![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
28-08-2006, 03:17 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
tb sa ii zici..."i'll meet you in the middle of your mother`s cage"...scz de expresie
-------------------- |
| crys |
28-08-2006, 03:21 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 21 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 98 Dispozitie: ok Sex: Feminin |
tare rau
-------------------- "Orice zi e buna ,daca nu la ce bun sa ne mai trezim."(W.Shakespeare) |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anaoi |
28-08-2006, 03:22 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
bine zis crys.
|
| himere2005 |
28-08-2006, 03:25 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
asa deci, crys, faci ravagii
-------------------- ![]() |
| bubbles |
28-08-2006, 03:25 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| simo |
28-08-2006, 03:26 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte.
Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar cu trei barbati in camera.Fiind iarna si neavand unde sa doarma accepta. In camera unul dintre ce trei ii propune un joc.Daca raspundea corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu ... Dimineata femeia de servici intra in camera unde doi barbati erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda: - Zi veverita, te implor, zi veverita!!! -------------------- |
| bubbles |
28-08-2006, 03:28 PM
|
am uitat sa va zic...m`a rugat colega asta a mea de la maternitate sa o meditez pe fata ei la engleza de la inceputul anului...hihihi
O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte. Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar cu trei barbati in camera.Fiind iarna si neavand unde sa doarma accepta. In camera unul dintre ce trei ii propune un joc.Daca raspundea corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu ... Dimineata femeia de servici intra in camera unde doi barbati erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda: - Zi veverita, te implor, zi veverita!!! -------------------- |
| simo |
28-08-2006, 03:34 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
De ce varsa blondinele apa peste calculator ?
A: Vor sa navigheze pe Internet. De ce nu stau blondele la geam cand calatoresc cu avionul? Sa nu le strice curentul coafura... CODUL MUNCII: 1.Ne nastem obositi pt. a ne odihni 2.Munca l-a creat pe om dar nici lenea nu l-a omorat 3.Daca vezi un coleg odihnindu-se,ajuta-l 4.Daca ti se face chef sa te apuci de munca, stai jos, odihneste-te si o sa-ti treaca 5.Ce poti face azi nu lasa pe maine ci pe poimaine sau raspoimaine,ca poate nu mai este nevoie. 6.Un lucru care nu se rezolva de la sine in 30 de zile, nu merita sa te mai ocupi de el. 7.Munca e sanatate curata, deci sa- o lasam pt. cei mai bolnavi ca noi. 8.Munca il innobileaza pe om , societatea noastra nu mai are nevoie de nobili, caci a trecut vremea lor. 9.Cine se scoala prea de dimineata doarme prea putin, e obosit si casca toata ziua. 10.Cine nu munceste nu greseste, iar cine nu greseste merita promovat. 11.Serviciul nu e crasma sa stai toata ziua in el, asa ca mai du-te dracului acasa 1)Fituica - Te uiti si câstigi. 2)Elevul chiulangiu - Tânăr si nelinistit. 3)Sedinta cu părintii - Întâlnire de gradul III. 4)După sedintă -Spitalul de urgentă. 5)Caiet de teză - Verdict: Crimă. 6)Sfârsitul orelor: Am întâlnit si români fericiti. 7)Cancelaria - Cafeneaua groazei. 8)Sala de clasă - Zona Crepusculară. 9)Orele de fizică - La limita imposibilui. 10)Diriginta - Xena, printesa războinică. 11)Dirigintele - Superman. 12)Catalogul - Adevărul gol-golut. 13)Încheierea mediilor - Memorialul durerii. 14)Chiulul de la ore - Sport la minut. 15)Lucrarea de control - Albă-ca-zăpada. 16)Directorul scolii - Inamicul public nr. 1. 17)Seful clasei - Asasinul din umbră. 18)Perioada tezei - Spionaj si contraspionaj. -------------------- |
| Eu. |
28-08-2006, 03:36 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
meniul meu pentru astazi:
MD - lapte condensat: 0.5p - 2 banane: 3p Pranz -sandwich cu: -paine: 3p -carne de pui: 2.5p -casacaval: 2p -omleta: 2.5p -sos: 1p -lapte condensat:0.5p -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| simo |
28-08-2006, 03:44 PM
|
La nebuni , 2 nebuni vor sa evadeze ...
-Ba , ne luam avant si iesim prin gaura cheii !!! -Perfect . Isi ia primul avant , fuge si fu** un cap in usa ... Al doilea se duce si se uita la gaura cheii : -Ba , ce prost esti , n-ai vazut ca era cheia in broasca pe dinafara !!! Niste nebuni erau transportati cu avionul la un alt spital.Doctorul statea in cabina pilotului.La un moment dat vine sa verifice ce faceau nebunii.Astia jucau fotbal.Ca sa vada daca sunt toti ii numara si vede ca lipseste unul. -Ba nebunilor,unde-i Gigi Nebunu'? -Pe aripa avionului.Executa cornerul Doi nebuni mergeau prin desert,unul cara in spate un butoi si celalalt cara o usa de masina. -Tu,de ce cari cu tine butoiul? -Pai cand mi-e sete mai beau cate o gura de apa.Dar tu de ce cari usa aia de masina in spate? -Pai,mie cand mi-e cald mai deschid geamul... -------------------- |
| himere2005 |
28-08-2006, 04:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
may, ti-a mai trecut supararea? esti in bucatarie?
pisik, cum a fost plimbarea cu masina? ce culoare ziceai ca e? rosie? nu ne faci si noua o poza cu tine pe capota? -------------------- ![]() |
| irinush |
28-08-2006, 04:09 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Buna fetelor, semnez si eu condica aici la voi, nu pot sa stau ca David vrea la plimbare deja, degeaba eu sunt franta ca am facut curat azi, nu tine ...
azi mi-a fost si rau de dimineata, am vomat din senin fara nici un fel de stare de greata sau durere de stomac, naiba stie ce-o mai fi ... nu indraznesc sa va spun ca m-am apucat de numarat, ca daca o dau in bara, ma fac de rusine ... dar va postez si eu meniul meu de azi: dimineata: 250 ml lapte 1.8% 2 2 linguri cereale 1 1 lta miere 0 cafea 0 pranz 3 felii paine 5 almette verdeata 2 (cat am uns painea) inghetata 2 linguri 3 cina cartofi fierti 2 piept curcan 50g 1 hering afumat 3 maioneza 1 frape cu miere si completa 1 cina am servit-o va pup si va doresc o seara frumoasa! -------------------- |
| ina_ceva |
28-08-2006, 04:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dannette, serviciu usor si sa ai spor la numarat puncte!!!
Andreea, ai o nepotzica scumpica foc!!! Bravo, crys!!!Pune-te bine cu ei, ca nu se stie! -------------------- |
| anaoi |
28-08-2006, 04:12 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
am plecat fetele. pe maine
|
| dannette |
28-08-2006, 04:15 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 241 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Am plecat acasa!
O seara placuta tuturor! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 10:20 PM |