felicitari !!
Ella...fa piure-ul cu vegeta amestecata cu apa ...in loc de ulei....economisesti 1 p....

Banuiesc ca nu mai e nimeni pe aici...asa ca va doresc o noapte placuta plina cu vise placute !!

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 05-09-2006, 10:15 PM
Mesaj #1475

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Buna buna... si eu ... tot mai tarziu. De cand tanjesc sa mai intru sa citesc. Acu' am terminat "MUNCAAAAA" am trecut sa va salut... n-am mai intrat sa vb ca ma corupeti )).gif

Miha, asta-i linkul spre poze: Poze relativ noi smile.gif, eu il updatez cand e cazul, mai am sa pun de ieri, de la Festivalul Merelor si parada de Labor Day, dintr-un orasel din apropriere. Nu stiu de cand n-am mai pus linkul... mai noi sunt pozele de la Chimney Rock & Lake Lure, Bradley Falls and Andrews Geyser, N MyrtleBeach & Ripley's Aquarium in MyrtleBeach. Cand le pun si pe cele de ieri anunt wink1.gif

Alina_obsy si eu slabesc, in continuare, mai greut acum, doar 200 de grame de la ultima cantarire (de acum 2 sapt)

Dany, trimite si mie o portie de ciorba de burta; sunt maniaca cu asta, dar pica cam greu la dieta... lol.gif Sunteti superbi in poze.. ce faceati acolo? Cantati? )).gif

Pisik, Alice, scuze de intrebare, daca pare cam deplasata? Dar de ce va duceti voi personal si nu trimiteti prin mail invitatiile sau mai bine pe ai vostri ca purtatori de cuvant, daca tot vor sa ajute? smile.gif

O.o bun venit Danuta!! O sa fii si tu o sexy mamicutza, eh? smile.gif

La multi ani Alandana?! floare.gif party.gif Iti urez succes cu noua/viitoarea/in proiect.. afacere blum.gif

M-ati dat gata cu calculele pt zacusca )).gif

Ramona, felicitari pt noua "jucarie" clap.gif S-o stapanesti sanatoasa si sa ai mare grija de ea blum.gif

P.S. Ce ziceam mai devreme ca am terminat cu munca? lol.gif ma uimesc singura, abia am apucat sa citesc si sa scriu, ca intre timp am mai facut o duzina de altele...

O sa intru mai tarziu sa ma laud (cu meniul).. schimbat ticker, de la 55.2 la 55 hahahaha ce performanta!!! wacko.gif GO Emu! GO!

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 05-09-2006, 10:32 PM
Mesaj #1476

Yeti

Raspunsuri: 10.440
Membrul Nr.: 87

Emi...nu cantam...am facut ca un fel de piesa de teatru...ingerii ( adica fetele ) il laudau pe sarbatorit si dracusorii veneau cu replici taioase ( dar haioase) ...Oricum e o chestie vesela ...toata lumea s-a distrat lol.gif lol.gif

Mult succes la "munci" si...bafta la ticker....Si 200 de grame sunt bune....le-ai dat jos nu le-ai luat,nu ? )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 05-09-2006, 11:30 PM
Mesaj #1477

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Luni 18p:
- budinca ciocolata 1.5p, 1 mar
- gratar piept pui 100 gr 2p
- suc cranberries 1p, lemonada 1p,
- 1,5 bradwurst 10.5p (calculat dupa indicatiile de pe pachet), 2 felii de paine 2p, rosie, salata verde, castravete, para

Marti 17p:
- 1 fel paine cu 1 lta branza light 1.5p
- 80 gr popcorn 4p
- 1 cafea (1 lingura) 1p
- 2 pulpe fara pielita 5p, 2 cartofi medii copti 2p, 1 lingura sem de dovleac 1.5p, 1 lingura sem de floarea soarelui 1p, salata verde, rosie, mar, 1 lingurita ranch 1p

Si... cam atat... nu cred ca mai reusesc sa mananc altceva astazi.

Interesant Dany, voi ati scris replicile?

--------------------
+Quote Post
Kandya18
mesaj 06-09-2006, 05:41 AM
Mesaj #1478

Elefant

Raspunsuri: 9.394
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

`neata neuroni... yahoo.gif asatzi e prima mea zi de servici cheer.gif am luat acolo unde sta viitoarea mama soacra devil.gif adica in bicaz chei...aproape de lacul rosu naughty.gif voi fi profesoara de romana latina si cred ca imi vor mai da si 4 orede engleza biggrin.gif sunt atat de happy w00t.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Kandya18
mesaj 06-09-2006, 05:56 AM
Mesaj #1479

Elefant

Raspunsuri: 9.394
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

dry.gif sa va povestesc cum a fost...ne`a chemat de ieri dimineata de la 8 dar abia aseara la 5-6 ne`a venit randul ca mai intai au fost engleza apoi franceza si la sfarsit noi...bataie de joc nu alta...sa fi vazut pensionarii ce scandal faceau doh.gif ca la un mom dat s`a enervat un domn si a zis tare in clasa ca pensionarii si`au mancat painea si acum au de unde lua pensie sa mai lase si tineretul sa isi fac bani de paine...ma rog...nervi multi si draci...la un mom dat credeam ca mor de nervi...knd m`a strigat nici nu imi venea sa cred....si i`am zis postul si ... a...fost al meu biggrin.gif nici nu am crezut ca il voi lua ca soacra tot o tinea pe a ei k nu am nici o saqnsa ca e fata aluia de acolo mare "magnat" si le`am cam tras teapa si ei si aleia ca i`am luat postul...oricum aia are post asigurat langa casa la o scoala asa ca nu imi mai fac griji biggrin.gif si mama soacra knd i`am zis nici nu i`a venit sa creada ca am luat eu postul fetei lui tataru dry.gif dar i`am adus aminte ca eu inainte de examen cu cateva luni i`am zis in fata ca i`l suflu si ca ea tot ma descuraja ca nu am cum sa il iau...)).gif ma bucur totusi ca am reusit dupa ce am stat ieri aproape 12 ore nemancati si ca ultimii sclavi tease.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
nusarich
mesaj 06-09-2006, 07:25 AM
Mesaj #1480

Koala

Raspunsuri: 2.029
Membrul Nr.: 80

neata neuroni! iar sunt prima...

am vazut pozele, emu si sunt superbe! cea cu "cascada" din spatele tau m-a dat pe spate...

gata, va urez o zi superba si plina de impliniri! ne auzim mai tarziu.

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 06-09-2006, 07:44 AM
Mesaj #1481

Taz

Raspunsuri: 3.609
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(Deea @ 05-09-2006, 07:01 PM) *

Pisk, Alice cand sunt nuntile voastre? sorry dar am uitat. Pisik astept sa te mai linistesti cu nunta si cand vii din luna de miere poate ne vedem la o cafea... de data asta sa vorbim mai pe indelete.

pupic.gif

Pup fetele, si mamica si puiul. Nunta mea este pe 14 oct. si da, sigur ca abia astept cafeluta, sa ma vad eu scapata de balamuc si va iau pe toate pe sus la o intalnire wink1.gif
Emu, eu nu sunt adepta invitatiilor pe mail si acum chiar ca nu as putea sa apelez la asta, pt ca au ramas cei mai batrani, mai indepartati la invitatii si nu prea am fizic cum sa le dau altfel decat in mana.
Mai avem cam 10 de la el si cam 5-7 de la mine, sper sa ii terminam sapt viitoare, ca deja m-am saturat;
Ieri iarasi am dat-o in bara, ca a fost ziua unui coleg, mi-a fost foame si m-am satuirat cu prajituri blushing.gif Am stat la servici pana la opt devil.gif in sedinte, apoi am fugit la cosmetica pt un ultim tratament de extractii si alte nebunii, ca atunci inainte imi face numai peelinguri, masti, etc.
Am ajuns la 12 acasa, iar m-am culcat dupa unu mad.gif Deja cred ca daca m-as culca la 11, m-as foii toata in pat si nu as putea sa adorm
Felicitari fetelor cuminti, vreau si eu vointa de la voi blum.gif
Bubbles, felicitari dna Profesoara!
Ramo, felicitari si tie
Pupici la toate

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 06-09-2006, 07:51 AM
Mesaj #1482

Koala

Raspunsuri: 2.029
Membrul Nr.: 80

pisik, programati-va pentru o zi mai multe vizite, poate scapati mai ieftinutz, mai fara prajituri si tentatii de la cei pe care ii vizitati, ma gandesc... si rezolvati mai multe de-odata...

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 06-09-2006, 08:01 AM
Mesaj #1483

Taz

Raspunsuri: 3.494
Membrul Nr.: 72

Buna dimineata!
Inca nu mi-am baut vafeaua,deci nu gandesc limpede doh.gif
Andreea,felicitari! cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 06-09-2006, 08:21 AM
Mesaj #1484

Taz

Raspunsuri: 3.358
Membrul Nr.: 68

Neatza neuroni,citesc si scriu repede pina nu se trezeste toata casa.

Bubbles,felicitari pentru post!!! floare.gif

Dany
,n-am mai rezistat si m-am uitat peste pozele tale ca m-au facut fetele curioase...intr-adevar ai o familie minunata.Te invidiez pentru asta,ca eu aici nu am avut parte de asa ceva.Bravo tie!
Iti sta tare bine machiata asa si numele nepotelelor sunt deosebite...ca si ele de altfel!
Iar soacra ta e supermoderna...vreau si eu una asa. sad.gif

Pisik,pacat ca nu ai avut nunta cind eram in tara ca ma vedeam in stare sa joc si la nunta ta...asa multa energie am. )).gif

Multumesc fetelor pentru complimente si-mi pica tare bine pentru ca e cam greu de crezut ca poti sa mai arati sexy si cu 10kg in plus.Nu vreau sa ma gindesc cum va fi pina la sfarsit,dar in Ro am exagerat cam mult cu ingrasacioasele.Dupa ce pleaca musafirii incerc sa fiu mai disciplinata. wink1.gif

Felicitari celor care slabesc si au vointa! give_rose.gif

Miha,daca mai slabesti,te bat...fetelor e doar o umbra deja.N-o mai lasati sa numere ca deja pica in extrema cealalta. mad.gif

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 06-09-2006, 08:44 AM
Mesaj #1485

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.235
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Numar pentru mentinere blum.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post

246 Pagini V « < 97 98 99 100 101 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 10-01-2009 - 02:33 AM