![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| soranutza |
29-08-2006, 09:32 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Pai am fost la drive-in
|
| Eu. |
29-08-2006, 09:38 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
ei, vezi? daca ascultai cuminte de sfatul medicului, si piciorul era mai bine, si cantarul mai prietenos
auzi, soranutza, ia "esplica"-mi si mie o treaba, ca eu nu pricep cum saracia se face ca ai abia cu 1cm in plus fata de mine, iar eu, la 60.5kg arata ca o mingiuca inca, iar matalutza arti cum arati -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| soranutza |
29-08-2006, 09:45 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
ei, vezi? daca ascultai cuminte de sfatul medicului, si piciorul era mai bine, si cantarul mai prietenos auzi, soranutza, ia "esplica"-mi si mie o treaba, ca eu nu pricep cum saracia se face ca ai abia cu 1cm in plus fata de mine, iar eu, la 60.5kg arata ca o mingiuca inca, iar matalutza arti cum arati Crengu, ia da-mi tu mie adresa ta de mail sa-ti trimit eu niste poze cu mine ca sa nu mai ai idei din astea "minunate" legate de lookul meu |
| Eu. |
29-08-2006, 09:46 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
ok, eu am fugit la nani
soranutza, ai MP. Acest mesaj a fost editat de Eu.: 29-08-2006, 09:48 PM -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Tulip |
29-08-2006, 09:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Ati folosit produse Yves Rocher?
-------------------- |
| ina_ceva |
29-08-2006, 09:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
O seara placuta, fetelor!!!
Am de recuperat o multime de pagini, dar pentru inceput: O blonda apetisanta citea o carte in parc pe banca. Bula se apropie de ea cu gand s-o agate. -Ce carte cititi, doamna? intreba el. -Teoria amorului. Aici scrie ca cei mai virili barbati sunt evreii si indienii. -Doamna, dati-mi voie sa ma prezint: Itzic Winnetou Postasul bate la usa unei blonde, la care blonda intreba: - Cine e? - Posta! - Cati sunteti ? ... -------------------- |
| Tulip |
29-08-2006, 10:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Ella,super poze,areti ff. bine!!!!Se vede ca te duci la sala!
-------------------- |
| uka |
29-08-2006, 10:06 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
super ella
da gigelu dau d baut...cum iau banii cum mergem sa ne facem d cap... -------------------- |
| Lacry |
29-08-2006, 10:10 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Am si io ceva pentru voi, hihihi... cu caracter misandrin
Un neuron ajunge intr-un creier masculin. Totul este intunecat, fara sa mai fie altcineva... Yu-huuu striga neuronul. Striga degeaba, nici un raspuns. Yu-huuuuuu... nu este nimeni?repeta neuronul. Deodata din intuneric apare un alt neuron: Hei, ce dracu faci aici de unul singur?Suntem toti jos! Cum se numeste un barbat incatusat ? Unul in care poti avea incredere. 2. Ce vrea sa spuna un barbat care iti gafaie prin pat, se agita fara sa-si gaseasca locul si mormaie ceva ce poate sa insemne o chemare tandra ? Vrea sa spuna ca n-are destula plapuma. 3. De ce numai 10% dintre barbati ajung in rai ? Pentru ca, daca ar ajunge toti, acolo ar fi iadul 4. De ce le plac barbatilor femeile istete ? Deoarece contrariile se atrag. 5. Cum inteleg barbatii sa-si imparta in mod egal sarcinile cu femeile ? Noi gatim - ei mananca; noi curatam - ei fac mizerie; noi lucram din greu - ei dau sfaturi si indicatii. 6. Cum face un barbat exercitii de gimnastica pe plaja ? Isi suge burta de cate ori vede niste bikini. 7. Cum arata un barbat care se gandeste la viitor ? Cumpara doua lazi de bere in loc de una. 8. De cati barbati ai nevoie ca sa insurubezi un bec ? De unul singur. Pentru ca imediat ce a ajuns la bec, asteapta ca intreaga lume sa se invarta in jurul sau. 9. Ce a zis Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ? Pot sa fac ceva mai mult. 10. Cand crede un barbat ca e sincer intr-o relatie ? Atunci cand iti spune, pe bune, cum il cheama. 11. Care-i lucrul cel mai inteligent pe care-l poate spune un barbat ? Asa cum zice nevasta mea... 12. ! De ce bancurile cu blonde sunt asa de tampite ? Numai asa pot fi intelese de barbati. 13. De ce a creat Dumnezeu intai barbatul si mai apoi femeia ? Pentru ca inainte sa realizezi capodopera trebuie sa faci o proba. 14. De ce femela paianjenului cunoscuta sub numele de Vaduva neagra isi omoara masculul dupa implinirea actului sexual ? Ca sa opreasca sforaitul inainte de a incepe. 15. De ce majoritatea sporturilor barbatesti se joaca pe iarba artificiala ? Pentru ca jucatorii sa nu fie ispititi s-o pasca. 16. De ce au nevoie barbatii de reluari la fazele sportive ? Pentru ca dupa 30 de secunde ei uita tot ce s-a intamplat. 17. De ce e nevoie de 100 de milioane de spermatozoizi ca sa fecundeze un ovul ? Pentru ca nici unul nu se opreste sa intrebe care e directia cea buna. ********************************************************************** Acest mesaj a fost editat de Lacry: 29-08-2006, 10:11 PM -------------------- |
| MagdaC |
29-08-2006, 10:10 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Noapte buna, fetelor....
Ma duc si eu la nani....azi m-am porcit rau la...fructe, culmea. am bagat vreo 6 nectarine mari si aproape o felie de pepene. Oare ar fi cazul sa pun mai mult de un punct la extra-fructe? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| Lacry |
29-08-2006, 10:20 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Inca cateva si plec la culcare, caci acusi ma scoala Mocutza
Seara, Ion si Maria se pregatesc de culcare. Ion iese afara sa se usureze. Se intoarce peste cateva minute cu pantalonii uzi. Maria il intreaba: - Ploua? - Nu, bate vîntul. Doi politisti discuta: - De ce iti pui copilul sa doarma pe dulap? - Data trecuta a cazut din pat si n-am auzit !!! La teatru, unde se joaca o piesa politista, o spectatoare sare in sus, strigand: - Unde este ucigasul? La care o voce din spatele ei ii da replica: - In spatele dumitale, daca nu te asezi imediat! Doi bebelusi la cresa: - Tu ce esti, baiat sau fata ? - Baiat. - Dar de unde stii ? - Daca iese infirmiera iti arat. Iese infirmiera, la care acesta isi ridica paturica: - Uite, am sosetute albastre. -Intr-un laborator, doctorul ii cere asistentului: - Da-mi sticla cu diacetilamidonapidol ! - E goala, domnule doctor. - La naiba ! Iar mi-au baut coniacul ! O echipa scotiana de fotbal castiga campionatul. Antrenorul, fericit, spune: - Baieti, cred ca meritati ceva racoritor. Johnny, deschide larg fereastra ! - Azi, draga mea, n-am pescuit nimic. - Stiam, iubitule, ai uitat banii acasa. Toate ciupercile sunt comestibile.... Macar o data. Dupa consultatie: - Am o veste buna, doamna Ionescu ! - Domnisoara Ionescu... - Aha, atunci am o veste proasta pentru dv., domnisoara Ionescu ! - Aveți multe replici de spus in piesa ? - Nu, eu joc rolul sotțului. -Nevasta, ai luat examenul de conducere ? -Inca nu stiu -------------------- |
| Ella79 |
29-08-2006, 10:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Multumsc mult fetelor!! Sunteti toate atat de dragute!!
Ma motiveaza complimentele voastre, ca stiu ca nu arat atat de bine incat sa le merit pe toate. De luni.... sunt iar pe baricade si pana la 55 nu ma mai opresc! PROMIT!!! -------------------- |
| Ella79 |
29-08-2006, 10:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
ella arati zuperrr duperrrr hotelul se numeste Long Beach Resort & spa, este in Alanya. Ella [ Ma faci sa rosesc Iti tin pumnii sa indupleci crocodilul!! Acest mesaj a fost editat de Ella79: 29-08-2006, 10:50 PM -------------------- |
| Ella79 |
29-08-2006, 10:50 PM
|
ella, vazut toate pozele, superb acolo, iar tu arati f bine. De ce spectacole at avut parte? Ce bunatati ai papat acolo? In fiecare seara aveam spectacole la amfiteatrul hotelului. Intr-o seara am avut cabaret, in alta muzica usoara, in alta seara turceasca traditionala si tot asa. Era bine ca nu aveai cum sa te plictisesti. Te tineau mereu ocupat. Intr-o zi am avut olimpiada si am castigat proba de tras cu arcul. Contracandidatele mele: o turcoaica sasie si o daneza de 150 de kg careia ii tremurau mainile excesiv. De papat..... culmea e ca am mancat in general foarte sanatos si usor. Erau 44 de grade la pranz, nici nu-ti venea sa mananci. Mancarea de baza: peste - gratar, curcan - gratar, muuuulte salate de rosii, muuuuult pepene rosu. Dar recunosc ca uneori m-am cam dedat si la dulciuri. Aveau aia niste chestii acolo de baleai langa ele... -------------------- |
| ina_ceva |
29-08-2006, 10:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ora 1, tulip?Si ce a zis sotiorul?
Pisik, nu stiu daca mai e nevoie sa repet, dar Ella, nu lasa pe maine ce poti face azi Dany-dulce, cum e noua sefa? Honey, ce urs mare Frumos meniul de azi, soranutza Superba piscina, ella!! Si eu am nevoie sa-mi spal creierul Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 29-08-2006, 10:50 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:39 AM |