left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

248 Pagini V « < 91 92 93 94 95 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 4, Clublul Weight Watchers seperator Optiuni V right
Anna
mesaj 05-11-2006, 10:32 PM
Mesaj #1381

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151
Sex: Feminin

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:26 AM) *

Anna...scuza-ma dar ce ai vrea sa iti spunem ?? Ca ai mancat total aiurea ? Stii si tu .Eu am mai spus zilele astea ceva in legatura cu grasimile bune si cu legume/fructe dar....se pare ca nimeni nu a auzit ( nu e vorba de tine !!!!!!! ). Ce pot sa-ti spun ? Cand se termina saptamana ta de WW ? Mai ai timp sa recuperezi ceva din prostia facuta azi ? Daca nu...uita ziua de azi si ...inceepe o alta saptamana !!!!!!Fiecare mai calcam aiurea . Dar sa nu se intample prea des asa ceva.
Fiecare stie regulile WW( sunt 6 reguli mari si late )...daca nu se tine cont de ele...e treaba fiecareia ( vorbesc in general !!! ).

Sper ca nu te-ai suparat pe mine .Si...imi parea rau de cearta cu prietenul tau,sper sa se rezolve.

nu ma supar, merci de raspuns, stiu ca am mancat prost ...nervii sunt de vina, mereu calc in laturi cand sunt suparata, plus ca e a doua zi de WW deci....sa incep calculul de maine?

Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 05-11-2006, 10:37 PM

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 05-11-2006, 10:35 PM
Mesaj #1382

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Ramo...cum a fost cina cu babuinul ???Sper ca a fost bine. Sta in spatele tau acum si citeste ce scriem noi ? smile.gif .Ce a continut acel cos cu fructe ca a fost asa de greu ? Ai rezerve de fructe pentru o saptamana sau pentru o luna ? smile.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Anna
mesaj 05-11-2006, 10:35 PM
Mesaj #1383

Iepuras

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:31 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 05-11-2006, 09:18 PM) *

Mai am o intrebare, da sa nu radeti blum.gif
sarea, piperul, boia astea au puncte? biggrin.gif
Dar mustarul?

Nu au puncte !!!!! Si...nimeni nu rade ,stai linistita.

Am si eu o intrebare : de cat timp tii WW ...sau ..de cand te-ai apucat de WW ( in cazul ca ai facut o pauza ) ?

Tin WW de ieri, si am mai avut o tentativa prin martie, cand am mai tinut vreo luna...si m-am lasat din factori de stres sad.gif in fuga de la facultate - job, mancat doar o data seara ....si lipsa de ambitie sad.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Ramo
mesaj 05-11-2006, 10:37 PM
Mesaj #1384

Jaguar

Raspunsuri: 6.008
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:35 AM) *

Ramo...cum a fost cina cu babuinul ???Sper ca a fost bine. Sta in spatele tau acum si citeste ce scriem noi ? smile.gif .Ce a continut acel cos cu fructe ca a fost asa de greu ? Ai rezerve de fructe pentru o saptamana sau pentru o luna ? smile.gif

Super a fost cina..... Nu sta in spatele meu, ca tocmai a plecat, dar mai bine ramanea...
Cosul e plin de mere si struguri. Strugurii au puncte asa ca i-am cam terminar cu babuinul, iar merele imi ajung.....sper sa imi ajunga saptamana asta, la cate mananc eu.

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 05-11-2006, 10:42 PM
Mesaj #1385

Yeti

CITAT(annaiss_derrian @ 05-11-2006, 09:32 PM) *

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:26 AM) *

Anna...scuza-ma dar ce ai vrea sa iti spunem ?? Ca ai mancat total aiurea ? Stii si tu .Eu am mai spus zilele astea ceva in legatura cu grasimile bune si cu legume/fructe dar....se pare ca nimeni nu a auzit ( nu e vorba de tine !!!!!!! ). Ce pot sa-ti spun ? Cand se termina saptamana ta de WW ? Mai ai timp sa recuperezi ceva din prostia facuta azi ? Daca nu...uita ziua de azi si ...inceepe o alta saptamana !!!!!!Fiecare mai calcam aiurea . Dar sa nu se intample prea des asa ceva.
Fiecare stie regulile WW( sunt 6 reguli mari si late )...daca nu se tine cont de ele...e treaba fiecareia ( vorbesc in general !!! ).

Sper ca nu te-ai suparat pe mine .Si...imi parea rau de cearta cu prietenul tau,sper sa se rezolve.

nu ma supar, meci de raspuns, stiu ca am mancar prost ...nervii sunt de vina, mereu calc in laturi cand sunt suparata, plus ca e a doua zi de WW deci....sa incep calculul de maine?

Ohhhh....e a doua zi de WW ????? Imi cer scuze atunci ca am sarit asa . Da,eu zic sa o iei de maine de la inceput .Maine dimineata dupa ce vizitezi o anumita incapere a apartamentului ( stii tu care Imagine)...urca-te pe cantar,vezi ce spune si incepe cu adevarat WW !!!!!!!!!! Aceste 2 zile au fost de proba...asa sa te gandesti. Si ...inca o data imi cer scuze ca am sarit pe tine.

CITAT(annaiss_derrian @ 05-11-2006, 09:35 PM) *

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:31 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 05-11-2006, 09:18 PM) *

Mai am o intrebare, da sa nu radeti blum.gif
Dar mustarul?

Nu au puncte !!!!! Si...nimeni nu rade ,stai linistita.

Am si eu o intrebare : de cat timp tii WW ...sau ..de cand te-ai apucat de WW ( in cazul ca ai facut o pauza ) ?

am mai avut o tentativa prin martie, cand am mai tinut vreo luna...

Si...cum a fost acea luna in martie ? Ai reusit sa te incadrezi in puncte si reguli ?

CITAT(ramonavlas @ 05-11-2006, 09:37 PM) *

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:35 AM) *

Super a fost cina..... Nu sta in spatele meu, ca tocmai a plecat, dar mai bine ramanea...
Cosul e plin de mere si struguri. Strugurii au puncte asa ca i-am cam terminar cu babuinul, iar merele imi ajung.....sper sa imi ajunga saptamana asta, la cate mananc eu.

Pai...daca mai ai struguri ..trimite-i la mine...am mancat azi struguri de m-am spart...si as mai manca ... :)Hmmm...te cred ca ai fii vrut sa ramana . Ai vorbit cu parintii tai despre el sau inca nu ? ma gandesc la ultima "experienta" a ta....Sper ca de data asta sa fie asa cum iti doresti ...ca prea esti entuziasmata.Si...sper sa se rezolve cat de curand si problema cu "cealalta".In favoarea ta,bineinteles.

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-11-2006, 10:44 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
Anna
mesaj 05-11-2006, 10:43 PM
Mesaj #1386

Iepuras

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:38 AM) *

Ohhhh....e a doua zi de WW ????? Imi cer scuze atunci ca am sarit asa . Da,eu zic sa o iei de maine de la inceput .Maine dimineata dupa ce vizitezi o anumita incapere a apartamentului ( stii tu care Imagine)...urca-te pe cantar,vezi ce spune si incepe cu adevarat WW !!!!!!!!!! Aceste 2 zile au fost de proba...asa sa te gandesti. Si ...inca o data imi cer scuze ca am sarit pe tine.

Chiar nu e nevoie sa iti ceri scuze, asa vreau sa fiu scuturata mereu cand gresesc!! wink1.gif Sper sa fie o scapare unica si sa ma tin de WW, pt ca e sigura dieta care ma multumeste la cat de pofticioasa sunt. asa am sa fac danyhoney o sa o iau maine de la capat pupic.gif. Thx.

Pai a fost foarte bine in luna martie, am reusit sa respect, mai papam 1 data pe sapt o ciocolatica mica , acum insa mi-am luat pastile cu Crom impotriva poftei de dulce, asa ca sper sa fie si mai bine acum..
Am si dat jos vreo 3 kg.

Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 05-11-2006, 10:49 PM

--------------------

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Ramo
mesaj 05-11-2006, 10:43 PM
Mesaj #1387

Jaguar

Danyhoney, tocmai i-am aruncat spre tine. I-ai prins? Mie nu imi prea plac, asa ca....

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 05-11-2006, 10:50 PM
Mesaj #1388

Yeti

Ramo...am prins eu ceva dar...chiar ca nu sunt prea buni smile.gif .Oricum...te scap de ei .....stii tu ,doar suntem toate o "team" ...ne ajutam la bine si la greu grin.gif

Anna...felicitari pentru cele 3 kg date jos in martie !!!!!!!!!! Daca te tii de punctele si de regulile WW ...vei reusi !!!!!!!!! Ai aici destule exemple de fete care au reusit .Si toate cu WW!!!

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-11-2006, 10:51 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Ramo
mesaj 05-11-2006, 11:02 PM
Mesaj #1389

Jaguar

sad.gif Eu vorbeam de struguri in general ca nu imi prea plac, nu de astia..... sad.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 05-11-2006, 11:05 PM
Mesaj #1390

Yeti

CITAT(ramonavlas @ 05-11-2006, 10:02 PM) *

sad.gif Eu vorbeam de struguri in general ca nu imi prea plac, nu de astia..... sad.gif

Ok....am picat in plasa smile.gif Dar...daca au samburi ..chiar ca nu imi plac !!!! Si ...nu-mi spune acum ca nu aveau samburi ca dau pe spate... smile.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 05-11-2006, 11:25 PM
Mesaj #1391

Yeti

Deea...te vad pe aici.....Sa inteleg ca ai terminat "cearta " cu Alexia si acum face nani ??

Imi pare rau ca iar am chef de vorba cand voi nu sunteti pe aici dar....asta e... Asta nu se poate programa ...

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 05-11-2006, 11:28 PM
Mesaj #1392

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

CITAT(lyra @ 04-11-2006, 08:30 PM) *

al meu se joaca pe calc si eu tot il bat la cap sa ne uitam la un film.
slava domnului ca avem fiecare calcu lui altfel ne-am bate toata ziua ca chiorii laugh.gif
ai vostri se joaca pe calc? ca al meu ma omoara cu jocurile.

Babuinul meu se joaca si cate 5 ore dry.gif ; dar inainte sa se aseze, imi iau si eu mica portie de net blum.gif

CITAT(uka @ 04-11-2006, 09:45 PM) *

ina ai mp
sper sa-ti foloseasca

Merci, uka!!

CITAT(Maybeline @ 05-11-2006, 01:06 AM) *

Ok, trecand peste momentul asta patetic vreau sa le urez bun venit fetelor noi si bafta la slabit give_rose.gif , sa le pup pe fetele mele pupic.gif si sa ma laud ca mi-am luat in sfarsit bicicleta si ca mi-o aduce luni cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Si pantaloni ( masura 48 fatza de ianuarie cand purtam 54) si fusta si geaca ( masura L fatza de XXl in alte vremuri ) asa ca nu imi mai incap in piele de happy ce sunt si trebuie sa ma laud pe unde pot doh.gif rolleyes.gif tease.gif

Felictari, may!!! cheer.gif cheer.gif yahoo.gif Dupa cum a spus si himere, iti ducem lipsa pupic.gif

La multi ani, Dannette!!Ti-ai sarbatorit ziua in delegatie?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ramo
mesaj 05-11-2006, 11:29 PM
Mesaj #1393

Jaguar

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 01:05 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 05-11-2006, 10:02 PM) *

Ok....am picat in plasa smile.gif Dar...daca au samburi ..chiar ca nu imi plac !!!! Si ...nu-mi spune acum ca nu aveau samburi ca dau pe spate... smile.gif

Hai sa te dau pe spate! Erau maaari si FARA samburi... )).gif

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 05-11-2006, 11:29 PM
Mesaj #1394

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

CITAT(Eu. @ 05-11-2006, 11:13 AM) *

poate se mai alatura si alte fete, macar cu o jordita unsure.gif

Ma alatur si eu; am avut doua aniversari in WE acesta si am calcat putin pe alaturi ( blushing.gif nu m-am scapat foarte mult)

CITAT(Pisik @ 05-11-2006, 02:39 PM) *

Eu, inapoi la numarat, ca pana si eu m-am cumintit!
Ei bine, da, sunt cuminte si in week-end! Ieri am papat un pic de dulce, asa ca pt week-end wink1.gif
si..cred ca de maine trec la 19p yahoo.gif

Bravo, pisik!!Si cu pantalonii aia ce se mai aude? Ii faci disparutzi?

Sa portzi sanatoasa ploverul, himere!!

Dany-dulce, crezi ca vei avea probleme din cauza incidentului de la vechiul serviciu daca vrei sa te angajezi din nou?...zvonuri, ceva...

CITAT(annaiss_derrian @ 05-11-2006, 10:18 PM) *

Dar mustarul?

Mustar si Ketchup(20ml)=0,5p

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ramo
mesaj 05-11-2006, 11:30 PM
Mesaj #1395

Jaguar

Honey, bine ai revenit printe noi. Cum mai esti? Ce ai mai facut?

Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 05-11-2006, 11:30 PM

--------------------
+Quote Post

248 Pagini V « < 91 92 93 94 95 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 03:12 AM