![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
28-09-2006, 07:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
neatza! eu iweri iar nu am fost cuminte; deloc deloc; asa ca sunt buna numai ;a teorii! imi vine sa imi dau una in cap!
Azi si maine stiam ca nu voi fi cuminte dar ieri puteam sa nu fiu asa de vaca; offff... stomacul e mai bine cel putin momentan; am f multa treaba, nu stiu cand mai scriu Pupici si o zi frumoasa! -------------------- |
| nusarich |
28-09-2006, 07:35 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.029 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
buna dimineata si de la mine!
danutella, frumoase hainutele de bebe, iar burtica e foarte sexi! dany, si hainutele tale sunt frumoase, sa le porti cu placere! may, poate totusi scrii reteta, ca ne-ai facut curioase... asa cum e ea, din "intrepatrunderi"... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
28-09-2006, 07:38 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.549 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Of, uitasem sa spun: am vazut hainutele luate de Dana pentru bebe..ce miiici suuunt..si tu arati..uau!
Vad ca adie vanticel de maternitate; cred ca eu sunt singura care nu vrea copii (inca?) p.s. Danyhoney, faine lucrusoarele primite...si rasnitele -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| daconst |
28-09-2006, 07:45 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.358 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neata fetili!
Dany,tu apari seara obosita,dar tare bine dispusa...eu zic ca nu e asa rau,dar azi sper sa ai totusi liber. Super blugii tai,eram curioasa ce marime sunt?Ca eu imi cumparam toti sa stea stramti pe mine sa am motiv de slabit...si uite asa nu mai am cu ce ma imbraca in caz de nevoie. Nusa,mersi mult. May,esti figura cu retetele...Am si eu cont pe culinar,dar scriam la diete cindva ,ca nu prea pot sa gatesc fara sa mananc...nu sunt chiar asa sadica cu mine. Luchi,mama,tu esti tinerica...mai distreaza-te ca ai vreme si de bb-ii.Eu tare greu m-am hotarat sa-l fac pe bb si uite-ma ca fac 32 de ani cind apare bb.Si daca vreau doi,nu prea mai am timp sa stau pe ginduri. -------------------- |
| luchi |
28-09-2006, 07:47 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.549 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Ma bucur ca ne impartasesti din experienta ta, si tu, si celelalte proaspete mamici de pe aici; poate-poate prind curaj si timidele -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| ALICE |
28-09-2006, 07:53 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.466 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
A trecut si prima noastra noapte departe de casa.Avem de toate.Nu ne lipseste nimic material,nasa e tare dulce,nu mai stie ce sa ne mai dea,dar nu e la noi acasa.Cred ca pana la urma o sa facem un credit in banca sa ne luam apartament.
Danyhoney ,eu nu vreau sa o tinem in procese,si nebunii,dar sotul meu stie mai bine cine a muncit pt apartamentul ala,asa ca o sa-i dea in judecata.Problema e ca socru-meu are bani sa-i dea partea,dar nu vrea.Asta l-a suparat mai tare.Plus ca si-a cumparat cu noua sotie inca un apartament in care nu sta nimeni.Pt copilul ei,normal. Acest mesaj a fost editat de ALICE: 28-09-2006, 07:53 AM |
| still_me |
28-09-2006, 07:57 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
m'neata fetele
64.5... lasa dana ca eu am deja 32 , si nu am bb .... sa vedem pana la finele anului care va fi verdictul -------------------- ![]() |
| Ramo |
28-09-2006, 08:04 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.222 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Neatza....
Dany, da m-ai multumit aseara cu recapitularea, desi am citit dor acum, dar stiam eu ca nu o sa ma dezamagesti. Sper ca faci nani la ora asta daca nu esti aici..........nu ai plecat la servici, nu???? Eu mi-am luat micul dejun si e o vreme urata afara.....Noroc ca maine e vineri si.....vine WE. M-am cantarit si eu in dimineata asta pt ca ar trebui sa imi vina musafirii si sa nu fac infarct sambata cand trebuia sa ma cantaresc. Nu am slabit deloc, parca am mai pus vreo 200 gr.....dar nu disper.....oricum e perioada asta (cand mie cantarul imi arata cu 2-3 kg in plus), dar de luni reiau dieta mea, care imi place mult.....imi vor lipsi taaaare expandatele din orez....... Si eu vreau bebe..... am 24 de ani, 25 in ianuarie.....si mi-ar fi placut sa am deja unul....sa fiu mamica tanara....... Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 28-09-2006, 08:06 AM -------------------- |
| anaoi |
28-09-2006, 08:06 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
una bucata dylly racit, care tre sa termine diverse chestii la servici.
may...sincer, azi nu am putere sa ma lupt cu poftele, asa ca cedez gratios.... |
| daconst |
28-09-2006, 08:07 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.358 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Felicitari,Geo...hai ca ai iesit din platou,zic eu.Tot a functionat si WP,chiar daca nu ai tinut corect pina la capat.
Cica la nemtoaice,o alta metoda de a iesi din platou e sa mananci o zi doar ingrasacioase si apoi sa numeri din nou.Cica functioneaza. Geo,cu bb,tu ai avut motive intemeiate sa amani...cariera,alea,alea...pe cind eu,chiar nimic.Mie mi-a fost prea bine si de asta imi era cel mai frica sa nu cumva sa se schimbe ceva...cam egoista,stiu. -------------------- |
| anaoi |
28-09-2006, 08:09 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
ce bine ....va spun luni daca ideea nemtoaicelor functioneaza, pt ca ieri mancat tort delicios
|
| still_me |
28-09-2006, 08:11 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
cariera dana ... nope ...daca imi ziceai acum 3 -4 ani poate ...dar acum au fost pb de sanatate , sti tu de pe idieta , si decat sa ma risc aiurea mai bine , mai astept ... sa vedem ce o sa vrea Doamne Doamne
asa sa fie dany dulce , si sa vad 64 vat mai repede ...ca deja am impresia ca am vedenii ... -------------------- ![]() |
| Ramo |
28-09-2006, 08:15 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.222 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Da, si eu vreau sa vad acul cantarul sub 90..........
Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 28-09-2006, 08:17 AM -------------------- |
| daconst |
28-09-2006, 08:20 AM
|
Dylly,vezi ca trebuie doar o zi cu mancat ingrasacioase,dar apoi numeri constiincios...nu asa,azi o felie de tort si in we dai cu pizza,ca nu se pune.
Deci doar cind esti la platou(asta inseamna ca numeri corect si totusi nu slabesti).Eu nu am probat,deci sa nu ma injurati pe mine...spun doar ce-am citit. Geo,tu ai macar o scuza...se intelege,dar la mine era cam rusinos motivul. -------------------- |
| michelle |
28-09-2006, 08:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.235 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
am dat cautare la gizzard and hearts pt pui si mi-a dat 150kca/100g si 8g fat/100g Gigelu, te-ai uitat pentru serving (4 oz) Selecteaza din lista g si completeaza in casuta din dreptul ei 100 (adica pe noi ne intereseaza pt 100g) -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 05:20 AM |