![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| soranutza |
30-08-2006, 08:06 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
M-am tuns putin, m-am vopsit, m-am pensat...ma simt din nou om
Fetelor, eu cred ca dylly e criminal in serie. Prea se ofera ea sa bata si sa omoare pe toata lumea. Oare in "delegatii", ea de fapt e in misiune? Iar am inceput eu pagina |
| Ramo |
30-08-2006, 08:15 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Sorana, pozaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| simo |
30-08-2006, 08:18 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
Diana Nedelea 23 Iunie 2006 Prajiturile siropoase din vitrina cofetariei iti fac cu ochiul? Tii dieta Weight Watchers si nu vrei sa te lasi ispitita? iDieta.ro iti propune sa-ti pregatesti chiar tu cateva dintre deliciile culinare. Clatite, budinca, sorbet si tiramisu, pe toate poti savura cu placere!
Tiramisu 8 portii Ingrediente: 1/4 cana de cafea fara cofeina 12 piscoturi de sampanie 1/2 apa calda, nu fierbinte 1 1/3 cana de branza ricotta degresata 1 1/2 branza mascarpone 2 linguri de zahar 2 lingurite de cacao 2 linguri + 2 lingurite de praf de albus de ou 1/3 cana de praf de ou Voteaza articolul ! irelevant asa si asa interesant foarte util excelent Trimite la prieteni! Adauga un comentariu Adauga articol Adauga la articolele favorite Preparare: Intr-o farfurie adanca, toarna cafeaua si inmoaie fiecare piscot. Aseaza piscoturile pe un platou. Intr-un vas de sticla amesteca apa calda cu praful de oua, amesteca incet timp de 3-4 minute, pana se dizolva complet. Cu mixerul, bate compozitia la viteza medie si apoi la viteza mare timp de 5-7 minute, pana cand se transforma in spuma. In alt vas, amesteca branza ricott, praful de ou, branza mascarpone si zaharul. Incorporeaza usor crema in albusurile batute. Toarna peste piscoturi. Se tine la frigider 6-8 ore. -------------------- |
| Ramo |
30-08-2006, 08:18 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Fetelor, eu am plecat in pat. Ma cam ia cu calduri si nu e deloc cald afara.......si nici in casa.
Ne "vedem" maine. V-am pupacit. Nopate buna............. -------------------- |
| Eu. |
30-08-2006, 08:21 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
hello everybody!
ramona,bine ai revenit soranutza, am vazut pozele; cam aceeasi constitutie ca a mea may, puiule, ce faci tu acolo....vrei sa ma omori cu zile? Acest mesaj a fost editat de Eu.: 30-08-2006, 08:23 PM -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
30-08-2006, 08:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Lasa may, a doua oara va iesi ca" la carte".
Ia sa te mai gandesti, soranutza!!!!! Iti dai seama ca ala te poate face sa te simti alt om in fiecare luna? Aveti grija de voi, ramona si gigelu!!! Sanatate multa!!! Sa te intelegi bine cu...fostul si actualul, ramona -------------------- |
| Lacry |
30-08-2006, 09:39 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Deea "La multi ani" pentru Alexia, cu putina intarziere...
Vaz ca ati tot discutat despre ... bani si mancaruri ingrasacioase! Referitor la bani, sotul zice ca cel mai bine ma reprezinta reclama de la Petrom: "banii nu au limita de viteza" Nu comentez subiectul cu prajitura caci vreau sa uit ca exista asemenea bunatati... pana ajung la 54 kilos. -------------------- |
| ina_ceva |
30-08-2006, 09:41 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nu mai ai asa de mult, lacry!!! Intr-o luna cred ca poti da petrecere cu prajituri
-------------------- |
| Lacry |
30-08-2006, 09:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Ina, stiu sa fac niste prajituri criminal de bune
Cea mai buna e una cu crema de ness... Azi a fost de 2 ori ziua lui Mocutzasi nu i-am facut si eu un tort... macar pe ala cu frisca si cioco in 3 culori... o nebunie! Puteam sa-l fac intr-o culoare, doar cu cioco amaruie, dar ce te faci cu frisca care intra in compozitie? Acest mesaj a fost editat de Lacry: 30-08-2006, 09:48 PM -------------------- |
| himere2005 |
30-08-2006, 09:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
noapte buna fetelor, ne vedem miine. sa-mi spuneti cind, unde v-ati hotarit sa va intilniti cele din Bucuresti...ce va opreste? trebuie sa va faceti macar putin timp...noi, cele care nu putem sa ne vedem inca cu voi de abia asteptam poze si impresii. va este teama ca nu cumva sa se piarda acel farmec special daca o sa cunoasteti persoanele for real?
-------------------- ![]() |
| ina_ceva |
30-08-2006, 09:57 PM
|
-------------------- |
| MagdaC |
30-08-2006, 09:57 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Himere, sa stii ca poate s-ar pierde ceva din farmec, nu stiu. Sau poate nu...Uite ce bine s-au distrat Dana, Dylly & Peach...
Va pupic si eu de noapte buna... Sa visati frumos.. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| Lacry |
30-08-2006, 10:01 PM
|
Himere, eu nu am ratat nici o intalnire cu gravidele si mamicile din Bucuresti... de una m-am ocupat chiar eu, rezervare restaurant plus tinut de capul fetelor... dar trebuie sa aiba cineva initiativa
oki dar sa ajung macar pe la 56 kilos... uite ca am mai redus din pretentii -------------------- |
| May |
30-08-2006, 10:09 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ok, a mancat soacra-mea jumatate de tava de prajituri SINGURA! adica 8 prajituri
soarana pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gigelus nu vorbesc in numele lui dylly, dar vorbesc in numele meu: tu crezi ca sanii mei stau ca niste rachete tzuguiate in fatza si suspendate de gat? La cat de mari sunt si cat de grei iti dai seama ca s-au lasat, ok nu imi ajung pana la buric dar nici sa iti scot ochii cu ei nu mai sunt. Eram f complexata de sani, mai ales din cauza ca nu erau asa ridicati ca ai prietenelor mele. Dar vorba lui iubi: am niste sani superbi la care altele doar viseaza, chiar daca sunt un pic mai lasati Apropo de iubi, eu nu am mai vazut om ca el. Daca ii arat pe strada o tipa care arata super bine ( caci el nu face niciodata comentarii si nici macar nu l-am vazut uitandu-se dupa vre-o fata) mereu ii gaseste tipei un defect. Adica eu ii zic: ia uite ce sani are aia, la care el: sigur are silicoane sau vre-un sutien minune. Sau zic: ia uite ce fund mistho are aia, si el: si celulita cat casa. Deci oricat de bine ar arata tipa, ii gaseste el un defect. Si cand ii zic ca si eu am acelasi defect ( de exemplu celulita), el zice: dar tu esti tu! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| uka |
30-08-2006, 10:11 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
salivez... ok....e d bine, makar am pofta d mancare...
eu stiam praji aia sub numeel de dintii negresei e super buna... pardon, nu e buna... e oribila -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:07 AM |