![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
05-11-2006, 10:51 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna ,fetele !!!!
Ce vorbarete ati fost ieri...parca nici nu a fost WE. May...ma bucur ca mai dai cate un semn de viata !! felicitari pentru hainute ! Miha...bafta maine la control. Dana...tu te gandesti ca bb ar veni mai repede decat e programat,ca iti faci ganduri de spital de REv ? Ai gasit pana la urma un nume pentru bb ? Despre ce film vorbeai ieri ca apare la cinema ? Noi il putem avea inainte de a aparea dar...oare e bun ? Ce urat e afara ...ploua si e frig. Cred ca voi avea program de tv azi...sau sa vedem ce zice Dirk cand vine de la munca. Voi ce faceti azi ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| uka |
05-11-2006, 10:54 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
neatza fetele cucuietele, am aterizat si eu la serviciu.. astept cu nerabdare sa se faca 18.30 sa plec spre gara si la 19.30 sa plece trenul spre iubitul meu.. nu mai pot d emotzii..
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
05-11-2006, 10:56 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sa raspund si eu la intrebarile de ieri :
De Revelion vom merge la niste prieteni si vom face gratar si vin fiert afara si...apoi chef.Sper sa fie bine.Initial am vrut sa mergem la cumnata-mea dar...s-a schimbat.Vom face Rev-ul cu cei cu,care mergem anul viitor in concediu.Sa speram ca va iesi bine. Ornamentele de iarna ...eu le tin in pod si ..in fiecare an mai adaug cate ceva...Asta e : sunt nebuna dupa chestii din astea. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Eu. |
05-11-2006, 11:06 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neatza tuturor!
ce mult imi place cand am ce citi... gata, am decis, de luni numar ca nu se mai poate....nu vreau ca atunci cand ne va veni masinutza, sa se incline cand ma urc in ea may, felicitari pentru noile masuri la haine mai stie cineva ceva de otilici? cum se simte?bb? danette, bne ai revenit! nu stau prea mult pe aici; fug imediat la dus, imbracat si fugit cu babuinul in Cora o zi excelenta tuturor! -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| dannette |
05-11-2006, 11:09 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 241 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Gata, Gigelu de maine ne certam reciproc
|
| Eu. |
05-11-2006, 11:13 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Gata, Gigelu de maine ne certam reciproc perfect de acord. poate se mai alatura si alte fete, macar cu o jordita v-am pupat, fug la dus -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| uka |
05-11-2006, 11:24 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
despre ornamentele de craciun.... si eu le pastrez... si le fol in fiecare an dar la fel k si dany adaug cate ceva nou de fiecare data, am avzut ca au bagat ornamentele deja in cora si sunt SUPERBE, abia astept sa iau cate ceva...sunt atat d multe......... uffff
feteleeee am 555 de raspunsuri -------------------- |
| uka |
05-11-2006, 11:51 AM
|
e prea liniste........
-------------------- |
| Deea |
05-11-2006, 11:57 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Neata fetele!
De Otilici nu stiu nimic, ar trebui sa fie deja cu bebe acasa, probabil e ocupata si obosita. daca nu ne da nici o veste in 1-2 zile o sa o sun. May felicitari! Te asteptam mai des pe aici. Dana, ai vazut bine We placut fetelor! -------------------- ![]() |
| Ramo |
05-11-2006, 12:26 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Salutare la toata lumea. As fi zis buna dimineata dar....mi-e sa nu mi-o iau. Eu acum m-am trezit.
La bal a fost f frumos. Am avut si tombola. Eu nu mi-am luat bilet sa nu se creada ca e aranjat. Dar a castigat cineva un cos maaare de fructesi i-am prupos sa il scoata la licitatie. E, aici l-am castigat. El a castigat cosul cu 50.000 lei (atat a fost biletul de tombola) si eu am dat pe el....2.600.000. Ei, macar ne-am distrat. Nu imi pare rau dupa bani. Azi noapte cand m-am intors acasa nu am mai avut chef sa iau cosul, ca e tare greu, dar ma duc imediat dupa el. Am facut o gramada de poze, dar astept sa mi le aduca fotograful, sau poate le pune si pe un CD, am sa ii spun. Am facut si eu cateva cu telefonul, o sa le descarc dupa-masa si o sa vi le arat. WE placut in continuare.......... -------------------- |
| daconst |
05-11-2006, 12:53 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Daca a plecat Himere...e liniste pe aici.
Raluk,unde esti mey? May,felicitari pentru realizari si ne bucuram pentru tine. Deea,nu am vazut din pinza suport,decit din ceva cauciuc sau plastic.O sa ma uit mai bine. Dany,nu stiu prea multe despre film,al meu a citit despre el si spunea ca e distractiv.Da o cautare pe google la Borat si vezi daca e genul tau. Cu numele am ajuns acum la Paul,dar inca nu e batut in cuie...mai cautam. Ella,mi s-a pus pata pe o culoare de par si ma gindeam daca ma poti ajuta? E blondul ala care-l are Anda Adam,daca ai vazut-o la Dansez pentru tine.Dar n-am idee cum se cheama sau cum as putea sa-l obtin.In Ro as intreba o coafeza...dar aici ar trebui sa experimentez si nu prea am curaj. Acest mesaj a fost editat de daconst: 05-11-2006, 12:59 PM -------------------- |
| Ramo |
05-11-2006, 01:11 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Am descarcat pozele de pe telefon. Sunt poze de ieri cu mine si cu sala. Vizionare placuta..........
Albumul se numeste "Balul strugurilor". Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 05-11-2006, 01:11 PM -------------------- |
| uka |
05-11-2006, 01:13 PM
|
super faine pozele si decorul... o mentiune... personajul principal cam serios
-------------------- |
| Ramo |
05-11-2006, 01:15 PM
|
super faine pozele si decorul... o mentiune... personajul principal cam serios Asa se cerea.......... -------------------- |
| Anna |
05-11-2006, 01:50 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
La ora tarzie in noapte, ghici cine bate la usa??? Eu Apropo annaiss, ce Dumnezeu avea ciorba aia de fasole in ea de face 7 puncte? pai...am mancat o farfurie si era fasole uscata si au zis fetele ca 1 lingura are 0.5 pct, am zis eu ca sunt cam 10 linguri...5 pct si 2 pct uleiul, ca era cu carne afumata care lasase si ea grasime.... asa am zis eu....nu am facut bine ? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:21 AM |