![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
30-10-2006, 02:15 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
gata nessie , le-am trimis .. inca 1 data , mersi de ajutor -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
30-10-2006, 02:15 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
ooo...casuta noua fetelor
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
30-10-2006, 02:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
30-10-2006, 02:19 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
am uitat sa va intreb...eu la 62 kg tb sa consum 20 p pe zi nu?
-------------------- |
| still_me |
30-10-2006, 02:31 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
am vorbit un picut mai devreme cu miha , este in drum spre casa ...... se simte din ce in ce mai bine ... si revine sapt viitoare la control
-------------------- ![]() |
| lyra |
30-10-2006, 02:32 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
buna fetelor
ce frumoasa e casuta noua. daca e despre meniuri il scriu si pe al meu. paine-3p 1lingurita branza de vaci- 0.5 salata de boeuf- cam 3-4 linguri - 3 pcte - aici va rog sa va dati cu parerea -e prea putin punctat? iaurt activia cu cereale - 2.8 total:9.3 azi mai am in plan cartofi la cuptor- fara ulei - 2i si peste la cina si compot de mere neindulcit pestele e merluciu- nu l-am gasit in lista. stie cineva cate puncte are? am vazut pozele de la intalnire.sunteti toate niste frumoase iar michelle e manechin in toata regula. danyhoney am citit ce ti s-a intamplat. mi se pare oribil ce ti-au facut. of of. asa e cu firmele astea. urmaresc doar profitul lor. nu mai fi suparata. o sa vezi ca iti gasesti alt loc de munca. e minunat ca dirk te sustine. -------------------- ![]() [/url] |
| Pisik |
30-10-2006, 02:32 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
am uitat sa va intreb...eu la 62 kg tb sa consum 20 p pe zi nu? Depinde de restul datelor; uite acum mi-am dat seama ca eu am 20 de pcte, nu mai am 19 cum am avut mereu de cand am inceput WW. De ce oare? -------------------- |
| himere2005 |
30-10-2006, 02:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
la mine tare greu merge internetul azi, mereu cade serverul
fetelor care le este foame non-stop, asa mi s-a intimplat si mie, dar dupa citeva zile organismul se obisnuieste si cu mai putina mincare -------------------- ![]() |
| Tulip |
30-10-2006, 02:55 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
la mine tare greu merge internetul azi, mereu cade serverul fetelor care le este foame non-stop, asa mi s-a intimplat si mie, dar dupa citeva zile organismul se obisnuieste si cu mai putina mincare la mine tocmai e invers.....in primele 2-3 zile e ok,dar dupa accea imi e foame si numai la prostii ma gandesc....insa cred ca la mine poftele-s de vina,nu foamea propriu-zisa -------------------- |
| ALICE |
30-10-2006, 02:59 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Si la mine tot asa se intampla Tulip.
Meniul meu de azi deocamdata 2 felii paine-3p sunca pui-1p 2 crochete peste-2p piept pui 100g-2p |
| dany |
30-10-2006, 02:59 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am vazut si eu filmuletul ...supeeerrr !!! Mi-ati adus un mare zambet pe fata !!! Va multumesc mult !!!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
30-10-2006, 03:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Himere,ai facut sport azi?
Eu am curatat 2 covoare mici...ma dor mainile...sunt rupta.....se pune? -------------------- |
| Pisik |
30-10-2006, 03:00 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
la mine va fi un pic mai greu (dar nu imposibil) pt ca eu chiar mi-am obisnuit organismul cu mancare f multa (si inutila) si destul de proasta (mai ales dulciuri), asa ca sunt constienta ca macar o sapt va fi greu; dar ii mai dau cu un mar, cu o cana de apa si mai uit; la mine seara e mai nasol, sper sa trec cu bine peste ea; oricum, sunt mai hotarata ca oricand, mai ales ca simt privirile oamenilor si unii mi-au si zis ca "se vede ca imi merge bine maritata"; ce ma enerveaza ca acum se vede si la fata, sunt bucalata ca o piersica coapta! hai ca iar ma plang si nu e frumos....
-------------------- |
| ina_ceva |
30-10-2006, 03:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Merci, dana!!
Ce nesimtzire din partea lor, pisik!!!Vorba danei, eu as face scandal. Nessie, eu ma las pe mana ta am vorbit un picut mai devreme cu miha , este in drum spre casa ...... se simte din ce in ce mai bine ... si revine sapt viitoare la control Multumim de informatii, geo -------------------- |
| Nessie |
30-10-2006, 03:03 PM
|
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:06 AM |