![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
31-10-2006, 06:50 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Catanele le fac in cuptor si ies super bune.Inainte de a le baga le crestez pe fiecare in parte cu un cutitas mic...le fac o cruce cam cit pot eu de marisoara. Apoi le stropesc cu apa si in cuptor cu ele.Le scot cind vad ca sunt coapte...se vede dupa coaja. Daca nu le crestezi atunci sar si explodeaza. Monic,sa le porti sanatoasa! asa le fac si eu -------------------- |
| ina_ceva |
31-10-2006, 06:55 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Mi-ati facut pofta de castane. Unde le pot gasi, prin cora, carrefour?
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
31-10-2006, 06:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
O seara placuta,Geo!
-------------------- |
| antonia05 |
31-10-2006, 07:00 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Catanele le fac in cuptor si ies super bune.Inainte de a le baga le crestez pe fiecare in parte cu un cutitas mic...le fac o cruce cam cit pot eu de marisoara. Apoi le stropesc cu apa si in cuptor cu ele.Le scot cind vad ca sunt coapte...se vede dupa coaja. Daca nu le crestezi atunci sar si explodeaza. Monic,sa le porti sanatoasa! Multumesc fetele!!! Mi-ati facut pofta de castane. Unde le pot gasi, prin cora, carrefour? Eu le am luat din CORA.PUPICI!!! -------------------- ![]() ![]() |
| dany |
31-10-2006, 07:06 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| daconst |
31-10-2006, 07:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Fetele a inceput sarbatoarea de H,deja...au aparut copii mascati pe la usa dupa dulciuri
Himere,esti pregatita?La cit esti de micuta,daca te si costumezi,faci o gramada de provizii de dulce pt Bia. -------------------- |
| ina_ceva |
31-10-2006, 07:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| dany |
31-10-2006, 07:12 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| uka |
31-10-2006, 07:15 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
happy haloween!!
scary night.. -------------------- |
| michelle |
31-10-2006, 07:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Fa-ti femeia fericita !
Fa ceva ce-i place si iei puncte. Daca nu ii faci pe plac, ti se iau puncte. Nu iei nici un punct daca faci ceva la care se asteapta. Imi pare rau, dar asa se joaca jocul asta. Fie ca vrei sau fie ca nu! Ai aici un rezumat al sistemului de punctare: Indatoriri simple: Daca faci patul...................................................................... +1 Daca faci patul, dar uiti sa pui pernutele decorative.................. 0 Daca pui patura peste cearsafurile nearanjate.......................... -1 Daca lasi capacul wc-ului sus.................................................. -5 Daca inlocuiesti sulul de hartie igienica cand se termina............ 0 Daca te duci sa-i iei tampoane................................................ +5 si e zapada afara................................................................... +8 si te intorci cu bere................................................................ -5 si fara tampoane................................................................... -25 Daca verifici de unde se aude un zgomot ciudat noaptea........... 0 Daca verifici de unde se aude un zgomot ciudat si nu e nimic..... 0 Daca verifici de unde se aude un zgomot ciudat si chiar era ceva...+5 Daca lovesti intrusul cu un drug de fier.................................... +10 si e pisica ei.......................................................................... -40 La intalniri sociale: La petreceri: Daca stai langa ea tot timpul petrecerii.................................... 0 Daca stai langa ea un timp, si apoi pleci sa stai de vorba cu un coleg din facultate, fost partener de betii... -2 si pe care-l cheama Anca....................................................... -4 si Anca este dansatoare......................................................... -6 si are implanturi la sani.......................................................... -18 De ziua ei: Daca o scoti la cina in oras..................................................... 0 Daca o scoti la cina in oras si nu intr-un bar............................. +1 Daca totusi e un bar............................................................... -2 Daca este si un bar cu bufet suedez........................................ -3 Daca este si un bar cu bufet suedez si mai ai si fata vopsita in culorile echipei favorite... -10 O seara in oras: Daca o duci la film................................................................. +2 Daca o duci la filmul care ii place............................................ +4 Daca o duci la un film care nu iti place..................................... +6 Daca o duci la un film care iti place tie..................................... -2 Daca o duci la filmul Death Cop 3............................................ -3 Daca filmul Death Cop 3 este despre cyborgi care mananca oameni... -9 Daca ai mintit-o si i-ai spus ca este un film strain despre orfani... -15 Aspectul fizic: Daca ai capatat o burta vizibila............................................... -15 Daca ai capatat o burta vizibila si faci exercitii sa scapi de ea.... +10 Daca ai capatat o burta vizibila si recurgi la blugi largi si tricou... -30 Daca spui "Nu conteaza, ai si tu una"....................................... -800 Marea intrebare: Ea intreaba "Sunt grasa?" Daca eviti sa raspunzi............................................................ -1 Daca intrebi "Unde anume?"................................................... -35 Daca raspunzi orice altceva.................................................... -20 Comunicarea: Cand ea vrea sa vorbeasca despre o problema: Daca o asculti, afisand o expresie ingrijorata............................ 0 Daca o asculti mai bine de 30 minute....................................... +5 Daca o asculti mai bine de 30 minute fara sa te uiti la televizor... +100 Daca isi da seama ca ai reusit asta pentru ca ai adormit............ -20 -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tulip |
31-10-2006, 07:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
-------------------- |
| michelle |
31-10-2006, 07:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
O blonda mergea pe strada cu bluza descheiata, lasand sa i se vada un san.
Un politist o opreste si o intreaba: - Doamna, stiti ca va pot da amenda pentru expunere indecenta? - De ce, domnule politist? intreaba blonda. - Pentru ca aveti bluza descheiata si vi se vede sanul... - O, Doamne!, exclama blonda, mi-am uitat copilul in autobuz! Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena lor Clementina. Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie de ea si au fost tratarisite cu o cafelutza. Dupa ce au stat putin de vorba, Clementina le spune: - Vai, dragele mele am stat atata de vorba si nu v-am facut nicio cafelutza. Vin acum cu ea. Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelutze, pana sa plece. In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte: - Ai vazut ce s-a sclerozat Clementina? Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nici macar o cafelutza! - Cum draga ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ina_ceva |
31-10-2006, 07:46 PM
|
2 macaroane merg pe strada; care-i barbatul?? Ala cu oua. -------------------- |
| ady_raluk |
31-10-2006, 08:27 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
offffffffffff....am avut o musafirutza dragutza....vreo 4 ore...si ghiciti cu ce s-a lasat vizita?? cu o portie de big pizaaaaaaaaaaaaaaaaa.....nu am ambitie delok
-------------------- |
| ady_raluk |
31-10-2006, 09:09 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
oky...va las....ca vad ca nu vb nimeni si cu mine
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:29 AM |