left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

246 Pagini V « < 32 33 34 35 36 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 2, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
uka
mesaj 29-08-2006, 10:49 AM
Mesaj #496

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...
Sex: Feminin

CITAT(luchi @ 29-08-2006, 11:22 AM) *

CITAT(uka @ 29-08-2006, 10:55 AM) *

si nu traiesc cu tigari si cola, traiesc cu tigari, nescafe 3 in 1 si fanta sau orice sucuri light sau nu dar NU COLA sau PEPSI...

blushing.gif blushing.gif blushing.gif Nu am vrut sa te supar, iarta-ma, te rog! give_rose.gif
Vroiam doar sa-ti spun sa ai grija de tine, pentru ca ce se intampla acum iti poate afecta sanatatea. Stiu ca ai trecut printr-o perioada dificila, insa lucrurile vor reveni la normal pupic.gif

nu m-a suparat nimeni cu nimik....
vroiam doar sa scpun k nu beau cola
sorry dk m-am exprimat gresit.... ma repet...
nu m-a suparat nimeni cu nimik...
ma supar fff greu.... va trebui sa va kinuitzi ceva sa ma suparatzi p mine...

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nusarich
mesaj 29-08-2006, 10:49 AM
Mesaj #497

Iepuras

Raspunsuri: 1.979
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

am vazut si eu pozele, foarte frumosi sunteti pisik!

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

still_me
mesaj 29-08-2006, 10:51 AM
Mesaj #498

Ciocanitoare

Raspunsuri: 466
Inscris: 14-08-2006
Membrul Nr.: 113

ha .. uite ca mi-a reaparut tickerul .... lol.gif lol.gif ... ce preocupari am si eu .... lol.gif lol.gif
nu ztiu daca am apucat sa va povestesc , insa m-am intalnit in we cu niste prieteni , cu care nu ne-am mai vazut de multttt ,... si tipa cum m-a vazut mi-a zis ca se vede ca am slabit ... w00t.gif ... imi venea sa o iau in brate .... cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 29-08-2006, 10:52 AM
Mesaj #499

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

vreau si eu un ursuloi asaaaaaaa
ms maybeline... acum nu mai ramane dkt sa vb face to face sa clarificam situatia si sa nu ramana nodul care s-a creat nedesfacut...
da honey79 nu ar trebui sa mai am probl cu alimentatia dar nu stiu...

--------------------
+Quote Post
still_me
mesaj 29-08-2006, 10:55 AM
Mesaj #500

Ciocanitoare

paula , ce e real; bateriile mele sunt cam ciudatele .... sunt cat un banut de 500 lei , vechi , plate ... si nu am prea gasit ... sorry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 29-08-2006, 10:56 AM
Mesaj #501

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

apropo baterii.....incearca si la centrele astea de reparat ceasuri. poata gasesti acolo.
+Quote Post
soranutza
mesaj 29-08-2006, 10:57 AM
Mesaj #502

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

CITAT(still_me @ 29-08-2006, 10:51 AM) *

ha .. uite ca mi-a reaparut tickerul .... lol.gif lol.gif ... ce preocupari am si eu .... lol.gif lol.gif
nu ztiu daca am apucat sa va povestesc , insa m-am intalnit in we cu niste prieteni , cu care nu ne-am mai vazut de multttt ,... si tipa cum m-a vazut mi-a zis ca se vede ca am slabit ... w00t.gif ... imi venea sa o iau in brate .... cheer.gif

Astea 7 kile acum le-ai slabit? w00t.gif
+Quote Post
bpaula
mesaj 29-08-2006, 11:01 AM
Mesaj #503

Ciocanitoare

Raspunsuri: 396
Membrul Nr.: 94

honey m-ai dat gata cu ursii tai...am si eu acasa 2 dar nu chiar asa de mari...unul e alb si unul marou
povestea lor...pai...am venit la Timisoara in vizita la sotul meu(pe atunci prieten) si a vrut sa imi ia o jucarie de plus ca sunt nebuna dupa ele....si am mers intr-un magazin si aveau 2 ursi, dupa cum am zis unul alb si unul marou, eu m-am indragostit de ala alb dar ma gandeam ca o sa se murdareasca si apoi ce ma fac...si 20 min m-am plimbat de la unul la altul prin magazin si ma intrebam care sa il iau...pana la urma m-am decis pentru cel alb
insa a doua zi m-am dus si l-am cumparat si pe cel marou pentru sotul meu, cat era el la munca...si cand a venit i-a gasit pe amandoi dar a crezut ca cel marou e cumparat de colegul lui de apartament pentru prietena lui...pana l-a urma i-am zis ca e al lui...si au stat ursii despartit un an aproape, unul la Iasi si unul la Tm...acum sunt in aceeasi casa si au si un bebe mic, o familie completa grin.gif

acum sa va salut pe toate
pe cele care ati slabit felicitari, cele care stagneaza sa nu dispere ca o sa scada si la ele cantarul, cele care s-au accidentat sa se faca bine si sa fie atente pe viitor, pentru cele cu bebei sa le traiasca si sa fie sanatosi si fericiti....imi pare bine ca uka s-a impacat cu prietenul...pentru cele cu probleme cu soacrele le doresc sa aiba un loc al lor separat, eu nu am probleme dar am si o distanta de vreo 600 km intre noi...ce-ar mai fi de zis? cred ca mai multe dar deocamdata atat

eu sunt oarecum bine...aseara am facut evaluarea la apartament dar inca nu stim cu ce suma l-a evaluat...asteptatam si tot asteptam...si cum eu nu stau bine cu rabdarea va dati seama ce greu au trecut zilele in ultimele 3 saptamani
maine cred ca ma duc sa imi fac si analizele ca a trecut aproape un an de cand mi le-am facut ultima data, astazi am fost la doctorita de familie pentru o problema si mi-a zis sa vin si sa fac analizele

va pup dulce pe toate si ne mai auzim

--------------------
Imagine
+Quote Post
still_me
mesaj 29-08-2006, 11:04 AM
Mesaj #504

Ciocanitoare

sorana ... cu dieta WW ... si mai nou cu miscare ... sper la inca cel putin 8 , asa ca sa-mi fac nervu' .. insa am avut oscilatii din cauza sarbatorilor .. plus ca am glanda endo , dereglata .. si deci merge mai greu , dar merge .....

--------------------
Imagine
+Quote Post
bpaula
mesaj 29-08-2006, 11:05 AM
Mesaj #505

Ciocanitoare

Raspunsuri: 396
Membrul Nr.: 94

CITAT(still_me @ 29-08-2006, 11:55 AM) *

paula , ce e real; bateriile mele sunt cam ciudatele .... sunt cat un banut de 500 lei , vechi , plate ... si nu am prea gasit ... sorry.gif

asa plate sunt si ale mele...sorry ca nu am precizat, Real e un supermarket dar cred ca doar in Tm si Constanta este...daca ai Kaufland la dispozitie cred ca si acolo se gasesc din cate imi amintesc

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 29-08-2006, 11:06 AM
Mesaj #506

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Still_me, asa sunt si bateriile mele..cantarele noastre (al meu si al Paulei) sunt rude )).gif

Uka
floare.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Eu.
mesaj 29-08-2006, 11:07 AM
Mesaj #507

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

CITAT(Maybeline @ 29-08-2006, 11:46 AM) *

gigelus angajam pe cineva sa omoare soacrele, platim juma-juma? lol.gif hug.gif

May, nu e nevoie de asa ceva, sa stii pupic.gif
Cineva, acolo sus, vede totul; soacra-mea, deja, a inceput sa plateasca pentru toate pe care mi le-a facut si pentru felul in care s-a purtat si i-a vorbit copilului ei. uneori ma rog pentru ea blink.gif sincer, mi se pare ca plateste prea scump. eu am iertat-o, mai ales stiind ca e bolnava, dar nu mai vreau sa o vad in viata mea. acum 2 ani i-a murit mama sad.gif (care si ea mi-a facut zile amare la greu), in chinuri groaznice; ajunsese la 38 de kg de la 85 sorry.gif iar ea a avut in ultimii 2 ani 5 operatii, e cu sanatatea praf......mi-e si mila de ea uneori, de capul ei si de sufletul ei. dar continua sa imi doreasca moartea, sa plateasca slujbe, sau cine stie ce, ca sa ne desparta si ca eu sa mor doh.gif
pacat ca nu deschide ochii, ce sa zic.....

uka mad.gif iei bataita mad.gif ce mi-ai spus cand ne-am intalnit? ai promis ca daca tot vomiti, cand te intorci de la Azuga mergi la medic pupic.gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
still_me
mesaj 29-08-2006, 11:11 AM
Mesaj #508

Ciocanitoare

luchi , paula ,ioana sar'na de ajutor .. am sa incerc si pe la reparatii ceasuri , si ma duc si in kauf ...

--------------------
Imagine
+Quote Post
alina
mesaj 29-08-2006, 11:12 AM
Mesaj #509

Furnica
*

Raspunsuri: 88
Membrul Nr.: 78

neatza fetelor
am si eu un ursulet da mult mai mic decat al lui honey.al meu are 80 cm.jumate din mine.as vrea eu unu cat mine de mare.
pun si eu poze cu el.

--------------------
Imagine

+Quote Post
himere2005
mesaj 29-08-2006, 11:17 AM
Mesaj #510

Lama

Raspunsuri: 5.888
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu nu am mincat nimic rosu, in schimb am mincat carne, cascaval, putin unt .pina acum am 10p consumate. mai am 7. voi mina la prinz mazare, dupa aia mai vedem. am ajuns iar la 52.5. sper sa ma tin in continuare de treaba.

honey, parca ai mai slabit
pisik, arati tare bine...eu zic sa nu intri in panica, ca, la urma urmei, daca nu slabesti pina la nunta iti iei un costum la fel de frumos...apoi ai timp sa dai incet-incet jos. orixum, arati bine

--------------------
Imagine
+Quote Post

246 Pagini V « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 02:23 AM