![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
28-08-2006, 10:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
he-he...deci mergi cu pile ...bine...o sa plasezi poze sper....mai si mie imi era teama sa o iau in brate in primele zile, si dupa vreo 2 saptamini sa vezi ce-o mai invirteam pe bianca sa o schimb
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 28-08-2006, 10:19 AM -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
28-08-2006, 10:18 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ion iese din casa si il vede peste gard pe vecinul
lui, Marin, care isi batea temeinic nevasta. - Marine, ce faci, ma? - Iote, imi repar masina de spalat! === Intr-o zi, vine Bubulina de la cinematograf plangand in hohote: - A fost ingrozitor mama, se plange Bubulina. A trebuit sa-mi schimb locul de patru ori la cinematograf. - De ce, draga? S-a legat vreun barbat de tine? - Pana la urma... da. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
28-08-2006, 10:22 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Da, buna dimineatza, multumesc pt toate cuvintele voastre, sunt mai mult decat consolatoare. Probabil ar trebui sa va ascult si sa nu mai bag in seama... dar cand cuvintele ei ma impiedica sa am un job, cum sa reactionez? Adica, acum cateva luni, la putin timp dupa ce ea a barfit ca ``am facut-o de mirul lumii`` ca nu stiu nici macar sa spal pe jos, cand cu cumnata mea nu aveam alte tangentze decat ca venea in vizita pe la noi si aveam o discutie cordiala, se ivise un loc de munca. Seful cumnatei a intrebat-o daca poate sa mai aduca o fata la munca, dar cineva pt care sa garanteze ca nu freaca menta. Bineinteles ca ea s-a gandit imediat la mine, dar apoi i-au venit in minte cuvintele lui socrela, cum ca eu sunt putoarea pamantului, si nu ca a crezut-o, dar nu s-a mai implicat sa garanteze pt mine ca muncesc bine si daca nu era asa, sa ne pierdem job-ul amandoua.... asa ca uite cum am trecut eu pe langa un job cu salariu fix de 900 euro la 8 ore si 10 euro pt fiecare ora extra... din cauza unor cuvinte aiurea... despre o infruntare cu ea... ce sa fac? sa ma cobor la nivelul ei? mi-e scarba de ea si de toti, de teatrul lor si apoi de vorbitul lor pe la spate...Ma doare tot corpul, ma dor si degetele cand apas tastele.. ma doare sufletul, ma doare capul, ma doare constiintza... ma bag in pat....
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
28-08-2006, 10:23 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
ftele oare retin apa...ca nu am mancat nimic..doar am baut niste ap si ness si acum imi arat cantarul 63.7kg...si nush de ce
-------------------- |
| himere2005 |
28-08-2006, 10:26 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
lasa bubbles, cind o sa o vezi pe aia mica...imediat te duci la toaleta si scapi de surplus
may, descarca-te cum crezi, dar nu uita ca trebuie sa joci teatru in continuare, mai ales ca vin si parintii tai -------------------- ![]() |
| bubbles |
28-08-2006, 10:31 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
lasa bubbles, cind o sa o vezi pe aia mica...imediat te duci la toaleta si scapi de surplus may, descarca-te cum crezi, dar nu uita ca trebuie sa joci teatru in continuare, mai ales ca vin si parintii tai da mersi... -------------------- |
| ina_ceva |
28-08-2006, 10:36 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
- Ioane, zi-mi si tu odata cateva cuvinte calde...
Ion: - Marie, arza-te-ar focul! === Un copilas ii scrie lui Mos Craciun: - Trimite-mi un fratior. Mos Craciun raspunde: - Trimite-mi-o pe maica-ta! -------------------- |
| bubbles |
28-08-2006, 10:38 AM
|
- Ioane, zi-mi si tu odata cateva cuvinte calde... Ion: - Marie, arza-te-ar focul! === Un copilas ii scrie lui Mos Craciun: - Trimite-mi un fratior. Mos Craciun raspunde: - Trimite-mi-o pe maica-ta! -------------------- |
| ina_ceva |
28-08-2006, 10:39 AM
|
Tatal vine de la cresa cu copilul, mama se uita bine
la copil si se ia cu mainile de cap: - Ma, asta nu-i copilul nostru! El, calm: - Ce importanta are, maine tot la cresa aia-l duc. = = = Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda.Unul dintre ei spune: -Vezi blonda aia? Moare dupa mine ! Celalalt raspunde: -Cum asa ? Primul pensionar: -Ca doar n-o sa moara inaintea mea ! -------------------- |
| simo |
28-08-2006, 10:41 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
Tatal vine de la cresa cu copilul, mama se uita bine la copil si se ia cu mainile de cap: - Ma, asta nu-i copilul nostru! El, calm: - Ce importanta are, maine tot la cresa aia-l duc. = = = Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda.Unul dintre ei spune: -Vezi blonda aia? Moare dupa mine ! Celalalt raspunde: -Cum asa ? Primul pensionar: -Ca doar n-o sa moara inaintea mea ! de unde sti atatea bancuri? -------------------- |
| bubbles |
28-08-2006, 10:42 AM
|
hai sa va zic si eu o poezie mai .... scuzati cuvinetel urate...
"la umbra nucului batran 2 mosnegi se c..a...se sterg cu bastile la fund...le pun in cap si pleaca" sper sa va placa Acest mesaj a fost editat de bubbles: 28-08-2006, 10:42 AM -------------------- |
| ina_ceva |
28-08-2006, 10:43 AM
|
Le adun special pt voi, sa va mai inveselesc ziua -------------------- |
| anaoi |
28-08-2006, 10:45 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dylly iti multumeste din inima.....
|
| himere2005 |
28-08-2006, 10:46 AM
|
dilly, cum a fost la timisoara?
-------------------- ![]() |
| Eu. |
28-08-2006, 10:47 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
si eu stiu o poezioara
"De la beat carciuma viu, Merg pe gard, de drum ma tziu, Nici o latra nu ma caine, Nici o-mpunge nu ma vaca Nici o trece nu ma c...a" -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:57 AM |