![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
31-08-2006, 04:25 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Intr-o zi, un iepure alerga vesel prin padure, cand, deodata, sub un copac, vede un cerb care fuma un trabuc.
- Ce faci, ai innebunit? Intr-o zi frumoasa ca asta, in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plamanii! - Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele. In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care tocmai statea cu nasul in cocaina. - Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina? Hai mai bine cu noi sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii. - Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul. Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina si cu o doza de heroina pura la indemina. - Hei, suntem in mijlocul naturii, si tu te droghezi? face vulpea. Mai bine vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plaminii. - Da' mai duce-ti-va naibii, face lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii prin padure?? Americanii si rusii se lauda: Americanii: - La noi... cand trece Bush, toata lumea arunca cu fructe in el, il scuipa, il injura, etc etc... Rusii: - La noi cand trece Putin, toata lumea se pisa pe el... care mai de care... Americanii: - Ei, hai sa fim seriosi; am exagerat si noi putin... Il injuram dar mai in soapta... aruncam spre el dar nu il atinge nimeni... Rusii: - Pai si noi am exagerat putin... Intradevar, ne pisam, dar nu ne dam pantalonii jos !! -------------------- |
| May |
31-08-2006, 04:26 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Camera mea are un perete si tavanul din lemn, 1 peretete alb iar peretele opus lui este de un roz pal, peretele opus celui de lemn e tot alb dar jumatate din el este compus din usile de la sifonier care sunt tot de lemn ( am sifonierul bagat in perete) si cealalta jumatate are in mijloc usa ( din lemn off course) ... ce ciudatenie.. dar arata bine
peach ce abdomen ai Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 31-08-2006, 04:27 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
31-08-2006, 04:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
nu ne faci o data o poza may? cu dulapul?
-------------------- ![]() |
| michelle |
31-08-2006, 04:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sorina, misto bancurile
Parintii mei sunt in vama la Turnu`... maine, poimaine ma trezesc cu ei la usa Inseamna ca peste vreo 2 zile o sa fii scumpa la vedere.. Tre sa scrii acum ca sa iei avans -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
31-08-2006, 04:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Am fugit si eu!
Ma duc sa mananc ceva cu frate-miu si dupa aia sa ma intalnesc cu seful mesterilor pe care vreau sa-i angajez sa-mi zugraveasca. -------------------- |
| bubbles |
31-08-2006, 05:02 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
hey fetele...am dormit si eu bineeeee k asa m adureacapul...hai sa va arat ce subiecte am avut.:
A.Limba si literature romana I.Ilustrati printr-o opera literarea (la alegere) nuvelistica romaneasca din a doua jumatate a sec.al XIX-lea. 30 puncte II.Sinonimia.Tipuri de sinonime. 15 puncte B.Metodica predarii Limbii si a Literaturii Romane. 45 puncte I.Alcatuiti proiectarea didactica a unei unitati de invatare la alegere (6-8 ore). II.Prezentati avantajele folosirii unei metode active-participative, la alegere pentru modul Limba si comunicare. -------------------- |
| michelle |
31-08-2006, 05:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Himere, ghici ce mananc eu acum?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| alandana |
31-08-2006, 05:31 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Azi nu am reusit decat sa va citesc - am mai intrat de vreo 2 ori in scurtele pauze de masa. Am mai terminat o livrare - inca una si gata plec in concediu. Azi am fost si m-am pensat , vopsit gene si epilat - mi-a luat 430.000 lei . Nu e cam mult? Aseara am calcat aproape tot - mai am o portie si pe azi - si terminat tot. Tot - adica absolut tot ce am spalat - si am spalat tot si dela mine si de la paritnii mei. Am schimbat asternuturile in toata casa - sa le gasesc curate cand ma intorc, am facut curatenie in casa si am spalat chiar si geamurile - la fel sa gasesc curat cand ma intorc din concediu.
Si am mancat si in puncte - dar nu am dat jos nici un gram - poate maine se indura cantarul sa arate o schimabre. Azi - dimineata 1 banana, 4 prune - 3 p 1 felie pizza - 3 p Pranz - 1 iaurt + digesta -3 p 1 piersica. Pentru diseara mai am 6 p. Eu am de gand sa imi numar punctele si in vacanta. Nu vreau cand vin sa o iau de la capat. Bubbles - cum te-ai descurcat? -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| bubbles |
31-08-2006, 05:36 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
hmmm...da ce pustiu pe aici...azi am depasit punctele...dar nu`i nimic ca mananc mai putin amine...si bag si niet abdomene si genuflexiuni mai tarziu...oricum acum nu prea mai am chef sa numar puncte...si bineteles ca daca nu mancam niste fornneti nu depaseam punctele...k daca nu le mancam nu aveam nici 10 p pe azi
dana...eu zic ca am facut de 5 a...am uitat...azi dupa examen cantarul arata 62,2kg...cred ca mintea ac acum arata iar 63,1kg -------------------- |
| alandana |
31-08-2006, 05:48 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
La scoala copilul meu ( si eu pe langa el ) a invatat ca sunt sinonime substantivale, verbale, adjectivale, adverbiale. Si mai erau sinonime cu acelasi inteles sau cu inteles apropiat. Dar presupun ca pentru profesori se cere cine stie ce nebunii despre sinonimie.
Gramatica parca s-a complicat comparativ cu ce faceam noi la scoala. Eu am invatat cu copilul meu in clasa a 5-a si a 6-a lucruri despre care habar nu aveam. Si ma dadeam inainte o persoana care cunoaste limba romana. Asa e - cam pustiu - cand intru si eu nu mai e nimeni. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| bubbles |
31-08-2006, 05:48 PM
|
da...pai sunt sinonime substantive,adjective etc...apoi lexicale,lexico-frazeologice,frazeologice...apoi mai sunt partiale,totale si ink 2 tipuri dar nu imi ami aduc aminte acum
-------------------- |
| Ramo |
31-08-2006, 06:30 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Ce liniste pe aici............ Eu am facut o baitza, mi-am pus masca pe fata si ma duc imediat sa mananc. Am pofta pe mamaligutza cu branza de vaci degresata si iaurt light.
Bineinteles ca saptamana asta nu am numarat Marti si miercuri am fost la Cluj, de maine pana duminica ma duc la Bucuresti. Si am atata treaba............. Oricum, racita fiind nici nu am avut pofte, in schimb am mancat fructe la greu. -------------------- |
| bubbles |
31-08-2006, 06:36 PM
|
ma duc pana la scoala sa ma uit de note...doamne ajuta...
-------------------- |
| Ramo |
31-08-2006, 06:42 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
ma duc pana la scoala sa ma uit de note...doamne ajuta... Succes si sa ne tzii la curent.......... Dar sunt sugura ca e k........ -------------------- |
| Deea |
31-08-2006, 06:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
ma duc pana la scoala sa ma uit de note...doamne ajuta... Bafta! sigur o sa vii vesela! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:49 AM |