![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
31-10-2006, 11:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
- 1 Zuzu - 1; Imi spui te rog si mie ce iaurt zuzu e ala de 1 pct? ce culoare are ambalaju si ce scrie pe el ( nu de alta dar imi e cam jena in magazin sa iau tot sortimentu de iaurturi si sa calculez in gand, ca se uita lumea ciudat la mine, oare ce citesc eu atat eticheta Ms frumos. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
31-10-2006, 11:21 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ana....din pacate nu te pot ajuta cu "zuzu" dar...am vrut sa-ti spun ca daca ar aparea WW oficial si in Romania ..nu ai mai avea de ce sa-ti faci probleme ca se uita lumea crucis la tine. Aici WW e ceva ...obisnuit ,ca sa zic asa ...si vezi femei care scot calculatorul din geanta si calculeaza puncte in fata etajerelor. Eu am vazut asta chiar unde locuiesc eu...si e un orasel mic. Eu zic sa nu te gandesti la ce spune lumea : faci ceva pentru tine ,nu pentru altcineva. Sper ca nu te superi.
Ma chinui sa-mi pierd timpul pe aici....Poate daca merg mai tarziu la somn nu ma mai trezesc iarasi la 6...obisnuinta,ce sa-i faci . Sau,poate in seara asta mi se trage de la varcolaci & co....ca tot sunt eu nascuta langa Castelul lui Dracula.... Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 31-10-2006, 11:23 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
31-10-2006, 11:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Ana....din pacate nu te pot ajuta cu "zuzu" dar...am vrut sa-ti spun ca daca ar aparea WW oficial si in Romania ..nu ai mai avea de ce sa-ti faci probleme ca se uita lumea crucis la tine. Aici WW e ceva ...obisnuit ,ca sa zic asa ...si vezi femei care scot calculatorul din geanta si calculeaza puncte in fata etajerelor. Eu am vazut asta chiar unde locuiesc eu...si e un orasel mic. Eu zic sa nu te gandesti la ce spune lumea : faci ceva pentru tine ,nu pentru altcineva. Sper ca nu te superi. da, pe bune? isi scot calculatorul si calculeaza? hihihhi ce fain! nu ma gandesc f mult la ce zice lumea, ca mai stau si mai ma uit pe etichete, odata am luat o foaie cu mine si am scris cal si grasimile ca sa calculez acasa Oricum, iti multumesc mult pt raspuns Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 31-10-2006, 11:29 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
31-10-2006, 11:36 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cu placere !!! Asa cum ai scris pe hartie...asa poti lua un calculator de buzunar cu tine...si ai rezolvat problema.
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
31-10-2006, 11:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Pa-pa,fetelor,am plecat la culcare!Noapte buna va doresc!
-------------------- |
| dany |
31-10-2006, 11:38 PM
|
Noapte buna ,Tulip si vise frumoase !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| emu |
01-11-2006, 05:46 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
'neatza!
intru rapid, sa dau raportul... am papat in plus azi, deh prea multe dulciuri la indemana deci, meniul, marti: 2 fel paine 2p 1 ou fiert 2p 248 grame branza Light n' Lively low fat 3p 9 buc zmeura si un sfert de banana 0.25p 2 cartofi copti 2p 3 linguri smantana 3p 120 grame vita slaba 2p 1 lingura ulei de masline 1p salata 0p 1 pahar apple cider 1.5p ------------------------------- total ---------------- 16.75p; in plus la astea au fost vreo 8 ciocolatele, mici; noi am fost generosi cu copii, numai ca nu-s prea multi in zona si eram dotati cu dulciuri cat pt o armata Am vazut si eu videoclipul, buna ideea cu link-ul, ca eu nu cred ca reuseam sa fiu pe msg in acelasi timp cu voi Himere ai o creativitate debordanta -------------------- |
| ina_ceva |
01-11-2006, 06:09 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!!!
Emu, O zi cat mai placuta, neuroni!!! -------------------- |
| bubbles |
01-11-2006, 07:35 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata neuroni ... eu tocmai mi`am luat un paket de biscuiti ...pepito ministars se cheama ...e un paketel mic cu 6 biscuiti...are 37.5g asa ca am zis ca il punctez cu 3 p...asa pofta imi er ade aseara ca i`am vazut dar nu am avut bani la mine
-------------------- |
| himere2005 |
01-11-2006, 08:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
buna dimineata. suntem racite cobza si eu si bia.
in legatura cu azi-nopate, nu pot sa va spun decit ca nu am fost apreciata pentru ceea ce am facut, desi nu mai facusem niciodata, nici de mama, nici de dan (mai mult nu comentez). partea cu stafia o lasam pe alta data, caci fata mea a facut azi-nopte temperatura 39 plus ca si eu nu m-am simtit prea bine. asta e. voi v-ati distrat? am sa pun mai tirziu si poza cu citeva degete care au mai ramas, nu am stat sa le migalesc pentru ca nu ma simteam prea bine si cred ca si coca trebuia sa fie un pic mai tare ca sa fie modelata mai usor cintarul inca nu se misca in jos, desi ieri nu am avut mare pofta de mincare Acest mesaj a fost editat de himere2005: 01-11-2006, 08:16 AM -------------------- ![]() |
| bubbles |
01-11-2006, 08:18 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
insanatosire grabnica atat tie himere cat si biei
-------------------- |
| himere2005 |
01-11-2006, 08:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
emi, eu nu fac foarte des chestii din astea, ca nu sunt genul care sa piarda 100 de ani in bucatarie, plus ca ar insemna sa am si multe tentatii la indemina. ieri cu greu m-am abtinut sa nu fur dintr-un mormint
urmatoarele "ornamente" vor fi de ziua biei, de craciun si revelion. ok? -------------------- ![]() |
| bubbles |
01-11-2006, 08:38 AM
|
fetilicred ca ma bag in pat s mai motai vreo ora ca asa lene am
-------------------- |
| Tulip |
01-11-2006, 08:42 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!Cantarul nu s-a miscat nici la mine......oricum o iau ca un lucru pozitiv,putea sa se miste in sus,la cat de nesimtita eram in saptamanile trecute......
Interesant,fetelor,ce am dat jos cu WW nu am mai pus la loc nici atunci cand nu numaram,si papam destul de multe prostii Himere,imi pare rau ca nu va simtiti bine,insanatosire grabnica si tie,si Biei! In legatura cu decoratiunile ce le-ai facut,ai fost minunata,jos palaria! -------------------- |
| still_me |
01-11-2006, 08:51 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
m'neata ...
de cateva zile ,mananc numai tampenii , adica putin in timpul zilei , si seara rup topurile, zici ca sunt la cura de ingrasare ; aseara am ajuns pe la mama si am mancat dulce , dupa ce acasa mancasem niste salata orientala cu maioneza poate daca ma trage si pe mine cineva de urechi imi revin , ca altfel nu stiu cum am sa reusesc sa mai slabesc 5kg pana de revelion asa ca astept Acest mesaj a fost editat de still_me: 01-11-2006, 08:52 AM -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 10:13 PM |