![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
31-08-2006, 12:05 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dany-dulce, cum e cu sefa?
Oricat ar manca, tot are sa te vorbeasca de rau, may!! Bine ca iubi tau are ochi numai pt tine Somnic usor!!!! Mai vb astazi de prajituri, dar mai tarziu!! Pupic!!! Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 31-08-2006, 12:07 AM -------------------- |
| May |
31-08-2006, 12:49 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
uka chiar asa se numeste
ina multumesc -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
31-08-2006, 05:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!!!!
O zi cat ma placuta va doresc!!! O doamna bine mergea la o nunta in alta localitate cu masina. La un moment dat face o pana in afara localitatii. Vede 2 ciobani: - Nu va suparati, ma puteti ajuta? - Apai doamna, noi suntem ciobani si nu ne prea pricepem.... - Nu-i nimic, va spun eu ce trebuie sa faceti si va dau tot ceea ce aveti nevoie, numai sa nu ma murdaresc, ca merg la nunta...... Dupa ce se consulta ciobanii, o ajuta pe femeie sa remedieze pana. - Acum ca m-ati ajutat, imi dau chilotii jos sau va dau o suta de mii? Ciobanul mai in varsta ia banii, la care ala mai tanar il intreaba: - De ce ai luat banii? - Ba, da tu esti chiar prost! Mai bine banii! Ce faceam noi doi cu o pereche de chiloti?!?! -------------------- |
| Deea |
31-08-2006, 06:00 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Neata!
wow Ina ce matinala esti Am venit sa va salut si ma grabesc sa mai prind o tura de somn -------------------- ![]() |
| bubbles |
31-08-2006, 06:09 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata si de la mine...eu ma pregatesc de eaxmen...
-------------------- |
| emu |
31-08-2006, 06:52 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
buna dimineata
Ce mai faceti? Sper ca de la foarte bine in sus Bafta mare la examen bubbles!!! -------------------- |
| himere2005 |
31-08-2006, 07:27 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
bunadimineata fetelor, dany, toata lumea e curioasa de noua sefa, te-ai prins
bubbles, multa bafta tulip, cred ca de acum o sa ne sincronizam dimineata si seara emu, tu tii contabilitatea? e diferita de cea de aici? e greu? -------------------- ![]() |
| Tulip |
31-08-2006, 07:34 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata!
Pana nu-mi beau cafeaua,nici literele nu le gasesc pe tastatura... Andreea,bafta! Dany,asteptam detailii Himere,cateodata mi-as dori sa se trezeasca pe la 10(copiii -------------------- |
| dany |
31-08-2006, 07:36 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata !
Am mai scris un mesaj si....mi-a picat netul . Deci...recunosc ca nu am citit din urma...asa ca...felicitari celor care au slabit,celor care s-au mentinut...o nuielusha pentru cele care au calcat pe alalturi....La multi ani Alexiei si tuturor Alexandrelor/Alexandruilor ( daca avem)....bine ati venit celor noi ( daca a venit cineva)...bine ati revenit celor care au lipsit..... Cu noua sefa......merge....Multumesc de intrebare ,fetelor! Bubbles...bafta la examen!! Ina...m-ai facut sa rad de dimineata Imi cer scuze ca nu comentez mai mult dar....cum spuneam ,habar nu am ce mai e nou pe aici... O zi frumoasa si pupici ! Fug iar la job ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| anaoi |
31-08-2006, 07:48 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
may......poti sa vb si in numele lui dylly.....ref la sani imensi.
sorana.......ssssstttttttt. ce naiba, tocmai tu sa ma tradezi? may...hm....sincer chiar vin la tine si ii omor pe socri si pe tine tetorturez cum m-ai torturat tu d edimineata NEATA !!!!!!!!!!!! |
| himere2005 |
31-08-2006, 07:51 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pisik, tu esti mai bine azi?
-------------------- ![]() |
| Pisik |
31-08-2006, 08:01 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
pisik, tu esti mai bine azi? Neatza dulcici! Nu prea sunt mai bine Himere, mai ales ca a venit si frigul si eu nu il suport, acuma stau cu geaca de toamna pe mine si tremur toata...ma deprima total, macar e soare; cu iubi nu m-am mai certat ca nu am avut cand. Ma tot framant de situatia de la serviciu, ma simt total incapabila sa obtin ceea ce vreau pt mine, ori sunt eu prea "moale", ori chiar nu fac nimic notabil si folositor si de aceea nu mi se da nimic in plus, nu stiu....chiar ma macina si ma gandesc serios la o disctutie cu noul director de marketing, dar pur si simplu imi e sila sa tot insist asa, parca cer de pomana, nu pe munca mea.... Cu dieta sunt in pomul de iarna, am fost aseara la nasi si s-a lasat cu pui chinezesc (pui taiat bucatele, facut cu sos dulce-acrisor de la uncle bens: dementa!) cu orez, cu inghetata si praji, struguri cu branza din aia cu mucegai, melci, numai fitze, au vrut sa faca impresie de casa noua casa lor e draguta, nu e inca total amenajata, dar e facuta cu bun gust M-am certat si cu mama acuma, ea incearca sa imi dea sfaturi dar nu intelege ca mai rau ma enerveaza si ma agita.... Gata, hai ca m-am plans destul...capul sus! o sa incerc sa dau piept cu o noua zi! Va pup dulce -------------------- |
| emu |
31-08-2006, 08:15 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
da himere, ma ocup de tot ce implica partea finanaciara, la partea de contabilitate ceea ce nu fac este sa nu-mi pun semnatura ca si contabil autorizat. Usor/greu e relativ... pot sa spun ca e oarecum flexibila... hmm... pana la urma principiul e acelasi... sunt ceva diferente de enumerat, dar trebuie sa vin cu exemple, ca depinde de situatie etc... si mi-e urat sa scriu acum (sau sa ma gandesc la astea)
hai ca ma duc la somn, va pup, sa aveti o zi frumoasa -------------------- |
| nusarich |
31-08-2006, 08:23 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
buna dimineata neuroni! la mine zici ca vin turcii... s-au apucat colegii mei de la administrativ sa tunda iarba pe partea cladirii in care dau geamurile noastre. a trebuit sa inchidem geamurile sa ne putem auzi una pe cealalta, dupa ce vreo ora am "zbierat" ca nu ne puteam intelege normal... iar acum stam cu geamurile inchise sa termine aia ... imi vine sa le arunc cu ceva in cap, sa ma lase sa lucrez.
pisik, poate ar fi bine sa vorbesti cu directorul tau sa-i ceri sa-ti dea mai mult de lucru (sau mai variat, stiu ca ai facut si niste cursuri, poate se aplica la ce necesitati sunt la voi, poate se gandeste sa dezvolte mai mult domeniul...), iar paralel cu asta sa incepi sa-ti depui si CV-uri. nu se stie de unde se arata vreo oportunitate. -------------------- |
| dannette |
31-08-2006, 08:39 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 241 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Buna dimineata!!!
Bubbles, bafta mare, iti tin pumnii |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:48 AM |