![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
31-08-2006, 10:44 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
sunt bine.... am mancat o omleta mai dvrm, sau ma rog, o parte din ea... si imi vina sa vomit.. dar m-am indopat cu niste struguri... si m-am mai racorit dar nu se stie... in rest sunt super bine happy... ca o ratacire am zis k o iau si eu.... mama soacra a zis k sa consideram intamplarea un vis urat c a trecut acum.. -------------------- |
| MagdaC |
31-08-2006, 10:53 AM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Miha, lui frate-meu i-am dat banii, sa isi ia ce ii place lui. Ca decat sa-i iau eu ceva ce nu-i place....Oricum n-aveam nici o idee mareatza.
Cu sotzul...inca cuget in disperare. Mai am timp pana vineri seara, ca atunci vine acasa. Ma gandesc la un aparat de ras electric, ca se macelareste cu alea clasice de zici ca s-a intalnit recent cu un vampir Si poate gasesc unul care sa stie sa tunda si barba (nu iarba !!) Are cineva? .. (scuze, intrebare idioata) Reformulez: are sotul / prietenul cuiva? Pupicei -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
31-08-2006, 11:06 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
cine stie sa faca gem de prune? vreau sa nu pun prea mult zahar, daca se poate fara? cum procedez? la ce trebuie sa ma uit cind iau prunele? as vrea sa fac mai multe kilograme, pentru iarna
-------------------- ![]() |
| MagdaC |
31-08-2006, 11:12 AM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
cine stie sa faca gem de prune? vreau sa nu pun prea mult zahar, daca se poate fara? cum procedez? la ce trebuie sa ma uit cind iau prunele? as vrea sa fac mai multe kilograme, pentru iarna himere, sigur se poate gem fara zahar (stiu ca a facut bunica atunci cand era socra-meu bolnav) dar prunele respective erau ele extrem de dulci. daca mai vrei si alte detalii intreb bunica diseara pupicei -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| honey79 |
31-08-2006, 11:13 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Venit de la sala!!! Inca sunt intreaga.
Deea... dependenta inca nu mi-a dat... poate din cauza ca sunt nevoita sa ma trezesc foarte de dimineata?? Himere... mama mea facea gem de prune in fiecare an. Din ce stiu... iti trebuie cam o zi intreaga..sa stai pe langa el. Trebuie sa fii foarte atenta sa nu se prinda de oala/ceaun....caci capata imediat gust de ars tot gemul. Zahar..pui in functie de cat de dulce il vrei. Noi il preferam mai acrisor. La prune cand le iei.. trebuie sa te uiti sa fie coapte. Cu cat sunt mai coapte, cu atat sunt mai dulci si fierb mai repede. Acum.... daca ai rabdare sa stai sa scoti samburii inainte de a le pune la fiert... bravo tie!!1 Daca nu, le pui la fiert cu totul.. si.... cand vezi tu ca se desprind cat de cat usor de sambure... le treci printr-o sita speciala.... E multa bataie de cap... nevoie de muuulllttaaaaa rabdare... si... timp. Alte intrebari??? Pupici fetele. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| himere2005 |
31-08-2006, 11:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
o zi intreaga
| michelle |
31-08-2006, 11:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Si mama face la gemuri si dulceturi.. Dar eu nu am idee ce si cum. Daca vrei sun sa intreb.
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| himere2005 |
31-08-2006, 11:22 AM
|
cred ca intrebarea principala ar fi cit dureaza si daca trebuie neaparat pazit, adica sa stai tot timpul sa invirtesti la cratita
| himere2005 |
31-08-2006, 11:29 AM
|
voi pregatiti conserve ?
| michelle |
31-08-2006, 11:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Eu nu prea pot sa te ajut cu sfaturi, himere.
Intra aici, poate gasesti ceea ce cauti -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tulip |
31-08-2006, 11:36 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Eu am pus 10 borcane de castraveti,prima oara in viata mea.....am cumparat Pikant Fix de la dr. oetker,e ff. simplu....
-------------------- |
| Ella79 |
31-08-2006, 11:38 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata dragutelor!
Eu m-am trezit abia acum pt ca azi noapte am fost sa-l iau pe frate-miu de la aeroport. A fost in vacanta in Portugalia. Ieri mi-am cumparat 2 lenjerii de pat foarte foarte frumoase, asa ca acum as vrea sa le pun sa le spal putin, sa iasa din ele mirosul ala de plastic. Dupa aia imi iau inima in dinti si ma duc sa vorbesc cu muncitorii care vreau sa-mi renoveze casa. M-am hotarit si la culori: - in livingul-dormitor: 3 pereti galben solar + 1 perete verde (asta pt ca am o canapea verde, covorul e cu verde) - in hol : galben solar peretii + gresie care imita parchetul (mobial de hol e crem) - in bucatarie: grena peretii + gresie grena (pt ca blatul de bucatarie e grena, mobila e crem) - in baie : portocaliu (faianta, cada, chiuveta, wc-ul sunt albe) - are cineva alta propunere, plisss???? - in balcon..... cred ca vopsesc cu ce ramane. Habar n-am! Ce parere aveti? merge?? Eu am o garsoniera care la origini a fost un apartament de 2 camere, dar am spart eu peretii ca sa fac spatiile mai mari. Problema mea acum e ca am toti peretii albi (ca asa se purta acum 4 ani) si deja ma simt ca la sanatoriu. Si vreau sa colorez putin casa, sa fie mai calda si mai primitoare. -------------------- |
| honey79 |
31-08-2006, 11:38 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Himere.... depinde si cat vrei sa faci.
Eu stiu ca... ai mei cand faceau.... toata ziua era nebunie la noi in bucatarie... si... eu nu stiam cum s-o tai. Trebuie pazit, caci tu nu pui apa in el, iar zeama de la prune... scade.... si daca ti s-a intamplat sa-l prinzi..atunci..... e cam nasol... caci toata iarna vei avea gem de prune cu gust de ars. Dupa ce s-a facut.... trebuie sa ia borcanele gata pregatite...sa-l pui in borcane, sa le legi sau capsezi.. apoi puse la cuptor... cam 15-20 de minute. Noi aveam prune cu sacii si faceam cate 50-100 de borcane. Mai vorbim diseara, caci acum trebuie sa ma pregatesc de plecat la munca... insa... parerea mea sincera este ca.. decat sa dai banii pe prune, apoi sa stai o zi intreaga sa muncesti...... hmm... mai bine lipsa. Tu insa, faci cum crezi.. cum vrei. Te pupic... -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| Ella79 |
31-08-2006, 11:42 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
voi pregatiti conserve ? La castraveti eu pregatesc un lichid compus din: - 2 parti apa - 1 parte oret - cuiosoare - piper - rondele de morcov - sare - crengute de marar uscat Incalzesc solutia asta si o torn fierbinte pestre castravetii deja pusi in borcane. Capsez borcanele si le fierb in bain-marie. Le las sa se raceasca treprar (in apa aia) si dupa aia gata! Ies foarte buni si castravetii raman tari, nu se inmoaie. -------------------- |
| honey79 |
31-08-2006, 11:42 AM
|
Ella... mi se pare... interesanta alegerea cromatica....
Totusi.. eu parca as alege altceva in bucatarie. Grena -ul.... ti-ar da impresia de spatiu mic... foarte mic... as alege ceva mai deschis totusi. Pupicei si.. bafta. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:21 AM |