![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
26-09-2006, 07:23 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
ella nu o sa iti spun ca imi pare rau de ceea ce tii se intampla caci nu imi este mila de tine. Din contra, o sa iti spun ca sunt f mandra de felul in care gadesti si ma bucur ca mai exista persoane ca tine. Altele s-ar fi cufundat in depresii ( adica eu ). Nici nu ma asteptam la o alta abordare a problemei din partea ta. Te admir sincer
monic se presupunea ca a fost deja la medic -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Mihaella |
26-09-2006, 07:27 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 96 Dispozitie: se poate si mai bine Sex: Feminin |
Hello
am reaparut si eu..... de ieri am inceput sa mananc din doua in doua ore si am fost curioasa de dimineata sa vad ce arata cantarul.... surpriza ..... arata bine asa ca m-am hotarat ca toata saptamana sa mananc asa meniul zilei 8 - cafea 10 - 2 mere 12 - pui (cu pielita) fiert - legume fierte 16 -2 linguri branza degresata 18 - 2 mere 20 - 1 ou voi ce parere aveti? sper sa nu dati prea tare -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
26-09-2006, 07:34 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mananci prea putin dupa parerea mea per total
Ah, si nu mai manca pielea de la pui -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Pisik |
26-09-2006, 07:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pup neuroneii! eu stau machiata ca o statuie sa nu ma sparg, ca t6re sa ma vada tot fameleonu si de, sa nu se strice capodopera! M-a facur frumos! Azi am facut numai prostii: am mancat dezastruos, mi-am uitat cheile acasa si am venit cu machioza la mama (noroc ca aveam chei de la ea) si acum stau sa il astept pe iubi ca cica mergem acasa sa ne schimbam si de la 10 in sus mergem la nasi! ca azi fac 1 luna de casatorie. Deci maine voi fi tare "fresh" si trebuie sa si plecam devreme ca incepe nebunia cu francofonii
Ziua de azi consider ca nici nu a fost si maine incerc sa ma redresez, sper sa nu arate cantarul vreo balarie maine desi as merita. Am mancat biscuiti nu va spun cati, peste 100 gr, Lu cu cereale, covrigei si grisine si acum mergem si in vizita stiu, sunt vinovata, dar stomacul tot nu mi-a trecut; si am o pofts de fructe acuma ca stiu ca nu am voie; si de legume de numa numa Maine v-am zis: lapte, cereale, banane, e ok? Poate asa stau departe de biscuiti si alte porcarii Pupicei -------------------- |
| Ramo |
26-09-2006, 07:42 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.222 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Hello am reaparut si eu..... de ieri am inceput sa mananc din doua in doua ore si am fost curioasa de dimineata sa vad ce arata cantarul.... surpriza ..... arata bine asa ca m-am hotarat ca toata saptamana sa mananc asa meniul zilei 8 - cafea 10 - 2 mere 12 - pui (cu pielita) fiert - legume fierte 16 -2 linguri branza degresata 18 - 2 mere 20 - 1 ou voi ce parere aveti? sper sa nu dati prea tare Doar atat ai mancat toata ziua??? Cum ai rezistat pana la 12, practic fara mancare? Da, si mie mi se pare ca ai mancat putin. In puncte WW, asa la o privire, nu cred ca ai mancat mai mult de 10 puncte. Acum ma duc sa mai uit la meci. In pauza vin sa vad ce ati mai facut (scris). Vizionare placuta celor care se uita si inca o data FORTZA STEAUA!!!! Sper sa rezist pana la sfarsit.......daca nu ma enervez......... -------------------- |
| Mihaella |
26-09-2006, 07:43 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 96 Dispozitie: se poate si mai bine Sex: Feminin |
poate si pentru ca am mancat din doua ore n-am avut senzatia de foame
-------------------- |
| Ramo |
26-09-2006, 07:45 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.222 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Ooooooooooo, greu e cu ceasul asta. Am vazut ca e fara un sfert dar nu si cat. Asa ca mai astept o ora pana sa inceapa meciul.....
-------------------- |
| nusarich |
26-09-2006, 08:11 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.029 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
ella, bravo pentru cum gandesti! eu o sa-ti zic totusi ca e bine sa mergi la medic sa vezi ce-i cu nodulii. nu e de joaca, dar nu e nici de "spanzurat". e bine sa cercetezi, sa vezi care e natura lor si cum se pot trata (sau ce se poate face ca sa nu mai apara altii sau sa evolueze astia). din nou, bravo pentru atitudine!
may, soacra ca a ta mai rar... nu te-a batut gandul niciodata sa-ti iei aparat de filmat? poate ii faci o surpriza cu vreo ocazie, de sa-i stea in gat. normal, asta dupa ce va mutati de acolo... pisik, nu ti-ai facut poze machiata? sunt asa de curioasa cum te-a machiat... -------------------- |
| luchi |
26-09-2006, 08:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.549 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna seara, neuroni!
Credeti ca as putea sa postez aici si meniul meu? Trebuie sa ma incadrez undeva la 19 puncte, ieri am depasit cu 0.5, astazi cu 1 punct, si totul din cauza unor pardalnice de rondele expandate glazurate cu iaurt. O seara placuta tuturor! p.s. intrebare, rogu-va -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Tulip |
26-09-2006, 08:20 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Luchi,e ok!
-------------------- |
| Ramo |
26-09-2006, 08:21 PM
|
Da Luchi, functioneaza. Daca ai mancat azi si ieri mai mult, poti recupera pana la sfarsitul saptamanii tale (adica ziua ta de cantar).
Si te asteptam sa postezi si tu meniul, chiar daca ai depasit. Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 26-09-2006, 08:21 PM -------------------- |
| Tulip |
26-09-2006, 08:23 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Nusa are dreptate,Pisik...nici o poza cu tine machiata?
-------------------- |
| dany |
26-09-2006, 08:32 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bine v-am gasit,neuroni !!!!
He,he,he...ca muncitoare am fost noi...cum am cladit 3 casutze WW intr-o luna !!!!!!! Sa vedeti ce vila,castel,palat...mai stiu eu ce ..ne facem !! -------------------- ![]() |
| luchi |
26-09-2006, 08:40 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.549 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
pai...am avut asa, astazi: md: - caffe latte - 1p - paine prajita cu branza feta- 5p (intai mancarea si apoi cafeaua) gustare - 1 banana (maricica) - 1.5p pranz - salata +sos iaurt - 3.5p cina (ora 17.30) - gratar piept pui - 3p - rondele cartofi copti (cam 1/4 cartof) - 1p - sos home made iaurt+ smantana+usturoi - 1p gustare - 2 rondele cereale expandate cu glazura iaurt - 4p p.s. Pronosticuri pentru meci? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| dany |
26-09-2006, 08:48 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Danutella...ce desteapta sunt si eu...scriu de crema dar nu dau si nume...Scuze ! E de la WELEDA...Schwangerschafts-Pflegeöl...Mai au si alte creme:pt o nastere mai usoara ,pentru sani,etc...Uita-te aici http://www.weleda.de/Koerperpflege/PflegeM...schaftStillzeit
Alice...SUPERBA nunta ai avut !!!! Totul arata minunat !!! Si voi doi...nu mai spun !!!! Exact ca si invitatii tai : Woooowwwww!!!! Pisik...maine-poimaine ne vom minuna de nunta ta !!! Ai grija cu stomacelul ! Mancatul aiurea si stress-ul...duce la altceva .Ai grija de tine ! Sorina....nu stiu ce relatii ai tu cu soacra dar...cel mai bine e sa o ignori...banuiesc ca o faci deja Liliana...bine ai venit la noi ! Nu am citit in jurnalul tau...tii tot WW ? Eu citesc doar "vitaminele" tale zilnice ...imi plac tare mult...si ma pun de multe ori pe ganduri. MIha...multumim pentru subiectele deschise !! Ce ne-am face noi fara tine ? Soranutza...mi-ar place si mie toamna daca as avea timp pentru ceai,carte,alea-alea....In ce priveste umiditatea de aici...te inteleg perfect...sunt la fel. Dylly...tu ori te gandesti la cafea ori la cocktail-uri Danutella...pai,mey,se poate ??? Vorbesti aici de nuci cu cioco ??? Ai uitat ca noi nu avem bb la purtator si nu ne permitem sa papam asa ceva ?? Ramo...ambitioasa noastra !!! Bravo !!! May...soacra ta ma lasa masca !!!! Efectiv nu stiu ce sa comentez Ella...vei trece cu brio peste chestia asta !!! Esti o luptareatza...asa ca ...nu imi fac eu griji din cauza ta !!! Luchi.....eu ma gandesc de vreo cateva zile daca sa-mi cumpar acele rondele cu iaurt sau nu.....Inca nu le-am cumparat...si sper sa raman pe pozitii...Sigura ca iti poti posta meniul aici !!!! Mihaella...tu tii WW ???????? Sau alta dieta ? pai...am avut asa, astazi: md: - caffe latte - 1p - paine prajita cu branza feta- 5p (intai mancarea si apoi cafeaua) gustare - 1 banana (maricica) - 1.5p pranz - salata +sos iaurt - 3.5p cina (ora 17.30) - gratar piept pui - 3p - rondele cartofi copti (cam 1/4 cartof) - 1p - sos home made iaurt+ smantana+usturoi - 1p gustare - 2 rondele cereale expandate cu glazura iaurt - 4p p.s. Pronosticuri pentru meci? cate puncte ai /zi ,Luchi? Ai papat si cele 2 portii de grasime buna ( ulei de masline -neprajit,alune,etc ) ??Legume vad in salata...dar fructe ????? Am nimerit eu pe aici acum...de obicei sunt celelalte fete care se uita la meniu.... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 11:35 PM |