![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
06-10-2006, 09:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bafta la examen, tulip!!!
-------------------- |
| daconst |
06-10-2006, 10:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.358 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza buna!
Am venit de la dr si bb e tare bine...are deja 1kg si dr ne-a laudat,ce baiat mare are mama. Cum am intrat pe usa,mi-am si luat cutia cu prajituri si deja sunt fericita. Am constatat ca daca mananc in we ingrasacioase si apoi numar in timpul saptamanii,nu ma ingras...deci sper sa mearga tot asa sa pot sa-mi fac si eu poftele. Acum merg si pozele...sunt in albumul Hainute bb. Azi la noi se sarbatoreste...facem 5 ani de casnicie,deci se lasa cu mers la restaurant si facut de cap,dar azi nu se pune,am voie orice . Geo,felicitari pentru cintar si la cit mai putine kg! Tulip,bafta la examen! Pisik,acasa ai net?Ca deja ma gindeam ce ne facem daca nu mai lucrezi...cum ne mai povestesti cum decurg pregatirile?Bafta si vointa multa sa slabesti cu cura Ramonei! Nusa,sa ne anunti cum e praji,daca o faci tu mai repede.Eu ma gindeam ca o fac in we,dar am o cutie plina de praji...asa ca nu as exagera prea mult. Planuri de we...acum a inceput si la noi in oras Oktoberfest,deci nu ma plictisesc. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
06-10-2006, 10:35 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna ,fetele !!!
Danutella...LA MULTI ANI INAINTE ALATURI DE BABUINUL TAU !!!!!! Si sa creasca mare si voinic bb-ul !!! Cum adica ..acum vine Oktoberfest la voi in oras ??? De ce aveam eu impresia ca tu esti undeva foarte aproape de München ? Credeam ca voi acolo ati fost in fiecare an......Hm,batranetile astea Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 06-10-2006, 10:36 AM -------------------- ![]() |
| daconst |
06-10-2006, 10:38 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.358 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Da,Dany,suntem aproape de München,dar se face si in oras o miniatura de Oktoberfest
Se cheama Jahrmarkt,de fapt si e tot un fel de balci. Anul asta nu am mai fost la München ca nu s-au nimerit musafiri in perioada asta si pentru noi nu mai are asa farmec. -------------------- |
| dany |
06-10-2006, 10:44 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Alice...superbe pozele !!!
Dylly..haioasa canapeaua ! 1 felie toast = 1 P Danutella...spune-i sotului tau ca poftesti o croaziera...poate se rezolva Andreea..sa-ti traiasca nepotica.Sa folosesti cu placere lucrurile primite. Felicitari,Geo!! Ramo..fa WP saptamana viitoare si isi va reveni cantarul. Tulip...bafta maine la examen. Ma bucur ca v-au placut pozele noastre ! Da,Dany,suntem aproape de München,dar se face si in oras o miniatura de Oktoberfest Se cheama Jahrmarkt,de fapt si e tot un fel de balci. Anul asta nu am mai fost la München ca nu s-au nimerit musafiri in perioada asta si pentru noi nu mai are asa farmec. Poate se rezolva sa aveti musafiri anul viitor -------------------- ![]() |
| Deea |
06-10-2006, 10:48 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.879 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Neata fetele!
Azi mi-am depus dosarul pt. cei 8 milioane pt. crestrea copilului...peste 2 luni jumate vin banii Dana La multi ani si inca un bebe! Alice acum am vazut si eu valsul.... -------------------- |
| Pisik |
06-10-2006, 10:49 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza buna! Am venit de la dr si bb e tare bine...are deja 1kg si dr ne-a laudat,ce baiat mare are mama. Cum am intrat pe usa,mi-am si luat cutia cu prajituri si deja sunt fericita. Am constatat ca daca mananc in we ingrasacioase si apoi numar in timpul saptamanii,nu ma ingras...deci sper sa mearga tot asa sa pot sa-mi fac si eu poftele. Acum merg si pozele...sunt in albumul Hainute bb. Azi la noi se sarbatoreste...facem 5 ani de casnicie,deci se lasa cu mers la restaurant si facut de cap,dar azi nu se pune,am voie orice . Geo,felicitari pentru cintar si la cit mai putine kg! Tulip,bafta la examen! Pisik,acasa ai net?Ca deja ma gindeam ce ne facem daca nu mai lucrezi...cum ne mai povestesti cum decurg pregatirile?Bafta si vointa multa sa slabesti cu cura Ramonei! Nusa,sa ne anunti cum e praji,daca o faci tu mai repede.Eu ma gindeam ca o fac in we,dar am o cutie plina de praji...asa ca nu as exagera prea mult. Planuri de we...acum a inceput si la noi in oras Oktoberfest,deci nu ma plictisesc. Acasa netul nu merge, dar o sa stau si pe la mama unde merge; nu va las eu asa, stati fara grija, va tin la curent! Astazi ma mai destrabalez, ca e ziua unei colege si diseara e party cu fetele; de maine ma apuc de cura Ramonei si dupa luna de miere din nou numarat serios si papat sanatos -------------------- |
| daconst |
06-10-2006, 10:50 AM
|
Multumesc de urari,pup fetele!
-------------------- |
| still_me |
06-10-2006, 10:55 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
.... LA MULTI ANI dana ,sa vi cu poze de la "dezmatul" de la restaurant
-------------------- ![]() |
| Ella79 |
06-10-2006, 10:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.185 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata si de la mine, cam tarziu, e adevarat, dar sunt ingropata in hartii, dosare, proiecte....
Danutella, La multi ani!! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu! Tulip, bafta la examen! Pisik, rabdare iti doresc si eu sa ai. O sa vezi ca toate se rezolva. Nu te mai stresa, tu bucura-te de moment! -------------------- |
| himere2005 |
06-10-2006, 11:07 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
salut
deea, la mine s-a intimplat la fel, am avut noroc ca am avut lapte in primele luni, iar in rest ne-am descurcat cu banii pe care i-a primit bia cind a venit cineva in vizita ce se intimpla cu may? deja s-a transferat pe culinar? nu ne mai iubeste? -------------------- ![]() |
| himere2005 |
06-10-2006, 11:25 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am observat ca sunt multe ww-iste care nu prea mai scriu. am sa dau citeva nume: peach, crys, irinush, antonia, chiar si may si alandana au mai rarit raspunsurile. eu va pot spune ca bia ma solicita si plinge de aceea nu prea mai pot scrie, voi ce motive aveti? mi se pare ca ceva aici s-a racit. sunt singura care crede asta? ce putem face?
mi-am mai amintit honey, dilly, crengu....imi amintesc ce frumos era asta primavara si cit de repede se umpleau paginile -------------------- ![]() |
| Ella79 |
06-10-2006, 11:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.185 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
mi se pare ca ceva aici s-a racit. sunt singura care crede asta? ce putem face? Si eu am aceeasi impresie. Nu stiu ce sa zic.... eu am pus-o pe seama faptului ca poate fetele au treaba..... Acest mesaj a fost editat de Ella79: 06-10-2006, 11:25 AM -------------------- |
| michelle |
06-10-2006, 11:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Eu sunt aici, cu nuiaua, bineinteles
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
06-10-2006, 11:28 AM
|
Himere,eu zic ca e o perioada incarcata la toata lumea...cu servici,probleme...si eu pot spune ca desi stau acasa parca nu mai am timp ca altadata.
Cred ca si anotimpul asta rece ne face mai fara chef...mai ales daca nu suntem asa stresate sa slabim,ca si vara cind nu te poti ascunde dupa haine. Poate in jurul Sarbatorilor sa se agite lumea mai tare si sa inceapa iar sa curga paginile ca altadata. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 01:00 AM |