![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
04-11-2006, 01:36 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
dany e dulceata diet..si scrie in lista ca 2 lgte 0p La mine scrie si la dulceata diet o,5 p/lingurita....Fiecare puncteaza cum are -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| bubbles |
04-11-2006, 01:37 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
dany
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
04-11-2006, 01:38 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
uleiul de masline virgin,alune,nuci,seminte.....
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| daconst |
04-11-2006, 01:39 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Himere,nu-i ce-ti imaginezi tu un oras mai mic...adica am unde sa merg sa cheltui banii,daca la asta te refereai
Aici lucreaza sotul si de asta am ajuns in oraselul asta.Poate merge si pe jos la lucru sau cu bicicleta si asa economisim o masina,altfel fara masina esti mort.In plus imi place ca e mai linistit si m-am obisnuit. Cu gradina,chiar nu sunt genul desi al meu vrea casa in urmatorii ani...cred ca vom avea doar gazon ca e mai usor de intretinut. Dany,trimit ciorba...sa atai acasa sa nu se raceasca cumva. Monic,credeam ca dupa mine vine politia...dar am scapat ca era vorba de Dany ia spune tu ce gatesti ca din Ungaria parca tot a gulas imi miroase. -------------------- |
| bubbles |
04-11-2006, 01:41 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
mersic dany
-------------------- |
| Ramo |
04-11-2006, 01:54 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
sa va arat cum arata babuinul meu Wow, poza e facuta pe barajul de la Tarnitza???? Raluk, mi-am nuantat parul. Am amestecat 2 nuante: deep red si magenta. A iesit un rosu cu tente de visiniu.... cam complicat de explicat. Mie imi place enorm de mult culoarea...... Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 04-11-2006, 01:54 PM -------------------- |
| bubbles |
04-11-2006, 01:55 PM
|
nope ramona..e facuta pe barajul de la bicaz
-------------------- |
| Ramo |
04-11-2006, 02:00 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
nope ramona..e facuta pe barajul de la bicaz Arata exact ca cel de la Tarnitza (Cluj). Frumos babuin... -------------------- |
| dany |
04-11-2006, 02:03 PM
|
Sa aveti un WE placut,fetelor !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| bubbles |
04-11-2006, 02:10 PM
|
multumim ramona
-------------------- |
| himere2005 |
04-11-2006, 02:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
sa va dau un exemplu, dar nu cred ca e la fel, dupa cum ai spus si tu dana. am ajuns la tg bujor, e un orasel mic, cu citeva magazine, eram in trecere. asteptam de fapt o rata spre craiesti. cit am stat pe acolo vreo 2 ore, m-am plictisit de moarte, ca nu aveai practic unde sa te duci. am vazut tot oraselul intr-o ora sau mai putin. si acum tin minte ca nu a venit maxi-taxi ala si pina la urma am urcat intr-o remorca
imi cer scuze ca am ramas atit cu scrisul inclinat si poate v-am dat mari sperante -------------------- ![]() |
| Monic |
04-11-2006, 02:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Dana, ai scapat, dar eu la tine ma gandeam
Am prajit ceapa, piep de pui, putin salam afumat si ciuperci, am pus peste putin bulion si am mai lasat sa fiarba pana a scazut si a ramas fara zeama. Apoi am pus peste cartofi prajiti Aici i se spune Brasoveana, dar acasa in ardeal n-am cunoscut reteta. E f buna si plina de puncte -------------------- ![]() |
| himere2005 |
04-11-2006, 02:31 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
numai bunataturi gatesti. eu aveam pofta de un macrou mic la gratar, dar stiu ca si asta are destule puncte...ufff...cum o dai nu-i bine
-------------------- ![]() |
| himere2005 |
04-11-2006, 02:40 PM
|
parca tulip trebuia sa plece in we undeva, poate deja a plecat de ieri, ca nu cred eu ca nu trecea ea sa ne salute. sper sa fie toti sanatosi
-------------------- ![]() |
| bubbles |
04-11-2006, 02:53 PM
|
ce liniste e pe aici
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:22 AM |