![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
29-08-2006, 10:49 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
si nu traiesc cu tigari si cola, traiesc cu tigari, nescafe 3 in 1 si fanta sau orice sucuri light sau nu dar NU COLA sau PEPSI... Vroiam doar sa-ti spun sa ai grija de tine, pentru ca ce se intampla acum iti poate afecta sanatatea. Stiu ca ai trecut printr-o perioada dificila, insa lucrurile vor reveni la normal nu m-a suparat nimeni cu nimik.... vroiam doar sa scpun k nu beau cola sorry dk m-am exprimat gresit.... ma repet... nu m-a suparat nimeni cu nimik... ma supar fff greu.... va trebui sa va kinuitzi ceva sa ma suparatzi p mine... -------------------- |
| nusarich |
29-08-2006, 10:49 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
am vazut si eu pozele, foarte frumosi sunteti pisik!
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| still_me |
29-08-2006, 10:51 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
ha .. uite ca mi-a reaparut tickerul ....
nu ztiu daca am apucat sa va povestesc , insa m-am intalnit in we cu niste prieteni , cu care nu ne-am mai vazut de multttt ,... si tipa cum m-a vazut mi-a zis ca se vede ca am slabit ... -------------------- ![]() |
| uka |
29-08-2006, 10:52 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
vreau si eu un ursuloi asaaaaaaa
ms maybeline... acum nu mai ramane dkt sa vb face to face sa clarificam situatia si sa nu ramana nodul care s-a creat nedesfacut... da honey79 nu ar trebui sa mai am probl cu alimentatia dar nu stiu... -------------------- |
| still_me |
29-08-2006, 10:55 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
paula , ce e real; bateriile mele sunt cam ciudatele .... sunt cat un banut de 500 lei , vechi , plate ... si nu am prea gasit ...
-------------------- ![]() |
| anaoi |
29-08-2006, 10:56 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
apropo baterii.....incearca si la centrele astea de reparat ceasuri. poata gasesti acolo.
|
| soranutza |
29-08-2006, 10:57 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
ha .. uite ca mi-a reaparut tickerul .... nu ztiu daca am apucat sa va povestesc , insa m-am intalnit in we cu niste prieteni , cu care nu ne-am mai vazut de multttt ,... si tipa cum m-a vazut mi-a zis ca se vede ca am slabit ... Astea 7 kile acum le-ai slabit? |
| bpaula |
29-08-2006, 11:01 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
honey m-ai dat gata cu ursii tai...am si eu acasa 2 dar nu chiar asa de mari...unul e alb si unul marou
povestea lor...pai...am venit la Timisoara in vizita la sotul meu(pe atunci prieten) si a vrut sa imi ia o jucarie de plus ca sunt nebuna dupa ele....si am mers intr-un magazin si aveau 2 ursi, dupa cum am zis unul alb si unul marou, eu m-am indragostit de ala alb dar ma gandeam ca o sa se murdareasca si apoi ce ma fac...si 20 min m-am plimbat de la unul la altul prin magazin si ma intrebam care sa il iau...pana la urma m-am decis pentru cel alb insa a doua zi m-am dus si l-am cumparat si pe cel marou pentru sotul meu, cat era el la munca...si cand a venit i-a gasit pe amandoi dar a crezut ca cel marou e cumparat de colegul lui de apartament pentru prietena lui...pana l-a urma i-am zis ca e al lui...si au stat ursii despartit un an aproape, unul la Iasi si unul la Tm...acum sunt in aceeasi casa si au si un bebe mic, o familie completa acum sa va salut pe toate pe cele care ati slabit felicitari, cele care stagneaza sa nu dispere ca o sa scada si la ele cantarul, cele care s-au accidentat sa se faca bine si sa fie atente pe viitor, pentru cele cu bebei sa le traiasca si sa fie sanatosi si fericiti....imi pare bine ca uka s-a impacat cu prietenul...pentru cele cu probleme cu soacrele le doresc sa aiba un loc al lor separat, eu nu am probleme dar am si o distanta de vreo 600 km intre noi...ce-ar mai fi de zis? cred ca mai multe dar deocamdata atat eu sunt oarecum bine...aseara am facut evaluarea la apartament dar inca nu stim cu ce suma l-a evaluat...asteptatam si tot asteptam...si cum eu nu stau bine cu rabdarea va dati seama ce greu au trecut zilele in ultimele 3 saptamani maine cred ca ma duc sa imi fac si analizele ca a trecut aproape un an de cand mi le-am facut ultima data, astazi am fost la doctorita de familie pentru o problema si mi-a zis sa vin si sa fac analizele va pup dulce pe toate si ne mai auzim -------------------- |
| still_me |
29-08-2006, 11:04 AM
|
sorana ... cu dieta WW ... si mai nou cu miscare ... sper la inca cel putin 8 , asa ca sa-mi fac nervu' .. insa am avut oscilatii din cauza sarbatorilor .. plus ca am glanda endo , dereglata .. si deci merge mai greu , dar merge .....
| bpaula |
29-08-2006, 11:05 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
paula , ce e real; bateriile mele sunt cam ciudatele .... sunt cat un banut de 500 lei , vechi , plate ... si nu am prea gasit ... asa plate sunt si ale mele...sorry ca nu am precizat, Real e un supermarket dar cred ca doar in Tm si Constanta este...daca ai Kaufland la dispozitie cred ca si acolo se gasesc din cate imi amintesc -------------------- |
| luchi |
29-08-2006, 11:06 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Still_me, asa sunt si bateriile mele..cantarele noastre (al meu si al Paulei) sunt rude
Uka -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Eu. |
29-08-2006, 11:07 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
gigelus angajam pe cineva sa omoare soacrele, platim juma-juma? May, nu e nevoie de asa ceva, sa stii Cineva, acolo sus, vede totul; soacra-mea, deja, a inceput sa plateasca pentru toate pe care mi le-a facut si pentru felul in care s-a purtat si i-a vorbit copilului ei. uneori ma rog pentru ea pacat ca nu deschide ochii, ce sa zic..... uka -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| still_me |
29-08-2006, 11:11 AM
|
luchi , paula ,ioana sar'na de ajutor .. am sa incerc si pe la reparatii ceasuri , si ma duc si in kauf ...
| alina |
29-08-2006, 11:12 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 88 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 78 Sex: Feminin |
neatza fetelor
am si eu un ursulet da mult mai mic decat al lui honey.al meu are 80 cm.jumate din mine.as vrea eu unu cat mine de mare. pun si eu poze cu el. -------------------- ![]() |
| himere2005 |
29-08-2006, 11:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu nu am mincat nimic rosu, in schimb am mincat carne, cascaval, putin unt .pina acum am 10p consumate. mai am 7. voi mina la prinz mazare, dupa aia mai vedem. am ajuns iar la 52.5. sper sa ma tin in continuare de treaba.
honey, parca ai mai slabit pisik, arati tare bine...eu zic sa nu intri in panica, ca, la urma urmei, daca nu slabesti pina la nunta iti iei un costum la fel de frumos...apoi ai timp sa dai incet-incet jos. orixum, arati bine -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:23 AM |