left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

248 Pagini V « < 90 91 92 93 94 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 4, Clublul Weight Watchers seperator Optiuni V right
uka
mesaj 05-11-2006, 06:36 PM
Mesaj #1366

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...
Sex: Feminin

multzam se anuntza o seara cu vin roshu si lumanari..
biggrin.gif nu mai am rabdare
v-am parasit, pa pa
aveti grija d voi si fiti cuminti

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-11-2006, 06:53 PM
Mesaj #1367

Lama

Raspunsuri: 5.888
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

mai uka, ai grija sa nu epuizezi baiatul de tot in seara asta lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

himere2005
mesaj 05-11-2006, 07:26 PM
Mesaj #1368

Lama

nu mai scrie nimic? unsure.gif pai asa v-am invatat? )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-11-2006, 08:19 PM
Mesaj #1369

Lama

pina la urma, chiar daca am cautat un cadou pentru ziua biei si alte accesorii, am venit cu un pitic (jucarie), niste sticle de vin, lapte pentru fata si un pulover pentru mine. nu prea ma induram eu sa dau atitia bani pe el (950.000), dar dan a spus sa-l iau daca imi place. imi pare rau ca nu am putut eu sa ma uit la ce vroiam ca m-a tot minat de la spate....a...am mai luat si o masca Mos Craciun, asta ca sa fiu si eu in ton cu toata lumea care se oprea la raionul ala )).gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 05-11-2006, 08:20 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 05-11-2006, 08:21 PM
Mesaj #1370

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

Himere...hai,nu ne tine pana maine si povesteste-ne acum ce si cum...

Dana...ca tot esti tu microbista...Tocmai am vazut filmul facut despre WM 2006. Super !! Nu stiu daca l-ai vazut deja ...daca nu ,merita sa-l vezi ." Deutschland,ein Sommemärchen ". Sper ca te simti bine ....mai lasa naibii bax-urile de apa !!!!!! Sa le care altii. Ai grija de tine !

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-11-2006, 08:37 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-11-2006, 08:26 PM
Mesaj #1371

Lama

sunt ajutor de bucatar , nu pot sa trag chiulul lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 05-11-2006, 08:29 PM
Mesaj #1372

Yeti

Se pare ca am scris cam in acelasi timp,Himere.Sa porti cu placere puloverul si...masca de Craciunsi...pozeeee. Ce se gateste bun azi la voi ??? Nici ieri ( parca ieri a fost,nu ? ) nu ne-ai spus...sau mi-a scapat mie ?

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-11-2006, 08:29 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
himere2005
mesaj 05-11-2006, 09:41 PM
Mesaj #1373

Lama

pai azi ciuperci si ieri, daca ma gindesc bine, printre altele, tot ciuperci lol.gif miine postez poze si comentez blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 05-11-2006, 09:52 PM
Mesaj #1374

Yeti

CITAT(uka @ 05-11-2006, 04:21 PM) *

imi place f mult statusul trau dany...

statusul meu ????? oare o fii avatarul ??? m-ai bagat in ceata.....daca e avatarul:multumesc,e exact starea mea de acum.

Distractie placuta si adu niste poze din Brasov ,te rooooggg !!!!

CITAT(Pisik @ 05-11-2006, 04:49 PM) *

Mercic de incurajari; mai am doar 8 pcte de consumat la masa cu invitatii dar sper sa ma incadrez; daca nu pap antreu deloc si ma rezum la o pulpita cu pire, pot chiar sa gust si tort wink1.gif Si sa si termin sapt cu bine clap.gif
Sapt viitoare va fi mai nasol, cu multe iesiri la restaurant, Sfintii Mihail si Gavril si nunta sambata...dar sper sa o scot la cap cumva.
Pupici

Pisi....sunt convinsa ca vei sta si saptamana viitoare in puncte .economisiri,ceva sport...Ai dovedit 1 data ca poti deci...

CITAT(himere2005 @ 05-11-2006, 08:41 PM) *

pai azi ciuperci si ieri, daca ma gindesc bine, printre altele, tot ciuperci lol.gif miine postez poze si comentez blum.gif

Si maine...tot ciuperci ??? E bine..nu au puncte smile.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-11-2006, 10:00 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
soranutza
mesaj 05-11-2006, 09:55 PM
Mesaj #1375

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

Dana si Dany, nu va luati voi dupa mine cu filmul doh.gif doh.gif Mie nu mi-a placut, altii au fost incantati. Totusi, daca-l vedeti, sa-mi spuneti si mie ce parere ati avut.
+Quote Post
dany
mesaj 05-11-2006, 10:00 PM
Mesaj #1376

Yeti

Monic...nu zici nimic ?

Din pacate noi nu am facut nimic azi....doar ceva filme vazute si ...fotbal.Dirk a muncit ieri , azi dimineata si la noapte iar. Cum naiba sa-mi fie mie mai bine cand vad ca el sacrifica si WE-urile doar ca sa vina ceva mai multi bani in casa ??? Si asta doar pentru tampenia intamplata cu job-ul meu...La naiba !!! De ce nu am stiut asta mai devreme ??? De ce nu am putut prevedea ce se va intampla ??? Nu am mai fii cumparat atatea .Ma refer la lucrurile mari si scumpe :le-am luat in rate ca nu avem noi atatia bani sa le fii platit cash. Iar ma apuca dracii pe ghinionul meu. Si el ma cearta de fiecare data cand plang....pai ,numai bine nu imi face.

Sorana...maine il va "copia" Dirk..sa vedem cat dureaza sa fie gata si iti spun ce impresie mi-a facut. Cum spuneam : nu ne costa nimic asa ca...

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Anna
mesaj 05-11-2006, 10:13 PM
Mesaj #1377

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Azi am cam dat-o in bara fetelor, sa ma certati sad.gif m-am certat rau aseara cu prietenu meu, nici acu nu stiu cum stam si azi am macat numai tampenii:
1 banana - 1 pct
lapte - 2.5 pct
cerelale de orez - 1.5 pct
seminte de floarea soarelui - 5 pct
2 pahare de fanta - 3 pct
5 patratele de cioco Poiana cu alune- 5 pct ( am zis ca are 13 pct toata cioco si avea 15 patratele)
2 mere care acu le pap -0 pct

Total - 18 pct
Am si economisit 1 pct =))
Da am facut-o lata cu mancarea asta nesanatoasa.. sad.gif Ce ma sfatuiti?
O seara buna sa aveti! pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 05-11-2006, 10:14 PM

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Anna
mesaj 05-11-2006, 10:18 PM
Mesaj #1378

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Mai am o intrebare, da sa nu radeti blum.gif
sarea, piperul, boia astea au puncte? biggrin.gif
Dar mustarul?

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
dany
mesaj 05-11-2006, 10:26 PM
Mesaj #1379

Yeti

Anna...scuza-ma dar ce ai vrea sa iti spunem ?? Ca ai mancat total aiurea ? Stii si tu .Eu am mai spus zilele astea ceva in legatura cu grasimile bune si cu legume/fructe dar....se pare ca nimeni nu a auzit ( nu e vorba de tine !!!!!!! ). Ce pot sa-ti spun ? Cand se termina saptamana ta de WW ? Mai ai timp sa recuperezi ceva din prostia facuta azi ? Daca nu...uita ziua de azi si ...inceepe o alta saptamana !!!!!!Fiecare mai calcam aiurea . Dar sa nu se intample prea des asa ceva.
Fiecare stie regulile WW( sunt 6 reguli mari si late )...daca nu se tine cont de ele...e treaba fiecareia ( vorbesc in general !!! ).

Sper ca nu te-ai suparat pe mine .Si...imi parea rau de cearta cu prietenul tau,sper sa se rezolve.

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 05-11-2006, 10:31 PM
Mesaj #1380

Yeti

CITAT(annaiss_derrian @ 05-11-2006, 09:18 PM) *

Mai am o intrebare, da sa nu radeti blum.gif
sarea, piperul, boia astea au puncte? biggrin.gif
Dar mustarul?

Nu au puncte !!!!! Si...nimeni nu rade ,stai linistita.

Am si eu o intrebare : de cat timp tii WW ...sau ..de cand te-ai apucat de WW ( in cazul ca ai facut o pauza ) ?

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post

248 Pagini V « < 90 91 92 93 94 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 10:28 PM