![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
27-08-2006, 10:49 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Uka...asteptam detalii! Sorana...ai grija de tine si de ...genunchi!!! Andreea..ma bucur pentru tine pentru impacare si felicitari pentru nepotel/nepotica !!!!!! Magda.....tare bine arati !!!!!!!! Honey.....tare faza cu furatul din spital !!!! Romanul e inventiv .....Sa vin sa-ti tin de urat pe furtuna ??? Nusarich.....esti bine ? Ramo....merge bine cu "internetul" ??? May.....nu am poze noi cu Dirk.......nu vrea sa ma lase sa fac poze cu el....... Himere...ce mai face Bia???Eu am vazut nr 1,2 si 4...mi-au placut !! Cu toate ca prima parte din nr 1 mi-a placut mai mult.... multumesc de intrebare, ma intorc maine oficial la serviciu, asa ca ar trebui sa fiu bine nu? nu am reusit nici sa ma odihnesc ca lumea (cand merg la serviciu trebuie sa ma trezesc la 5.30), nici sa plec pe undeva, dar asta este, n-am ce face... o sa-mi iau concediu la anul probabil... oricum, s-ar putea ca in saptamanile astea doua sa-mi fi terminat concediul de anul trecut, asa ca... -------------------- |
| dany |
27-08-2006, 10:51 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Honey,scumpa.....ziua de azi a fost ok......dar mi-e groaza de ziua de maine !!!!!! Sunt curioasa cum gandeste o "sefa" de 19 ani !!!!! Ori are ceva in cap...si atunci e ok.......ori e "bata" si atunci .....e dezastru....Vom vedea !!!!
Somn usor si o noapte placuta va doresc !!!!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| honey79 |
27-08-2006, 10:53 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Somn usor si tie scumpa...
Cat despre sefa ta de 19 ani.... daca nu e cum trebuie.. trimite-o aici ca-i fac cunostinta cu seful meu de 19 Poate asa ne lasa pe amandoua in pace. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| nusarich |
27-08-2006, 10:53 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Honey,scumpa.....ziua de azi a fost ok......dar mi-e groaza de ziua de maine !!!!!! Sunt curioasa cum gandeste o "sefa" de 19 ani !!!!! Ori are ceva in cap...si atunci e ok.......ori e "bata" si atunci .....e dezastru....Vom vedea !!!! Somn usor si o noapte placuta va doresc !!!!!!!! bafta cu noua sefa! somn usor si tie! -------------------- |
| honey79 |
27-08-2006, 10:54 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
O zi frumoasa , Nusa... maine la munca.
Ar fi super ... sa-ti fi terminat doar concediul pe anul trecut. Asa... mai ai ceva zile de luat anul asta si poate reusesti sa mergi pe undeva sa te odihnesti. Pupi. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| nusarich |
27-08-2006, 10:55 PM
|
|
O zi frumoasa , Nusa... maine la munca. Ar fi super ... sa-ti fi terminat doar concediul pe anul trecut. Asa... mai ai ceva zile de luat anul asta si poate reusesti sa mergi pe undeva sa te odihnesti. Pupi. ei, daca as si putea sa le iau... am "numai" 29 pe anul asta, la anul, pentru ca fac 10 ani de munca o sa am 32, asa ca... o zi frumoasa si tie! si usurica! Acest mesaj a fost editat de nusarich: 27-08-2006, 10:56 PM -------------------- |
| ina_ceva |
27-08-2006, 10:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bafta maine cu noua sefa, dany-dulce!!!
Deci ai sef de 19 ani, honey?Pana acum nu ai zis nimic de el nusarich, incearca sa te odihnesti mai mult in WE-uri! -------------------- |
| nusarich |
27-08-2006, 10:58 PM
|
|
Bafta maine cu noua sefa, dany-dulce!!! Deci ai sef de 19 ani, honey?Pana acum nu ai zis nimic de el nusarich, incearca sa te odihnesti mai mult in WE-uri! asta e mai greu, ina, pentru ca in we stau acasa si (inca) mai am vecini care sparg peretii... de vreo 2 luni tot sparg peretii..., poate de-asta nici nu am reusit sa ma odihnesc in zilele in care am stat acasa, ca la 7.30, maxim 8 incepeau sa sparga... -------------------- |
| dany |
27-08-2006, 11:01 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Multumesc,Ina !!!! Hmmmm...nu stiu ce poate face o "sefa " de 19 ani dar.....astept surpriza !!!!
In alta ordine de idei....azi am papat pizza si popcorn......si chiar nu mi-a fost rusine Pup fetele si va doresc o saptamana buna !!!! Ne vedem.......habar nu am cand....Aveti grija de voi !!!!! Noapte buna !! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| May |
27-08-2006, 11:06 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna seara, v-am citit pe toate azi dar nu mai am puterea sa va iau in parte pe fiecare, sper sa ma iertati. Felicitari celor care s-au impacat cu babuinii si celor care au slabit, celor care au rezistat tentatiilor .. tuturor.
Eu sunt cam distrusa... sunt plansa toata si vreau sa ma bag in pat si sa uit de toate...Am fost la cumnatii mei si inevitabil a venit vorba despre socrii... cumnata-mea a inceput sa planga in fatza noastra pt ca soacra-mea a barfit-o la colegele ei de munca, care si asa o umileau destul. Le-a zis colegelor ei ca ea e o putoare, ca nu stie sa faca mancare, ca e betiva si cate si mai cate. Si va spun sincer ca toate sunt minciuni. Saraca fata munceste de la 8 dimineatza pana la 9 seara si ajunge la 10 acasa, de abia mai are puterea sa isi faca un dus... numai duminica are liber, cand face curat in casa si mancare. Eu am luat-o in bratze si am incercat sa o linistesc dar era distrusa, si vorba aia, are 31 e ani, e femeie in toata firea. I-am zis sa nu o mai bage in seama pe socrela si nu a mai putut sa se abtina si mi-a zis ca si pe mine ma barfeste la fel. Adica atunci cand socrii mei se duc in vizita la cumnati, ma barfesc pe mine ca sunt o putoare care doarme toata ziua, ca nu fac curat si tampenii d-astea. Si colac peste pupaza, acum cateva luni am fost cu soacra-mea sa o ajut sa faca curat intr-un apartament ca era urgent sa termine repede, m-am dus voluntar ca sa nu pice ea de kkt si mi-a lasat baile si bucataria, adica sa frec bucata cu bucata toata gresia si faiantza ( inclusiv de raschetat cu cutitul urmele de zugraveala), in timp ce ea stergea praful in camere si geamurile. Dar nu am zis nimic si am raschetat de ajunsesem sa dau si cu unghiile numai sa fac bine si sa ramana luna in urma mea, m-am chinuit cum am putut eu mai bine si eram uimita pana si eu de munca mea. Toate astea, ca azi sa imi spuna cumnata-mea ca atunci i-a zis soacra-mea ca eu nu am facut nimic bine si ca am facut-o de mirul lumii ca nu stiu nici macar sa spal pe jos.... deci m-am simtit in ultimul hal numai pt efortul depus, ca aveam 97 de kile si stateam suita pe scara cu teama ca se rupe si pic, curgeau apele de pe mine ca de pe o vaca si raschetam un patratel de faiantza, apoi il spalam, apoi il stergeam cu carpa uscata.... ma duc in pat ca sunt terminata... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| uka |
28-08-2006, 12:27 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
cat de rai sunt unii oameni... nu imi vine sa cred... ii multzumesc lui D-zeu k nu am o soacra asa.. si ca familia lui e super ok si ma iubeste si ii iubesc si eu... imi pare rau de ce am citit MAY, dar stim k tu esti tare si o sa-ti treaca, poate ar trebui sa o infruntzi putzin, nu stiu ce sa zic...
sa va povestesc d ale mele acum... well, decizia e luata, adik suntem impacatzi dar inka nu a plecat aia d acolo, el a vrut sa o ia frumos sa ii explice ca nu merge, k au incercat...d'astea dar care nu au dus la nici un rezultat...i-am spus ca daca el e decis sa o termine cu ea si sa fie cu mine atunci trebuie sa fie decis si sa ii faca bagajele si sa o conduca acasa la ea... sa nu mai astepte...sa i s epuna lui pata.. k eu nu am d gand sa fiu a2a, nu am sa accept asta desi in trecut am acceptat-o acum nu e cazul..a zis k saptamana asta... o va termina cu ea cu sigurantza si i-am spus k pana nu dispare aia din viata si din casa lui sa nu ma mai caute... a recunoscut k a gresit, k a fost o decizie tampita...si k ma iubeste enorm... si k cum a putut face asa ceva..asta p scurt.. k am vorbit vreo 2 ore la telefon.. -------------------- |
| michelle |
28-08-2006, 06:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata neuroni!
Luchi, bine ai revenit! Cum a fost la Praid? Noi am trecut pe acolo, dar nu am mai avut timp de vizitat, desi ne-ar fi placut.. Himere, Tulip, de azi la numarat, nu? bubbles, ma bucur ca ati rezolvat problema may, imi par erau ca treci prin asta.. Dar lucurile nu pot sa ramana asa. Si eu zic ca trebuie sa aveti o confruntare. Daca e ceva ce o nemultumeste sa aiba indrazneala sa-ti zica in fatza. Pupici dany, bafta cu noua ta sefa! honey, o saptamana usoara! Ti-am trimis pe mail fisierul nusa, servici usor! magda, tare bine arati la cei 20 de ani ai tai Va pup pe toate, eu ma afund in lucru.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| luchi |
28-08-2006, 07:15 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna dimineata, neuroni!
Mai am putiiiin de citit La Praid a fost taaaare bine, chiar mi-a facut bine tratamentul, sa vedem ce spun si medicii... O saptamana frumoasa sa aveti! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| nusarich |
28-08-2006, 07:50 AM
|
|
buna dimineata!
am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana superba! -------------------- |
| Tulip |
28-08-2006, 08:12 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Da,Miha,de azi la numarat!Miercuri e zi de cantar,sunt tare curioasa....in we nu am numarat,insa aveam niste puncte economisite,sper sa n-o ia razna cantarul! Ies imediat sa-mi cumpar incarcator la tel,m-a lasat balta cea veche.... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:12 AM |