![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
28-08-2006, 08:27 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
WOWWWWWWWWW casuta cu nr 2...
Am trecut doar sa va salut ca acum m-am intors acasa. Mai intai desfac bagajele, dupa aia ma cantaresc.... Cant termin toate astea promit sa vin sa va povestesc tot si sa pun si poze. PS. Mi-a fost dor de voi! -------------------- |
| uka |
28-08-2006, 08:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
am fugit in patutz k m-a luat oboseala rau d tot, va pup, mai vb maine...
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
28-08-2006, 08:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Insanatosire grabnica, ramona!!!!
Alice, ai grija ce faci prin casa; se pare ca s-au intamplat multe accidente in ultima vreme... Sper ca te distrezi si pentru noi (fetele care stau acasa), tulip!!! Cum adica ca pe pizza, deea? O invarte intr-o mana prin casa Andreea , trebuie sa dai!!!De ce sa regreti ca ai avut o sansa si nu ai profitat de ea? Noi iti tinem pumnii!!! May, ai grija de tine!!! Bine ai revenit, ella!!!Neaparat poze! Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 28-08-2006, 08:36 PM -------------------- |
| soranutza |
28-08-2006, 08:46 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Bine ai revenit, Ella! Te asteptam cu povesti!!!!
|
| MagdaC |
28-08-2006, 08:50 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Bubbles, mama mea are o vorba in legatura cu examenele: daca te duci poti sa castigi sau poti sa pierzi. Daca nu te duci, pierzi sigur !!!!
Asa ca....go girl !!! Pupicei Oare cand ies si eu din stadiul de amiba? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| irinush |
28-08-2006, 08:56 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Buna fetelor, si eu pe baricade, ca tot am culcat copilu!
Bubbles, sa-ti traiasca nepotica e o scumpa! Ramona, ai grija de tine, pupici! Tulip, distractie placuta si asteptam sa ne spui cum a fost ... neaparat trebuie sa fac si eu o iesire cu fetele, ca nu mai pot! ella, bine ai revenit! sper ca nu am uitat pe nimeni mie mi-e cam rau, ma doare spatele rau de tot, dar macar nu am dat iama in mancare, acum sunt cu castronul de pepene verde in brate si asta e tot ... -------------------- |
| Eu. |
28-08-2006, 09:11 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
hello!
ramona, ai grija de tine si sanatate multa ella, bine ai revenit bubbles, sa nu te prind ca nu te duci la examen ca..... may, puiule, las-o naibii de idioata, ca nu merita, crede-ma. ti-am mai zis ca nu vbesc aiurea, sunt un om patit in materie de soacra, asa ca asculta, te rog, sfatul meu. NU MERITA!! nu vei rezolva nimic in ce o priveste, ba iti vei face tie rau daca te consumi. soacra-mea spunea tuturor ca sunt c...va, ca ma culc cu toti arabii pt 10 euro, ca ma droghez; in Ajun de Craciun m-a vazut pe strada, s-a apropiat de mine si mi-a spus: "sper ca de Craciunul asta sa mori dracului c..va!" ma intreb daca mi-am depasit punctele -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
28-08-2006, 09:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bravo, gigelu!!! E bine ca nu ai depasit cu mult.
Stie cineva prin Bucuresti o croitoreasa buna? Am de modificat niste haine Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 28-08-2006, 09:16 PM -------------------- |
| Eu. |
28-08-2006, 09:18 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Bravo, gigelu!!! E bine ca nu ai depasit cu mult. Stie cineva prin Bucuresti o croitoreasa buna? Am de modificat niste haine multumesc! si eu caut asa ceva -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| May |
28-08-2006, 09:19 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumesc pt raspuns himere si voua fetelor pt sfaturi, dar de la teorie la practica e drum lung... nu eram obisnuita cu astfel de nesimtire crunta. Daca ei ca parintii nu se gandesc la binele fiiului lor, caci ii era mult mai bine daca aduceam si eu 1000 si ceva de euro in casa in fiecare luna, atunci nu pot fi numiti parinti. Poate le e mai bine ca fiiul lor e stresat ca nu ajunge la sfarsitul lunii cu banii, poate au o satisfactie daca le cere lor bani.. nu stiu ce e in capetele lor... mai bine stau nemancata decat sa cer vre-un ban de la ei. Aseara am spart pusculitza unde strangeam bani, again, pt bicicleta mea... erau 86 de euro.... mai bine sa ramana fara bicicleta si fara nimic decat sa le mai cer ceva lor, sa le dau satisfactia sa imi scoata ochii.
gigelus ella welcome back -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| MagdaC |
28-08-2006, 09:31 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Va pup, dragutzele
Noapte buna.... Azi am fost un pic mai scrofelina decat trebuia (22p in loc de 18)....dar ma razbun eu.... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| uka |
28-08-2006, 10:51 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
am intrat doar sa va spun k sunt happyy....
scorpia a disparut din viata noastra....a plecat...s-a dus... -------------------- |
| ina_ceva |
28-08-2006, 10:54 PM
|
Bravo , uka!!!Multa bafta in continuare!!!
-------------------- |
| honey79 |
28-08-2006, 11:21 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Bine v-am regasit, frumoaselor.
Ella bine ai revenit. Te asteptam cu poze si impresii. Uka ma bucur pentru tine nespus de mult Multa fericire si liniste in relatie. Ramona fa-ti o baie fierbinte cu sare la picioare si baga-te in pat . Sper sa te simti mai bine maine. Nu stiu cine intreba de .. croitor in Bucuresti.... Acum un an jumatate... deci nu stiu daca in momentul de fata mai exista.... In seara asta sotul mi-a mai facut o surpriza. M-a luat de la munca... si..in masina.. tot un zambet.... abia cand am ajuns in fata casei am observat de ce. Mi-a luat si pe ursulache cel mare. E aproape cat mine de inalt!! Va pupic si va doresc o seara frumoasa.Maine dimineata mergem la sala.. yuppy!! -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Pisik |
28-08-2006, 11:47 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
may, ti-a mai trecut supararea? esti in bucatarie? pisik, cum a fost plimbarea cu masina? ce culoare ziceai ca e? rosie? nu ne faci si noua o poza cu tine pe capota? da, e rosie, uite ca poze nu i-am facut dar avem tot timpul. merge super (eu am mers vreo 500m cu ea, ca deh, stiti cum sunt barbatii) eu ayi am fost vacutza, dar maine recuperez. sunt si eu ca si alice cu vizitele de impartit invitatii si m-am porcit tare cu praji si seminte, nu stiu exact cat am de recuperat dar cred ca daca maine pap de 14-15 pct sunt ok pupici si noapte buna -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:39 AM |