![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
30-08-2006, 11:55 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatzaaaaaaaaaaa
deea cu placere, pe fratele meu il cheama Alexandru, era imposibil sa nu stiu ... si el a fost mirat ca mi-am amintit pisik hai ca mai e putin si scapati de tot stresul. De cand v-am vazut pe voi cata agitatie si pregatire pt nunta, m-am hotarat sa ma marit aici. O sa am maxim 20 invitati, care or sa imi fie persoane apropiate, nu sa ma trezesc cu toata tzaranimea din tzara la nunta ca domne` doar mama a fost la nunta lu` cutarica, acum trebuie sa vina cutarica la nunta mea... urasc traditiile astea ella ai mei au fost in Lara care e tot pe langa Antalya dar hotelul lor arata exact ca al tau uka bravo pt ca ai mancat gigelus prostia romaneasca strikes again simo felicitari si la cat mai multi ani impreuna dana-bianca tocmai pe mine era sa ma uiti! magdaC la multi ani pt familie nana sper sa te simtit mai bine cat mai curand Cat despre mine si cele 4 ore in care am frecat mizeria crunta din bucatarie ( la suprafatza era curat, caci numai acolo face soacra-mea, dar in profunzime.... era s.h.i.t. acolo -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Deea |
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
May, gandeste-te ca tu ai facut curatenie pt. tine si iubi, nu pt. ei...si curatenia tot un fel de aerobic e
Eu nu ma mai stresez cu astfel de lucruri, nu suport mizeria dar nici sa fac dupa altii si ei nimic, dupa ce am facut curatenie generala cand eram gravida in luna a -9a si soacra-mea a venit din concediu si a zis doar " nu ai udat trandafirii, au cam plans dupa mine" mi-a trecut tot zelul si o las in boii ei... mai bine ma concentrez sa fac tot ce se poate sa ne cumparam casa la anu si atunci o sa stiu ca nu fac curatenie degeaba. uff.... am o stare cam naspa... eu care nu m-am plans la voi de soacra sau de altele azi nu stiu ce am, de aseara sunt cu capsa pusa cand: 1. a sunat mama si pana sa ma cheme pe mine la tel ea i-a zis tot ce am facut in ziua respectiva, i-am zis ca n-am ce sa vb. cu mama daca i-a dat ea raportul sa se duca sa-i spuna ca am treaba cu fata. 2. am plecat juma de ora si cand ne-am intors fata vroia de mancare si ea ii daduse suzeta ca nu i-am spus eu ca nu a mancat tot si s-ar putea sa mai ceara gata, m-am racorit si nu va mai stresez cu soacra'mea! Acest mesaj a fost editat de Deea: 30-08-2006, 12:02 PM -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| still_me |
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
Ce sunt kinipraji ? May, cum te mai simti? -------------------- ![]() |
| luchi |
30-08-2006, 12:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Deea - la multi ani pentru Alexia!
May, aceeasi urare si pentru fratello! Simo..si tie casnicie lunga si fericita! (iti spun un secret - astazi aniversam si noi niste ani de la casatorie o zi frumoasa tuturor neuronilor! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| simo |
30-08-2006, 12:01 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
Neatzaaaaaaaaaaa deea cu placere, pe fratele meu il cheama Alexandru, era imposibil sa nu stiu ... si el a fost mirat ca mi-am amintit pisik hai ca mai e putin si scapati de tot stresul. De cand v-am vazut pe voi cata agitatie si pregatire pt nunta, m-am hotarat sa ma marit aici. O sa am maxim 20 invitati, care or sa imi fie persoane apropiate, nu sa ma trezesc cu toata tzaranimea din tzara la nunta ca domne` doar mama a fost la nunta lu` cutarica, acum trebuie sa vina cutarica la nunta mea... urasc traditiile astea ella ai mei au fost in Lara care e tot pe langa Antalya dar hotelul lor arata exact ca al tau uka bravo pt ca ai mancat gigelus prostia romaneasca strikes again simo felicitari si la cat mai multi ani impreuna dana-bianca tocmai pe mine era sa ma uiti! magdaC la multi ani pt familie nana sper sa te simtit mai bine cat mai curand Cat despre mine si cele 4 ore in care am frecat mizeria crunta din bucatarie ( la suprafatza era curat, caci numai acolo face soacra-mea, dar in profunzime.... da asa am an plan o lenjerie sexy si o seara mai speciala fata de celelalte si dragoste bine anteles mersi mult era s.h.i.t. acolo -------------------- |
| ina_ceva |
30-08-2006, 12:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Lasa, may, asa sunt socri!!Incearca sa treci peste asta!
-------------------- |
| anaoi |
30-08-2006, 12:09 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dylly ii multumeste mamei ALexiei ca a lamurit dilema chinuitoare.........
hm... fetelor...may si deea........dar ia sa va mai scuteasca socrii de probleme si aveti grija de voi. trimiteti-i undeva si vadeti-va de viata voastra. pt ca daca nu va ingrijiti voi sanatatea si nervii, fiti sigure ca cei care va pun bete in roate si va fac zilelele amare acum, nu va vor ingriji daca va veti imbolnavi. scurt si la obiect.ca daca nu il lasati pe dylly s aomoare persoanele respective....macar atata poa sa faca si el. nana......daca ai chef....du-te singura undeva in we si limpezeste-ti capul si gata. tre sa te impaci tu pe tine, si pe urma restul lumii. citate din cugetarile de egoism ale lui dylly. May La Multi Ani pt fratior |
| May |
30-08-2006, 12:11 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
simo ai uitat sa adaugi mesajul
deea sper doar sa nu ajungem si noi ca ele Multumesc fetele pt urari, o sa i le transmit fratelui dylly ai tu dreptate dar cand vezi atata prostie... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| michelle |
30-08-2006, 12:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
luchi, cum sarbatoriti aniversarea?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| anaoi |
30-08-2006, 12:26 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
may...cand vezi atata prostie, te prefaci ca nu o vezi.si iti vezi d eviata ta
|
| luchi |
30-08-2006, 12:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Michelle, nu stiu cum sarbatorim. De exemplu, acum as vrea sa gasesc cea mai adanca gaura de sarpe sa ma ascund acolo.
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Pisik |
30-08-2006, 12:37 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dati-mi voie sa imi torn cenusa in cap: papat una bucata mare de tort
-------------------- |
| uka |
30-08-2006, 12:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
buna dimineata neuronii si'' LA MULTI ANI '' AZI SUNT TARE FERICITA eu si cu sotul avem 9 ani de casnicie la cat mai multzi, sa va iubitzi in continuare la fel sau cel putin la fel d mult -------------------- |
| Biencutza |
30-08-2006, 12:44 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 104 Inscris: 10-08-2006 Din: Germania Membrul Nr.: 107 Sex: Feminin |
May partea aia cu agentu OO7 s-o terminat
De aia am spus....ca dupa ce ma vad cu satra la casa noua...pina la Craciun va fi vreme de ordine si curatenie Dati-mi voie sa imi torn cenusa in cap: papat una bucata mare de tort Pisik sa iti fie draga de bine!!!!! Lasa cenusa in cap si nu mai turna si vinovatie peste calorii ca ii mai rau.....ai papat, o fost bun, nu iti mai trebuie....gata Unde ii Miha ca imediat urmeaza -------------------- |
| michelle |
30-08-2006, 12:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pisik, unde ai pierdut vointa? Ai imprumutat-o cuiva si a uitat sa o returneze?
Pana la sfarsitul saptamanii nu ar mai trebui sa te atingi de dulciuri si sa fii f atenta la alimentatie -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:44 AM |