![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| simo |
30-08-2006, 06:59 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
ore de ceau inventat banii?numai nu ajung
ore de ceau inventat banii?numai nu ajung an unele case aduc numai cearta ore de ceau inventat banii?numai nu ajung oare de ceau inventat banii?numai nu ajung an unele case aduc numai cearta dece sunt soacrele sa de rele ,oare si noi vom fii asa/? binee,amea nu e rea ca nu-i aicea an RO si nu situ cum e o soacra dar nici nu as vrea sa vad ,dar am citi ce ati scri despre soacre si cred ca-i un calvar ptr voi sa nu fii apreciata ptr tot ce faci e naspa va apreciez ca aveti rabdare cu ele (dar nu stiu pana cand) -------------------- |
| simo |
30-08-2006, 07:06 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
Petre Roman se duce la un restaurant unde se serveau mancaruri exotice, si comanda o friptura de broasca testoasa. Bucatarul vine cu broasca testoasa si ii spune lui Petre Roman ca nu poate sa-i taie capul, doarece aceasta se retrage in carapace.
- Bagati-i degetul in fund!, ii sugereaza P. Roman. Zis si facut, bucatarul ii baga degetul in fund, broasca scoate capul iar bucatarul il taie. - Da' de unde stiti dv. chestia asta, d-le Petre Roman? - Pai asa imi fac eu in fiecare dimineata nod la cravata! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
30-08-2006, 07:07 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Am reusit sa tai praji
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ella79 |
30-08-2006, 07:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Vrem reteta!!!!
-------------------- |
| simo |
30-08-2006, 07:11 PM
|
Caut locuinta. Sa fie suficient de mare, ca sotia mea sa nu se mute la maica-sa si suficient de mica ca soacra sa nu se mute la noi.
La usa suna un tigan si intreaba: - Nu aveti cumva vreo vechitura de care v-ati putea lipsi? - Stai putin s-o chem pe soacra-mea! -------------------- |
| May |
30-08-2006, 07:12 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Reteta e cea de aici http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...=10727&st=0
Nu arata asa bine praji a mea ca cea de acolo, dar e super buna la gust. Poate a doua oara o sa arate si a mea ca a tipei care a pus retzeta -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| simo |
30-08-2006, 07:13 PM
|
Doi prieteni se refugiaza din cauza ploii intr-un bar. Isi beau ei berile in liniste, in timp ce privesc pe geam.
- E binevenita ploaia asta pentru pamant, spuse unul dintre ei.Totul va renaste acum din nou. - Nu ma speria! spune celalalt. Tocmai mi-am inmormantat soacra... -------------------- |
| May |
30-08-2006, 07:16 PM
|
|
Hai sa va spun si de ce nu arata ca cea de acolo sa ma fac putin de ras
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 30-08-2006, 07:18 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ramo |
30-08-2006, 07:18 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Reteta e cea de aici http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...=10727&st=0 Nu arata asa bine praji a mea ca cea de acolo, dar e super buna la gust. Poate a doua oara o sa arate si a mea ca a tipei care a pus retzeta Mmmmmmmmmmm, oare numai eu salivez????? -------------------- |
| May |
30-08-2006, 07:29 PM
|
|
Deci tocmai a zis soacra-mea ca e buna prajitura.... daca a lasat-o inima ei neagra sa zica asa ceva.. inseamna ca e chiar buna
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| simo |
30-08-2006, 07:36 PM
|
un pas bun
Ingrediente 4-5 OUA,40-50 G UNT SAU 50 ML UNTDELEMN,SARE,PIPER,100 G CIUPERCI,O CEAPA DE MARIME MIJLOCIE,MARAR,PATRUNJEL,50 G BRANZA TELEMEA SAU CASCAVAL RAS Mod Preparare CIUPERCILE BINE SPALATE,SE TAIE FELII SUBTIRI.CEAPA TOKTA MARUNT SE CALESTE CU O LINGURA DE UNTDELEMN(15 ML),UN MINUT LA FOC MIC,APOI SE ADAUGA CIUPERCILE,UN VARF DE LINGURITA DE SARE PIPER LASANDU-SE SA FIARBA ACOPERITE,PANA KND SCADE APA SI SE INMOAIE.SE AROMEAZA CU MARAR SI PATRUNJELTOCAT.SE PASTREAZA ACOPERITE,PE UN VAS CU APA FIARTA.OMLETA SE PREGATESTE CA SI CEA SIMPLA,COAPTA IN TIGAIE MIJLOCIE DE CALTITE,AVAND GRIJA SA NU FIE MAI GROASA DE 2 CM.SE PRAJESTE NUMAI P O PARTE,SE RASTOARNA CIUPERCILE PESTE EA,SE IMPATURESTE IN JUMATATE SI SE LASA SA SE ALUNECE P O FARFURIE;SE PRESARE CU TELEMEA SAU PARMEZAN RAS Mod de Servire CU PARMEZAN RAS -------------------- |
| simo |
30-08-2006, 07:42 PM
|
Ingrediente
1 punga paste (spiralate de preferinta), 1 cutie porumb, 1 cutie mazare boabe, 200g sunca (parizer), jumatate de borcan maioneza, sare, piper Mod Preparare se fierb pastele in apa cu sare. Dupa ce se racesc se adauga porumbul, mazarea si sunca. Apoi toate se amesteca cu maioneza, sare, piper. Mod de Servire Se serveste la temperatura camerei Detalii Reţetă Adaugat 2005-08-19 00:28 Timp realizare 10min -------------------- |
| Ramo |
30-08-2006, 07:44 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Hai mai fetelor! Postati la ora asta asa mancaruri???? Nu va e mila chiar deloc???
Eu mai sunt si racita si nu simt gust, miros........... -------------------- |
| simo |
30-08-2006, 07:50 PM
|
Ingrediente:
1 piept de pui mai mare, 2 oua, 2 linguri faina, 150g susan, 100ml ulei, sare, piper, boia Preparare: Se taie pieptul de pui īn 4 felii, care se bat cu ciocanul de snitele pāna ajung la grosimea de 5 mm. Se condimenteaza fiecare bucata cu sare, piper si boia. Bucatile de carne se suprapun, se acopera cu folie de bucatarie si se pun la rece pentru 20 - 30 minute. Se pune uleiul īntr-o tigaie si se īncinge bine. Fiecare felie de carne se trece prin faina, ou batut si apoi prin susan. Daca nu s-a acoperit bine cu un strat uniform de susan, se mai baga o data īn ou si apoi iar īn susan. Se prajesc feliile astfel pregatite pe ambele parti. Se scot pe hārtie absorbanta pentru a elimina surplusul de grasime. Pofta buna! -------------------- |
| simo |
30-08-2006, 08:03 PM
|
Mincare de dovlecei
Durata 45 min Ingrediente: 3 buc. dovlecei, 1 buc. ceapa, 300 gr. rosii, 1-2 linguri untdelemn, verdeata reteta culinara pe scurt Mod de preparare Ceapa taiata marunt se fierbe inabusit in untdelemn si putina apa. Se adauga dovleceii curatati si spalati, taiati in cuburi potrivit de mari si se acopera cu rosiile curatate de coaja si taiate rondele. Se lasa la foc mic. Se adauga apoi verdeata. Mod de servire Se servesc reci -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:49 AM |