![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
31-08-2006, 07:45 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
maine afiseaza notele...
-------------------- |
| uka |
31-08-2006, 08:06 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
bubbles... tinem pumnii
am intrat si eu p aici,....nu stiu ca sa va mai spun... la dieta ww sunt off topic bineinteles... astept sa imi mai revin si dupa revin si la dieta, azi am fost sa platesc intretinerea si mi-a spus administratora k am mai slabit.. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ramo |
31-08-2006, 08:19 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Bravo Uka!
Cam liniste azi pe aici...... Eu ma duc in pat........ Nopate buna........ -------------------- |
| MagdaC |
31-08-2006, 08:51 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Himereeeeeeee, unde eeeeesti ???
Sa nu dai mazare la fata, ca e indigesta !!!! Eu asa stiu . Nu iti spune doctorul pediatru cum sa-i faci diversificarea? Ca mie mi-a spus pana dupa un an. Si sunt o gramada de carti... Nu mai stiu nici eu exact, dar sunt sigura ca mazarea + fasolea nu sunt ok la copii mici. Eu ii dadeam spanac, dovlecel, conopida, cartof, morcov...etc. Eu am fost culmea porceniei azi, cred ca se apropie rusii vertiginos, ca as manca si pietre Mi-e si rusine sa scriu cat am mancat. Oricum, o nuia nu e suficienta. Va pupicesc, ma duc sa fac un pic de ordine.. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| Tulip |
31-08-2006, 08:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Eu ii dadeam mazare..amestecat cu morcovi,cartofi...si n-a avut nimic fata....fasole si varza insa nici acum,la 1 an si 2 luni n-a papat...
-------------------- |
| dany |
31-08-2006, 09:15 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna seara ,fetele !!!!
Sper ca ati avut o zi buna ....Eu am venit de la job,am facut un dus si ...merg la nani....nici macar mancare nu imi trebuie Cu noua sefa e ...ok...deocamdata....sa vedem ce va mai fii. E doar inceputul acum.....Eu imi vad de treaba mea ( cam multa dar....nu ma plang) si voi vedea ce ma asteapta.... Va doresc o noapte frumoasa si linistita ! Pupici -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| soranutza |
31-08-2006, 09:16 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Biencutza, esti de nota 11. Vad ca si tu esti cu manii asemanatoare cu ale mele si-a luchiului Asa...ce sa va mai zic? Ma fac electrician, ca sa fiu bogata. Daca sunt bogata imi pot face operatii estetice ca sa devin mai frumoasa. Daca o sa fiu mai frumoasa, o sa am trecere la barbati mai frumosi. Deci, ala de m-a tuns e uratel. Concluzia: nu ma marit |
| ina_ceva |
31-08-2006, 09:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Daca te faci electrician, sa vii pe la mine ca te marit eu
-------------------- |
| May |
31-08-2006, 09:42 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Deci eu pana acum nu am putut intra pe site caci imi dadea eroare
Asta este cina lui iubi de azi: rulada de pui cu ciuperci si cartofi copti umpluti cu cascaval si sunca ![]() Si pt himere, asta e sifonierul, a iesit intunecat din cauza luminii din camera. L-am pozat inchis si deschis ( nu va uitati la deranjul dinauntru ![]() ![]() Acesta e peretele opus sifonierului care v-am spus ca este din lemn si apoi tavanul tot din lemn ( pe tavan sunt lipite prostioare - stelutze, lune, planete - fosforescente exact deasupra locului unde pun capul cand dorm ![]() ![]() danydulce te pup, incearca sa te odihnesti.. Sa va pun o poza si cu nesimtita de Betty... azi am gasit-o pe colivia canarilor ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| soranutza |
31-08-2006, 09:44 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
|
| ina_ceva |
31-08-2006, 09:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Mda...tre sa ne luam totusi un sclav ...mulatru...ca sa mai aibe grija de noi din cand in cand
-------------------- |
| ina_ceva |
01-09-2006, 12:12 AM
|
Vine limuzina sa-l ia pe Papa de la aeroport. Soferu ia bagajele, le baga in portbagaj (si nu erau chiar putine). Papa astepta si nu se urca.
Soferul: - Sfintia Ta, va rog sa poftiti. Papa: - Stii fiule, pe mine nu ma lasa niciodata nimeni sa conduc masina... Lasa-ma tu de data asta, te rog. - Sfintia ta, e imposibil. Mi-as pierde slujba. - Te rog, si sa stii ca sunt extrem de generos... Soferul pana la urma cedeaza. Papa la volan. Talpa. 120 Km la ora. Soferul: -Sfintia Ta, va rog, putin mai usor, ne prinde politia ! Papa, nimic, baga tare. 160 Km/h. In spate, masina politiei, ding dong, ding dong. Papa opreste si lasa geamul in jos. Vine politaiul, saluta, gura cascata... Se intoarce la masina de politie. Ia statia. - Sunt 1435. Da-mi-l pe sefu... - Care-i treaba, ba? - Sefu, nu stiu ce sa fac. Am prins pe cineva cu 160 la ora. - Arde-l. - Nu cred ca pot, e tare. - Cine e ba, primaru? - Nuu, mai important. - Un guvernator, senator ceva? - Sefu, e mai tare! - Da' cine-i, ba, nu ma fierbe !! - Cred ca-i Dumnezeu, sefu', ca Papa-i conduce masina !!! -------------------- |
| uka |
01-09-2006, 12:14 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
-------------------- |
| uka |
01-09-2006, 01:38 AM
|
i need A little help
am primit mesajul asta de la theo: " nu prea am inspiratie ptr un sms asa cum vrei tu, dar iti pot spune k mi-e dor de tine si k vreau liniste in suflet. NUstiudaca ma poate intelege cineva, dar sunt f obosit, iar grijile astea nu-mi dau pace deloc. vreau siguranta, vreau liniste...cred k sunt greu d einteles, dar.. Ma simt singur si tu stii f bine k nu suport singuratatea. E cumplit ceea CE mi se intampla. te rog nu te supi p mine si te mai rog ceva: incearca sa ma intelegi" are o strae f proasta.. desi cu mine la telef se mai kinuie s afie ok.. il mai fac si eu sa rada...nustiu c s afac sa il scot dinstarea asta... si mi se rupe sufletul sa il stiu asa...i-am spus k nu e singur, k eu sunt langa el...a zis k are incredere in mine k nu am sa-l paarsesc... dar nu stiu c sa mai fac cu el... maine cand o sa am sune o sa-i propun sa iasa la fotbal cu baietzii sau la o bere... sa se mai distreze si el si sa nu se mai consume atat, ptr k lucrurile se vor repara ( acum nu are nici bani, mananca de la colegul lui d camera si nici eu nu am sa-i trimit...) va fi totul ok...sau o sa-i spun sa iasa in fiecare seara sa alerge....cred k si asa e ok...sa se mai detaseze putzin eu oricum cand ajung la el, adika pe 6 sept acum i-am spus k ptr miercuri seara vreau sa facem o cina romantica la lumina lumanarilor, sa stam sa vorbim, si sa dansam...sa ne relaxam... ma asteptam sa comenteze k el mai comenta cand il luam sa dansam prin casa, dar de data asta a zis k da... si l-am intrebat cum fara sa mormai? si el da... ptr starea p care o am cred k am nevoie de asa ceva... m-am bucurat... dar nu stiu si cat succes voi avea cu asta... treb sa vb cu el, de fapt el trebuie sa vbeasc cu mine sa imi spuna tot ce are p suflet ptr k numai impreuna vom reusi sa trecem peste... eu il cred k ii e greu sa stea singur...dar maimult dkt sa merg saptamanal la el si sa stau 2 zile nu pot face acum, sau sa vina el incoace la fel... amandoi avem acelasi program 12/24 12/48... dar la el e mai greu cu venitul k e cadru militar si mai greu cu parasirea d garnizoana.. vreau sa il scot din starea asta... si as vrea si niste idei d la voi... pls... STIU K SUNT OFF TOPIC RAAAAUU/.... ca de obicei..dar aici suntetzi toate si am incredere in voi... -------------------- |
| uka |
01-09-2006, 02:19 AM
|
in momentul asta nu stiu dkt k as vrea sa fiu langa el si sa il strang in bratze si sa adormim asa...sa stie k sunt langa el..
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:33 AM |