left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

246 Pagini V « < 49 50 51 52 53 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 2, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
May
mesaj 30-08-2006, 11:55 AM
Mesaj #751

Jaguar

Grup: Membri
Raspunsuri: 6.871
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)
Sex: Feminin

Neatzaaaaaaaaaaa yahoo.gif

deea cu placere, pe fratele meu il cheama Alexandru, era imposibil sa nu stiu ... si el a fost mirat ca mi-am amintit blum.gif

pisik hai ca mai e putin si scapati de tot stresul. De cand v-am vazut pe voi cata agitatie si pregatire pt nunta, m-am hotarat sa ma marit aici. O sa am maxim 20 invitati, care or sa imi fie persoane apropiate, nu sa ma trezesc cu toata tzaranimea din tzara la nunta ca domne` doar mama a fost la nunta lu` cutarica, acum trebuie sa vina cutarica la nunta mea... urasc traditiile astea mad.gif . Aici se face totul super simplu, rochiile sunt fff mistho dar sunt super vaporoase, nicidecum grele si impopotzonate pt ca majoritatea se casatoresc vara pe 43 de grade la umbra... asa ca nimeni nu-si doreste o mireasa care transpira ca vaca lol.gif . Te duci la primarie, te duci la biserica... in 2 ore ai scapat wink1.gif apoi ii duci la restaurant si gata... nici macar cand eram mica nu mi-am dorit o nunta mare, cu atat mai putin cand va vad pe voi ( la mine mare inseamna cu peste 30 invitati)

ella ai mei au fost in Lara care e tot pe langa Antalya dar hotelul lor arata exact ca al tau blink.gif

uka bravo pt ca ai mancat floare.gif

gigelus prostia romaneasca strikes again lol.gif multa bafta hug.gif care e minimul pt care iti misti bombeul? naughty.gif

simo felicitari si la cat mai multi ani impreuna cheer.gif sfatul meu dintotdeauna: cina romantica ( ceva usor ca sa nu il ia somnul pe urma), apoi iti dai capotul jos si SURPRIZA, ai o lenjerie super sexy care il face sa sara pe tine, va iubiti cat puteti de mult ( a se citi: faceti sex in draci devil.gif ) apoi adormiti unul in bratzele celuilalt. Oricum cauta sa arati total diferit fata de zi cu zi wink1.gif

dana-bianca tocmai pe mine era sa ma uiti! w00t.gif blum.gif mai lasa bormasina aia ca nu esti Agentul 007 si mai odihneste-te! te pup iubita pupic.gif

magdaC la multi ani pt familie cheer.gif

nana sper sa te simtit mai bine cat mai curand give_rose.gif

Cat despre mine si cele 4 ore in care am frecat mizeria crunta din bucatarie ( la suprafatza era curat, caci numai acolo face soacra-mea, dar in profunzime.... doh.gif ). Am facut curat si in dulapuri, si dupa aragaz, am frecat faiantza patratzel cu patratzel. Dupa o ora de frecat au aparut si socrii. Soacra-mea incepuse sa imi dea indicatii si i-am zis sa ma lase ca stiu si eu sa fac curat mad.gif , iar socra-miu incepuse cu povesti nemuritoare: ca ce iti ia atata timp sa treci cu carpa peste toata faiantza? si i-am aratat si dobitocului ca faiantza e plina cu picaturi de ulei uscat de espe mii de ani acolo si ca nu iese doar ``trecand cu carpa`` si ca nevasta-sa cand face curat nu vede si mizeria adevarata, de aceea mie imi ia 4 ore si ei juma` de ora. M-au lasat in pace ca au vazut ca sunt plina de draci. Pai si cum sa nu fiu daca atunci cand faceam curat, soacra-mea mereu zicea: lasa ca fac eu in bucatarie si tu faci baia si salonul. Si facea zdreantza numai pe unde se vede, iar cand am venit eu ieri in urma ei cu curatenie imi venea sa ma iau de fund si sa ma arunc pe geam. Nu stiu cum de nu am vazut atata jeg pana acum w00t.gif. Socrii nu au zis nimic dupa ce am terminat curatenia si i-am rugat sa fie mai atenti cand prajesc ceva, sa puna un capac sa nu mai stropeasca cu ulei peste tot. In schimb, cand a venit iubi de la munca si a vazut bucataria, a ramas uimit. S-a dus la ei si a inceput: ati vazut ca a facut Cristina curat in bucatarie? Ati vazut ca a facut dupa aragaz, si pe sinele geamurilor si in dulapuri si dupa frigider etc, etc,etc. Eu radeam de ma prapadeam in salon ( ei vorbeau pe balcon)... sper ca acum nu mai are motive soacra-mea sa ma barfeasca spunanad ca nu stiu nici sa spal pe jos grin.gif ca am si martori ca fac curat bine yahoo.gif . Oricum o sa imi aud vorbe in curand, pt ei niciodata nu o sa fiu sufiecient de buna, dar sincer: I don`t give a [*****] yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

era s.h.i.t. acolo blushing.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Deea
Mesaj #752

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

May, gandeste-te ca tu ai facut curatenie pt. tine si iubi, nu pt. ei...si curatenia tot un fel de aerobic e grin.gif

Eu nu ma mai stresez cu astfel de lucruri, nu suport mizeria dar nici sa fac dupa altii si ei nimic, dupa ce am facut curatenie generala cand eram gravida in luna a -9a si soacra-mea a venit din concediu si a zis doar " nu ai udat trandafirii, au cam plans dupa mine" mi-a trecut tot zelul si o las in boii ei... mai bine ma concentrez sa fac tot ce se poate sa ne cumparam casa la anu si atunci o sa stiu ca nu fac curatenie degeaba.

uff.... am o stare cam naspa... eu care nu m-am plans la voi de soacra sau de altele azi nu stiu ce am, de aseara sunt cu capsa pusa cand:
1. a sunat mama si pana sa ma cheme pe mine la tel ea i-a zis tot ce am facut in ziua respectiva, i-am zis ca n-am ce sa vb. cu mama daca i-a dat ea raportul sa se duca sa-i spuna ca am treaba cu fata.
2. am plecat juma de ora si cand ne-am intors fata vroia de mancare si ea ii daduse suzeta ca nu i-am spus eu ca nu a mancat tot si s-ar putea sa mai ceara

gata, m-am racorit si nu va mai stresez cu soacra'mea!

Acest mesaj a fost editat de Deea: 30-08-2006, 12:02 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

still_me
Mesaj #753

Ciocanitoare

Raspunsuri: 466
Inscris: 14-08-2006
Membrul Nr.: 113

CITAT(michelle @ 30-08-2006, 12:37 PM) *

Ce sunt kinipraji ?

May, cum te mai simti?

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif .. mini praji .... vai de capul meu ce combinatii fac

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 30-08-2006, 12:00 PM
Mesaj #754

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Deea - la multi ani pentru Alexia!
May, aceeasi urare si pentru fratello! smile.gif
Simo..si tie casnicie lunga si fericita! (iti spun un secret - astazi aniversam si noi niste ani de la casatorie secret.gif Sper sa imi adun mintile cuminti si frumoase acasa, ca azi era sa-mi scriu demisia de cateva ori, si ziua nu s-a incheiat angry2.gif )

o zi frumoasa tuturor neuronilor!

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
simo
mesaj 30-08-2006, 12:01 PM
Mesaj #755

Furnica
*

Raspunsuri: 70
Inscris: 18-08-2006
Din: satu-mare
Membrul Nr.: 119
Dispozitie: an forma

CITAT(Maybeline @ 30-08-2006, 12:55 PM) *

Neatzaaaaaaaaaaa yahoo.gif

deea cu placere, pe fratele meu il cheama Alexandru, era imposibil sa nu stiu ... si el a fost mirat ca mi-am amintit blum.gif

pisik hai ca mai e putin si scapati de tot stresul. De cand v-am vazut pe voi cata agitatie si pregatire pt nunta, m-am hotarat sa ma marit aici. O sa am maxim 20 invitati, care or sa imi fie persoane apropiate, nu sa ma trezesc cu toata tzaranimea din tzara la nunta ca domne` doar mama a fost la nunta lu` cutarica, acum trebuie sa vina cutarica la nunta mea... urasc traditiile astea mad.gif . Aici se face totul super simplu, rochiile sunt fff mistho dar sunt super vaporoase, nicidecum grele si impopotzonate pt ca majoritatea se casatoresc vara pe 43 de grade la umbra... asa ca nimeni nu-si doreste o mireasa care transpira ca vaca lol.gif . Te duci la primarie, te duci la biserica... in 2 ore ai scapat wink1.gif apoi ii duci la restaurant si gata... nici macar cand eram mica nu mi-am dorit o nunta mare, cu atat mai putin cand va vad pe voi ( la mine mare inseamna cu peste 30 invitati)

ella ai mei au fost in Lara care e tot pe langa Antalya dar hotelul lor arata exact ca al tau blink.gif

uka bravo pt ca ai mancat floare.gif

gigelus prostia romaneasca strikes again lol.gif multa bafta hug.gif care e minimul pt care iti misti bombeul? naughty.gif

simo felicitari si la cat mai multi ani impreuna cheer.gif sfatul meu dintotdeauna: cina romantica ( ceva usor ca sa nu il ia somnul pe urma), apoi iti dai capotul jos si SURPRIZA, ai o lenjerie super sexy care il face sa sara pe tine, va iubiti cat puteti de mult ( a se citi: faceti sex in draci devil.gif ) apoi adormiti unul in bratzele celuilalt. Oricum cauta sa arati total diferit fata de zi cu zi wink1.gif

dana-bianca tocmai pe mine era sa ma uiti! w00t.gif blum.gif mai lasa bormasina aia ca nu esti Agentul 007 si mai odihneste-te! te pup iubita pupic.gif

magdaC la multi ani pt familie cheer.gif

nana sper sa te simtit mai bine cat mai curand give_rose.gif

Cat despre mine si cele 4 ore in care am frecat mizeria crunta din bucatarie ( la suprafatza era curat, caci numai acolo face soacra-mea, dar in profunzime.... doh.gif ). Am facut curat si in dulapuri, si dupa aragaz, am frecat faiantza patratzel cu patratzel. Dupa o ora de frecat au aparut si socrii. Soacra-mea incepuse sa imi dea indicatii si i-am zis sa ma lase ca stiu si eu sa fac curat mad.gif , iar socra-miu incepuse cu povesti nemuritoare: ca ce iti ia atata timp sa treci cu carpa peste toata faiantza? si i-am aratat si dobitocului ca faiantza e plina cu picaturi de ulei uscat de espe mii de ani acolo si ca nu iese doar ``trecand cu carpa`` si ca nevasta-sa cand face curat nu vede si mizeria adevarata, de aceea mie imi ia 4 ore si ei juma` de ora. M-au lasat in pace ca au vazut ca sunt plina de draci. Pai si cum sa nu fiu daca atunci cand faceam curat, soacra-mea mereu zicea: lasa ca fac eu in bucatarie si tu faci baia si salonul. Si facea zdreantza numai pe unde se vede, iar cand am venit eu ieri in urma ei cu curatenie imi venea sa ma iau de fund si sa ma arunc pe geam. Nu stiu cum de nu am vazut atata jeg pana acum w00t.gif. Socrii nu au zis nimic dupa ce am terminat curatenia si i-am rugat sa fie mai atenti cand prajesc ceva, sa puna un capac sa nu mai stropeasca cu ulei peste tot. In schimb, cand a venit iubi de la munca si a vazut bucataria, a ramas uimit. S-a dus la ei si a inceput: ati vazut ca a facut Cristina curat in bucatarie? Ati vazut ca a facut dupa aragaz, si pe sinele geamurilor si in dulapuri si dupa frigider etc, etc,etc. Eu radeam de ma prapadeam in salon ( ei vorbeau pe balcon)... sper ca acum nu mai are motive soacra-mea sa ma barfeasca spunanad ca nu stiu nici sa spal pe jos grin.gif ca am si martori ca fac curat bine yahoo.gif . Oricum o sa imi aud vorbe in curand, pt ei niciodata nu o sa fiu sufiecient de buna, dar sincer: I don`t give a [*****] yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
da asa am an plan o lenjerie sexy si o seara mai speciala fata de celelalte si dragoste bine anteles salut.gif
mersi mult wub.gif

era s.h.i.t. acolo blushing.gif

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 30-08-2006, 12:05 PM
Mesaj #756

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Lasa, may, asa sunt socri!!Incearca sa treci peste asta!

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 30-08-2006, 12:09 PM
Mesaj #757

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

dylly ii multumeste mamei ALexiei ca a lamurit dilema chinuitoare.........

hm... fetelor...may si deea........dar ia sa va mai scuteasca socrii de probleme si aveti grija de voi. trimiteti-i undeva si vadeti-va de viata voastra. pt ca daca nu va ingrijiti voi sanatatea si nervii, fiti sigure ca cei care va pun bete in roate si va fac zilelele amare acum, nu va vor ingriji daca va veti imbolnavi. scurt si la obiect.ca daca nu il lasati pe dylly s aomoare persoanele respective....macar atata poa sa faca si el.

nana......daca ai chef....du-te singura undeva in we si limpezeste-ti capul si gata. tre sa te impaci tu pe tine, si pe urma restul lumii.

citate din cugetarile de egoism ale lui dylly.

May La Multi Ani pt fratior
+Quote Post
May
mesaj 30-08-2006, 12:11 PM
Mesaj #758

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

simo ai uitat sa adaugi mesajul grin.gif

deea sper doar sa nu ajungem si noi ca ele doh.gif . Eu din start nu o las pe soacra-mea cu copilul meu... mai bine nu ies din casa decat sa fac asa ceva pt ca am vazut cum se comporta cu copilul vecinei care are 5 luni. Era intr-o zi soacra-mea cu vecina pe banca in fatza blocului si i-a lasat-o pe aia mica putin sa se duca sa ii incalzeasca laptele. Aia mica era in carutz... eu sus la balcon si vedeam tot. Aia mica incepe sa planga si o ia soacra-mea in bratze, o pune pe umar si incepe sa se plimbe cu ea hatzanand-o ca pe un sac de cartofi, cred ca i-a zdruncinat toti creierii ca urla fetitza de nu mai putea. Cand o vede soacra-mea pe vecina ca vine, practic o tranteste pe fetitza la loc in carutz... pur si simplu nu a pus-o usor ci i-a dat drumul in carutz dry.gif doamne ce oameni...

Multumesc fetele pt urari, o sa i le transmit fratelui pupic.gif

dylly ai tu dreptate dar cand vezi atata prostie... doh.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
michelle
mesaj 30-08-2006, 12:15 PM
Mesaj #759

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

luchi, cum sarbatoriti aniversarea? biggrin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
anaoi
mesaj 30-08-2006, 12:26 PM
Mesaj #760

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

may...cand vezi atata prostie, te prefaci ca nu o vezi.si iti vezi d eviata ta
+Quote Post
luchi
mesaj 30-08-2006, 12:34 PM
Mesaj #761

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Michelle, nu stiu cum sarbatorim. De exemplu, acum as vrea sa gasesc cea mai adanca gaura de sarpe sa ma ascund acolo. blushing.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-08-2006, 12:37 PM
Mesaj #762

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Dati-mi voie sa imi torn cenusa in cap: papat una bucata mare de tort blush.gif party in firma si f multe cutii de otrt; nu am putut sa rezist

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 30-08-2006, 12:39 PM
Mesaj #763

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(simo @ 30-08-2006, 10:39 AM) *

buna dimineata neuronii si'' LA MULTI ANI '' AZI SUNT TARE FERICITA eu si cu sotul avem 9 ani de casnicie cheer.gif clap.gif as vrea sa-i fac o surpriza ma ajutati cu ceva idei?

la cat mai multzi, sa va iubitzi in continuare la fel sau cel putin la fel d mult

--------------------
+Quote Post
Biencutza
mesaj 30-08-2006, 12:44 PM
Mesaj #764

Pestisor
**

Raspunsuri: 104
Inscris: 10-08-2006
Din: Germania
Membrul Nr.: 107

May partea aia cu agentu OO7 s-o terminat tease.gif ....era chiar interesanta grin.gif ...acum am ajuns la partea aceea de care tot fug de vreo 3 saptamini....smotru sorry.gif . Iar pentru mine satisfactie de genul....nu conteaza cit de mult ma dor toate si ca am pierdut 1 zi intreaga......da ce frumos straluceste tot NU EXISTA! blushing.gif Am zugravit mai toata locuinta, am desfacut mobila, cuie, dibluri.....si mi-a placut, dar daca ma pui sa spal 3 bucati de faianta si o podea ma apuca dracii.
De aia am spus....ca dupa ce ma vad cu satra la casa noua...pina la Craciun va fi vreme de ordine si curatenie blushing.gif blushing.gif

CITAT(Pisik @ 30-08-2006, 02:37 PM) *

Dati-mi voie sa imi torn cenusa in cap: papat una bucata mare de tort blush.gif party in firma si f multe cutii de otrt; nu am putut sa rezist

Pisik sa iti fie draga de bine!!!!! Lasa cenusa in cap si nu mai turna si vinovatie peste calorii ca ii mai rau.....ai papat, o fost bun, nu iti mai trebuie....gata grin.gif
Unde ii Miha ca imediat urmeaza box.gif cuplu.gif bataita.gif ma gasesc eu breaza sa stric bunul mers al dietei blushing.gif blushing.gif

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 30-08-2006, 12:54 PM
Mesaj #765

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Pisik, unde ai pierdut vointa? Ai imprumutat-o cuiva si a uitat sa o returneze?
Pana la sfarsitul saptamanii nu ar mai trebui sa te atingi de dulciuri si sa fii f atenta la alimentatie biggrin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post

246 Pagini V « < 49 50 51 52 53 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 03:44 AM