![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
29-08-2006, 08:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Pisik,areti minunat!Ai niste brate
-------------------- |
| michelle |
29-08-2006, 08:32 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata fetelor!
Asta chiar nu o mai stiam, cu legumele si fructele rosii sau sferice Oricum am mancat rosie si pepene azi dimineata -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| honey79 |
29-08-2006, 08:33 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Plec la sala!!!
Pupici si..poate vorbim mai tarziu..daca nu, diseara. Sa aveti o zi frumoasa. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| luchi |
29-08-2006, 08:36 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna dimineata, neuroni!!
Pisik, arati foarte bine in poze. Cat priveste masina, ai incredere in tine! Honey, un ursulet mare-mare zici? Ce frumooos Ella, o sa-ti revii, ai sa vezi! Welcome back! p.s. mai stie cineva ceva de danyhoney? O fi venit sefa nou? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| dannette |
29-08-2006, 08:36 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 241 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Pisik, arati foarte bine. La fel si langa iubi al tau
|
| michelle |
29-08-2006, 08:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pisik arati superb!!
Eu am fost cumintica ieri, nu am numarat, dar am reusit sa scap cu bine in urma zilei de nastere a sefului meu. A fost mancare chinezeasca si am mancat rata si paste de orez.. nu cred ca aveau mai mult de 4-6p. Ultima data mi-a aratat cantarul 49.8, nu e de speriat, dar mai bine sa iau masuri preventive. As vrea sa ma stabilizez pe la 48-49 kg -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Eu. |
29-08-2006, 08:48 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neatza!!
Pisik, esti o frumoasa Ella, nu dispera; e normal daca ai fost constipata nu stiu daca se obisnuieste sa se spuna, dar eu o zic : La multi ani! tuturor Ioanelor honey, si eu vreau un ursulache astazi inca nu stiu ce mananc -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Pisik |
29-08-2006, 08:51 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Multumesc mult fetelor, sunteti niste dragute.
Ceva sfaturi cu privire la stagnatul asta enervant? Incep sa devin obsedata, disperata, etc. Pupicei -------------------- |
| peach |
29-08-2006, 09:04 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
In hol abia i-am convins sa facem portocaliu,si in sufragerie galben lamai. Nuuuuuuuuu nu face sufrageria galben lamai..sufrageria are nevoie de o culoare calda..galben solar(un galben catre portocaliu), o culoare care te face sa te simti bine si confortabil. Galben lamai este o culoare rece si neprimitoare. Portocaliul poti sa-l folosesti pentru birou..e culoare creativa. Daca holul nu este prea lat mai bine folosesti o culoare care sa-ti dea lumina si senzatia de spatiu. -------------------- |
| uka |
29-08-2006, 09:11 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
neatza fetelor... inca nu m-am trrezit....
eu am la mine 2 mere si o piersica... adik nu am voie sa le mananc... dimineata am papat 2 sandwich-uri cu sunca d pui si iar am vomitat.. nu mai suport... e super enervant... -------------------- |
| dannette |
29-08-2006, 09:16 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 241 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Uka, de ce nu iti faci niste analize?
Deja e prea mare perioada de cand nu iti prieste mancarea... Incearca niste paine prajita sa rontai macar. |
| ALICE |
29-08-2006, 09:29 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Holul e foarte mare si lat.A iesit bine pe portocaliu.Camera azi o vad finisata,asa ca sper sa fie bine.Ca si eu cand o sa ma mut tot culori turbate imi fac.
|
| luchi |
29-08-2006, 09:36 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Uka, nu vreau sa fiu te supar, dar ma alatur sugestiei facuta de danette, de a consulta un medic. Nu e normal ce se intampla, nu poti trai multa vreme doar cu tigari si cola. Chestia asta poate duce la ceva urat, si-ti spune o persoana patita.
Sper ca nu te-ai suparat -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| peach |
29-08-2006, 09:44 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Condamnare la moarte
In noaptea nuntii, mireasa ii spune mirelui ei: - Dragul meu, stii ca eu sunt virgina si ca nu stiu mare lucru despre sex. Ai putea sa-mi explici inainte sa trecem la fapte? - Bine, draga mea. Uite, sa ne inchipuim ca partea mea intima este un prizonier, iar a ta o inchisoare. E simplu de tot: luam prizonierul si il bagam la inchisoare. Zis si facut. Dupa ce se consuma evenimentul, mirele se tolaneste in pat multumit de sine. Mireasa, zambind de fericire si multumita tare de prima ei experienta intima, il anunta suav: - Iubitule, se pare ca prizonierul a evadat de la inchisoare. - Atunci trebuie sa-l arestam din nou. Se conformeaza omul si, la final, da sa se odihneasca. Mireasa, zambind de satisfactie ii zice iar: - Dragule, iar a scapat prizonierul! Adunandu-si ultimele puteri, barbatul se ridica si trece iar la fapte. Dupa ce termina, nu-si mai doreste decat sa aiba parte de un somn bun. Mireasa, il bate incetisor pe umar si ii spune: - Iubituleee... iar a scapat... - Draga mea, stii ceva?! Asta nu e o sentinta pe viata!!!! -------------------- |
| uka |
29-08-2006, 09:55 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Uka, nu vreau sa fiu te supar, dar ma alatur sugestiei facuta de danette, de a consulta un medic. Nu e normal ce se intampla, nu poti trai multa vreme doar cu tigari si cola. Chestia asta poate duce la ceva urat, si-ti spune o persoana patita. Sper ca nu te-ai suparat pai am incercat si cu d'astea... am mancat mai demult iaurt light cu fulgi si nu mi-a priit nici asa..., iar d gatit... kiar nu am avut timp in ultimul timp, dar faza e k imi mai trecuse...si nu traiesc cu tigari si cola, traiesc cu tigari, nescafe 3 in 1 si fanta sau orice sucuri light sau nu dar NU COLA sau PEPSI... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:53 AM |