![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
03-11-2006, 09:44 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
ce mult ati scris! neobisnuit, dar placut...
antonia, ai o frumusete de copil! e atat de dulce.... eu azi nu am mancat decat un mar si vreo jumatate de litru de coca cola. m-am suparat la serviciu si nu am putut manca nimic toata ziua. iar acasa m-am paucat de treburi si pana acum nici nu mi-am dat seama ca n-am mancat... dar o sa recuperez maine, cred ca ma trezesc cu noaptea in cap sa mananc... ca oricum la ora asta mi-a trecut si mama foamei. sa aveti un we placut si cu puncte putine (sau multe, cele care aveti stranse ceva-ceva)! -------------------- |
| Nessie |
04-11-2006, 12:25 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
daconst ai dreptate si cu emisiunea lu tatu, dar si cu carcotasi...eu sunt inebunita dupa carcotasi si imi placea si de teo enorm, dar nu se potrivesc impreuna intr-o emisiune...nush ce i-a apucat pe astia de la pro de nu au mai lasat emisiunea lui teo.... Raluk, Teo nu mai lucreaza la PRO TV. Uite aici un subiect despre asta.-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
04-11-2006, 07:02 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
buna dimineata, am venit sa semnez condica
fratilor, nu mai am voce...sau mai bine zis am una care scirtiiie -------------------- ![]() |
| emu |
04-11-2006, 07:45 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
scriu si eu, la ora asta tarzie in noapte, meniul pe vineri:
mancat de 2 ori azi spaghete 6p sosul la spaghete 3.5p 1 banana 1p 2 fel paine 2p 1 ou fiert 2p 120 gr branza light 1.4p 40 grame popcorn 2p (fost la film "Man of the year" -- a avut o parte comica, imi place Robin Williams foarte mult... nu vreau sa dau prea multe detalii, dar vreau sa spun ca motivul intrigii e "prostut" rau... ma asteptam la un cu totul alt fel de film) ---------------------------- total ---------------- 18p din 18 -------------------- |
| himere2005 |
04-11-2006, 09:43 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
CE FACI ?
ady raluk, am vazut ca s-au umplut tare repede paginile ieri ce planuri ai pentru azi? fetele nu stiu de ce nu au ajuns pina acum, sper sa nu fie o zi din aia pustie -------------------- ![]() |
| himere2005 |
04-11-2006, 09:49 AM
|
deea, ce-ti mai face micuta? ce jocuri ai mai inventat?
-------------------- ![]() |
| Deea |
04-11-2006, 09:50 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Salutare fetele!!Iata am ajuns si eu pe la voi, intai am citit ceva mesaje dar mai am de citit.Am ajuns la mesajul lui Himere ca doreste sa vada poze cu Dominik.Iata : http://photos.yahoo.com/galabri76 Acum ma intorc la citit restul.Pupici!!!!Revin!!! ce baiat mare si frumos are mama -------------------- ![]() |
| Deea |
04-11-2006, 10:00 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
deea, ce-ti mai face micuta? ce jocuri ai mai inventat? Himere ce jocuri ca are 3 luni... se joaca cu manutele ei si cu degetele mele...le tine in gura de nu-mi mai trebuie sa ma inmoi daca imi fac manichiura -------------------- ![]() |
| uka |
04-11-2006, 10:36 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
ce de activitate ati avut aici fetelor....
eu nustiu cand am sa ma mobilizez sa reincep ww asa cum trebuie... daca nu mananc dulciuri turbez.. nu stiu ce sa mai fac...si ma ingras continuu...aseara la ora 23 mancam clatite..asta un exemplu.... nu mananc mult incursul zilei, dar rontai diverse si dulciuri... ce sa iau sa nu mai poftesc atat la dulciuri?!!? stie cineva?!?!? help... -------------------- |
| himere2005 |
04-11-2006, 10:37 AM
|
mai deea, de ce va intreb, ca sunt disperata cu zilele astea urite si cu raceala ca trebuie s-o distrez cu ceva nou
-------------------- ![]() |
| Deea |
04-11-2006, 10:49 AM
|
ce de activitate ati avut aici fetelor.... eu nustiu cand am sa ma mobilizez sa reincep ww asa cum trebuie... daca nu mananc dulciuri turbez.. nu stiu ce sa mai fac...si ma ingras continuu...aseara la ora 23 mancam clatite..asta un exemplu.... nu mananc mult incursul zilei, dar rontai diverse si dulciuri... ce sa iau sa nu mai poftesc atat la dulciuri?!!? stie cineva?!?!? help... eu stiam ca, cromul ajuta la inhibarea poftei de dulce. N-am incercat....am citit doar. Intreaba la magazinele naturiste. -------------------- ![]() |
| bubbles |
04-11-2006, 10:50 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata fetele...imi cad okii in gura desi abia m`am trezit...uka pt dulciuri stiu ca sunt niste pastile foarte bune de la wallmark cu crom...exact asa se cheama crom diet parca...si cine a luat a zis ca i`a inhibai f tare pofta de dulce
eu nu stiu ce sa mananc azi -------------------- |
| Deea |
04-11-2006, 10:51 AM
|
mai deea, de ce va intreb, ca sunt disperata cu zilele astea urite si cu raceala ca trebuie s-o distrez cu ceva nou eu chiar nu stiu, n-am ajuns inca la faza asta. poate te ajuta Tulip, Irinush, Antonia. Sorry daca am uitat pe cineva cu bebel -------------------- ![]() |
| bubbles |
04-11-2006, 11:00 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
fetele
acum va parasesc maxim o ora ca tre sa ma duc la supermarket sa fac cumparaturi desi am o lene si afara e frig de ingheata pieterele -------------------- |
| dany |
04-11-2006, 11:01 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata !!
Tare mult ati scris ieri...bravo. Antonia ,tare frumusel e Dominik ! Sa-ti traiasca. Noi am fost ieri la deschiderea unui nou magazin...de fapt sunt 86 de magazine intr-o singura cladire. Mi-am luat 2 perechi de cizme ( costau 80 € si eu le-am luat cu 46 €-amandoua) ca erau reduse .Si un ruj Lipfinity de la Betrix cu ...2 € !!!!! In loc de 14,99 €.Nu -i rau ,nu ? Cizmele sunt aici http://new.photos.yahoo.com/honey11366/alb...460762333493237 daca vreti sa le vedeti. Va doresc un WE superb !! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 04-11-2006, 11:12 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:59 AM |