![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
04-10-2006, 11:00 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Alice....sper sa va gasiti o casutza asa cum va doriti .Super destinatie aveti pt concediu !Distractie placuta!
Pisik...felicitari pentru promovare !!!! De-abia astept ziua de 14 oct. : ziua lui Dirk si apoi poze frumoase de la o nunta frumoasa cu o mireasa frumoasa !!! Nusa...spor la inventar! ! Dylly...iar cocktail-uri ? Geo...felicitari pentru ticker!! Anca veselie ...bine ai venit !!! Eu te stiu de pe ex-forumul meu . Danutella...te bat daca mai zici ca esti balenuta !!!!Distractie placuta cu musafirii!!!!! In legatura cu mersul cu vaporul...am supravietuit fara sa iau nici macar 1 bucata pastila Violett...bine ai revenit!! Miha...iti doresc o cat-mai-curanda relaxare dupa toata munca depusa . He,he,he ai fost pe stadion ???? Si eu care credeam ca sunt singura care face asta Alina obsy....tare faza cu instalarea Michelle-i cu nuiaua in bucatarie . Deea...ma bucur ca totul a iesit bine la botez !!!!Superbe poze !!! De Alexia nu mai zic nimic ca...stii tu May...felicitari pentru job !!!!! Macar mai vin ceva banuti in casa. Eu...mai nou avem si noi chips-uri de mere in magazin ( la produsele BIO )....le voi incerca si eu Otilici....bine ai revenit ! Si nastere usoara ! Pana la urma "neuronii" se transforma in "mamicile-neuroni" Ella...mda,asta e birocratia romaneasca !!! Eu zic ca arati tare bine...in legatura cu mersul la cosmetica...tu stii mai bine . Tulip...stiam faza cu vrajitoarele si Swatch dar.....s-a pierdut in capul meu plin cu...doar 1 neuron ratacit Ramo...super tare masinuta !!! Cand faci un concediu in nordul Germaniei sa ma plimbi si pe mine ????? Fara Dirk , bineinteles Bubbles...sper ca te simti mai bine ! Ai grija de tine ! Uka...sa-ti traiasca "grasu" ! Himere...BINE AI REVENIT !!!! Monic...pai nu ti-am spus sa nu papi multi struguri ca au puncte ?? Danutella...bb linistit la cumparaturi ???? Deci ...va fii sportiv dar si rabdator sa mearga cu mami la cumparaturi Ina...multumesc in numele lui Dirk !!! Acum vrea sa slabeasc pana la 77kg si l-am certat !!!!!!!!!! Deja nu mai are fundul sexy care imi placea....pana la 77 nu o sa mai aiba nimic Deea...felicitari pentru haine !!!! Sunt sigura ca maine cantarul va fii prietenul tau. Magda...a fost ziua ta si nu ai zis nimic ????? LA MULTI ANI !!!!!! Si tot ce iti doresti tu !!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 04-10-2006, 11:02 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
04-10-2006, 11:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dany,ce repede au trecut 3 zile!
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
04-10-2006, 11:16 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Tulip...intr-adevar a trecut repede .Dar...la frica care o aveam eu de vapor.....maine as pleca din nou
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 04-10-2006, 11:18 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| dany |
04-10-2006, 11:26 PM
|
Cum a fost ? Frumos !!!!!!!!!! Dimineata,cand am ajuns , era cam innourat ...dar peste zi a fost o vreme superba...ne-am intrebat de ce ne-am luat gecile cu noi
In legatura cu imbracamintea de seara......Eu stiam ca nemtoaicele nu au gust la imbracaminte...dar nici suedezele nu sunt departe....Eu am imbracat ce mi-am propus de acasa si ...gata ( din a 2-a seara pe vapor nu am facut poze....eram mult prea obositi ).Oricum.....mai vreau asa o croaziera...chiar daca a fost scurta mi-a placut.Dar...ma pregatesc pentru anul viitor...va fii mult mai lunga.Acum macar stiu ca nu voi avea probleme cu raul de mare Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 04-10-2006, 11:32 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
04-10-2006, 11:35 PM
|
Ella....eu credeam ca ai asteptat o zi intreaga pentru instalarea termopanelor...nu doar pentru comanda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offfffffffff!!!!! Fara cuvinte !!
Se pare ca in seara asta nu prea am noroc sa va tin la o "seara tarzie de povesti " Va doresc noapte buna si multe vise frumoase !!!! Reusit sa pun pozele !!!! Offff, ca mult a mai durat !!!! Am selectat cateva.....am facut vreo 300 de poze Le gasiti in albumul Göteborg. Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 04-10-2006, 11:36 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| bubbles |
05-10-2006, 04:46 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata...va salut si dau raportul inainte de a pleca la scoala...desi mi`e rau de nu vad...ca am facut si o cistita de pomina...si imi vine sa ma duc la toaleta din 5 in 5 min
-------------------- |
| ina_ceva |
05-10-2006, 06:12 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!!!
Merci, gigelu Tulip, e un program cu ajutorul caruia, pe baza de net, poti lua de la altii ca tine filme, muzica, etc. Nu ma prea pricep la explicatii. Aseara am vizionat la cinema : You Me and Dupree si am sa merg si saptaman viitoare la Devil Wears Prada. Am depasit cu 4 pcte pe ziua de ieri asa ca azi voi recupera. -------------------- |
| Ella79 |
05-10-2006, 07:24 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Buna dimineata neuroni!
Honey, foarte frumoase pozele! Si tu arati extraordinar de bine. Se vede tare bine ca ai slabit. -------------------- |
| violett |
05-10-2006, 07:33 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 25 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 99 Dispozitie: OK Sex: Feminin |
[Ella79] Violett, cum ai punctat ce ai papat tu acolo. Eu am facut un calcul aproximativ si mi-a dat 15 - 16 p
[/quote] Nu mananc la serviciu decat fructe. Colegele mele au insistat si am facut-o lata Acest mesaj a fost editat de violett: 05-10-2006, 07:40 AM -------------------- |
| Pisik |
05-10-2006, 07:37 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Naetza!
Himere, WELCOME BACK! Dany, super pozele, esti tare dragutica Eu pap tot prostioare, azi incerc sa fac un exercitiu, sa ma tin in puncte, desi cam slabe sanse... diseara avem penultima ora de dans, maine am petrecerea fetelor, iar luni e ultima zi de servici pe care sper sa nu o stau toata Pupici si o zi frumoasa! -------------------- |
| ALICE |
05-10-2006, 07:42 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Mi-au venit pozele de la fotograf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| nusarich |
05-10-2006, 07:44 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
neata neuroni! am aparut si eu la apel...
eu ieri am baut doar apa si un mic inka de dimineata, ca n-am putut manca deloc. nu mi-a fost nici foame, dar nici n-am putut inghiti. m-am chinuit sa mananc niste struguri pe care apoi i-am aruncat afara (din gura) pentru ca nu intrau pe gatlej... astazi in afara de invenatr am si o livrare de vreo 200 de calculatoare, ma apuca plansul... sper sa nu fie probleme, ca deja imi cam tremura toate cele pe mine. dany, bine ai revenit! frumoase pozele, tu esti o slabuta si aratati bine amandoi. mi-a placut ca ati facut poze super haioase bubbles, ai grija cu sanatatea, e mai importanta decat orice. sa te faci bine! -------------------- |
| violett |
05-10-2006, 07:45 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 25 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 99 Dispozitie: OK Sex: Feminin |
Am inceput sa mananc paine mai mult decat trebuie. Imi place foarte tare painea neagra. As manca o paine la masa
-------------------- |
| Deea |
05-10-2006, 07:54 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Nici eu nu mananc sarat in general,dar acum nu mai pun gram de sare pe limba.Dar nu mananc mancaruri gatite fara sare,ca nu-mi plac deloc,mananc fructe,lactate,mai degraba mancaruri dulci...Se simte deja efectul,ma simt un pic mai bine,ma misc mai usor. Deea,tu foloseai ceva ceaiuri usor diuretice parca de la Herbalife,nu-mi poti spune si mie ce foloseai?Ca sunt disperata,am tot incercat eu cu ceai din cozi de cirese si altele de gen,dar n-a mers...Am zile in care sunt atat de umflata,ca abia pot pune piciorul in pamant. Aveam un ceai de rinichi (pt. diureza) de la Favisan, o sa cam faci drumuri la toaleta de la el Magda La multi ani! -------------------- ![]() |
| anaoi |
05-10-2006, 07:55 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dylly va saluta din mers....
nemtii nu au capitulat, dar nu ma doboara ei pe mine ![]() pentru Magda Acest mesaj a fost editat de anaoi: 05-10-2006, 07:57 AM |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:31 AM |