![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
30-08-2006, 02:47 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
1 cub br topita 1,5p piept pui fiert 1,5p budinca 5p (laptele a fost preparat din lapte praf degresat ) 2 crenvusti mici din piept pui 4p branzca cu smantana si mamliguta 5p(branza si smantana a fost fff putin fiindca nu prea imi place) total 17 p va rog mult ziceti`mi daca e punctat bine -------------------- |
| nusarich |
30-08-2006, 02:54 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
legat de soacre, viitoarea mea soacra nici macar nu stie cand e ziua mea. adica i-am zis candva, dar nu am insistat si nici n-o s-o fac, ca nu-mi sta in obicei. pe de alta parte nu pot s-o vorbesc de rau, ca m-ar bate Dumnezeu, ne face cadouri de Craciun destul de dragute, uneori ne si intreaba cam ce am vrea, sa nu pice prost. Stiu ca acum vreo 2 ani mi-a dat un set de ceas si inel de argint cu pierticele (marcasite si pe inel era si un soi de rubin ceva) iar lui iubi un set de butoni tot din argint, sa ne asortam... am o soacra model, ce mai!
1 cub br topita 1,5p piept pui fiert 1,5p budinca 5p (laptele a fost preparat din lapte praf degresat ) 2 crenvusti mici din piept pui 4p branzca cu smantana si mamliguta 5p(branza si smantana a fost fff putin fiindca nu prea imi place) total 17 p va rog mult ziceti`mi daca e punctat bine vroiam sa te intreb, branza topita eu stiam ca are 1p, cate grame avea cubuletul? bafta multa maine! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
30-08-2006, 02:55 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dana, cred ca numai de doi ani au inceput sa creada ca meriti
Bafta multa, andreea!!!Iti tinem pumnii!!! -------------------- |
| michelle |
30-08-2006, 02:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
branzca cu smantana si mamliguta 5p(branza si smantana a fost fff putin fiindca nu prea imi place) Inseamna ca ai punctat prea mult 5p Si budinca mi se pare cam mult.. nu cred ca e asa scumpa la puncte -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
30-08-2006, 02:59 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
nu stiu cat are cubuletul k nu l`am cantarit...este din cel de la hochland
branzca cu smantana si mamliguta 5p(branza si smantana a fost fff putin fiindca nu prea imi place) Inseamna ca ai punctat prea mult 5p Si budinca mi se pare cam mult.. nu cred ca e asa scumpa la puncte ms nusha si miha...dar mai bine sa stiu eu acolo in subconstient ca sa nu imi mai vina pofta de nu stiu ce bunatati....asa daca stiu ca deja am 17 p nu mai mananc pana maine...si`asa ma simt plina ca am mancat prea mult...am uitat sa va intreb...la 62,5kg cate p am voie sa consum? -------------------- |
| michelle |
30-08-2006, 02:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Are aprox 1.2p parca, acum fiecare rotunjeste cu - sau cu +
Eu as rotunji in - -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
30-08-2006, 03:01 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
nu stiu cat are cubuletul k nu l`am cantarit...este din cel de la hochland ma gandeam ca e de fapt triunghi, ala are 1p. stiu ca hochland are parca si niste branzici topite mai lungi... branza topita 45%grasime, 25g = 2p branza topita 30% grasime, 25 g = 1,5p -------------------- |
| ina_ceva |
30-08-2006, 03:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Soacra mea e ...o dulceatza ..ca sa zic asa; probabil pt ca nu ne vedem prea des (de sarbatori cate o zi, poate de 8 martie ). O mica atentie mi-a trimis si de mos neculai
-------------------- |
| Ella79 |
30-08-2006, 03:03 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Trebuie sa mai mentionez Ella ca trebuie sa fii fericita ca macar s-a gandit. Eu in 15 ani nu am primit nici un cadou de la ei de ziua mea. Cu atat mai putin de ziua de nume. Abia de 2 ani au inceput sa ma sune sa-mi spuna La multi ani. Nu vreau sa par ingrata, dar am impresia ca imi face cadourile astea in totala bataie de joc, mai ales ca au apucat-o anul trecut. 8 ani de zile nu mi-a facut nici un cadou, anul trecut a incept brusc sa-mi cumpere tot felul de timpenii. Si ma si sufoca cu ele! De ziua mea in aprilie am primit un sapun, acum un mileu.... ce naiba, suntem in anul 2006! O floare de 15 mii ar fi fost mult mai nimerita. Poate sunt eu nebuna, dar chiar nu stiu cum sa interpretez gesturile ei. Ma cunoaste deja de 9 ani, imi stie gusturile, imi stie felul de a fi.....credeti-ma, sunt foarte departe de a admira mileurile, de orice fel ar fi ele! -------------------- |
| Eu. |
30-08-2006, 03:07 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
gigelus prostia romaneasca strikes again vreau sa va zic ca primesc telefon de la aia pe care i-am refuzat:" ca ne-am mai gandit la ce ati cerut d-voastra, ca va rugam sa veniti totusi maine la interviu, ca poate gasim o solutie impreuna" so, maine dimneata la 8.30: interviu; maine la 13: interviu. sa vad acum pe unde scot camasa si cum ma fofilez de aici mda, cred c-am dat-o in bara cu regimul si azi oare 15p or fi de ajuns pt toata treaba? simo, casnicie fericita muuuuuulti ani nde acum inainte! la discutia despre soacre ma abtin Acest mesaj a fost editat de Eu.: 30-08-2006, 03:26 PM -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Ella79 |
30-08-2006, 03:10 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu, BAFTA MULTA maine la interviuri. Eu zic ca 15 puncte sunt cam multe, mai ales daca era doar o portie. Eu as pune 10 puncte daca ai mancat pana te-ai umflat.
-------------------- |
| ina_ceva |
30-08-2006, 03:12 PM
|
Bafta multa, gigelu!!!!Poate scapi de crocodil!!!
-------------------- |
| Deea |
30-08-2006, 03:14 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Nu vreau sa par ingrata, dar am impresia ca imi face cadourile astea in totala bataie de joc, mai ales ca au apucat-o anul trecut. 8 ani de zile nu mi-a facut nici un cadou, anul trecut a incept brusc sa-mi cumpere tot felul de timpenii. Si ma si sufoca cu ele! De ziua mea in aprilie am primit un sapun, acum un mileu.... ce naiba, suntem in anul 2006! O floare de 15 mii ar fi fost mult mai nimerita. Poate sunt eu nebuna, dar chiar nu stiu cum sa interpretez gesturile ei. Ma cunoaste deja de 9 ani, imi stie gusturile, imi stie felul de a fi.....credeti-ma, sunt foarte departe de a admira mileurile, de orice fel ar fi ele! asa sunt unele femei, tu imi amintesti de o prietena buna a carei soacra are f. multi bani dar ei ii aduce din toate excursiile din strainatate mostre de parfumuri si ii face cadouri bijuterii din argint in conditiile in care prietena mea nu poarta si nu a purtat niciodata argint... in 10 ani de cand e cu fii-su a aflat ca nu poarta argint, i-a spus chiar ea f. calr...dar tot argint primeste.... vreau sa va zic ca primesc telefon de la aia pe care i-am refuzat:" ca ne-am mai gandit la ce ati cerut d-voastra, ca va rugam sa veniti totusi maine la interviu, ca poate gasim o solutie impreuna" so, maine dimneata la 8.30: interviu; maine la 13: interviu. sa vad acum pe unde scot camasa si cum ma fofilez de aici Multa bafta la interviuri! -------------------- ![]() |
| michelle |
30-08-2006, 03:16 PM
|
gigelu, depinde de sos
-paste 4p -pui 2p Tin pumnii maine -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| anaoi |
30-08-2006, 03:23 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
gigelu..las-o mai moale cu povestitul inainte d ese intampla ceva, ca s-ar putea s anu iti mai mearga bine, in ciuda pumnilor si picioarelor stranse de pe aici
nusarich ai mp |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:28 AM |