![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
06-11-2006, 10:45 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
![]() |
| himere2005 |
06-11-2006, 10:46 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
sa va povestesc cum ma cintaresc eu dimineata, doar doar sa se mai miste cintarul. am descoperit eu un loc in hol unde dimineata este rece, dar imi arata cintarul kilogramele mele preferate. dupa ce ma duc la toaleta, ma dezbrac de toate hainele si ramin in chiloti. bineinteles ca mor de frig citeva secunde, dar macar am citeva grame in minus
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
06-11-2006, 10:57 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
sa va arat niste imagini absolut incintatoare luate din albumul sexymom aici
| anaoi |
06-11-2006, 10:58 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
![]() |
| peach |
06-11-2006, 11:00 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Mai Himere vezi ca lui Dylly ii plac brunetii cu ochii albastrii ..ma sacrific eu cu blondul asta -------------------- |
| himere2005 |
06-11-2006, 11:01 AM
|
pe unda umbla dana, monic, tulip, ina, alandana? ia sa le trecem absent.
| Pisik |
06-11-2006, 11:02 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
sa va povestesc cum ma cintaresc eu dimineata, doar doar sa se mai miste cintarul. am descoperit eu un loc in hol unde dimineata este rece, dar imi arata cintarul kilogramele mele preferate. dupa ce ma duc la toaleta, ma dezbrac de toate hainele si ramin in chiloti. bineinteles ca mor de frig citeva secunde, dar macar am citeva grame in minus esti mortala, pai atunci eu sa ma cantaresc in balcon, sigur as degera si s-ar contracta toata grasimea Acest mesaj a fost editat de Pisik: 06-11-2006, 11:09 AM -------------------- |
| ina_ceva |
06-11-2006, 11:02 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ion si Maria, proaspat casatoriti. Maria ii zice lui Ion:
- Ai auzit ca Leana a nascut? - Treaba ei! - Dar am auzit ca-i al tau? - Treaba mea! - Atunci eu ma arunc in Dunare!!! - Treaba ta! -------------------- |
| himere2005 |
06-11-2006, 11:03 AM
|
mai peach, te atrag rau babuinii astia....precum mustele la miere....tu ce mai faci? mai aveti de lucru? ce se mai aude? ce mai faci de sarbatori? planuri, ceva?
| ina_ceva |
06-11-2006, 11:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
O batranica moare si ajunge la portile Raiului, unde se intalneste cu Sf. Petru, cand deodata se aude un urlet groaznic venind dinspre rai:
- O, vai de mine, ce se intampla acolo? - Aaa, nu va faceti griji pentru asta, ii gaurim omoplatii cuiva ca sa-i punem aripile de inger. Batranica, vadit deranjata de acest fapt, se da un pas inapoi, cand deodata inca un urlet. - Vai de mine, dar asta ce-a mai fost?, intreaba batranica. - A, o nimica toata, gaurim capul cuiva ca sa-i montam aura. Batranica, dand din cap in semn de dezaprobare, spune: - Eu nu pot sa fac asta, ma duc jos in iad. - Vai, dar nu puteti face asa ceva, veti fi sodomizata si violata. Batranica raspunde: - Sigur, dar macar am deja gaurile facute. -------------------- |
| himere2005 |
06-11-2006, 11:13 AM
|
"Combinația între aceste grupe într-o anumită proporție este strict indicată, excesul sau absența unora dintre ele pentru o perioadă mai lungă, fiind dăunătoare mai ales pentru organismul în creștere, dar și pentru organismul adult.
Astfel consumul crescut de produse animale, favorizează apariția aterosclerozei, la o vârstă din ce în ce mai tânără. Un consum scăzut de cereale, legume și fructe, așa cum se întâmplă în țările industrializate, duce la apariția cancerului de colon. Laptele și brânzeturile reprezintă cea mai bună sursă de calciu, de proteine și de vitamine, dar laptele fiind sărac în fier, un regim lactat prelungit, poate provoca anemii. Carnea, peștele și preparatele lor, conțin proteine la fel de valoroase ca și cele din lapte. Spre deosebire de acestea, ele sunt bogate în fier, acționând antianemic, dar lipsindu-le calciul, administrarea lor, nu este suficientă. Legumele și fructele sunt singurele grupe de alimente care furnizează vitamine și săruri minerale în cantitate suficientă. Totuși singure, nu oferă un regim echilibrat. De aceea în rația echilibrată, ținând seama de toate aspectele menționate pentru omul sănătos, alimentele trebuie să fie administrate în următoarele proporții: § carnea și derivatele sale 4-8% din aportul total caloric al zilei, § laptele și derivatele cam 10% în funcție de vârstă și toleranță, § ouăle 3-4%, § grăsimile aproximativ 12-l7%, § pâinea și derivatele de cereale între 24-45%, § legumele și fructele 17-l8%, § zahărul și derivatele sale 7-8%. " -------------------- ![]() |
| himere2005 |
06-11-2006, 11:19 AM
|
nu mai scrie nimeni nimic? toate sunteti la petrecerea lui dilly?
| Sexymom |
06-11-2006, 11:20 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
sa va povestesc cum ma cintaresc eu dimineata, doar doar sa se mai miste cintarul. am descoperit eu un loc in hol unde dimineata este rece, dar imi arata cintarul kilogramele mele preferate. dupa ce ma duc la toaleta, ma dezbrac de toate hainele si ramin in chiloti. bineinteles ca mor de frig citeva secunde, dar macar am citeva grame in minus Exact asa fac si eu, din pacate sunt dependenta de cantar, mai bine il arunca cineva pe geam -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| anaoi |
06-11-2006, 11:21 AM
|
|
Mai Himere vezi ca lui Dylly ii plac brunetii cu ochii albastrii ..ma sacrific eu cu blondul asta te rog....serveste-te...eu il astept pe ala brunet cu ochi albastri...cine stie cunoaste |
| peach |
06-11-2006, 11:26 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
mai peach, te atrag rau babuinii astia....precum mustele la miere....tu ce mai faci? mai aveti de lucru? ce se mai aude? ce mai faci de sarbatori? planuri, ceva? pai de ..daca alta distractie nu am in fiecare luna aflu ca mai avem de lucru pt luna viiitore..si tot asa. In rest astept un raspuns la un interviu dar o sa fie negativ mai mult ca sigur...doar daca era aia lesbiana am sanse Weekendul asta am lucrat ca am avut un tirg ..asa ca momentan sunt moarta. Ce vacanata?? Nu am vacanta ca nu am bani in rest mi-e foame nonstop..am pus deja 2 kg vesti mai bune poate data viitoare va pup si spor la slabit -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:45 AM |