![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
16-11-2006, 11:14 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Tulip hai nu-ti face griji ca ii trece Timeei tusea As putea sa-ti dau si eu niste remedii naturiste, dar cred ca le stii deja... Mersi Se simte un pic mai bine.....deja a muscat-o pe fetita din vecini pai daca nu ii dai de mancare |
| Ramo |
16-11-2006, 11:14 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Nu mai am chef de nimik. As manaca paine prajita cu margarina. Mmmm, mor dupa ea, dar daca nu simt gust, degeaba mananc, nu???????
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anaoi |
16-11-2006, 11:15 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
aoelu ...nu...te rog, Ramo nu ii stimula stomcaul lui dylly ca e grav...deci paine prajita uc unt, branza rasa si ceapa rosie.....deliciu.....plus ceai fierbinte cu lamaie si zahar......yummmmyyyyyyy
|
| ina_ceva |
16-11-2006, 11:17 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Himere, poate o rogi pe Ella sa va lase la ea in apartament Peach, poate mai vii cu alte bancuri Dylly, itzi faci pofta singur? -------------------- |
| himere2005 |
16-11-2006, 11:19 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pai eu de asta nu-mi fac probleme ina, ca al meu deja vrea alt decor...ca am testat inclusiv dulapul de haine
mai, cine a zis ca prajiturile alea mai ajung la voi? Acest mesaj a fost editat de himere2005: 16-11-2006, 11:20 AM -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
16-11-2006, 11:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Miha, pe cand urmatoarea vizita la bucuresti?
-------------------- |
| dany |
16-11-2006, 11:20 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ina...la Dirk nu e chestia ca e mai constiincios ca mine...dar avand atatea puncte poate manca orice si oricat.Am mai spus ca in ultimele 2 saptamani nu a mai numarat deloc si tot si-a depasit target-ul.Acum trebuie sa il pun la ingrasat
Deea...si mie imi place cum papi.Daca o tii tot asa vei slabi inainte de aprilie 2007. Bubbles..in sfarsit arata mai bine meniul tau.Bravo! Anna...eu am gasit doar o pizza cu pui ( la mine sunt trecute dupa denumiri si habar nu am unde e pui si unde nu ) care are la 350 gr = 14 p.Dar nu stiu ce mai are pe langa carne...Economiseste in fiecare zi 4 p si ai rezolvat problema . Magda...ce ai depasit ai recuperat prin sport. Himere ..esti dusa rau,fato !!! Nusa...sanatate !! Dana ...ia uite ce am gasit pentru tine ![]() Ramo ...sa te faci bine si multa bafta !! Sorina ...de saptamana viitoare suntem cu ochii pe tine !!! Tulip....se pare ca isi revine Timeea Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 16-11-2006, 11:20 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| irinush |
16-11-2006, 11:21 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
doamne, ce galagioase sunteti toate asa, de dimineata!
Neata si de la mine, va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna! Himere, ma stric de ras de una singura din cauza ta ... -------------------- |
| michelle |
16-11-2006, 11:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha, pe cand urmatoarea vizita la bucuresti? Pe 3 decembrie. Sper sa vina mai multi neuroni atunci. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| MagdaC |
16-11-2006, 11:22 AM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Magda, de cate ori pe sapt. te duci la sala? O singura data, Miha Oricat as stradui, nu reusesc mai des......O sa mai incerc sa fac un pic de bicicleta si abdomene acasa. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| Ramo |
16-11-2006, 11:22 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
aoelu ...nu...te rog, Ramo nu ii stimula stomcaul lui dylly ca e grav...deci paine prajita uc unt, branza rasa si ceapa rosie.....deliciu.....plus ceai fierbinte cu lamaie si zahar......yummmmyyyyyyy Neaparat si ceai............ In schimb dupa ceapa nu ma omor... -------------------- |
| ina_ceva |
16-11-2006, 11:23 AM
|
Mie imi place mult paine cu pate si ceai de tei; am papat de dimineatza dar tei nu mai aveam prin casa
-------------------- |
| dany |
16-11-2006, 11:28 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Aseara vroiam sa fac pui la cuptor ,nu ? De unde !!! Cativa destepti ,care faceau ce stiu eu ce sapaturi ,s-au gandit ca e bine daca taie ( din greseala ) cablul general de alimentare cu ,curent al orasului.......Asa ca tot orasul a fost in bezna aseara .Exact cand eram noi la cumparaturi,la casa.Asa ca am venit acasa fara cumparaturi,puiul n-am putut sa-l fac....Am aprins in toata casa lumanari si lumanarele,am papat paine cu ce mai aveam prin frigider si.....ne-am facut program de voie buna in ...pat
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| himere2005 |
16-11-2006, 11:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ooooooooo, dany, sa se mai taie curentul si alta data...sa inteleg ca pe vremea lui Ceasca aveati activitate, nu zau
-------------------- ![]() |
| anaoi |
16-11-2006, 11:33 AM
|
|
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:41 AM |