![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| honey79 |
28-08-2006, 10:53 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Stiu si eu!!! Stiu si eu!!
Je suis Carlan Vasile Je viens de la padure. Je trouve nevasta-n pat C'est couche cu alt barbat. Quelque prepare ciomagul, Mon ami... sarise gardul!! -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| anaoi |
28-08-2006, 10:55 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dilly, cum a fost la timisoara? la naiba.nasol...ajuns la hotel in fiecare zi cel mai devreme la 22.00. aia de acolo ii minteau pe nemti in fata...situatii tensionate.....m-a solicitat mai mult ca de obicei. a trebuit sa fiu foarte, foarte , foarte atenta ...si nu e numai de tradus.pur si simplu esti punctul de legatura intre nemti si romani..si sa vezi ce naspa te simti in momentul in care vezi ca totul merge pe dos. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
28-08-2006, 10:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| anaoi |
28-08-2006, 10:56 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
razi de mine????
|
| himere2005 |
28-08-2006, 10:57 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
2 persoane care ajunsesera in iad, una mai noua ca alta. cele 2 pesoane stateau in kk pina la briu:
cea noua: - ce bine e aici in iad, nici nu ma asteptam dintr-o data se aude: -pauza s-a terminat, capurile la fund -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
28-08-2006, 10:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nu dylly, nu as indrazni sa rad de tine...la ce saptamana ai avut...; adevarul e ca ai mari responsabilitati, in locul tau nu stiu daca as avea rabdare sa mai stau daca vad ca nu merge treaba...
-------------------- |
| himere2005 |
28-08-2006, 10:59 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
dilly, nu puteai sa mai schimbi si tu versiunile ?
-------------------- ![]() |
| anaoi |
28-08-2006, 11:19 AM
|
|
ha????? tu nu stii ce vorbesti himere.....eu sunt prima luata la trei pazeste in moemntul in car enu merge ceva
Nu dylly, nu as indrazni sa rad de tine...la ce saptamana ai avut...; adevarul e ca ai mari responsabilitati, in locul tau nu stiu daca as avea rabdare sa mai stau daca vad ca nu merge treaba... glumeam....fac si eu haz de necaz.... |
| ina_ceva |
28-08-2006, 11:33 AM
|
Un tip intra in farmacie si cere un pachet de
prezervative. - Ce numar doriti? Intreaba farmacista. - Nu stiu. - Luati tabla asta cu gauri de diferite marimi si mergeti la toaleta sa vedeti. Dupa minute bune tipul revine. - Ei ce numar sa fie? intreaba farmacista. - Da-le dracului de prezervative, cat face tabla? = = = Un preot locuia linga o minastire si avea 10 gaini si un cocos. Cocosul din cind in cind disparea, dar aparea pina seara. Ultima data cind a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica in biserica, a intrebat lumea - As vrea sa stiu daca cineva are un cocos ?.....si toti barbatii s-au sculat in picioare..... - Nu, nu, nu, am vrut sa spun daca cineva a vazut un cocos.....si toate femeile s-au sculat in picioare.... - Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine .......si jumatate din femei s-au sculat in picioare..... - Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu. Vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu ?.....si toate maicutele s-au sculat in picioare. -------------------- |
| himere2005 |
28-08-2006, 11:43 AM
|
dilly, care e meseria ta pina la urma? ca mi se pare ca e mult mai complexa decit cred
-------------------- ![]() |
| simo |
28-08-2006, 11:58 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
se spune ca un tanar ar fi mers la filozoful Socrate sa-l antrebe daca ar fi bine sa se casatoreasca. Socrate ia-rfi raspuns;Indiferent daca te casatoresti sau nu, peste 10 ani tot vei regreta
Sotul ai spune sotiei;''azi am fost la asirom si am ancheiat o asigurare pe viata, an caz de deces'' la care sotia ai reproseaza; ''Sigur, numai la tine te gandesti! -------------------- |
| anaoi |
28-08-2006, 11:59 AM
|
|
am studii economice, lucrez pe post de economist, dar pentru ca am terminat facultatea in limba germana si stiu germana plec si cu diverse delegatii pe post de translator....
buna ideea simo...i-o trimit unei colege care acum cauta restaurant pt nunta ei programata la anul in iunie. |
| Tulip |
28-08-2006, 12:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Crengu,Uka,felicitari!
-------------------- |
| simo |
28-08-2006, 12:07 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
Sotia vine din statiune, sotul o asteapta an gara.Ea;''Nici nu ma ambratisezi!Uite domnul acela ce tandru e cu sotia lui!''DA, zice sotul,darnevastasa acum pleaca.....'!''
Sotia-''Nu anteleg cum poti sa stai ore antregi an carciuma!'' Sotul-''daca nu antelegi,de ce vorbesti despre lucruri pe care .... nu le antelegi?'' -------------------- |
| still_me |
28-08-2006, 12:09 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
buna fetele ,
felicitari celor care au mai slabit deea , frumusica foc printesa ta ... sa va traiasca uka ... felicitari pentru impacare ... may .. nu le mai da atentie socrilor .. nu cred ca merita efortul ... scuze daca am scapat pe cineva .. cantarul meu s-a urnit putin , desi am rusii ... vedem cum o fi sapt care urmeaza ... va pup, ca am mult de lucru ... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:25 AM |