left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

248 Pagini V « < 92 93 94 95 96 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 4, Clublul Weight Watchers seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 05-11-2006, 11:31 PM
Mesaj #1396

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

am scapat de musafiri si de strans; sper din suflet sa nu fii depasit, desi am cam ciugulit ciocolata din panetone si tort; nyu am mancat o felie, nici macar un sfert, dar am ciugulit fasiute mici de cioco cand l-am pus pe farfurie si am luat varfuri de lingurita de la iubi din tort. Acuma, nu stiu, sper sa nu o fi dat inbara; oricum, sapt viitoare incerc sa continuu, a, si maine ne luam bicicleta eliptica, abia astept sa se vada si rezultatele!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ramo
mesaj 05-11-2006, 11:32 PM
Mesaj #1397

Jaguar

Raspunsuri: 6.008
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Eu am plecat la nani.
Noapte buna va doresc si o saptamana usoara.......... pupic.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 05-11-2006, 11:34 PM
Mesaj #1398

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(ramonavlas @ 05-11-2006, 10:29 PM) *

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 01:05 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 05-11-2006, 10:02 PM) *

sad.gif Eu vorbeam de struguri in general ca nu imi prea plac, nu de astia..... sad.gif

Ok....am picat in plasa smile.gif Dar...daca au samburi ..chiar ca nu imi plac !!!! Si ...nu-mi spune acum ca nu aveau samburi ca dau pe spate... smile.gif

Hai sa te dau pe spate! Erau maaari si FARA samburi... )).gif

Offffff, ma gandeam ca , macar de dragul meu si sa nu ma faci de rusine pe aici , zici si tu ca erau plini de samburi.OKKKK,acum stiu de care parte esti grin.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 05-11-2006, 11:37 PM
Mesaj #1399

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

CITAT(ramonavlas @ 05-11-2006, 11:32 PM) *

Eu am plecat la nani.
Noapte buna va doresc si o saptamana usoara.......... pupic.gif

Somnic usor!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 05-11-2006, 11:45 PM
Mesaj #1400

Yeti

Ina....nu voi avea probleme din cauza asta !!!! Ma gandeam si eu la zvonuri dar....cum am mai spus,m-a sunat o colega de la magazin ca nu stia ce e cu mine...dupa ce o intrebase pe sefa mea...Deci ...nu are ce sa se comenteze : EU am demisionat,nu m-au dat ei afara....si asta conteaza .DAR problema mare e ca ,fiind un oras mic , nu prea gasesc ceva in perioada asta. Ce gasesc e in afara orasului si....firmele nu platesc costul biletelor de bus /tren ...deci trebuie sa platesc eu ...

Pisi.....nu iti face ganduri !!!! Important este ca ai reusit sa te tii de puncte toata saptamana !!!! Tu ai deja experienta in ce priveste WW asa ca....Spor la biciclit !!!!!!!!!!!!!!!! Sper sa ma apuce si pe mine cheful de a folosi bicicleta cat de curand....

Somn usor ,Ramo !!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 05-11-2006, 11:46 PM
Mesaj #1401

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Somnic usor!!!

Un inceput de saptamana cat mai placut!!!! yahoo.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 06-11-2006, 12:04 AM
Mesaj #1402

Yeti

Fetelor...sper sa nu gresesc dar...mai pun inca o data regulile WW !!! Asta doar pentru ca am observat ca sunt cateva fete care nu tin cont de ele...Daca gresesc ,certati-ma , va rog !!!!!
Deci...cele 6 reguli WW(luate de la nemti ):

1....cel putin 400 gr legume + 300 gr fructe /zi...aprox. 400 gr legume si aprox 300 gr fructe...sunt ultimele noutati
2...beti cel putin 1,5 - 2 litri /zi : apa,ceai de plante sau fructe neindulcit ,bauturi fara cofeina si cu mai putin de 18 kcal/litru
3. ...de cel putin 2 ori / zi grasimi bune :ulei de masline virgin,seminte,alune,nuci...
4.Calciu :de cel putin 2 ori/zi alimente care contin calciu( de ex : iaurt fara grasime,lapte fara grasime,lapte batut cu procent scazut de grasime,broccoli ).....Am o lista mai mare...
5.Sa mancam diferentiat in fiecare zi .DECI : nu aceeasi mancare in fiecare zi !!!!
6.miscare,miscare si iar miscare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oooopsss,Ina......la mine in lista mustarul nu are puncte !!!!!!!!!!!!! Doar mustarul Dijon ( pur frantuzesc) are punctajul scris de tine.HABAR nu am de ce !!!!!!!!!!!

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 06-11-2006, 12:05 AM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 06-11-2006, 02:41 AM
Mesaj #1403

Yeti

Uitandu-ma la stiri pe protv ..am vazut ca in Tulcea a aparut prima "moara" ( cum spune neamtul) de energie eoliana .Super !!!! Ce m-a blocat insa au fost comentariile din partea "aparatorilor aerului proaspat"...Pai,fratilor : in Occident acele "mori" de energie eoliana sunt vechi ,antice si de demult !!!! E ceva benefic !!! sper din suflet sa apara cat mai multe si in Ro !!!

Si ...am mai vazut ce au de gand sa faca spitalele pentru o situatie mai buna pentru bolnavi .Adica..ce TREBUIE sa faca pentru a intra in cerintele UE. M-as bucura enorm sa realizeze tot ce si-au propus !!! Asa vor ajunge la nivelul Europei !!! Si bolnavii vor avea parte de conditii omenesti in spitale !!! Ma gandesc la tot de ce dispun eu daca ar fii cazul sa ma internez in spital( camera doar pentru mine ,singura , personal doar pentru mine,mancare speciala,et..) si...la ce se vede pe tv din spitalele romanesti :NU SE POATE sa mai existe asemenea conditii in spitalele din Ro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai ales daca Ro va intra in UE !!!! Va avea de muncit pentru a atinge cerintele UE.

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 06-11-2006, 02:53 AM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
himere2005
mesaj 06-11-2006, 08:20 AM
Mesaj #1404

Lama

Raspunsuri: 5.888
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

buna dimineata fetelor
ella, chiar ma intrebam pe unde esti huh.gif credeam c-ai fugit in lume cu tulip grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ALICE
mesaj 06-11-2006, 08:26 AM
Mesaj #1405

Koala

Raspunsuri: 2.414
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

Himere,ai intrebat de crema de ciocolata de la santos.E super scarboasa!!!!!!!!!
+Quote Post
himere2005
mesaj 06-11-2006, 08:40 AM
Mesaj #1406

Lama

bine ca m-am mai linistit ALICE grin.gif . sa stii ca nu te-am uitat cu MONTI, dar astept sa se culce bia sa caut pe idieta, apoi sa-mi mai amintesc cam ce mincam eu. acum am pus pozele de zilele trecute la incarcat.

--------------------
Imagine
+Quote Post
ALICE
mesaj 06-11-2006, 08:44 AM
Mesaj #1407

Koala

Raspunsuri: 2.414
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

Bine,astept atunci. naughty.gif
+Quote Post
himere2005
mesaj 06-11-2006, 08:49 AM
Mesaj #1408

Lama

pozele le-am pus aici

am vrut sa v-o arat pe bianca in picioare si pregatita de drum, doar ca-i lipsea fularul
oul ala l-am fotografiat ca sa va arat cum arata un ou care nu e pregatit sa intre in UE lol.gif
ultimele foto sunt puloverul, masca MC si piticul pe care Dan a insistat sa-l cumparam, Bia nici nu i-a dat prea mare atentie lol.gif imaginea de pe pulover este de fapt un fluture, dar se vede numai dintr-o parte. cind ma imbrac cu el, o sa-l rog pe sot sa faca o poza
a...si sa nu uitam mincarea pregatita de dan. astept comentarii grin.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 06-11-2006, 08:50 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 06-11-2006, 08:54 AM
Mesaj #1409

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

buna dimineata!

revin in forta cu numaratul....m-am urcat de dimineata pe cantar si nu se mai poate asa sorry.gif trebuie sa imi revin.

o zi buna tuturor!

ramona, am vazut pozele w00t.gif ai slabit enorm.FELICITARI!!!

himere, sa porti sanatoasa "fluturele" blum.gif bia e o dulceeeee

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
Pisik
mesaj 06-11-2006, 08:59 AM
Mesaj #1410

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Neatza!
Himere, Bia e o scumpa, seamana cu tine ceva de speriat (mie asa mi se pare); f gospodar sotul tau, rvea sa participe la vreun concurs de decoratiuni culinare? ar avea sanse )).gif blum.gif
sa porti sanatoasa pulovarul, e f frumos
Fetelor, desi cantarul azi a fost uracios si m-a aratat cu un kil mai mult ca ieri sorry.gif este, asa la limita, rpefixul cu 6, deci voi papa de 19p.
Sa speram ca reusesc sa fiu mai cuminte decat sapt asta (desi e cam greu, cu atatea mese si petreceri), o sa pun si cateva meniuri sa vad daca e bine; in afara de grasimile bune, eu zic ca respect regulile.
Pupici si o zi frumoasa!

Eum spor la numarat, desi mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat mult; eu ce sa mai zic ca in luna de miere am luat in 7 zile 4 kg? wacko.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

248 Pagini V « < 92 93 94 95 96 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 02:40 AM