![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| antonia05 |
01-11-2006, 10:24 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
AM GASIT VALORILE PE PACHETELE MICI ALE FIECAREI EUGENII.CALCULEZ ACUM.
DA!!UN PACHETEL ARE 36 GRAME =3,7P.DECI IL PUNEM LA 4 PUNCTE UN PACHETEL(2 EUGENII) Acest mesaj a fost editat de antonia05: 01-11-2006, 10:24 AM -------------------- ![]() ![]() |
| bubbles |
01-11-2006, 10:25 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
AM GASIT VALORILEPE PACHETELE MICI ALE FIECAREI EUGENII.CALCULEZ ACUM. DA!!UN PACHETEL ARE 36 GRAME =3,7P.DECI IL PUNEM LA 4 PUNCTE UN PACHETEL(2 EUGENII) antonia...daca ti`a iesit 3.7p atunci atat sa pui ...ca simie mi`a iesit la iaurt 0.9p si asa il pun -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
01-11-2006, 10:50 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
off, iar mi-e foame non-stop, ii dau eu cu apa si ceai dar parca nu e destul....
-------------------- |
| Pisik |
01-11-2006, 11:00 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
ce liniste pe aici....himere pe unde esti? eftelor nu va mai laudati cu nimic? care mai numara, care a abandonat, care a mai slabit.
Eu pe EU nu am mai vazut- de mult, aveti idee ce e cu ea? -------------------- |
| ady_raluk |
01-11-2006, 11:00 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
pisik dar ai papat ceva azi??? sau doar apa si ceai?
-------------------- |
| bebeingeras |
01-11-2006, 11:03 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 110 Inscris: 11-08-2006 Membrul Nr.: 109 Dispozitie: ca de obicei............... Sex: Feminin |
sa ai cat mai repede puiutul tau langa tine -------------------- |
| Deea |
01-11-2006, 11:05 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
eu cica numar...am inceput sa mananc pe fond de stres si daca numar ma mai temperez, foame nu-mi e, mananc asa aiurea.
Am vb. eu cu Eu. -------------------- ![]() |
| ady_raluk |
01-11-2006, 11:07 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
deea , cele 8 kg le-ai dat joc cu ww??
-------------------- |
| Pisik |
01-11-2006, 11:09 AM
|
|
pisik dar ai papat ceva azi??? sau doar apa si ceai? Am papat sigur, dimineata 2 si 1/2 felii toast dietetic, o banana mica, branza Quark si dulceata diet. Am papat de 5,5p Si acum am papat o punga de chips de mere. Dar eu dupa 3 luni de indopat ca pe gaste ma si asteptam sa imi fie foame non-stop. Nu poti trece de la baloti de ciocolata si juma de tava de prajitura la 2 felii de paine si sa te astepti sa nu iti fie foame, nu? Dar nu ma las, de data asta chiar nu! apropos de toast, eu imi iau belforno primus, am vazut ca tu deea pui 2 felii de roast dietetic la 1p, este toast din ala normal, felie mare patrata? -------------------- |
| Deea |
01-11-2006, 11:12 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
deea , cele 8 kg le-ai dat joc cu ww?? primele 4-5 kg. le-am data in prima luna dupa ce am nascut, n-am numarat dara am mancat ca la ww, apoi am inceput sa si numar.... deci Da, cu ww le-am dat jos apropos de toast, eu imi iau belforno primus, am vazut ca tu deea pui 2 felii de roast dietetic la 1p, este toast din ala normal, felie mare patrata? nu, eu iau paine de la vel pitar, silueta se numeste, e paine normala ...felii ovale...alta explicatie nu am gasit Acest mesaj a fost editat de Deea: 01-11-2006, 11:11 AM -------------------- ![]() |
| bebeingeras |
01-11-2006, 11:13 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 110 Inscris: 11-08-2006 Membrul Nr.: 109 Dispozitie: ca de obicei............... Sex: Feminin |
cerd ca numaratul asta imi da atata energie, parca n-as fi eu
azi am baut o cafea, cu 2 feliute de toast cu branza fitness si gem, la pranz am facut orez cu ciupercute si morcovi iar deseara cred ca voi manca putin ton cu lamaie ca gustare un mar, un baton de orez expandat cu miere si unu sau doua pahare de pepsi sunt bucuroasa ca reusesc, fiindca am mai incercat diete diverse, dar nu le-am terminat pt. ca sunt ffffffff pofticioasa cred ca si elanul vostru m-a motivat si m-a convins -------------------- |
| ady_raluk |
01-11-2006, 11:14 AM
|
doamne cati termeni noi pt mine....toast dietetic, branza Quark...offff...mi se pare tot mai complicat..nici nu stiu daca pe aici pe la noi(arad) gasesc asa ceva...dar dau acuma o fugutza pana jos la magazine si ma uit dupa ele....ca mi-am facut o listuta cu ce am citit pe forum de la voi..mi-e o fomik de lup ca nu am mancat azi decat juma de mar
-------------------- |
| Deea |
01-11-2006, 11:15 AM
|
cerd ca numaratul asta imi da atata energie, parca n-as fi eu azi am baut o cafea, cu 2 feliute de toast cu branza fitness si gem, la pranz am facut orez cu ciupercute si morcovi iar deseara cred ca voi manca putin ton cu lamaie ca gustare un mar, un baton de orez expandat cu miere si unu sau doua pahare de pepsi sunt bucuroasa ca reusesc, fiindca am mai incercat diete diverse, dar nu le-am terminat pt. ca sunt ffffffff pofticioasa cred ca si elanul vostru m-a motivat si m-a convins ne bucuram ca-ti place ww incearca totusi sa inlocuiesti pepsi cu altceva, mai bine bei niste ceai, iti mananca puncte aiurea...mai bine le pastrezi pt. we si te delectezi atunci cu pepsi si alte bunatati. -------------------- ![]() |
| daconst |
01-11-2006, 11:16 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Am trecut sa va salut,dar azi am program cu babuinul ca aici nu se lucreaza.
Otilici,tinem pumnii sa scapi usor si sa ai un bb gras si sanatos!!!! Dylly,va saluta,dar nu intra ca are un sef nervos in zona si nu vrea sa riste. Eugenia,e la 4p...si eu eram fan...doar ca m-am lasat. Himere,hai nu fi suparici ca noi apreciem toate ce faci...mai ales ca suntem mai afoane ca tine. Pisk,chifla de restaurant are 3p.Si daca e si fara miez,e mult mai putin.Felicitari pentru cintar! Emu,poate ne povesteti mai multe de la voi cum ati sarbatorit H si ce se face in seara aia?Ca la noi sunt obiceiuri preluate,dar m-ar interesa originalul. Geo,eu te inteleg cel mai bine ca ultimele kg se duc al naibi de greu.Mai ales ca esti oarecum multumita de cum arati.Iti trebuie un motiv tare sa te motiveze...iar eu il aveam cind trebuia sa plec in Ro...ca in rest nu prea ma stresa nimic. Deea,multumim de vesti si sper sa ne anunti cit mai repede cind stii ceva de Otilici. -------------------- |
| Deea |
01-11-2006, 11:19 AM
|
doamne cati termeni noi pt mine....toast dietetic, branza Quark...offff...mi se pare tot mai complicat..nici nu stiu daca pe aici pe la noi(arad) gasesc asa ceva...dar dau acuma o fugutza pana jos la magazine si ma uit dupa ele....ca mi-am facut o listuta cu ce am citit pe forum de la voi..mi-e o fomik de lup ca nu am mancat azi decat juma de mar nu e complicat deloc Dana, i-am spus Otiliei sa imi dea sms dupa ce naste...ca n-are sens sa o bazai eu acum cu telefonul...are lucruri mult mai importante de facut -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:24 AM |