![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
04-10-2006, 12:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.185 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
ghici cine bate la usa? WOWWWWWWWWWW BINE AI VENIT!!!!!!!!!!!!!!!!![b][color=#FF0000]Mie chiar mi-a fost dor de tine, am tot intrebat pe unde esti. Ma temeam ca te-ai suparat de ceva si nu mai intrii pe la noi!!!!! zacusca cum o punctati ???..... eu am pus 1pct 3 lingurite .. o fi putin ?? 0.5P cat pun pe o felie....cam asa-mi iasa ca si tie,Still_me Asa putin??? Violett, cum ai punctat ce ai papat tu acolo. Eu am facut un calcul aproximativ si mi-a dat 15 - 16 p -------------------- |
| himere2005 |
04-10-2006, 12:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
hai ca de data asta sper sa nu mai am probleme. am primit noul hard aseara, asa ca am apucat sa citesc in mare ce ati scris
sa incep: tulip, e minunata fetita ta imbracata asa elegant, ma bucur ca ai slabit, ca ai luat examenul si ca nu te mai scoala noaptea. cind o sa apuc si eu ziua asta? dilly, ai gasit canapeaua? mama si-a luat o canapea la 13 milioane cu saltea relaxa de la mobexpert si imi dau seama ca e mai buna asta decit cea cu burete. may, tu ma omori cu retetele tale, felicitari. imi pare bine ca te-ai simtit bine alaturi de ai tai, in costumul rosu arati de 60 de kg. a...si parintii tai sunt extrem de sexy, mai ales tatal crengu, norocoaso...babuinul tau are o inocenta in privire care naste instincte materne dana, esti o graviduta tare draguta...de abia astept sa te vad cu ala mic in brate ramona, esti "bengoasa" in masina aia rosie. sa nu ai parte de accidente michelle, succes in noul an scolar alandana, ce blinda pari in poze si ce bine arati...nu's ce mai vrei te la tine. arati perfect alice, imi pare rau ca nu am reusit sa vad valsul, cred ca imi lipseste ceva...na, esti si femeie maritata! pisik, capul sus, mai ai putin! de abia astept sa vad pozele de la nunta. eu am 2 nunti pe 14, ma duc la biserica. felicitari pentru promovare ella, esti harnicuta tare...stii ce vrei de la viata, nu moale ca alte persoane dany, iar ma faci sa visez cu croazierele tale...concediu placut violett, anca veselie, bubbles, antonia, irinush, danette, iepurash si toate celelalte, hai sa postam mai mult de acum, mi-e dor de voi -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
04-10-2006, 12:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
uka, sorana, still_me (felicitari pentru slabit), sa ma mai gindesc....nu am uitat fetele in schimb nu prea stiu ce sa comentez
am avazut ca multe va doriti bbei. eu am visat ca am burta mare si ca am nascut un baietel. oare ce inseamna asta? monic, mi se pare ca esti mai bine sufleteste deea, imi place tare mult fetita ta...hai ca intr-o luna iti va fi mai usor, ai sa vezi lacry, cum e la servici din nou? -------------------- ![]() |
| Tulip |
04-10-2006, 12:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Himere, ce bine ca ai aparut!
Ella,zacusca facuta de socrela nu e uleioasa deloc,si nici nu pun mult pe o felie... Uka,la numarat cu tine!hai,ca poti! -------------------- |
| himere2005 |
04-10-2006, 12:59 PM
|
fata mea a inceput sa mearga binisor cu premergatorul, sta in picioare sustinuta, dar nu stie inca sa paseasca, face cu mina si bate din palme
eu m-am cam ingrasat fara voi...am ajuns la 54 juma, insa sper ca alaturi de voi sa dau jos macar vreo 2 kg -------------------- ![]() |
| Nessie |
04-10-2006, 01:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.459 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
ghici cine bate la usa? Himere, bine ai revenit! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Tulip |
04-10-2006, 01:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Ce-ai papat bun,Himere,de te-ai ingrasat???
-------------------- |
| Kandya18 |
04-10-2006, 01:05 PM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
va salut si eu...rapid...ca stau inca in pat ca azi noapte mi`a fost rau
-------------------- |
| himere2005 |
04-10-2006, 01:17 PM
|
am mincat cam de toate, asta e problema si multa piine. eu am o problema psihica, cred ca nu-s zdravana...atunci cind nu sunt multumita de viata sociala, ca la mine asta e cea mai importanta, cred ca mai mult de cit cea profesionala, bag in mine ca sparta....nu sunt omul care sa stea singur...cred ca as lua-o razna daca as ramine singura. mi se pare ca am devenit si putin cam nesimtita, m-am autoinvitat la niste prieteni saptaminile trecute. nu m-am dus nici cu mina goala, nu am stat nici mult...simtea nevoia sa-i vad, sa mai stam de vorba, dar poate trebuia sa-i las pe ei sa vina cu invitatia...n-as vrea sa dau buzna in viata lor, dar simt nevoia sa mai iau contact si cu alti oameni
in rest, am facut muraturi si poate o sa mai pun cite ceva pentru la toamna. nu imi convine ca am devenit genul de femeie gospodina, asta ma irita cumplit, si nici aici nu excelez. as fi vrut macar sa merg la o nunta...nu se poate...din cauza banilor si din cauza sotului care nu e de acord am citit carti despre legatura dintre parinti si copii, asa ca dana, daca esti amabila, trimite si pe himere2005@yahoo.com dan, chiar daca vine mai tirziu acasa, mi se pare ca a devenit mai responsabil un pic sau, cel putin stiu ca face ceva serios, nu mai pierde timpul aiurea. eu astept sa se vada si la salariu, ca de cind ma tot amina, ieri le-a facut si colegilor cinste, in schimb in cont nu au venit bani mai multi. el spune ca o sa-i dea in mina niste bani in plus la urmatoarea chenzina, insa mi-am am pierdut speranta -------------------- ![]() |
| Deea |
04-10-2006, 01:19 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.879 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Himere bine ai revenit, ne-a fost dor de tine...sa vezi acum ce se umplu paginile
Ramona frumoasa masina, sa te poarte sanatoasa si fara evenimente neplacute! Dana spor la cumparaturi! Tulip felicitari! Dylly sa treci bine peste vizita nemtilor! Pisik hai ca mai e putin si stai acasa, scapi de stresul de la munca! -------------------- |
| Tulip |
04-10-2006, 01:33 PM
|
Ce faceti de mancare?Eu o sa pap mamaliga cu iaurt dietetic si smantana...
-------------------- |
| himere2005 |
04-10-2006, 01:37 PM
|
eu o sa fac ficatei mai tirziu , dar as vrea sa nu mai maninc mult, macar ultima masa, eventual sa nu o maninc mai tirziu de 7 seara
-------------------- ![]() |
| ALICE |
04-10-2006, 01:53 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.466 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Acest mesaj a fost editat de ALICE: 04-10-2006, 02:14 PM |
| Tulip |
04-10-2006, 02:14 PM
|
-------------------- |
| himere2005 |
04-10-2006, 02:19 PM
|
Ella (sa nu rideti de mine fetelor ca intreb
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 05:22 AM |