![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Mihaella |
26-09-2006, 10:38 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 96 Dispozitie: se poate si mai bine Sex: Feminin |
CITAT arata foarte bine, esti ca o printesa in ea. ce dor mi-e de vorbit franceza.........m-apuca nostalgia vremilor trecute din Franta mersi frumos Crengu din fericire la mine se vorbeste franceza (care este frumoasa) dar oricum trebuie sa ma apuc sa invat si flamanda care este a doua limba vorbita in Belgia -------------------- |
| Eu. |
26-09-2006, 10:41 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Crengu,ce citesti? am primit o carte de la o colega de servici: Testamentul lui Iuda va spune ceva? merita efortul? mersi frumos Crengu din fericire la mine se vorbeste franceza (care este frumoasa) dar oricum trebuie sa ma apuc sa invat si flamanda care este a doua limba vorbita in Belgia iti doresc mult succes. eu in 6 luni in Olanda n-am reusit sa invat o boaba -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Mihaella |
26-09-2006, 10:45 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 96 Dispozitie: se poate si mai bine Sex: Feminin |
eu ma duc des in Olanda (fac doar 15 min pana acolo) dar nu am invatat-o inca
oricum nu-mi plac oamenii de acolo ..... sunt asa de reci, distanti .... nu cred ca as putea trai printre ei -------------------- |
| Eu. |
26-09-2006, 10:48 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
eu ma duc des in Olanda (fac doar 15 min pana acolo) dar nu am invatat-o inca oricum nu-mi plac oamenii de acolo ..... sunt asa de reci, distanti .... nu cred ca as putea trai printre ei eu am avut o alta parere despre ei. i-am admirat si mi-au placut ff mult. extrem de curati, disciplinati si amabili. chiar daca sunt mai reci, mi-a placut ca n-am gasit la ei tzatzisme, pe nimeni nu interesa "cara vecinului" noapte buna tuturor! -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| dany |
26-09-2006, 10:49 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
la avatar sunt eu sotul meu este ofiter si de doua ori pe an se face o parada ..... si trebuia sa ne imbracam cu rochii de epoca .... dar pentru ca nu aveam am modificat putin rochia mea de mireasa Interesanta modificare !!! arata bine !!! Offf, si Steaua a pierdut !!! -------------------- ![]() |
| dany |
26-09-2006, 10:58 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Plec la nani !!!!! Maine ma asteapta o noua zi-lumina de munca .
Noapte buna si vise placute !!! -------------------- ![]() |
| Mihaella |
26-09-2006, 11:00 PM
|
noapte buna
-------------------- |
| soranutza |
26-09-2006, 11:37 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Cred ca ar trebui sa aduc o modificare la cele zise mai devreme: imi imaginam ca stau in casa cu o cana de ceai si cu o carte in mana, in timp ce ploaia-mi bate in geam
Mihaella, foarte frumoasa improvizatia, cel putin din cate vad eu. Cand o sa mai fie parada, ai putea sa iti inchiriezi o rochie de epoca. Este un magazin foarte frumos de unde se pot inchiria costume in Liege, eu de acolo imi inchiriez rochiile in fiecare an pentru carnaval. Trebuiue sa imi iau si eu DigiTV. |
| ina_ceva |
26-09-2006, 11:41 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
La mine tocmai au plecat rusii si mi-a trecut si pofta de dulce si tot; trebuie sa-mi revin dupa ei asa ca azi:
orez : 1p cartofi : 3p carne : 5.3p fibrobar : 6p nuci: 3p lapte : 3p wassa : 1.5p Total: 22.8p Bravo, ramona; may, sa vii sa faci curat si la mine Fost la meci : dezamagita rau, dar baietii nostri nu au jucat prost. Asta e, o sa le tin pumnii la meciul cu real madrid. -------------------- |
| ina_ceva |
26-09-2006, 11:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nick era un cavaler al regelui Artur si avea o obsesie deosebita pentru frumosii sani ai reginei, stiind bine ca daca i-ar fi atins ar fi fost condamnat la moarte.
Intr-o zi Nick isi face cunoscuta dorinta lui secreta la magul Merlin care gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia dar asta il va costa 1000 monede de aur. Nick accepta fara sa ezite. In dimineata urmatore, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei in timp ce ea isi facea dusul. Imediat ce regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare. Regele Artur il convoaca pe mag pentru a-i cere un remediu si acesta ii spune ca doar o saliva speciala aplicata pentru patru ore ar putea trata aceasta teribila urticarie si ca din testele facute de el a observat ca doar saliva lui Nick are aceste caracteristici. Regele il cheama imediat pe Nick, care deja si-a luat antidotul pentru pulberea urticanta. Nick saruta si linge pentru cateva ore sanii pe care i-a visat dintotdeauna si pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou. Inainte de a se intoarce in camera lui Nick este oprit de mag care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur, dar Nick, deja satisfacut, refuza sa plateasca, deoarece magul nu ar fi putut confesa deoarece era complice la ceea ce s-a intamplat. In dimineata urmatoare magul Merlin pune aceeasi pulbere urticanta in chilotii regelui ... Morala fabulei: * Platiti-va datoriile.* Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 26-09-2006, 11:58 PM -------------------- |
| Kandya18 |
27-09-2006, 04:56 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata
-------------------- |
| ALICE |
27-09-2006, 07:21 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.466 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Sa va mai povestesc ce traim noi doi:
Noi,proaspat casatoriti,si foarte fericiti,am plecat ieri seara spre casa.Crezand ca apele s-au linistit.Dar cand colo ce sa vezi:socru-meu ne astepta aseara cu toporul in usa.Noroc ca nu eram singuri.Asa ca ne-am luat 2,3 haine si am plecat sa dormim la cineva. Azi ne luam lucrurile si ne mutam la o prietena de-a mea care are un apartament gol.Pana ce ne cumparam ceva. |
| dany |
27-09-2006, 07:29 AM
|
Buna dimineata !
Nu pot sa cred ce povestesti,Alice !!!! Cum poate fii un om asa ? Si se mai numeste si tata.Bina macar ca ati gasit unde sa mergeti deocamdata. Sa aveti o zi frumoasa. -------------------- ![]() |
| Ella79 |
27-09-2006, 07:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.185 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Buna dimineata neuroni!
Alice, imi pare tare rau de ce ti se intampla. -------------------- |
| lliliana |
27-09-2006, 07:30 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Neata fetele...as bea o cafea mare, pentru ca e soare...
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 27-09-2006, 07:31 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 02:36 AM |