![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ady_raluk |
31-10-2006, 04:14 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
uka....zi te rog ce ai papat....poate imi dai si mie ceva idei pt maine....maine va fi prima zi de ww....
-------------------- |
| Tulip |
31-10-2006, 04:16 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Ady,pe net exista o gramada de informatii despre spirulina......mie mi se pare ca imi taie din pofta de mancare daca o iuau cu 30 min. inainte de masa...........dar le iau de nici o saptamana......
Cred ca n-o sa pap castane........ -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
31-10-2006, 04:17 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
hmmmmmmm, pana acum primeam notificarile in inbox acum le primesc in bulk si e tare enervant ca eu ii dau empty direct, noroc k am tras cu ochiul sa vad ce e acolo si am vazut notificarea de raspuns, si eu care ma miram d ce nu primesc nimic de la camera 4 vreti sa va zic ce am papat eu ieri si azi? nu cred, apropo de ciocolata si dulciuri Apasati pe "NOT SPAM" si introduceti adresa de mail la contacte ca sa primiti in inbox mesajele. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| daconst |
31-10-2006, 04:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Am revenit din oras...si m-am bagat in pat ca am febra la picioare de cit am mers pe jos.I-am luat la bb incalzitor de biberoane si mie o perna de alaptat.O pot folosi de pe acum ca e tare practica.Avem la cursul cu moasa si mi s-a pus pata pe ea.
Ady,bine ai venit in club si sa speram ca vei slabi toate kg care le doresti,alaturi de noi. Himere,tare inventiva esti...ptui pe tine si ce optimista esti,asa imi placi de numa. Irinush,sper sa te simti mai bine si sa mai treci pe la noi ca ne e dor de tine. -------------------- |
| Tulip |
31-10-2006, 04:19 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Himere,eu am niste granule homeopate,ii dau fete cand observ primele semne ale racelii...sunt ff. bune....plus muuuulta vit C......sau incearca oscillococcinum.....e tot homeopat...intreaba dr, totusi....sau daca nu Panadol......
-------------------- |
| himere2005 |
31-10-2006, 04:20 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ce sunt dana? ptui? adica ma pupi? sau ce inseamna?
-------------------- ![]() |
| Monic |
31-10-2006, 04:29 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
ptui sa nu te deoace
| daconst |
31-10-2006, 04:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
ce sunt dana? ptui? adica ma pupi? sau ce inseamna? Adica ptui sa nu te deochi...te scuipam. ptui sa nu te deoace Stie ardeleanca mea. -------------------- |
| uka |
31-10-2006, 04:36 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
hmmmmmmm, pana acum primeam notificarile in inbox acum le primesc in bulk si e tare enervant ca eu ii dau empty direct, noroc k am tras cu ochiul sa vad ce e acolo si am vazut notificarea de raspuns, si eu care ma miram d ce nu primesc nimic de la camera 4 vreti sa va zic ce am papat eu ieri si azi? nu cred, apropo de ciocolata si dulciuri Apasati pe "NOT SPAM" si introduceti adresa de mail la contacte ca sa primiti in inbox mesajele. am apasat pe not sam si mi-a pus notificarea direct in inbox, mersic nu am mancat de ww, ady nu pot sa spun ca ma iau fetele la bataie eu sunt cam pe langa ww -------------------- |
| irinush |
31-10-2006, 04:47 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Am revenit din oras...si m-am bagat in pat ca am febra la picioare de cit am mers pe jos.I-am luat la bb incalzitor de biberoane si mie o perna de alaptat.O pot folosi de pe acum ca e tare practica.Avem la cursul cu moasa si mi s-a pus pata pe ea. Ady,bine ai venit in club si sa speram ca vei slabi toate kg care le doresti,alaturi de noi. Himere,tare inventiva esti...ptui pe tine si ce optimista esti,asa imi placi de numa. Irinush,sper sa te simti mai bine si sa mai treci pe la noi ca ne e dor de tine. Multumesc Dana, si eu sper sa ma simt mai bine, pt ca trage David de mine; ma bucur ca tu esti atat de in forma, eu nu prea eram cand eram gravida, adica doar serviciu - casa si invers (ce e drept serviciul meu era la vreo 2 ore de casa si eram nevoita sa conduc masina de ma termina spatele de durere), bravo tie! -------------------- |
| himere2005 |
31-10-2006, 04:49 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ce mi se pare mie ciudat ca nu am vazut copilasi de virsta biei pe strada. voi scoateti copilasii, nu? la ce ora?
| irinush |
31-10-2006, 04:49 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
eu tocmai incerc sa ma mobilizez sa iesim afara ...
-------------------- |
| Tulip |
31-10-2006, 04:52 PM
|
ce mi se pare mie ciudat ca nu am vazut copilasi de virsta biei pe strada. voi scoateti copilasii, nu? la ce ora? Am fost afara....de pe la 1o pana la 12.30...cam asa ceva....o sa iesim si mai tarziu un pic...poate o scoate tati -------------------- |
| himere2005 |
31-10-2006, 04:52 PM
|
eu i-am schimbat ora, o scot cind e soarele mai puternic si mi se parea ciudat ca pe drumul care alta data era plin de bb acum nimeni. seara e mai frig ca ziua
| ina_ceva |
31-10-2006, 04:55 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dupa 25 de ani de casatorie , intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 " alb-negru, dar in fiecare noapte adromeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma .Dar adorm acum cu o femeie de 50 de ani . Draga mea, cred ca ai o problema.! Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus : - Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea . -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:02 AM |