![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
27-08-2006, 07:23 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am mult de citit din urma, dar sa nu uit
alandana, incearca aici www.cosmeticeprofesionale.ro -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
27-08-2006, 07:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ce scumpica e alexia!!!...si ce tata mandru de ea are...
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
27-08-2006, 08:24 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata !!
Himere,Ina......ce matinale sunteti Uka...bravo ! Sper sa mearga bine de acum incolo.Nunta la Predeal ?? Super ! Venim toate Deea...si eu m-am enervat doar cititnd ce ai povestit tu.Ma bucur ca Alexia e bine acum.Pozele sunt faine,Alexia o dulcica si voi 2 niste parinti tare mandri. Gigelu...mey...la acel mesaj am scris cu rosu ca glumesc ......Sanatate prietenei tale! Luchi....ce varianta ai ales ? ai facut noapte alba sau nu ? Andreea...imi pare rau !! Concentreaza-te pentru examen acum....si apoi incearca sa stati de vorba...poate se vor linisti apele. Va doresc o duminica placuta ! Himere...cum se simte fratele tau ??? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 27-08-2006, 08:25 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ina_ceva |
27-08-2006, 08:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Himere, poate ai o poza cu fratele tau...daca tot voiai sa-l "aranjezi". Sper ca totul e k cu el, se simte mai bine.
Stii cum e , dany-dulce: cine se scoala de dimineatza...e obosit toata ziua Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 27-08-2006, 08:27 AM -------------------- |
| himere2005 |
27-08-2006, 08:29 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
intii sa salut fetele prezente, dany si ina
calculatorul a fost defect, am intrat, dar nu stiu cit o mai duce, avem probleme se pare cu memoria la calc fratele meu e bine, sa nu va faceti probleme ieri nu am semnat condica din cauza calc, dar si pentru ca mi-a fost rau, temperatura, sa dea Dumnezeu sa nu fie vreo infectie pe la rinichi, ca mi-am facut-o cu mina mea felicitari uka deea, imi vine sa-i omor pe medici, cel mai bine sa nu ai nevoie de ei bubbles, suntem alaturi de tine, orice ar fi honey, esti mortala intre 2 ursuleti. ma bucur ca ai, alaturi de multe alte fete o relatie minunata cu sotul azi ma duc sa maninc si sa beau...da....va fac in ciuda....il sarbatorim pe alex, fratele ca atunci n-am apucat -------------------- ![]() |
| dany |
27-08-2006, 08:32 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ai dreptate,Ina
Himere......iti faci de cap ????? Hmmmm...ok... de data asta merge....dar sa te gandesti si la noi. Mamaaaa....ce ploaie a inceput la noi Va pup si ma duc sa mai fac ceva prin casa pana vine Dirk de la job. Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 27-08-2006, 08:34 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ina_ceva |
27-08-2006, 08:39 AM
|
Insanatosire grabnica, himere!!!Sa te distrezi la maxim azi
Ce mai face bianca? -------------------- |
| uka |
27-08-2006, 09:11 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
buna dimineatza, eu acum ma bag la nanitza
have fun himere -------------------- |
| honey79 |
27-08-2006, 11:04 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Neata fetele. Acum am facut si eu ochisori... mi-am facut cafeaua si.. m-am apucat sa va citesc.
Himere, ma bucur ca fratele tau se simte bine. Distractie placuta azi ..si... incearca totusi sa nu papi de multe puncte. Deea, eu cred ca dadeam cu doctorita aia de pamant... Am avut si eu o experienta neplacuta cu tatal meu.. prin spitale. ..si.. pur si simplu seara... l-am furat din spital ... si l-am dus la Bucuresti.Nici el n-a stiut saracul ce se intampla.... pana la destinatie. Oricum... ma bucur ca toate-s bune acum si ca ingerasul tau se simte bine. Pupicei. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| simo |
27-08-2006, 11:22 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
ramona am votat cainele tau e dragut
-------------------- |
| simo |
27-08-2006, 11:36 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
ramona am votat cainele tau e dragut uf am avut de citit din urma mult de la 251 nu am putut citi fratele meu sapt asta a fost schimbul 3 si calc e an camera lui asa ca azi am citit din urma buna dimineata tuturor -------------------- |
| soranutza |
27-08-2006, 12:11 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Buna pranz
Honey, ursuletul e suuuuuuuuper. Dan pleaca vreodata on business trips? Daca da, ai inlocuitor Uka, ma bucur pentru tine, cred ca acum te-ai mai linistit. Sper ca dupa ce te trezesti ne spui toata povestea cu lux de amanunte. Bubbles, imi pare rau. Sper sa fie doar ceva trecator, poate sunteti amandoi obositi si stresati si va sare tzandara din orice. Voi aveati planuri de nunta, nu va innecati acum ca tiganul la mal Peach, cum a fost la nunta? |
| honey79 |
27-08-2006, 12:37 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Mersi frumos, Sorana.
Nope, Dan nu pleaca niciodata in business trips.... si.. chiar daca ar pleca.... le am pe zapacitele mele.... cu care n-am cum sa ma plictisesc. Inainte.. mi-era si mie frica sa dorm singura.. mai ales pe intuneric. Acasa la parinti.. de cand ma stiu.. am avut o lumina de noapte.. acum insa... m-am obisnuit.. ba chiar.. nu mai pot dormi cu lumina aprinsa.. fie ea cat de mica. Pupicei si o zi frumoasa sa aveti. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Eu. |
27-08-2006, 01:42 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
sunt tare bleaga, n-am chef de nimic.... faza cu job-ul la care visam a cazut am reinceput sa imi depun cv-uri, am gasit niste oferte interesante. sper din suflet sa gasesc ceva......ma oripileaza ideea de a mai face multi pureci in firma asta deea, ma bucur ca micuta e mai bine. super-super poze luchi, bine ai revenit!! himere, distractie placuta! uff, bine ca fratele tau e in regula acum soranutza -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| uka |
27-08-2006, 02:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
mai multe detalii va spun la noapte dupa c vb cu el IAR
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 10:21 PM |