![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
26-08-2006, 05:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Andreea, fiecare relatie are urcusuri si coborasuri. Numai impreuna puteti aplana caderile .. si discutand veti rezolva problemele ce intervin. De multe ori stresul isi spune cuvantul, ne influenteaza atat viata persoanala, cat si in mediul social. Detasati-va si incercati sa rezolvati problemele cu maturitate.
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| honey79 |
26-08-2006, 05:39 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Uka... ma bucur enorm pentru tine.
Andreea... poate e doar o suparare trecatoare. Daca va iubiti, veti ramane impreuna si veti elimina orice obstacol care sta in calea fericirii voastre. Pupicei si tie. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| uka |
26-08-2006, 06:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
ai putzina rabdare si apoi intalniti-va sa vb, trebuie mai intai sa va linistitzi si sa va punetzi ordine in ganduri sa vedetzi unde e problema... asa e cel mai bine
va multzumesc fetele la anul va astept la predeal la nunta nu vreau sa mai vb despre asta acum o sa va spun maine seara mai multe, si c s-a intamplat cu aia sigur -------------------- |
| Deea |
26-08-2006, 06:24 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Pup fetele!
Imi pare rau sa vad ca sunt probleme prin casuta noastra! Monic, condoleante. Sper sa poti sa fii tare si sa iti sprijini mama, dansa o sa aiba multa nevoie de atentie si afectiune in perioada asta! Sa treceti peste toate greutatile cat mai repede si mai usor~ Himere, La multi ani pt. fratele tau si sper sa fie bine si s se recupereze repede Pisik sa stapaniti sanatosi noua masinuta. Inainte de nunta si noi mai aveam putin si anulam tot, stresul e f. mare, o sa te linistestil deocamdata incercati ca nu mai aveti discutii neplacute, ocoliti subiectele delicate! Andreea, acum am un examen de dat si trebuie sa fii linistita, incearca sa nu te mai gandesti la probleme pana dupa examen...stiu ca e greu dar e necesar! Si sa vin si eu acum cu "cireasa de pe tort"???????? N-am mai intrat de joi pt. ca am fost cu Alexia in spital, a facut febra 38.5 acasa, i-am pus supozitor si i-a scauzt dar tot nu se simtea bine si planea incontinuu asa ca ne-am dus la spital, acolo mi-au zis ca are si ceva la stomac (nu e grav) si o rinitofaringita (ceva d egenul - nici asta nu e grav, se rezolva cu picaturi). Ne-am internat si a venit o dr. s-a uitat la ea si a plecat, au luat-o asistentele sa-i faca analize, i-au pus si o branula (ac in vena ca sa n-o intepe de fiecare data cand ii faceau anitbiotic), cand mi-am vazut fata plansa si intepata imi venea sa plang, groaznic sa-ti vezi copilul bolnav si sa nu stii ce sa-i faci.... Pana dimineata n-a mai venit nimeni la noi, dimineata... 39,1; ardea ca in cuptor, am crezut ca ii strang de gat pe toti cand mi-au zis ca trebuia sa vin eu noaptea sa spus daca e ceva in neregula cu copilul.... de unde naiba sa stiu eu ce are, ca doar nu sunt medic.... eu am crezut ca e calda pt. ca era f. cald in salon si dormea si cu mine in pat. Pe l1 0 apare si dr. ca o zana se uita putin la ea, o asculta si pleaca, fara sa-mi spuna ce are, cum sunt analizele...nimic, nimic...am stat pana la 12 linistita cand m-am dus la ea in cabinet. Am vrut sa vb. frumos, chiar ma dusesem sa-i dau si bani ca ma capiasera si sotul si mama la tel sa le dau bani numai sa aiba grija de fata. Asa... o intreb ce are copilul...la care ea zice ca dupa ei nu e nimic grav dar ca nu stiu mai multe ca n-au analizele.... dupa aproape 24 de ore in conditiile in care ea avea febra si nu suporta nici sa o iau in brate, plangea de durere.... ii zic " Nu aveti analizele dupa atatea ore??/ Vreau sa mi se faca externarea, acum si vin la tratament chiar daca fac drumul acasa-spital de 5 ori pe zi! Si sa-mi spuneti ca are copulul, sunt mama lui si trebuie sa stiu!" ... si zice ca tot eu sunt aia care ma duc sa ma cert cu ea ca ce in 12 ore ea de unde sa stie ce a iesitla analize... cand i-am spus ca sunt mai mult de 12 ore a zis " 12 ore si 40 de min, e bine asa? Puteti sa plecati dar sa semnati inaite ca plecati pe propria raspundere". Am crezut ca matur cu ea scarile din spital. Deja imi venea sa plang de nervi, ii mai spun ca vreau un pat normal nu un pat de bebe, eu cu fata nu putem dormi intr-un pat de bebe, e inuman... si imi spune ca asta e un aspect "hotelier", o sa-l rezolve.... pana la urma am lasat-o in boii ei si am plecat, tocmai trebuia sa se schimbe tura si speram sa fie dr. urmator mai normal. Fata care statea cu mine in salon avea un bebe de 10 luni care nu manca de 3 zile si varsa tot ce bea sau ce inghitea... pana nu s-a schimbat tura nu s-a uitat la el, idioata aia de dr. ii spunea directorului spitalului ca s-a rezolvat cu baietelul respectiv.... Dupa ce s-a schimbat tura a venit dr. si intr-o ora au inceput sa zburde asistentele prin saloane si sa administreze tratamente la bebei.... si am putut sa aflu si eu ce are copilul si ce spun analizele. faza cu paturile... Spitalul e renovat si arata super, super, intr-un salon ar trebui sa stea mama si bebele atat, fiecare cu patul lui... pe noi ne-au pus 2 intr-un salon, una trebuia sa doarma in patut de copil cu bebe cu tot!!!!!!!!!! Ca cica e aglomerat....pai trimite-i dom[le la alte spitale ca de aia sunt o gramada in Bucuresti Acum suntem acasa si ea si-a revenit, dar numai dupa ce i-au facut de ieri de la pranz tratament ca lumea; a si pierdut in greutate dar vad ca mananca bine, o sa recupereze repede. Am pus poze noi cu Alexia in album ma scuzati ca am scris asa mult .. ma descarc si eu la voi! Acest mesaj a fost editat de Deea: 26-08-2006, 06:25 PM -------------------- ![]() |
| michelle |
26-08-2006, 06:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Deea, oameni din astia o sa tot intalnesti, chiar alandana spunea ca a trecut ptin asta... Cel mai bine e sa te feresti de ei. Eu nu pot sa cred ca nu sunt medici competenti.
Important e ca micuta se simte bine, iar tu trebuie sa fii puternica si sa lupti pentru drepturile tale. Pupici dulci amandurora -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Eu. |
26-08-2006, 06:53 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
salutare tuturor!
bubbles uka honey, esti o papusica dulce danyhoney, cum adica? vrei sa spui ca n-ai observat ca l-am laudat si felicitat pe Dirk? eu am fost cuminte si ieri, am economisit 2p, pe care habar nu am cum le voi manca pana luni astazi am descoperit in Cora o chestie delicioasa, fara puncte si care e perfecta pentru rontaiala astazi nu prea mi-a fost foame.am papat asa pana acum: -paine : 1,5p -branza philadephia :0,5p -porumb: 3,5p -iaurt activia cu grau:2,3p -chips de mere: 0p -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| michelle |
26-08-2006, 07:06 PM
|
la ce raion ai gasit chipsurile? noi nu avem cora..
si ce valori nutritive? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Eu. |
26-08-2006, 07:13 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
la ce raion ai gasit chipsurile? noi nu avem cora.. si ce valori nutritive? la raionul de muesli, cereale, Wassa,etc. nu are trecute valorile nutritionale, doar caloriile:365kcal/100g deea prietena mea din State a fost operata la brat, i-au pus si tije. nu e bine, are dureri mari, e ff slabita; medicii mai asteapta cateva zile sa-si revina dupa operatie si ii introduc chimioterapia -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| uka |
26-08-2006, 08:23 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
deea, fii puternica...
am sa merg si eu maine in cora sa caut chipsurile alea... -------------------- |
| luchi |
26-08-2006, 08:44 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna seara!
Se intoarce omul din concediu si gaseste peste 100 de pagini scrise. Va salut, o floare pentru toate -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| uka |
26-08-2006, 09:17 PM
|
sper k ai petrecut frumos
treuia sa t astepti la peste 100 pag -------------------- |
| Deea |
26-08-2006, 09:53 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Multumesc pentru mesaje! Acum e bine buburuza, a dormit 4 ore, s-a odihnit bine si a mancat f. bine, nici temperatura nu a mai crescut, sa vedem la noapte cum se comporta.
si nu uitati, avem poze noi! Luchi bine ai revenit, spor la recuperat -------------------- ![]() |
| uka |
26-08-2006, 09:58 PM
|
sweet baby.. c frumusik e... si cat e d mik...
-------------------- |
| soranutza |
26-08-2006, 10:38 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Alexia e superba!
|
| irinush |
26-08-2006, 11:58 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Buna fetelor, va salut si eu, chiar daca la ora asta nu cred sa mai am cu cine sa vorbesc pe aici
Uka, ma bucur pt tine ca ai lamurit lucrurile cu Theo. Bubbles ... imi pare rau ... poate reusiti sa mai comunicati si sa nu va despartiti chiar de tot. Deea, Alexia e scumpa, imi aminesc cum era David asa mic ... ce repede a trecut timpul! imi pare rau ca a fost bolnavioara si e inadmisibil ca si la spital s-au purtat asa doctorii, dar pe de alta parte nu ma mai mira, deoarece eu am chemat salvarea cand David avea febra 40 care nu ii trecea cu nimic si a sosit abia dupa 2 ore! asa ca .... pupici la toate si sa auzim numai de bine! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:56 AM |